Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Δεκέμβριος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Δεκέμβριος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Δεκέμβριος 2022

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Δεκέμβριο έχουμε μερικά τρισδιάστατα φωτιστικά με χριστουγεννιάτικα σχέδια, έναν συναρμολογούμενο τρισδιάστατο χριστουγεννιάτικο δέντρο με φώτα LED, και έναν προβολέα LED με δίσκο χριστουγεννιάτικων σχεδίων. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα ρομπότ το οποίο χειριζόμαστε με χειρονομίες, ένα ντουί που μετατρέπει συμβατικούς λαμπτήρες σε έξυπνες λάμπες, και μία συσκευή εντοπισμού διάφορων αντικειμένων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τρισδιάστατα φωτιστικά με χριστουγεννιάτικα σχέδια

Στην αγορά θα βρούμε πολλά περίεργα φωτιστικά. Τα συγκεκριμένα, όμως, δημιουργούν ένα είδος ολογράμματος, είναι κατασκευασμένα από ακρυλικό πλαστικό, και μπορούν να έχουν κάθε είδους μορφή.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Δεκέμβριος 2022

Όπως είναι λογικό, ανάμεσα στα δεκάδες σχέδια υπάρχουν και κάποια που ταιριάζουν τέλεια με τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι ο Άγιος Βασίλης, ο χιονάνθρωπος, και μία συλλογή από κρεμαστές πλάκες με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Τα τρισδιάστατα φωτιστικά διαθέτουν καλώδιο USB και μπορούμε να τα συνδέσουμε σε power bank, στον υπολογιστή, και άλλες πηγές με σχετική υποδοχή. Όσον αφορά την τιμή τους, αυτή εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του σχεδίου.

Συναρμολογούμενο τρισδιάστατο χριστουγεννιάτικο δέντρο με φώτα LED

Το συγκεκριμένο σετ από την Geekcreit είναι ό,τι θα μπορούσε να ζητήσει ένας λάτρης των gadget για τα Χριστούγεννα. Μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε το πιο τεχνολογικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχουμε δει ποτέ.

Στη συσκευασία του σετ θα βρούμε ό,τι θα χρειαστούμε για την κατασκευή του δέντρου. Το δέντρο έχει ύψος 136 χιλιοστά, λειτουργεί με τρεις μπαταρίας ΑA ή με σύνδεση σε θύρα USB, και διαθέτει 37 LED που αναβοσβήνουν σε πολλαπλούς ρυθμούς.

Η αξία του σετ της Geekcreit είναι 8,57€, και μπορούμε να το αγοράσουμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Προβολέας LED με δίσκο χριστουγεννιάτικων σχεδίων

Το μεγαλύτερο κομμάτι του χριστουγεννιάτικου στολισμού βασίζεται στο φως. Στην αγορά θα βρούμε πολλά σχετικά είδη, όπως λαμπάκια, λωρίδες LED, ή τον LED προβολέα της παρακάτω φωτογραφίας.

Αυτός ο λαμπτήρας διαθέτει έναν ενσωματωμένο δίσκο σχεδίων, που επιτρέπει να προβάλλουμε διάφορα σχέδια στον τοίχο του σπιτιού μας. Επιπλέον, μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε και σε εξωτερικούς χώρος, καθώς είναι αδιάβροχος.

Υπάρχουν αρκετές εκδόσεις του εν λόγω λαμπτήρα. Όμως, η συγκεκριμένη προβάλλει χιονονιφάδες, οι οποίες είναι ιδανικές για τα Χριστούγεννα. Η τιμή του στο Banggood είναι 26,00€.

Βάση πολλαπλών χρήσεων για το κινητό

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες είδη φορτιστών και βάσεων στήριξης για smartphone και tablet. Ωστόσο, η Baseus δημιούργησε μία βάση πολλαπλών χρήσεων ειδικά σχεδιασμένη για smartphone.

Οι θύρες που διαθέτει η Baseus 7 in 1 προσφέρουν αρκετές δυνατότητες. Για παράδειγμα, με τη θύρα USB Type-C φορτίζουμε το κινητό και χρησιμοποιώντας τις τρεις θύρες USB, συνδέουμε διάφορα αξεσουάρ.

Επιπλέον, η Baseus 7 in 1 έχει θύρα HDMI και υποδοχές καρτών μνήμης. Μπορούμε να παραγγείλουμε τη βάση με 40,53€ από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Ρομπότ το οποίο χειριζόμαστε με χειρονομίες

Ήρθε η ώρα για τους μικρούς μας φίλους, ή το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Το Cady Robot είναι ένα έξυπνο ρομπότ που μπορεί να χορεύει, να τραγουδάει, να περπατάει, και να τσουλάει.

Αυτό το ρομπότ μπορούμε να το χειριστούμε είτε μέσω του χειριστηρίου που διαθέτει, είτε με τη χρήση χειρονομιών. Το Cady Robot έχει ενσωματωμένη μπαταρία η οποία προσφέρει έως 1 ώρα αυτονομίας. Τέλος, μπορούμε να το αποκτήσουμε με 32,86€.

LCD οθόνη γραφής

Όσοι ζήσατε τη δεκαετία του 80 και του 90, ίσως να θυμάστε εκείνους τους πίνακες στους οποίους ζωγραφίζαμε με ένα μαγνητικό μολύβι, και διαγράφαμε τα πάντα με μία ράβδο που σάρωνε τον πίνακα.

Η αυθεντική μάρκα ονομαζόταν Magna Doodle, αλλά σύντομα είχαν κυκλοφορήσει αμέτρητες απομιμήσεις. Παραδόξως, βγαίνουν ακόμα τέτοιοι πίνακες, ενώ οι εταιρείες έχουν βρει και πατέντες για να μπορείς να ζωγραφίζεις με απλά χρώματα.

Επιπλέον, η Xiaomi δημιούργησε μία εξελιγμένη, ψηφιακή εκδοχή. Πρόκειται για μία LCD οθόνη που γράφουμε πάνω της χρησιμοποιώντας μία απλή γραφίδα.

Για να διαγράψουμε όσα έχουμε σχεδιάσει, πατάμε το κουμπί στο πλαίσιο της συσκευής. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη μπαταρία που διαθέτει η συσκευή, αλλά σύμφωνα με την εταιρεία διαρκεί έως 365 ημέρες με 100 χρήσεις του κουμπιού ανά ημέρα.

Το κόστος αυτού του gadget είναι στα 33,06€ και μπορούμε να το προμηθευτούμε από το Gearbest.

Τρενάκι που παράγει ρεαλιστικούς ήχους και έχει φώτα

Δεν υπάρχει πιο τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για ένα παιδί από ένα τρενάκι, πόσο μάλιστα αν προσομοιώνει την εμπειρία χειρισμού ενός πραγματικού τρένου.

Εμείς εντοπίσαμε ένα τρενάκι το οποίο έχει τρία βαγόνια και την ατμομηχανή, έχει αρκετά ρεαλιστικό σχεδιασμό, παίζει διάφορους ρεαλιστικούς ήχους, διαθέτει φώτα, και κοστίζει 19,60€.

Τρισδιάστατα παζλ από ατσάλι

Η κατασκευή παζλ είναι μία από τις αγαπημένες ασχολίες αρκετών ανθρώπων. Παράλληλα, είναι κάτι που συνηθίζουμε να κάνουμε τον χειμώνα, καθώς δεν βγαίνουμε συχνά από το σπίτι.

Στη συγκεκριμένη σειρά θα βρούμε αμέτρητα σχέδια, τρισδιάστατων ατσάλινων παζλ, των οποίων το κόστος διαφέρει ανάλογα το μέγεθος, την πολυπλοκότητα, και το πλήθος των κομματιών. Μία ενδιαφέρουσα πρόταση είναι η μηχανή, η οποία κοστίζει 17,82€.

Ντουί για την μετατροπή συμβατικών λαμπτήρων σε έξυπνες λάμπες

Πλέον στη ζωή μας έχουν εισβάλλει για τα καλά οι έξυπνες συσκευές. Έχουμε τα έξυπνα ηχεία, τις ιδιοφυείς κούπες, ακόμη και καπάκια τουαλέτας από τη Xiaomi. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα gadget της κατηγορίας είναι τα έξυπνα φώτα.

Στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες έξυπνες λάμπες που μπορούν να αλλάζουν χρώματα, έχουν ρυθμιζόμενη ένταση φωτός, και πολλά άλλα. Ωστόσο, αυτές οι οποίες πραγματικά αξίζουν μπορεί να κοστίζουν αρκετά και για πολλούς αποτελούν είδος πολυτελείας.

Η SONOFF δημιούργησε ένα επαναστατικό gadget το οποίο μπορεί να μετατρέψει οποιονδήποτε λαμπτήρα σε έξυπνη λάμπα. Πρόκειται για ένα έξυπνο ντουί το οποίο υποστηρίζει φωνητικές εντολές και κοστίζει 29,02€.

Πιστολάκι μαλλιών που δεν φθείρει τις τρίχες

Το πιστολάκι μαλλιών είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ περιποίησης, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Όμως, η συχνή χρήση του έχει ως αποτέλεσμα τη φθορά των τριχών.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Δεκέμβριος 2022

Με το Xiaomi Mijia H500 στεγνώνουμε τα μαλλιά μας χωρίς να τα φθείρουμε, καθώς χρησιμοποιεί λειτουργία έξυπνης ρύθμισης της θερμοκρασίας του αέρα. Επίσης, επιτρέπει την επιλογή θερμοκρασίας μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων. Έχει μοναδικό σχεδιασμό, ισχυρό μοτέρ 1800W, και κοστίζει 63,45€.

Κουρευτική μηχανή για τη μύτη

Λίγα πράγματα είναι πιο ενοχλητικά από τις τρίχες στο εσωτερικό της μύτης. Αρκετοί από εμάς, όσο περνούν τα χρόνια, αποκτάμε όλο και περισσότερες τρίχες στη μύτη, οι οποίες μάλιστα μεγαλώνουν ιδιαίτερα γρήγορα.

Η κουρευτική μηχανή μύτης της φωτογραφίας είναι ελαφριά, αδιάβροχη, αρκετά ισχυρή, απόλυτα αθόρυβη, λειτουργεί με μπαταρία AAA, και κοστίζει 11,35€.

Συσκευή εντοπισμού διάφορων αντικειμένων

Αρκετές φορές τυχαίνει να ψάχνουμε κάποιο στικάκι, τα κλειδιά, και άλλα μικρά αντικείμενα. Η Baseus βρήκε τη λύση στο πρόβλημα και δημιούργησε μία συσκευή εντοπισμού που μπορούμε να τοποθετήσουμε εύκολα, σε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλουμε.

Το Baseus T2 Pro είναι μία μικρή συσκευή εντοπισμού που διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 240mAh, η οποία προσφέρει αυτονομία 365 ημέρες.

Όταν θέλουμε να εντοπίσουμε το αντικείμενο στο οποίο έχουμε τοποθετήσει το Baseus T2 Pro, απλώς πατάμε το κουμπί εντοπισμού από την εφαρμογή για κινητά που προσφέρει η εταιρεία.

Το Baseus T2 Pro παράγει έναν ήχο με ένταση έως 100dB, ενώ μέσω του χάρτη στην εφαρμογή μπορούμε να δούμε το σημείο στο οποίο βρίσκεται το αντικείμενο που ψάχνουμε. Η συσκευή εντοπισμού κοστίζει 22,86€ στο Banggood.

Βάση που διατηρεί ζεστό το ρόφημα

Τον χειμώνα τα ζεστά ροφήματα κρυώνουν γρήγορα, κάτι που είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε θερμό, τα οποία συνήθως διατηρούν ζεστό το ρόφημα για 2 με 3 ώρες.

Μία βάση σαν αυτή της φωτογραφίας μπορεί να διατηρεί μόνιμα ζεστό οποιοδήποτε ρόφημα. Λειτουργεί με ρεύμα, ζυγίζει 280 γραμμάρια, και είναι αδιάβροχη.

Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βάση θέρμανσης με κάθε είδους κούπα, άσχετα με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη. Η τιμή της στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 28,60€.

Θερμαινόμενες σόλες παπουτσιών

Σε κάποιες περιοχές οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αισθητά. Γι’ αυτό, επιλέγουμε να ντυνόμαστε πιο ζεστά. Ωστόσο, ορισμένες φορές αισθανόμαστε τα πόδια μας κρύα, παρά το γεγονός ότι στους εξωτερικούς χώρους φοράμε διαρκώς παπούτσια.

Με τις θερμαινόμενες σόλες της φωτογραφίας μπορούμε να προστατεύσουμε τα πόδια μας από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι κατασκευασμένες από ειδικό αδιάβροχο υλικό και διαθέτουν μηχανισμό θέρμανσης που λειτουργεί με ένα απλό power bank.

Η θερμοκρασία της κάθε σόλας κυμαίνεται από 40°C έως 50°C. Οι θερμαινόμενες σόλες κοστίζουν 15,24€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Δεκεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps