Home » Market News » Δωρεάν τηλε-μαθήματα ξένων γλωσσών από τον Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων
FEATURED ΔΤ 72Kl

Δωρεάν τηλε-μαθήματα ξένων γλωσσών από τον Σύνδεσμο Ελληνίδων Επιστημόνων

Aπό το 2014 μέχρι σήμερα ο Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (ΣΕΕ) αναδύθηκε σε μια επιτυχημένη επιμορφωτική προσπάθεια και προσέφερε δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών σε 3.000 φίλους/φίλες του.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το ανοιξιάτικο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, λόγω του κορωνοϊού, θα πραγματοποιείται μακρόθεν, μέσω του facebook και της πλατφόρμας zoom. Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν και εκπαιδευόμενοι από την περιφέρεια και το εξωτερικό, αρκεί να διαθέτουν σύγχρονους υπολογιστές ή tablet ή κινητά, που έχουν κάμερα, μικρόφωνο, και δυνατότητα βιντεοκλήσεων.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από 27/3/2023 έως 30/6/2023, περιλαμβάνουν αραβικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά και ρωσικά και είναι αποκλειστικά για ενήλικες αρχαρίους. Στους μαθητές που θα κάνουν μέχρι 2 απουσίες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης. Παρέχεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό σε ηλεκτρονική μορφή.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται να τα παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να αποστείλουν σχετικό e-mail στο [email protected], για να λάβουν γραπτώς αναλυτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και την σχετική αίτηση. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την ΠΕΜΠΤΗ 16 Μαρτίου 2023 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps