Home » Software » Παιχνίδια » Τεράστια Έσοδα Για Τη Valve Από Loot Box Στο CS2, AMD Fluid Motion Frames, Palworld
GamingSteps#20240126 - Τεράστια Έσοδα Για Τη Valve Από Loot Box Στο CS2, AMD Fluid Motion Frames, Palworld

Τεράστια Έσοδα Για Τη Valve Από Loot Box Στο CS2, AMD Fluid Motion Frames, Palworld

Η Valve, η δημιουργός και εκδότης του Counter-Strike 2, εκτιμάται ότι έχει εισπράξει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια Αμερικής σε έσοδα από ψηφιακά loot box κατά τη διάρκεια του 2023. Η AMD παρουσίασε μία πρωτοποριακή τεχνολογία με την ονομασία Fluid Motion Frames (AFMF), προσφέροντας μία απροσδόκητη αλλά αποτελεσματική λύση για την ενίσχυση της απόδοσης των παιχνιδιών. Ο κόσμος της gaming βιομηχανίας “φλέγεται” από την εντυπωσιακή επιτυχία που γνωρίζει το Palworld.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Palworld είναι το νέο παιχνίδι φαινόμενο της gaming βιομηχανίας

Ο κόσμος της gaming βιομηχανίας “φλέγεται” από την εντυπωσιακή επιτυχία που γνωρίζει το Palworld. Πρόκειται για ένα παιχνίδι επιβίωσης με crafting στοιχεία που μεγάλο πλήθος χρηστών χαρακτηρίζει ως “Pokémon με όπλα”.

Αυτός ο νέος τίτλος, που έχει αναπτύξει η Pocketpair, συνεχίζει να “σπάει” το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Συγκεκριμένα, πούλησε πάνω από 8 εκατομμύρια αντίτυπα σε λιγότερο από έξι ημέρες από τη στιγμή που κυκλοφόρησε.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την ανταπόκριση των χρηστών στο παιχνίδι, η εταιρεία ανάπτυξης ευχαρίστησε την κοινότητα για την υποστήριξη της. Σημείωσε ότι η ομάδα παραμένει αφοσιωμένη στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων ή σφαλμάτων που αναφέρουν οι χρήστες, εξασφαλίζοντας μία ομαλή και ευχάριστη εμπειρία για όλους τους παίκτες.

Η επιτυχία του Palworld δεν περιορίζεται σε απλούς αριθμούς πωλήσεων. Το παιχνίδι ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες στο Steam και έγινε ο δεύτερος τίτλος που έχει επιτύχει αυτόν τον στόχο στην πλατφόρμα της Valve, μετά το Playerunknown's Battlegrounds.

Δυστυχώς, η δημοτικότητα του παιχνιδιού έχει δημιουργήσει ορισμένα προβλήματα. Η Nintendo φρόντισε να κατέβει από το διαδίκτυο ένα mod Pokémon, ενώ παράλληλα ερευνά το κατά πόσο η Pocketpair έχει αντιγράψει ή όχι τα δικά της παιχνίδια τεράτων.

GamingSteps#20240126 - Τεράστια Έσοδα Για Τη Valve Από Loot Box Στο CS2, AMD Fluid Motion Frames, Palworld

Παρά τα εμπόδια, το Palworld συνεχίζει να γοητεύει τους παίκτες με το μοναδικό μείγμα μηχανισμών επιβίωσης και χιούμορ. Αυτό το παιχνίδι προσφέρει μία εμπειρία ανοιχτού κόσμου, όπου οι παίκτες μπορούν να αιχμαλωτίσουν και να χρησιμοποιήσουν πλάσματα γνωστά ως “Pals” με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της μάχης.

Η Pocketpair συνεχίζει να βελτιώνει και να επεκτείνει το παιχνίδι και ετοιμάζει πολλές νέες προσθήκες χαρακτηριστικών και λειτουργιών, όπως PvP, cross-play, και βελτιώσεις στα κτίρια.

Το μέλλον του Palworld φαίνεται πολλά υποσχόμενο, ενώ ήδη έχει καταφέρει να διαθέτει περισσότερους ημερήσια ενεργούς παίκτης στο Xbox από το γνωστό battle royale Fortnite.

H Valve έβγαλε 1 δισ. δολάρια από αγορές loot box στο Counter-Strike 2 το 2023

Η Valve, η δημιουργός και εκδότης του Counter-Strike 2, εκτιμάται ότι έχει εισπράξει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια Αμερικής σε έσοδα από ψηφιακά loot box κατά τη διάρκεια του 2023.

Τα στοιχεία προέρχονται από την πρόσφατη έκθεση CS2 Case Tracker για το προηγούμενο έτος, η οποία ρίχνει φως στο πόσο επικερδής μπορεί να είναι η επιχείρηση της πώλησης αντικειμένων εντός του παιχνιδιού.

Στο Counter-Strike 2, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν loot box, γνωστά ως cases, μέσω level drops ή αγοράζοντας τα από την κοινοτική αγορά του Steam. Ωστόσο, για να ξεκλειδώσουν τα cases και να αποκαλύψουν πολύτιμα διακοσμητικά αντικείμενα, όπως skin όπλων, οι παίκτες πρέπει να αγοράσουν κλειδιά.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει από την έκθεση είναι το εντυπωσιακό ποσό των 980 εκατομμυρίων δολαρίων που ξοδεύτηκαν από τους παίκτες αποκλειστικά σε κλειδιά για τα cases, κατά τη διάρκεια του 2023.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτό το σημαντικό ποσό αφορά μόνο τις αγορές κλειδιών και δεν περιλαμβάνει το ποσοστό 15% που παίρνει η Valve από όλα τα cases που πωλούνται στην αγορά της κοινότητας.

Όταν στο νούμερο προστεθεί αυτή η πρόσθετη ροή εσόδων, τότε προκύπτει ότι είναι εξαιρετικά πιθανό τα συνολικά έσοδα της Valve, τόσο από τις θήκες όσο και από τα κλειδιά, να ξεπέρασαν το 1 δισεκατομμύριο δολάρια τη χρονιά που πέρασε. Συνολικά, οι παίκτες ξεκλείδωσαν 400.318.821 cases το 2023.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Fluid Motion Frames της AMD

Η AMD παρουσίασε μία πρωτοποριακή τεχνολογία με την ονομασία Fluid Motion Frames (AFMF), προσφέροντας μία απροσδόκητη αλλά αποτελεσματική λύση για την ενίσχυση της απόδοσης των παιχνιδιών.

Σε πρώτη φάση, η τεχνολογία είναι προσβάσιμη από όλους τους χρήστες με Radeon RX 7000 RDNA 2 ή νεότερη GPU, μέσω του τελευταίου πακέτου Adrenalin Software 24.1.1.

Σε αντίθεση με το DLSS 3 Frame Generation της Nvidia, το AFMF βασίζεται εξ ολοκλήρου στο λογισμικό και δεν απαιτεί εξειδικευμένο υλικό εκτός από τα συμβατά chip γραφικών.

Χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό αλγόριθμο, το AFMF λαμβάνει δύο διαδοχικά rendered καρέ, παρεμβάλλει τη σκηνή στη μέση μεταξύ των αλλαγών και ενσωματώνει απρόσκοπτα το αποτέλεσμα, οδηγώντας στην άμεση ενίσχυση του ρυθμού καρέ.

Πώς διαφέρει το AFMF με το FSR 3; Αν και είναι παρόμοιο με τον βασικό αλγόριθμο του AFMF, το σύστημα δημιουργίας καρέ στο FidelityFX Super Resolution (FSR 3) της AMD βελτιώνει τη διαδικασία ενσωματώνοντας shader και πρόσθετα στοιχεία, όπως η ανάλυση οπτικής ροής.

Ωστόσο, το FSR 3 απαιτεί από τους προγραμματιστές να το εφαρμόσουν στο παιχνίδι, ενώ το AFMR είναι εύκολα προσβάσιμο για οποιοδήποτε παιχνίδι DirectX 11 ή 12, μέσω ενός απλού κουμπιού στον πίνακα ελέγχου του προγράμματος οδήγησης, ή ενός πλήκτρου άμεσης πρόσβασης.

Παρά τις εντυπωσιακές δυνατότητες του, το AFMF υπολείπεται ελαφρώς από άποψη οπτικής ακρίβειας σε σύγκριση με το FSR 3, το οποίο, με τη σειρά του, δεν είναι τόσο προηγμένο όσο το DLSS 3 Frame Generation.

Επιπλέον, η διαδικασία παρεμβολής εισάγει καθυστέρηση και, εάν ο αρχικός ρυθμός καρέ είναι χαμηλός, το AFMF ενδέχεται να μην βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού.

Για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη της AFMF, συνιστάται να έχουμε έναν βασικό ρυθμό καρέ γύρω στα 60 fps πριν ενεργοποιήσουμε την τεχνολογία. Η λειτουργία είναι πιο αποτελεσματική σε παιχνίδια με πιο αργές οπτικές κινήσεις, καθώς μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα σε τίτλους με γρήγορο ρυθμό, όπως τα ανταγωνιστικά shooters.

Προς το παρόν, το AFMF είναι συμβατό μόνο με παιχνίδια που εκτελούνται σε λειτουργία πλήρους οθόνης και οι χρήστες ενδέχεται να χρειαστεί να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις των Windows για πλήρη οθόνη χωρίς περιθώρια. Επιπλέον, το VSync πρέπει να είναι απενεργοποιημένο για βέλτιστη απόδοση.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 28 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20240126 - Τεράστια Έσοδα Για Τη Valve Από Loot Box Στο CS2, AMD Fluid Motion Frames, Palworld

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 28 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

29 Ιανουαρίου

  • Chronique des Silencieux – σε PC

30 Ιανουαρίου

  • The Lost Legends of Redwall: Feast & Friends – σε PC
  • The Lost Legends of Redwall: The Scout Anthology – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Rugby 24 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, και PC
  • Death Stranding Director's Cut – σε macOS και iOS

31 Ιανουαρίου

  • BlazBlue Entropy Effect – σε PC
  • Song of Nunu: A League of Legends Story – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

1 Φεβρουαρίου

  • Granblue Fantasy: Relink – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
  • Boxes: Lost Fragments – σε PC
  • One Punch Man: World – σε PC, Android, και iOS

2 Φεβρουαρίου

  • Jujutsu Kaisen Cursed Clash – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Persona 3 Reload – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Suicide Squad: Kill the Justice League – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Vampire: The Masquerade – Justice – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Awesome Games Done Quick 2024

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 27 Ιανουαρίου το Awesome Games Done Quick 2024. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 153,31€, και κοστίζει μόνο 9,15€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,15€ και πάνω, παίρνουμε το “Bayonetta”, το “Borderlands 2: Game of the Year Edition”, το “Celeste”, το “Sprawl”, το “Bloodstained: Ritual of the Night”, το “Astalon: Tears of the Earth”, το “Sonic Adventure 2”, και το “Sonic Adventure 2: Battle”.

Play Pink With Twin Sails

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 27 Ιανουαρίου του 2024 το Play Pink With Twin Sails. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 259,80€, και κοστίζει μόνο 18,40€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 1€ και πάνω, παίρνουμε το “Splendor” και το “Love Letter”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 4,60€ αγοράσουμε επιπλέον το “Amberial Dreams”, το “Carcassonne – Tiles & Tactics”, και το “Small World”.

Από την άλλη, ξοδεύοντας 9,20€ και πάνω, προσθέτουμε στη λίστα το “The Lord of the Rings: Adventure Card Game – Definitive Edition”, το “Arkham Horror: Mother's Embrace”, το “A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition”, το “Terraforming Mars”, το “Innchanted”, 22 DLC για κάποια από τα παιχνίδια του πακέτου, ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το Terraforming Mars: Venus Next 15% φθηνότερο από το Humble Bundle, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε το Gloomhaven – Jaws of the Lion 30% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Τέλος, με 18,40€ και πάνω, συμπληρώνουμε τον παραπάνω κατάλογο παιχνιδιών και DLC με το “Gloomhaven”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Star Bundle

Με το Mystery Star Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 14,99€ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Star Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Ugly
  • STASIS: BONE TOTEM
  • Sniper Elite 4 Deluxe Edition
  • King's Bounty II – Duke's Edition
  • Scorchlands
  • Road 96: Mile 0
  • Sir Whoopass™: Immortal Death
  • Wolfenstein II: The New Colossus
  • Homestead Arcana
  • Evil Genius 2: World Domination
  • Dice Legacy
  • Iron Harvest
  • Sniper Ghost Warrior Contracts
  • Between the Stars
  • Suzerain
  • Quake II
  • In Other Waters
  • The Invisible Hand

Build Your Own Play on the Go Bundle – Best of 2023

Με το Build Your Own Play on the Go Bundle – Best of 2023 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Play on the Go Bundle – Best of 2023 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 4,99€, πέντε παιχνίδια για 6,99€, ή οκτώ παιχνίδια στην τιμή των 9,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Lethal League Blaze
  • The Ascent
  • Blacksad: Under the Skin
  • PC Building Simulator
  • Home Sweet Home
  • Aragami
  • Legends of Kingdom Rush
  • Dishonored
  • Redout Complete Bundle
  • Intravenous
  • The Invisible Hours
  • Eldest Souls
  • Lamentum
  • Gunlocked
  • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
  • Roundguard
  • Totally Reliable Delivery Service
  • Patch Quest
  • Beyond the Long Night

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps