Home » Software » Παιχνίδια » Ταινία Dead by Daylight, Minecraft Trails & Tales Update, Mario Kart 8 Wave 4 Και Birdo
GamingSteps#20230304 - Ταινία Dead by Daylight, Minecraft Trails & Tales Update, Mario Kart 8 Wave 4 Και Birdo

Ταινία Dead by Daylight, Minecraft Trails & Tales Update, Mario Kart 8 Wave 4 Και Birdo

Η Blumhouse και η Atomic Monster θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη μεταφορά του παιχνιδιού τρόμου Dead by Daylight στη μεγάλη οθόνη. Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το τέταρτο κύμα με πρόσθετες πίστες για το Mario Kart 8 Deluxe θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου. Το Trails & Tales Update του Minecraft θα περιλαμβάνει ορισμένα στοιχεία που η Mojang έπρεπε να έχει προσθέσει στο παιχνίδι πριν από πολύ καιρό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Dead by Daylight θα γίνει ταινία

Η Blumhouse, παραγωγός του Get Out, και η Atomic Monster, παραγωγός του M3GAN, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη μεταφορά του παιχνιδιού τρόμου Dead by Daylight στη μεγάλη οθόνη.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Dead by Daylight είναι ένα competitive multiplayer, στο οποίο μία ομάδα παικτών αναλαμβάνει τον ρόλο των επιζώντων που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο ενός εχθρού που χειρίζεται ένας άλλος παίκτης.

Στην αρχή το παιχνίδι είχε τα δικά του μοναδικά τέρατα, όπως ο Trapper, ο Wraith, και το Spirit. Ωστόσο, η δημιουργός του, η Behaviour Interactive, ξεκίνησε πρόσφατα να προσθέτει άλλες γνωστές φιγούρες τρόμου, όπως το Ghost Face και τον Freddy Krueger.

Το να πάρεις ένα παιχνίδι που είναι βαθιά συνδεδεμένο με τις ταινίες τρόμου και τα slashers, και να το μετατρέψεις σε ταινία, αποτελεί μία ενδιαφέρουσα και θαρραλέα απόφαση. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μία παταγώδη αποτυχία, ή στη δημιουργία ενός πραγματικού αριστουργήματος.

Όπως και να έχει, φαίνεται ότι ο CEO της Blumhouse, Jason Blum, ψάχνει κάποιον που γνωρίζει το παιχνίδι για να αναλάβει το project. Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βρουν κάποιον που εκτιμά και αγαπά τον κόσμο του Dead by Daylight όσο ο ίδιος και η εταιρεία του.

GamingSteps#20230304 - Ταινία Dead by Daylight, Minecraft Trails & Tales Update, Mario Kart 8 Wave 4 Και Birdo

Επιπλέον, τόνισε πως αυτό το άτομο βρίσκεται “εκεί έξω” και είναι ένας από τους πολλούς οπαδούς του παιχνιδιού. Επίσης, είπε ότι γνωρίζουν πως οι συνεργάτες της Blumhouse στη Behaviour Interactive και στην Atomic Monster θα βοηθήσουν να “φέρουν στη ζωή” την καλύτερη εκδοχή του παιχνιδιού τρόμου.

Η ταινία Dead by Daylight δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, σκηνοθέτη ή σεναριογράφο. Ωστόσο, οι τρεις εταιρείες σχεδιάζουν να επικεντρωθούν στη δημιουργία της. Οπότε, περιμένουμε ότι σύντομα θα αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Birdo έρχεται στο Mario Kart 8 με το Wave 4 του Booster Course Pass

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι το τέταρτο κύμα με πρόσθετες πίστες για το Mario Kart 8 Deluxe θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου. Το Wave 4 του Booster Course Pass θα περιέχει την ολοκαίνουργια πίστα Yoshi’s Island και τις επανεκδόσεις επτά πιστών από παλαιότερους τίτλους.

Επιπλέον, αυτό το κύμα θα προσθέσει στο παιχνίδι την Birdo, την οποία έχουμε να δούμε σε τίτλο Mario Kart από το Double Dash που κυκλοφόρησε για το GameCube το 2003, δηλαδή πριν 20 χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Birdo είναι ο πρώτος νέος χαρακτήρας που η Nintendo προσθέτει στο Mario Kart 8 με το Booster Course Pass. Τέλος, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει έως το τέλος του έτους δύο ακόμη κύματα με πίστες, αποκλειστικά για όσους έχουν πληρώσει το Pass.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Minecraft Trails & Tales Update

Η έκδοση 1.20 του Minecraft θα περιλαμβάνει ορισμένα στοιχεία που η Mojang έπρεπε να έχει προσθέσει στο παιχνίδι πριν από πολύ καιρό. Επιπλέον, θα εισάγει πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την κυκλοφορία του update, δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει την ενημέρωση πριν το τέλος του 2023. Επιπλέον, δημοσιεύει πληροφορίες για το update και παρέχει πρόσβαση στο επερχόμενο περιεχόμενο μέσω snapshot.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα snapshot είναι εκδόσεις που περιέχουν περιεχόμενο υπό ανάπτυξη, το οποίο μπορούν να δοκιμάσουν οι παίκτες και να συμβάλουν στην τελειοποίηση του.

Θα αρχίσουμε από τα πιο βασικά. Η έκδοση 1.20 ονομάζεται Trails & Tales και θα προσθέσει στο Minecraft νέα block και δύο νέα mob. Το ένα από τα mob είναι οι καμήλες, οι οποίες θα είναι ειρηνικά ζώα με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Οι καμήλες είναι το πρώτο ζώο του Minecraft το οποίο μπορεί να μεταφέρει ταυτόχρονα δύο παίκτες. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να εξημερώνουν τις καμήλες και να τις ζευγαρώνουν. Τέλος, οι καμήλες μπορούν να περνούν με ταχύτητα πάνω από μεγάλα κενά.

Το δεύτερο mob είναι ο sniffer. Οι παίκτες θα μπορούν να βρουν αυγά sniffer σε ερείπια στα βάθη της θάλασσας. Έπειτα, θα τα τοποθετούν στο έδαφος και θα τα βοηθούν να εκκολαφθούν.

Το sniffer θα μπορεί να βρίσκει αρχαίους σπόρους και να τους δίνει στον παίκτη που βοήθησε το αυγό του να εκκολαφθεί. Ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να καλλιεργεί αυτούς τους σπόρους, οι οποίοι δημιουργούν νέα, μοναδικά φυτά.

Όσον αφορά τα νέα block, αυτά αφορούν κυρίως το μπαμπού που θα αποκτήσει πολλές επιπλέον χρήσης, καθώς η έκδοση 1.20 θα προσθέσει block κατασκευασμένα από αυτό το υλικό. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν σχεδίες, το νέο μέσο για ταξίδια μέσω του νερού.

Επίσης, στο Minecraft θα προστεθούν οι κινέζικες βιβλιοθήκες και οι κρεμαστές πινακίδες. Οι νέες βιβλιοθήκες θα είναι άδειες και οι παίκτες μπορούν να τοποθετούν σε αυτές έως έξι βιβλία. Επιπλέον, θα λειτουργούν ως redstone στοιχεία.

Πριν αναφέρουμε ένα στοιχείο το οποίο οι παίκτες περιμένουν από την έκδοση 1.17, θα ασχοληθούμε με ένα νέο biome, το Cherry Blossom. Στο έδαφος του biome θα υπάρχουν διάσπαρτα ροζ πέταλα λουλουδιών, ενώ ο πληθυσμός των μελισσών θα είναι αυξημένος.

Σε αυτό το biome οι παίκτες θα βρίσκουν μεγάλα cherry blossom δέντρα από τα οποία θα μπορούν να πάρουν το νέο block Cherry Blossom wood, με το οποίο θα μπορούν να κατασκευάσουν πληθώρα αντικειμένων και block, όπως πόρτες, πινακίδες, και άλλα.

Το προτελευταίο στοιχείο που προσθέτει η 1.20 έκδοση στο Minecraft είναι η Αρχαιολογία, η οποία αρχικά θα έμπαινε στο παιχνίδι με την 1.17 έκδοση, το 2020. Μετά την κυκλοφορία της νέας έκδοσης, οι παίκτες θα μπορούν να βρουν ένα νέο τύπο άμμου.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα “ύποπτα” block άμμου θα είναι διάσπαρτα στις ερήμους, κοντά στα temple. Οι παίκτες θα μπορούν να καθαρίσουν το block με τη βούρτσα, ένα νέο αντικείμενο, και να αποκαλύψουν το μυστικό του block, που μπορεί να είναι κεραμικά θραύσματα, κρυφά εργαλεία, κόκαλα, αυγά sniffer, και άλλα.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα θραύσματα και να δημιουργήσουν κεραμικά αντικείμενα.

Τέλος, με το Trails & Tales Update, η Mojang θα προσθέσει στο Minecraft την επένδυση της πανοπλίας. Οι παίκτες θα εντοπίζουν στον κόσμο του παιχνιδιού πρότυπα δημιουργίας πανοπλίας και χρησιμοποιώντας τα θα μπορούν να φτιάξουν πανοπλίες με μοναδικά σχέδια.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι διαθέσιμα μέσω snapshot και η εταιρεία καλεί τους παίκτες να τα δοκιμάσουν και να προσφέρουν τα “πολύτιμα” σχόλια τους, ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει πιο γρήγορα την ανάπτυξη τους.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 5 με 11 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20230304 - Ταινία Dead by Daylight, Minecraft Trails & Tales Update, Mario Kart 8 Wave 4 Και Birdo

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 5 και 11 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

7 Μαρτίου

  • Deck ‘Em! – σε PC
  • Melon Journey: Bittersweet Memories – σε PC
  • Outlanders – σε PC
  • Pronty – στο Nintendo Switch
  • The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Romancelvania – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC

8 Μαρτίου

  • Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo – σε PC

9 Μαρτίου

  • Clash: Artifacts of Chaos – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Do Not Feed the Monkeys 2099 – σε PC
  • Masterplan Tycoon – σε PC
  • ONI: Road to the Mightiest Oni – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo – στο Nintendo Switch
  • Peaky Blinders: The King’s Ransom – σε Meta Quest 2
  • Project Zero: Mask of the Lunar Eclipse – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Session: Skate Sim – στο Nintendo Switch
  • Tiny Troopers: Global Ops – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Train Life: A Railway Simulator – στο Nintendo Switch
  • Transport Fever 2 Console Edition – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Caverns of Mars: Recharged – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Figment 2: Creed Valley – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • The Last Spell – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Ib – στο Nintendo Switch
  • Know By Heart – στο Nintendo Switch
  • Monster Energy Supercross 6 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

10 Μαρτίου

  • Before Your Eyes – στο PSVR 2
  • DC's Justice League: Cosmic Chaos – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Bleak Faith: Forsaken – σε PC
  • Mato Anomalies – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 10 Μαρτίου το Türkiye-Syria Earthquake Relief Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 1.037,21€, και κοστίζει μόνο 28,03€.

Συγκεκριμένα, με 28,03€ αγοράζουμε 72 αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τα ακόλουθα:

  • Gotham Knights
  • Ghostrunner
  • Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition
  • Starfinder Core Rulebook
  • Starfinder: Junker's Delight
  • XCOM 2
  • PayDay 2
  • Strange Brigade
  • System Shock Enhanced Edition
  • System Shock 2

Επιπλέον, βοηθάμε στη συγκέντρωση χρημάτων για τα οποία θα λάβουν φιλανθρωπικές οργανώσεις ώστε να ενισχύσουν τις προσπάθειες τους να βοηθήσουν τους πληγέντες του μεγάλου σεισμού που έπληξε την Τουρκία και τη Συρία.

Unparalleled Puzzlers

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 12 Μαρτίου το Unparalleled Puzzlers. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 93,26€, και κοστίζει μόνο 9,34€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,34€ και πάνω, παίρνουμε τα ακόλουθα:

  • Baba is You
  • Dorfromantik
  • Creaks
  • The Last Campfire
  • Monument Valley: Panoramic Edition
  • Monument Valley 2: Panoramic Edition
  • DARQ: Complete Edition

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Zodiac Bundle

Με το Mystery Zodiac Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,10€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,83 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Zodiac Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • There Is No Light
  • Jack Move
  • Love Esquire – RPG/Dating Sim/Visual Novel
  • Impostor Factory
  • SuchArt: Genius Artist Simulator
  • Gal*Gun 2 – Fanatical Edition
  • ATONE: Heart of the Elder Tree
  • Tunguska: The Visitation
  • Bound By Blades
  • I See Red
  • Trigon: Space Story
  • Cathedral
  • Lake
  • Freebird Adventures Triple Pack
  • Perfect Gold – Yuri Visual Novel
  • Gamedec – Definitive Edition
  • Chicken Police – Paint it RED!
  • The Letter – Horror Visual Novel

Build Your Own Infinity VR Collection Bundle

Με το Build Your Own Infinity VR Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Χ Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 19,99€, τρία παιχνίδια για 27,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 39,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 17 τίτλους:

  • The Elder Scrolls V: Skyrim VR
  • Fallout 4 VR
  • MOTHERGUNSHIP: FORGE
  • Arizona Sunshine: Deluxe Edition
  • BattleGroupVR
  • Ragnarock
  • Sairento VR
  • cyubeVR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • All-In-One Sports VR
  • Dragon Fist: VR Kung Fu
  • Synth Riders
  • I Expect You To Die
  • Unplugged + Riff Pack
  • SUPERHOT VR
  • Cosmodread
  • Vinyl Reality – DJ in VR

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps