Home » Market News » Αναβαθμίστε τον gaming ήχο με το ολοκαίνουργιο σετ ακουστικών Philips TAG5106

Αναβαθμίστε τον gaming ήχο με το ολοκαίνουργιο σετ ακουστικών Philips TAG5106

Η MMD, κορυφαία εξειδικευμένη εταιρεία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου premium σετ ακουστικών, σχεδιασμένο για τους gamers που αναζητούν τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης, ανώτερης κλάσης απόδοση ήχου, και εξελιγμένες ασύρματες τεχνολογίες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Εξοπλισμένα με διπλό ασύρματο σύστημα που υποστηρίζει και 2.4GHz και Bluetooth, τα Philips TAG5106 προσφέρουν μια πραγματικά 2-1 λύση, που παραδίδει προηγμένη ποιότητα στον gaming ήχο, καθώς και στη μουσική του κινητού, όλα σε ένα κομψό, βραβευμένο προϊόν.

Βασικά χαρακτηριστικά

• Οδηγοί 50 χιλ. ακριβείας για συναρπαστικό, πεντακάθαρο ήχο
• Αποσπώμενο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για να ακούγεται δυνατά και καθαρά
• Διπλή ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz/BT και ενσύρματη σύνδεση 3,5 mm για βολική συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών
• DTS Headphone:X 2.0 surround ήχος επόμενης γενιάς για ένα πραγματικά καθηλωτικό άκουσμα
• Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας 45 ωρών
• Ενσωματωμένο breathing LED lighting για πιο δυναμική εμπειρία παιχνιδιού
• Βραβευμένος εργονομικός σχεδιασμός για άνεση μεγάλης διάρκειας

“Οι gamers του σήμερα αναζητούν gaming ακουστικά που εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους, και τα Philips TAG5106 ανταποκρίνονται σε κάθε προσδοκία. Με το διπλό ασύρματο σύστημα που υποστηρίζει παράλληλα και 2.4GHz και Bluetooth, αυτά τα ακουστικά συνδυάζουν ευελιξία, άνεση και τρομερή ποιότητα ήχου”. – Ilkan Reyhanoglu, Product Manager των IT Accessories της MMD Monitors & Display.

Εξαιρετικός ήχος για συναρπαστικό gaming

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας πραγματικά καθηλωτικής εμπειρίας gaming, ο ήχος είναι τόσο σημαντικός, όσο και τα γραφικά. Εξοπλισμένα με τεχνολογία DTS Headphone: X 2.0 επόμενης γενιάς και ήχο Surround 7.1, τα Philips TAG5106 προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση μπάσων, καθαρό ήχο και αισθητήρα εγγύτητας, καθώς και ένα νέο επίπεδο αντίληψης της απόστασης, που διακρίνει το πεδίο του ήχου σε μακρινό και κοντινό. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετική αίσθηση ρεαλισμού για τους παίκτες, επιτρέποντάς τους να πρωταγωνιστούν και να απολαμβάνουν αυτή την εμπειρία του gaming όπως ποτέ πριν. Ωστόσο τα Philips TAG5106 πάνε ένα βήμα παραπέρα, παρέχοντας πλούσιο και πεντακάθαρο ήχο χάρη στους ειδικά συντονισμένους οδηγούς 50 χιλ. από επαγγελματίες τεχνικούς ήχου. Η ακρίβεια του ήχου επιτρέπει στους gamers να ακούν ακόμα και τα βήματα των αντιπάλων που πλησιάζουν, δίνοντας τους το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που αναζητούν. Τέλος, το αποσπώμενο μονής κατεύθυνσης μικρόφωνο με λειτουργία ακύρωσης θορύβου, προσφέρει ένα επιπλέον πλεονέκτημα, δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να επικοινωνούν με τους συμπαίκτες τους εύκολα και καθαρά.

Τα Philips TAG5106 είναι επίσης μία ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν κάτι περισσότερο από απόδοση στο gaming. Εκτός από την ασύρματη τεχνολογία των 2,4GHz, η οποία μπορεί να αποδώσει αξιόπιστο, χωρίς απώλειες ήχο παιχνιδιού με εξαιρετικά χαμηλή καθυστέρηση μεταφοράς σε PC, Mac και PlayStation, αυτά τα ακουστικά διαθέτουν ακόμη ταυτόχρονη συνδεσιμότητα με Bluetooth για κινητές συσκευές. Οι gamers μπορούν να κάνουν εύκολα εναλλαγή μεταξύ των 2.4GHz και της ασύρματης Bluetooth σύνδεσης με το πάτημα ενός κουμπιού, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ευελιξία. Η 45 ωρών διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει στον gamer ξέγνοιαστη χρήση, είτε παίζοντας είτε ακούγοντας μουσική ή άλλο περιεχόμενο ήχου. Ανεξάρτητα από τον τρόπο χρήσης τους, τα ακουστικά Philips TAG5106 παρέχουν εξαιρετική άνεση χάρη στο βραβευμένο εργονομικό design τους που περιλαμβάνει μια προσαρμοζόμενη στεφάνι κεφαλής και μαξιλαράκια αυτιών με δερματίνη και αφρό μνήμης για εξασφάλιση άνεσης με διάρκεια και κομψότητα.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Τα ακουστικά Philips TAG5106 θα είναι διαθέσιμα προς αγορά τώρα στην τιμή των 99,90€.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Philips TAG5106:
https://www.philips.gr/c-p/TAG5106BK_00/5000-series-gaming-headset

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps