Home » Software » Παιχνίδια » Patch Στο Hogwarts Legacy, Xbox Game Pass Και Μειωμένες Πωλήσεις Παιχνιδιών, Minecraft 1.20
GamingSteps#20230218 - Patch Στο Hogwarts Legacy, Xbox Game Pass Και Μειωμένες Πωλήσεις Παιχνιδιών, Minecraft 1.20

Patch Στο Hogwarts Legacy, Xbox Game Pass Και Μειωμένες Πωλήσεις Παιχνιδιών, Minecraft 1.20

Σε έκθεσή της προς τη CMA, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Xbox Game Pass είχε αντίκτυπο στις συνολικές πωλήσεις παιχνιδιών. Η έκδοση 1.20 του Minecraft αναμένεται να περιλαμβάνει ορισμένα στοιχεία που η Mojang έπρεπε να έχει προσθέσει στο παιχνίδι πριν από πολύ καιρό. Επιπλέον, θα εισάγει πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες. Η WB Games και η Avalanche Software κυκλοφόρησαν το πρώτο μεγάλο patch για το Hogwarts Legacy.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Xbox Game Pass επηρεάζει τις πωλήσεις των παιχνιδιών

Σε έκθεσή της προς την Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών (CMA) του Ηνωμένου Βασιλείου, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι το Xbox Game Pass είχε αντίκτυπο στις συνολικές πωλήσεις παιχνιδιών, από τότε που ξεκίνησε το 2017.

Κατά την εσωτερική ανάλυση του τεχνολογικού κολοσσού, η CMA εντόπισε στοιχεία που δείχνουν ποσοστιαία μείωση στις πωλήσεις των βασικών τίτλων, δώδεκα μήνες μετά την προσθήκη τους στη βιβλιοθήκη της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Παρόλο που δεν έγινε γνωστό το ακριβές ποσοστό, η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών το θεώρησε αρκετά σημαντικό και το χρησιμοποίησε ως παράγοντα που συνέβαλε στην τελική απόφαση για το αν η πιθανή εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft είναι αντιανταγωνιστική.

GamingSteps#20230218 - Patch Στο Hogwarts Legacy, Xbox Game Pass Και Μειωμένες Πωλήσεις Παιχνιδιών, Minecraft 1.20

Στην ίδια έκθεση, η CMA αναφέρει ότι το Xbox Game Pass επηρεάζει τις αγορές παιχνιδιών, οδηγώντας σε χαμηλότερες πωλήσεις. Ενώ οι παίκτες συνεχίζουν να αγοράζουν παιχνίδια, φαίνεται ότι ο ρυθμός έχει επιβραδυνθεί, κυρίως διότι η συνδρομή περιέχει σημαντικούς τίτλους από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους.

Η διαφορά της μεγάλης αξίας ενός τίτλου με το μικρό ποσό που καλούνται να πληρώσουν οι παίκτες για την πληρωμή της συνδρομής είναι σημαντική. Αγοράζοντας έναν τίτλο έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο που έχουν πληρώσει ακριβά, ενώ με το Xbox Game Pass μπορούν να παίξουν δεκάδες τίτλους με χαμηλό κόστους.

Τα παραπάνω φαίνονται λογικά και αποτελούν σίγουρα μία από τις αιτίες των μειωμένων πωλήσεων παιχνιδιών. Όμως, αντιτίθενται σε προηγούμενες δηλώσεις που είχε κάνει ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, το 2018.

Ο Spencer είχε πει πως όταν βάζεις ένα παιχνίδι όπως το Forza Horizon 4 στο Xbox Game Pass, αυτό αποκτά άμεσα περισσότερους παίκτες, γεγονός που στην πραγματικότητα οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις για τον συγκεκριμένο τίτλο.

Κάποιοι είχαν αμφισβητήσει αυτό το γεγονός, αλλά όταν κυκλοφόρησε το State of Decay 2, το παιχνίδι έκανε πολύ καλές πωλήσεις όσο βρισκόταν στη βιβλιοθήκη της συνδρομητικής υπηρεσίας, συμπληρώνει ο Spencer.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσα ανέφερε το 2018 ο Spencer αφορούσαν τα στοιχεία που είχε η Microsoft μετά από μόλις έναν χρόνο διάθεσης του Xbox Game Pass. Επιπλέον, οι οικονομικές συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές από ό,τι είναι σήμερα.

Παρόλο που η CMA σημειώνει ότι ορισμένοι παίκτες θα συνεχίσουν να αγοράζουν παιχνίδια πέραν αυτών που είναι διαθέσιμα στο Game Pass, στην έκθεσή της τονίζει τη μείωση των πωλήσεων παιχνιδιών για τίτλους που περιλαμβάνονται στην συνδρομή.

Αυτό υποδηλώνει ότι ενώ οι παίκτες χρησιμοποιούν υβριδικές μεθόδους για να παίξουν παιχνίδια στις κονσόλες της Microsoft, στην ουσία οι παίκτες αποφασίζουν να μην αγοράζουν συγκεκριμένα παιχνίδια εξαιτίας της συνδρομητικής υπηρεσίας.

Το Xbox Game Pass είναι σημαντική για τους παίκτες γιατί τους παρέχει τη δυνατότητα να παίζουν πληθώρα παιχνιδιών, ακόμη και από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, σε προσιτές τιμές. Ωστόσο, συμβάλει σε αξιοσημείωτη μείωση εσόδων για τη Microsoft.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Minecraft 1.20 Update

Η έκδοση 1.20 του Minecraft αναμένεται να περιλαμβάνει ορισμένα στοιχεία που η Mojang έπρεπε να έχει προσθέσει στο παιχνίδι πριν από πολύ καιρό. Επιπλέον, θα εισάγει πολλά νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει κάποια ημερομηνία για την κυκλοφορία του update, ήδη δημοσιεύει πληροφορίες γι' αυτό και παρέχει πρόσβαση στο επερχόμενο περιεχόμενο μέσω snapshot.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα snapshot είναι εκδόσεις που περιέχουν περιεχόμενο υπό ανάπτυξη, το οποίο μπορούν να δοκιμάσουν οι παίκτες και να συμβάλουν στην τελειοποίηση του.

Θα αρχίσουμε από τα πιο βασικά. Η έκδοση 1.20 θα προσθέσει στο Minecraft νέα block και δύο νέα mob. Το ένα από τα mob είναι οι καμήλες, οι οποίες θα είναι ειρηνικά ζώα με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Οι καμήλες είναι το πρώτο ζώο του Minecraft το οποίο μπορεί να μεταφέρει ταυτόχρονα δύο παίκτες. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να εξημερώνουν τις καμήλες και να τις ζευγαρώνουν. Τέλος, οι καμήλες μπορούν να περνούν με ταχύτητα πάνω από μεγάλα κενά.

Το δεύτερο mob είναι ο sniffer. Οι παίκτες θα μπορούν να βρουν αυγά sniffer σε ερείπια στα βάθη της θάλασσας. Έπειτα, θα τα τοποθετούν στο έδαφος και θα τα βοηθούν να εκκολαφθούν.

Το sniffer θα μπορεί να βρίσκει αρχαίους σπόρους και να τους δίνει στον παίκτη που βοήθησε το αυγό του να εκκολαφθεί. Ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να καλλιεργεί αυτούς τους σπόρους, οι οποίοι δημιουργούν νέα, μοναδικά φυτά.

Όσον αφορά τα νέα block, αυτά αφορούν κυρίως το μπαμπού που θα αποκτήσει πολλές επιπλέον χρήσης, καθώς η έκδοση 1.20 θα προσθέσει block κατασκευασμένα από αυτό το υλικό. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν σχεδίες, το νέο μέσο για ταξίδια μέσω του νερού.

Επίσης, στο Minecraft θα προστεθούν οι κινέζικες βιβλιοθήκες και οι κρεμαστές πινακίδες. Οι νέες βιβλιοθήκες θα είναι άδειες και οι παίκτες μπορούν να τοποθετούν σε αυτές έως έξι βιβλία. Επιπλέον, θα λειτουργούν ως redstone στοιχεία.

Πριν αναφέρουμε ένα στοιχείο το οποίο οι παίκτες περιμένουν από την έκδοση 1.17, θα ασχοληθούμε με ένα νέο biome, το Cherry Blossom. Στο έδαφος του biome θα υπάρχουν διάσπαρτα ροζ πέταλα λουλουδιών, ενώ ο πληθυσμός των μελισσών θα είναι αυξημένος.

Σε αυτό το biome οι παίκτες θα βρίσκουν μεγάλα cherry blossom δέντρα από τα οποία θα μπορούν να πάρουν το νέο block Cherry Blossom wood, με το οποίο θα μπορούν να κατασκευάσουν πληθώρα αντικειμένων και block, όπως πόρτες, πινακίδες, και άλλα.

Το προτελευταίο στοιχείο που προσθέτει η 1.20 έκδοση στο Minecraft είναι η Αρχαιολογία, η οποία αρχικά θα έμπαινε στο παιχνίδι με την 1.17 έκδοση, το 2020. Μετά την κυκλοφορία της νέας έκδοσης, οι παίκτες θα μπορούν να βρουν ένα νέο τύπο άμμου.

Η εταιρεία αναφέρει ότι τα “ύποπτα” block άμμου θα είναι διάσπαρτα στις ερήμους, κοντά στα temple. Οι παίκτες θα μπορούν να καθαρίσουν το block με τη βούρτσα, ένα νέο αντικείμενο, και να αποκαλύψουν το μυστικό του block, που μπορεί να είναι κεραμικά θραύσματα, κρυφά εργαλεία, κόκαλα, αυγά sniffer, και άλλα.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν τα θραύσματα και να δημιουργήσουν κεραμικά αντικείμενα. Επιπλέον, στο κομμάτι της αρχαιολογίας ανήκουν και τα Bundles, τα οποία είναι σάκοι στους οποίους οι παίκτες μπορούν να αποθηκεύσουν έως 64 αντικείμενα.

Τέλος, με την 1.20 έκδοση, η Mojang θα προσθέσει στο Minecraft την επένδυση της πανοπλίας. Οι παίκτες θα εντοπίζουν στον κόσμο του παιχνιδιού πρότυπα δημιουργίας πανοπλίας και χρησιμοποιώντας τα θα μπορούν να φτιάξουν πανοπλίες με μοναδικά σχέδια.

Το πρώτο μεγάλο patch του Hogwarts Legacy διορθώνει πολλά bug

Η WB Games και η Avalanche Software, η εκδότης και η δημιουργός του Hogwarts Legacy, κυκλοφόρησαν το πρώτο μεγάλο patch για το παιχνίδι, το οποίο λύνει αρκετά προβλήματα.

Ωστόσο, διέθεσαν την ενημέρωση μόνο στις εκδόσεις για PC και Xbox Series X/S, ενώ οι κάτοχοι του PlayStation 5 θα χρειαστεί να περιμένουν έως και μία ακόμη εβδομάδα. Δυστυχώς, οι δύο εταιρείες δεν δήλωσαν κάποια ακριβή ημερομηνία.

Το patch διορθώνει σφάλματα σε αποστολές και δραστηριότητες, προβλήματα στο gameplay, στο UI και στα save, ενώ βελτιώνει τη γενικά σταθερότητα του παιχνιδιού και την απόδοση του σε όλες τις πλατφόρμες.

Οι σημειώσεις έκδοσης του patch είναι αρκετά μεγάλες, αλλά δεν αναφέρουν πουθενά κάποια σοβαρά προβλήματα που έχουν δηλώσει οι παίκτες. Για παράδειγμα, το παιχνίδι κολλάει μετά από την ολοκλήρωση μιας συγκεκριμένης αποστολής και είναι αδύνατο ο παίκτης να προχωρήσει παρακάτω.

Δεν θέλουμε να αναφέρουμε λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή για μην χαλάσουμε τη χαρά όσων το έχουν αγοράσει και παίζουν. Ωστόσο, η μοναδική λύση στο πρόβλημα είναι ο παίκτης να επαναλάβει όλο το τμήμα της αποστολής και να ελπίζει το παιχνίδι να μην κολλήσει ξανά.

Ελπίζουμε το patch του Hogwarts Legacy να διορθώνει προβλήματα όπως το παραπάνω, και ας μην τα αναφέρουν στις σημειώσεις έκδοσης οι δύο εταιρείες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 19 με 25 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20230218 - Patch Στο Hogwarts Legacy, Xbox Game Pass Και Μειωμένες Πωλήσεις Παιχνιδιών, Minecraft 1.20

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 19 και 25 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

21 Φεβρουαρίου

  • Atomic Heart – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Like a Dragon: Ishin – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Ninja JaJaMaru: The Great Yokai Battle+Hell Deluxe Edition – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Ninja JaJaMaru: The Lost RPGs – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Ninja JaJaMaru: The Legendary – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch
  • Akka Arrh – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, και Atari VCS
  • Seven Doors – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Ultimate Sackboy – σε iOS

22 Φεβρουαρίου

  • After the Fall – στο PSVR 2
  • Altair Breaker – στο PSVR 2
  • Cities VR – Enhanced Edition – στο PSVR 2
  • Cosmonious High – στο PSVR 2
  • Demeo – στο PSVR 2
  • Digimon World: Next Order – στο PSVR 2
  • Dyschronia: Chronos Alternate – στο PSVR 2
  • Fantavision 202X – στο PSVR 2
  • Firewall Ultra – στο PSVR 2
  • Gran Turismo 7 PSVR 2 upgrade – στο PSVR 2
  • Horizon Call of the Mountain – στο PSVR 2
  • Job Simulator – στο PSVR 2
  • Jurassic World Aftermath Collection – στο PSVR 2
  • Kayak VR: Mirage – στο PSVR 2
  • Kizuna AI – Touch the Beat! – στο PSVR 2
  • The Last Clockwinder – στο PSVR 2
  • The Light Brigade – στο PSVR 2
  • Moss and Moss: Book II Bundle – στο PSVR 2
  • NFL Pro Era – στο PSVR 2
  • Pavlov VR – στο PSVR 2
  • Pistol Whip – στο PSVR 2
  • Puzzling Places – στο PSVR 2
  • Resident Evil Village – στο PSVR 2
  • Rez Infinite – στο PSVR 2
  • Song in the Smoke – στο PSVR 2
  • Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge – Enhanced Edition – στο PSVR 2
  • Synth Riders – στο PSVR 2
  • The Tale of Onogoro – στο PSVR 2
  • Tentacular – στο PSVR 2
  • Tetris Effect: Connected – στο PSVR 2
  • The Last Clockwinder – στο PSVR 2
  • The Light Brigade – στο PSVR 2
  • Thumper – στο PSVR 2
  • Townsmen VR – στο PSVR 2
  • Vacation Simulator – στο PSVR 2
  • What the Bat? – στο PSVR 2
  • Zenith: The Last City – στο PSVR 2
  • Zombieland: Headshot Fever Reloaded – στο PSVR 2
  • Redemption Reapers – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Remoteness – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

23 Φεβρουαρίου

  • Aces & Adventures – σε PC
  • Blood Bowl 3 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Chef Life: A Restaurant Simulator – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Company of Heroes 3 – σε PC
  • Planet Cube: Edge – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Sons of the Forest – σε PC
  • Grim Guardians: Demon Purge – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

24 Φεβρουαρίου

  • Clive ‘N' Wrench – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • Kerbal Space Program 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Kirby's Return to Dreamland Deluxe – στο Nintendo Switch
  • Octopath Traveler 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, και PC
  • The Signifier VR – στο Quest 2

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Love is in the Air

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 23 Φεβρουαρίου το Love is in the Air. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 105,41€, και κοστίζει μόνο 11,36€.

Συγκεκριμένα, με 11,36€ αγοράζουμε τα ακόλουθα:

  • When The Past Was Around
  • Max Gentlemen Sexy Business
  • Sucker for Love: First Date
  • Ambition: A Minuet in Power
  • ValiDate: Struggling Singles in your Area
  • A Story Beside
  • Later Daters – Premium
  • Kaichu – The Kaiju Dating Sim

Celebrating Black Creators and Characters

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 1 Μαρτίου το Celebrating Black Creators and Characters. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 126,12€, και κοστίζει μόνο 9,19€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,19€ και πάνω, παίρνουμε τα ακόλουθα:

  • Mafia III: Definitive Edition
  • Shadow Man Remastered
  • Shaq Fu: A Legend Reborn
  • Jay and Silent Bob: Mall Brawl
  • An Airport for Aliens Currently Run by Dogs
  • Swimsanity!
  • Marlow Briggs and the Mask of Death
  • Semblance

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Star Bundle

Με το Winter Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Star Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • ITORAH
  • Metamorphosis
  • Minute of Islands
  • The Council – Complete Season
  • Aquarist
  • The Citadel
  • The Surge – Augmented Edition
  • Trials of Fire
  • Fallout Classic Collection
  • Fallout 3: Game of the Year Edition
  • Charterstone: Digital Edition
  • ATOM RPG Trudograd
  • SUPERHOT: MIND CONTROL DELETE
  • DUSK '82: ULTIMATE EDITION
  • Spirit of the Island
  • Airport CEO

Build Your Own Strategy Bundle

Με το Build Your Own Strategy Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Strategy Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 4,99€, πέντε παιχνίδια για 7,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 9,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • War Mongrels
  • Beholder 3
  • Wargame: Airland Battle
  • Train Valley 2
  • Interstellar Space: Genesis
  • Secret Government
  • Company of Crime
  • Act of Aggression – Reboot Edition
  • Deep Sky Derelicts
  • Crookz the big heist
  • Townsmen – A Kingdom Rebuilt
  • Grand Ages: Rome GOLD
  • The Shrouded Isle
  • Wargame: European Escalation
  • Tropico 4: Collectors Bundle

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps