Home » Market News » Η GIGABYTE δίνει έμφαση στο User-Friendly σχεδιασμό σε όλες τις σειρές προϊόντων βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη
User Friendly Design_KV (Custom)

Η GIGABYTE δίνει έμφαση στο User-Friendly σχεδιασμό σε όλες τις σειρές προϊόντων βελτιώνοντας την εμπειρία του χρήστη

Η GIGABYTE, το κορυφαίο brand σε hardware υπολογιστών στον κόσμο, είναι γνωστή για τις υψηλής αισθητικής και απόδοσης μητρικές κάρτες, τις κάρτες γραφικών, τις οθόνες gaming και πολλά περισσότερα. Τα βραβευμένα προϊόντα επικροτούνται από τους καταναλωτές παγκοσμίως για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τις επιδόσεις τους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αυτό που κάνει τα προϊόντα της GIGABYTE ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι ο φιλικός σχεδιασμός τους, ο οποίος βασίζεται στην ενδελεχή κατανόηση των αναγκών και των προσδοκιών των χρηστών. Αυτοί οι έξυπνοι σχεδιασμοί είναι προσανατολισμένοι στο να κάνουν τα προϊόντα ευκολότερα στη συναρμολόγηση και την αναβάθμιση για μια σημαντικά βελτιωμένη εμπειρία χρήσης.

Οι gaming μητρικές της GIGABYTE που βασίζονται στη σειρά Z790 της Intel και οι X670, B650 με βάση την AMD AM5 είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία που καθιστά την συναρμολόγηση και τις αναβαθμίσεις του υπολογιστή όσο το δυνατόν πιο εύκολες. Ο DIY-friendly σχεδιασμός PCIe EZ-Latch επιτρέπει στους χρήστες να αποσυνδέουν εύκολα την κάρτα γραφικών από την υποδοχή PCIe με έναν μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης- το M.2 EZ-Latch καθιστά την εγκατάσταση των M.2 SSD αβίαστη χάρη στον σχεδιασμό χωρίς βίδες. Αυτές οι μητρικές τελευταίας γενιάς υποστηρίζουν επίσης μονάδες μνήμης Intel XMP και AMD EXPO overclocking για μέγιστη συμβατότητα, ενώ το BIOS της GIGABYTE συνοδεύεται από προεγκατεστημένα προφίλ που βοηθούν τους χρήστες να επιτύχουν μεγαλύτερες επιδόσεις με ευκολία.

Παράλληλα με τις τεράστιες επιδόσεις των καρτών γραφικών της GIGABYTE, τα τελευταία μοντέλα MASTER της σειράς AORUS RTX™ 40 διαθέτουν LCD Edge View, μια οθόνη LCD που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις βασικές επιδόσεις σε πραγματικό χρόνο ή να διαμορφώσουν τον υπολογιστή τους με τα αγαπημένα τους γραφικά ή animation. Το νέο στήριγμα Anti-sag είναι προσαρμοσμένο στις αερόψυκτες κάρτες γραφικών της σειράς RTX™ 40 της GIGABYTE και παρέχει βέλτιστη στήριξη χωρίς να επηρεάζει τη συνολική εμφάνιση.

Από τα αποκλειστικά δυναμικά χαρακτηριστικά μέχρι τα Arm edition μοντέλα, o user-friendly σχεδιασμός διευρύνεται περαιτέρω στη σειρά gaming οθονών της GIGABYTE, η οποία είναι κατασκευασμένη με γνώμονα τους gamers και επικεντρώνεται στα χαρακτηριστικά που χρειάζονται. Τα ειδικά χαρακτηριστικά, όπως το Black Equalizer 2.0, το Aim Stabilizer και άλλα, αποτελούν in-game βελτιώσεις που βοηθούν τους gamers να οξύνουν τις δεξιότητές τους στο gaming. Οι οθόνες της σειράς M της GIGABYTE περιλαμβάνουν επίσης τεχνολογία KVM που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν και να εναλλάσσονται μεταξύ πολλαπλών συσκευών χρησιμοποιώντας μόνο ένα σετ οθόνης, πληκτρολογίου και ποντικιού. Τέλος, οι οθόνες gaming M32U και M28U Arm Edition αποτελούν την απόλυτη λύση εξοικονόμησης χώρου/εργονομίας που απελευθερώνει το χώρο εργασίας και προσαρμόζεται σε διάφορα σενάρια ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.

Η GIGABYTE θέτει πάντα τη φιλικότητα προς το χρήστη ψηλά στη λίστα κατά το σχεδιασμό των προϊόντων της και προσπαθεί συνεχώς να εξαλείψει τα σημεία που προκαλούν προβλήματα για μια καλύτερη εμπειρία χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς η GIGABYTE ανεβάζει την εμπειρίας του PC στο επόμενο επίπεδο, παρακαλούμε ανατρέξτε στo https://bit.ly/gigabyte_friendly_design

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps