Home » Software » Παιχνίδια » Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards
GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards

Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards

Το Netflix δεν θέλει να περιοριστεί στο mobile gaming και τα παιχνίδια ανεξάρτητων προγραμματιστών. Αναζητά διευθυντή για ένα στούντιο παιχνιδιών που θα αναπτύξει ένα νέο AAA τίτλο. Η Microsoft είπε ότι η Sony έχει περισσότερους αποκλειστικούς τίτλους για το PlayStation, από ό,τι η ίδια για το Xbox, και πιο ποιοτικούς. Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Golden Joystick Awards 2022.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Netflix θα αναπτύξει το δικό του AAA παιχνίδι

Πριν περίπου έναν χρόνο, το Netflix ξεκίνησε μία νέα gaming υπηρεσία. Οι συνδρομητές της πλατφόρμας έχουν πρόσβαση σε ορισμένα παιχνίδια μέσω της εφαρμογής της streaming υπηρεσίας για κινητά Android.

Στην αρχή, ο κατάλογος των παιχνιδιών ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος, καθώς περιείχε μόλις τέσσερις τίτλους. Σταδιακά, το Netflix εμπλούτισε τη λίστα και πλέον οι συνδρομητές του μπορούν να παίζουν δεκάδες τίτλους.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν θέλει να περιοριστεί στο mobile gaming και τα παιχνίδια ανεξάρτητων προγραμματιστών. Αυτή την περίοδο, αναζητά Game Director για ένα νέο στούντιο παιχνιδιών στο Λος Άντζελες.

Το στούντιο αυτό θα αναλάβει την ανάπτυξη ενός νέου AAA τίτλου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει με εκδότη το Netflix και προγραμματιστή το ιδιόκτητο στούντιο της εταιρείας.

Η περιγραφή της θέσης εργασίας αναφέρει ότι το παιχνίδι θα είναι FPS και πιθανώς θα έχει mode τρίτου προσώπου. Επιπλέον, ο AAA gaming τίτλος του Netflix δεν θα έχει microtransactions ή άλλα στοιχεία δημιουργίας εσόδων.

Τέλος, το παιχνίδι που θα αναπτύξει το στούντιο με έδρα το Λος Άντζελες θα αφορά σειρές και ταινίες της streaming υπηρεσίας. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό αν θα έχει ως θέμα συγκεκριμένη σειρά ή ταινία, ή ένα πλήθος αυτών.

Η Microsoft δήλωσε ότι η Sony έχει πιο ποιοτικούς αποκλειστικούς τίτλους

Η Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών του Ηνωμένου Βασιλείου (CMA) ερευνά σε βάθος την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Στα πλαίσια της έρευνας, η Microsoft κλήθηκε να καταθέσει τα επιχειρήματα της, ώστε να καταστήσει νόμιμη την επενδυτική κίνηση που πραγματοποιεί.

Μεταξύ άλλων, ο τεχνολογικός κολοσσός είπε ότι η Sony έχει περισσότερους αποκλειστικούς τίτλους για το PlayStation, από ό,τι η ίδια για το Xbox. Επιπλέον, ανέφερε πως η ανταγωνίστρια της έχει καλύτερης ποιότητας αποκλειστικά παιχνίδια.

Επιπροσθέτως, η Microsoft τόνισε ότι η ανταγωνιστική εταιρεία στον τομέα των κονσολών έχει σχεδόν διπλάσια επιχειρηματική δραστηριότητα από την ίδια, είναι ένας ισχυρός εκδότης παιχνιδιών, και έχει αντίστοιχο μέγεθος με την Activision.

Μιλώντας με αριθμούς, η δημιουργός των Xbox είπε ότι το 2021 η Sony είχε πάνω από 280 αποκλειστικούς τίτλους, δηλαδή, σχεδόν πέντε φορές περισσότερους από ό,τι η Xbox.

Η Microsoft σημείωσε ότι οι αποκλειστικοί τίτλοι εξασφαλίζουν στην ανταγωνιστική εταιρεία υψηλότερα ποσοστά παγκόσμιων πωλήσεων. Επιπλέον, οι περισσότεροι κάτοχοι Xbox επιλέγουν να παίζουν τα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox μέσω του Game Pass, αντί να τα αγοράζουν.

Όσον αφορά το κομμάτι της ποιότητας, η τεχνολογική εταιρεία δήλωσε πως η μέση βαθμολογία Metacritic για τα 20 κορυφαία αποκλειστικά παιχνίδια της Sony το 2021 ήταν 87 στα 100, ενώ για το Xbox η αντίστοιχη βαθμολογία ήταν 80 στα 100.

Η Microsoft επισήμανε αυτούς τους παράγοντες επειδή η αποκλειστικότητα των παιχνιδιών και οι ανησυχίες για τον ανταγωνισμό είναι σημαντικά ζητήματα που διερευνούν οι ρυθμιστικές αρχές που εξετάζουν την εξαγορά της Activision.

Από την οπτική γωνία της Sony, ένα από τα βασικά εμπόδια στην ολοκλήρωση της συγχώνευσης της Activision είναι η πιθανότητα η Microsoft να κάνει το franchise Call of Duty αποκλειστικά διαθέσιμο στο Xbox.

Ωστόσο, η Microsoft είπε ότι πρόσφερε στη Sony δεκαετή συμφωνία για τη διατήρηση του CoD στο PS. Όμως, η εταιρεία ισχυρίστηκε στην κατάθεση της πως είναι απίθανο η κορυφαία κονσόλα της αγοράς με 2 προς 1 προβάδισμα να φοβάται ότι θα αποκλειστεί εξαιτίας μόνο ενός franchise.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming, Phil Spencer, έχει δηλώσει ότι η εξαγορά της Activision αφορούσε σε μεγάλο βαθμό την απόκτηση του γίγαντα των παιχνιδιών για κινητά, King. Αυτό θα βοηθήσει την Xbox να κάνει την επίσημη είσοδο της στο mobile gaming.

Η Microsoft επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του Spencer στην κατάθεση που έδωσε στη CMA. Ανέφερε ότι το Xbox δεν έχει καμία υλική παρουσία στα κινητά. Επιπλέον, είπε ότι δεν μπορεί να προσεγγίζει παίκτες στην αγορά των κινητών, γιατί εκεί ηγούνται η Apple και η Google.

Η εξαγορά της Activision παρέχει στο Xbox δυνατότητες και περιεχόμενο στην αγορά των κινητών, όπου επί του παρόντος η εταιρεία δεν έχει παρουσία. Επίσης, θα προσφέρει στους προγραμματιστές νέες επιλογές για τη διανομή των παιχνιδιών τους εκτός των καταστημάτων για εφαρμογές κινητών.

Οι νικητές των Golden Joystick Awards 2022

Τα Golden Joystick Awards είναι μία ετήσια εκδήλωση απονομής βραβείων, στην οποία βραβεύονται τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού.

GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards

Τη διοργάνωση των Golden Joystick Awards 2022 είχε αναλάβει το GamesRadar+, το οποίο στις 17 Οκτωβρίου ανακοίνωσε τις κατηγορίες των βραβείων και όλα τα υποψήφια παιχνίδια.

Στις 23 Νοεμβρίου, η ιστοσελίδα πραγματοποίησε την απονομή των βραβείων. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος σε όλες τις κατηγορίες. Ωστόσο, το Elden Ring στέφθηκε ο βασιλιάς της εκδήλωσης κερδίζοντας συνολικά τέσσερα βραβεία.

Αναλυτικά, οι νικητές των Golden Joystick Awards 2022 ανά κατηγορία είναι οι παρακάτω.

  • Best Storytelling: Horizon Forbidden West
  • Still Playing Award: Genshin Impact
  • Best Visual Design: Elden Ring
  • Studio of the Year: FromSoftware
  • Best Game Expansion: Cuphead: The Delicious Last Course
  • Best Early Access Launch: Slime Rancher 2
  • Best Indie Game : Cult of the Lamb
  • Best Multiplayer Game: Elden Ring
  • Best Audio: Metal: Hellsinger
  • Best Game Trailer : Goat Simulator 3 Announcement Trailer
  • Best Game Community: Final Fantasy 14
  • Best Gaming Hardware: Steam Deck
  • Breakthrough Award: Vampire Survivors
  • Critics' Choice Award: Elden Ring
  • Best Performer: Manon Gage (Marissa Marcel, Immortality)
  • Nintendo Game of the Year: Pokemon Legends Arceus
  • PC Game of the Year: Return to Monkey Island
  • PlayStation Game of the Year: Stray
  • Xbox Game of the Year: Grounded
  • Most Wanted Game : Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
  • Ultimate Game of the Year: Elden Ring

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 27 Νοεμβρίου με 3 Δεκεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20221125 - Καλύτερης Ποιότητας Τα Παιχνίδια Του PS, AAA Παιχνίδι Από Το Netflix, Golden Joystick Awards

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

29 Νοεμβρίου

  • In Nightmare – σε PC
  • The Knight Witch – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Soccer Story – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Last Days of Lazarus – στο PlayStation 5
  • Sable – στο PlayStation 5

30 Νοεμβρίου

  • Warhammer 40,000: Darktide – σε Xbox Series X/S και PC
  • Front Mission 1st: Remake – στο Nintendo Switch
  • The Outbound Ghost – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Sword of the Vagrant – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch
  • Gundam Evolution – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

1 Δεκεμβρίου

  • Dwarven Skykeep – σε PC
  • Romancing SaGa -Minstrel Song- Remastered – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, PC, Android, και iOS
  • Inscryption – στο Nintendo Switch
  • The Outbound Ghost – στο Nintendo Switch

2 Δεκεμβρίου

  • The Callisto Protocol – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Marvel's Midnight Suns – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Need For Speed Unbound – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Complete Your Twin Sails Collection: 7 Tabletop Classics

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 26 Νοεμβρίου του 2022 το Complete Your Twin Sails Collection: 7 Tabletop Classics. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 187,89€, και κοστίζει μόνο 15,19€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 6,07€ παίρνουμε το “Blood Rage: Digital Edition”, το “Ticket to Ride”, το “Carcassonne – Tiles & Tactics”, το “Mysterium: A Psychic Clue Game”, το “Splendor”, και το “Small World”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 12,15€ παίρνουμε επιπλέον 28 DLC για τα παραπάνω παιχνίδια.

Τέλος, αν δώσουμε από 15,19€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition”, το “A Game Of Thrones – A Feast For Crows”, και το “A Game Of Thrones – A Dance With Dragons”.

Learn to Create Game Art in Blender Bundle 2022

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 9 Δεκεμβρίου του 2022 το εξαιρετικό Learn to Create Game Art in Blender Bundle 2022. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 1.477€, και κοστίζει μόνο 25,11€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Blender Low Poly Landscapes Course” και το “Finish IT Course”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 23,78€ παίρνουμε επιπλέον το “Blender Visual Effects Course | Real World Meets CG” και το “Blender Low Poly Characters Course”.

Τέλος, αν δώσουμε από 25,11€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με τα ακόλουθα:

  • Complete Blender Creator Course | Learn 3D Modelling for Beginners
  • Blender Character Creator for Video Game Design Course
  • Blender Environment Artist Course | Create 3D Worlds
  • Create Anime Characters In Blender Course
  • Blender Dragon Sculpting Course
  • Blender Texture Painting Advanced Techniques Course
  • Pixel Art Characters Course | 2D Character Design & Animation
  • Assets – Blender Surface Texture Material Pack

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Birthday Mystery Bundle

Με το Birthday Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Birthday Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • The Darkside Detective: A Fumble in the Dark
  • Behind the Frame: The Finest Scenery
  • Wolfenstein: The New Order
  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Hypnospace Outlaw
  • Adios
  • Nanotale – Typing Chronicles
  • Mutazione
  • TombStar
  • Sniper Ghost Warrior 3 – Season Pass Edition
  • Learning Factory
  • Beach Buggy Racing 2: Island Adventure
  • The Darkside Detective
  • Space Hulk: Tactics
  • MudRunner
  • Calico
  • Old School Musical
  • The Wild Eight
  • Not Tonight
  • Family Man

Build Your Own Nitro Bundle 3

Με το Build Your Own Nitro Bundle 3του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Nitro Bundle 3 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • SpeedRunners
  • V-Rally 4
  • Clustertruck
  • Crashday Redline Edition
  • GRIP: Combat Racing
  • Hotshot Racing
  • Pocket Cars
  • Super Pilot
  • Vector Thrust
  • Race Condition
  • Nimbus
  • 80's OVERDRIVE
  • Homebrew – Patent Unknown
  • Tinker Racers
  • Dino Run DX
  • Crash Drive 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

  • Half-Life: Alyx: – 60% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • Red Dead Redemption 2: – 67% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • Left 4 Dead 2: – 90% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • Psychonauts 2: – 66% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • Persona® 5 Strikers: – 60% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • The Forest: – 77% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • Resident Evil 2: – 75% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • Resident Evil 7 Biohazard: – 60% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • Yakuza Kiwami: – 70% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου
  • Yakuza Kiwami 2: – 70% φθηνότερο έως τις 29 Νοεμβρίου

Δωρεάν το STAR WARS™: Squadrons στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “STAR WARS™: Squadrons”, μία περιπέτεια που κυκλοφόρησε το 2020.

Για να πάρουμε δωρεάν το STAR WARS™: Squadrons, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps