Home » Software » Παιχνίδια » Προβλήματα Επιδόσεων Pokémon Scarlet Και Violet, PETA Game Mode, Game Awards 2022
GamingSteps#20221119 - Προβλήματα Επιδόσεων Pokémon Scarlet Και Violet, PETA Game Mode, Game Awards 2022

Προβλήματα Επιδόσεων Pokémon Scarlet Και Violet, PETA Game Mode, Game Awards 2022

Το Pokémon Scarlet και το Pokémon Violet παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα επιδόσεων, καθώς το Nintendo Switch δεν μπορεί να διαχειριστεί τον τεράστιο κόσμο τους και το μέγεθος του περιεχομένου τους. Ο PETA ζήτησε από τον προγραμματιστή του God of War Ragnarök να προσθέσει σε αυτόν τον τίτλο το “PETA mode”. Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα The Game Awards 2022.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τα Pokémon Scarlet και Violet έχουν προβλήματα επιδόσεων

Το Pokémon Scarlet και το Pokémon Violet είναι τα πιο εκτεταμένα παιχνίδια του franchise μέχρι σήμερα. Περιέχουν πάνω από 1000 φανταστικά πλάσματα, με έναν κατάλογο που περιλαμβάνει τόσο παλιά όσο και νέα τέρατα. Επιπλέον, η ιστορία τους είναι μία από τις καλύτερες που έχουμε δει στη σειρά.

Όμως, οι δύο τίτλοι του Switch παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα επιδόσεων, καθώς η κονσόλα της Nintendo δεν μπορεί να διαχειριστεί τον τεράστιο κόσμο τους και το μέγεθος του περιεχομένου τους.

Χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν πτώση των frames, αργή απεικόνιση χαρακτήρων και στοιχείων, εξαφανισμένα πλάσματα σε τοίχους, χαρακτήρες που τρώνε σάντουιτς στον αέρα, κακής ποιότητας γραφικά, και πολλά άλλα.

Ένα μεγάλο πλήθος χρηστών αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν η Nintendo να θεώρησε ότι το Pokémon Scarlet και το Pokémon Violet ήταν κατάλληλα για να κυκλοφορήσουν. Τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα δύο παιχνίδια είναι αρκετά σοβαρά, ενώ η ποιότητα τους δεν αντιστοιχεί στα χρήματα που ζητάει η εταιρεία.

Δυστυχώς, η Nintendo δεν έχει σχολιάσει ακόμη το θέμα. Παρ' όλα αυτά, οι παίκτες έχουν βρει μία λύση για το πρόβλημα των επιδόσεων. Αρκετοί αναφέρουν ότι μετά την επαναφορά του παιχνιδιού η κατάσταση βελτιώνεται. Ωστόσο, μετά από λίγο το παιχνίδι βαραίνει και πρέπει να γίνει ξανά επαναφορά.

Η PETA θέλει το God of War Ragnarök να αποκτήσει “PETA mode”

Υπάρχουν παιχνίδια με πολύ, λίγη, ή καθόλου βία. Το God Of War ανήκει στην πρώτη κατηγορία και όσοι ασχολούνται με το franchise γνωρίζουν πως οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στον Kratos, και τον κύριο στόχο του, αυτός το εξαλείφει.

Είτε με τις λεπίδες, είτε με το τσεκούρι, ή τα γυμνά χέρια του, ο Kratos έχει σκορπίσει τρόμο και αίμα όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να τον απασχολεί τι είδους πλάσμα είναι ο αντίπαλος του.

GamingSteps#20221119 - Προβλήματα Επιδόσεων Pokémon Scarlet Και Violet, PETA Game Mode, Game Awards 2022

Φαίνεται ότι αυτό δεν αρέσει σε όλους, το οποίο είναι απόλυτα λογικό και αποδεκτό. Ωστόσο, δεν επιλέγουν όλοι να αγνοήσουν τα παιχνίδια God Of War και να παίξουν κάτι πιο ήρεμο, χωρίς βία και αίμα. Ορισμένοι πηγαίνουν τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τα δικαιώματα των ζώων PETA θα προτιμούσε ο Kratos να αφήσει ζωντανά μερικά από τα ζώα που συναντά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στα Nine Realms, ή τουλάχιστον οι δημιουργοί των παιχνιδιών God Of War να προσφέρουν ένα mode με μηδενικούς θανάτους ζώων.

Ο PETA ζήτησε από τον προγραμματιστή του God of War Ragnarök, Sony Santa Monica, να προσθέσει σε αυτόν τον τίτλο το “PETA mode”. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, κοινοποιώντας ένα βίντεο με τη μάχη του Kratos, του Atreus, και του Garm.

Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, ο Kratos έχει βρεθεί στο Helheim και πρέπει να παλέψει με τον Garm, έναν τεράστιο λύκο. Όμως, σύμφωνα με τον PETA, αυτό είναι λάθος.

Ο οργανισμός σχολιάζει ότι αυτός ο λύκος είναι αλυσοδεμένος μέσα στο κρύο για πολύ καιρό, χωρίς φαγητό ή νερό, και δεν θα έπρεπε ο Kratos να τον αντιμετωπίζει κατά αυτόν τον τρόπο, ούτε να τον σκοτώσει.

Επιπλέον, αναφέρει ότι αν η Sony Santa Monica προσθέσει το PETA mode, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέγουν την πλοκή της ιστορίας που έχει αναπτύξει η εταιρεία ή να ενεργοποιούν το επίμαχο mode και να αποφεύγουν τον θάνατο του λύκου, και άλλων ζώων.

Πρόκειται για μία πρόταση που προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών χρηστών. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει σχολιάσει τίποτα γύρω από το θέμα αυτό. Επιπλέον, αν τελικά η Sony Santa Monica προσθέσει ένα τέτοιο mode, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει το όνομα του PETA.

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες για τα The Game Awards 2022

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα The Game Awards 2022. Οι βασιλιάδες των βραβείων είναι το God of War Ragnarök με συνολικά δέκα υποψηφιότητες και τα Elden Ring και Horizon Forbidden West που είναι υποψήφια σε επτά κατηγορίες το κάθε ένα.

Τη χρονιά που μας πέρασε κυκλοφόρησαν αρκετοί AAA τίτλοι και μερικά εξαιρετικά indie παιχνίδια, όπως το Stray και το Tunic, που είναι υποψήφια για το βραβείο “Best Indie”.

Η πλήρης λίστα των υποψηφιοτήτων περιλαμβάνει αμέτρητους τίτλους και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Ωστόσο, εμείς επιλέξαμε τις σημαντικότερες κατηγορίες των The Game Awards 2022 και σας τις παρουσιάζουμε.

Game of the Year

  • A Plague Tale: Requiem (Asobo Studio/Focus Entertainment)
  • Elden Ring (FromSoftware/Bandai Namco)
  • God of War Ragnarök (Sony Santa Monica/SIE)
  • Horizon Forbidden West (Guerrilla Games/SIE)
  • Stray (BlueTwelve Studio/Annapurna)
  • Xenoblade Chronicles 3 (Monolith Soft/Nintendo)

Best Game Direction

  • Elden Ring (FromSoftware/Bandai Namco)
  • God of War Ragnarök (Sony Santa Monica/SIE)
  • Horizon Forbidden West (Guerrilla Games/SIE)
  • Immortality (Half Mermaid)
  • Stray (BlueTwelve Studio/Annapurna)

Best Ongoing

  • Apex Legends (Respawn/EA)
  • Destiny 2 (Bungie)
  • Final Fantasy 14 (Square Enix)
  • Fortnite (Epic Games)
  • Genshin Impact (HoYoverse)

Best Indie

  • Cult of the Lamb (Massive Monster / Devolver Digital)
  • Neon White (Angel Matrix/Annapurna)
  • Sifu (Sloclap)
  • Stray (BlueTwelve Studio/Annapurna)
  • Tunic (Tunic Team/Finji)

Best Mobile

  • Apex Legends Mobile (Lightspeed & Quantum/Respawn/EA)
  • Diablo Immortal (Blizzard/NetEase)
  • Genshin Impact (HoYovese)
  • Marvel Snap (Second Dinner Studios/Nuverse)
  • Tower of Fantasy (Hotta Studio/Perfect World/Level Infinite)

Best VR/AR

  • After the Fall (Vertigo Games)
  • Among Us VR (Schell Games/InnerSloth)
  • Bonelab (Stress Level Zero)
  • Moss: Book II (Polyarc)
  • Red Matter 2 (Vertical Robot)

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια, δημιουργούς, ομάδες eSport, και τα λοιπά, έως τις 8 Δεκεμβρίου. Η ψηφοφορία πραγματοποιείται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων.

Η παρουσίαση των The Game Awards 2022 θα γίνει τις 9 Δεκεμβρίου και 2:30 π.μ. ώρα Ελλάδος. Θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το livestream στο Twitch, στο YouTube, στο Facebook, και σε πολλές ακόμα πλατφόρμες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 20 με 26 Νοεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20221119 - Προβλήματα Επιδόσεων Pokémon Scarlet Και Violet, PETA Game Mode, Game Awards 2022

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 20 και 26 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

22 Νοεμβρίου

  • Evil West – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Just Dance 2023 – σε PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X\S, και Nintendo Switch
  • Ship of Fools – σε PlayStation 5, Xbox Series X\S, Nintendo Switch, PC
  • Gungrave G.O.R.E. – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Five Nights at Freddy's: Security Breach – σε Xbox One και Xbox Series X/S

24 Νοεμβρίου

  • Dysterra – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Complete Your Twin Sails Collection: 7 Tabletop Classics

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 26 Νοεμβρίου του 2022 το Complete Your Twin Sails Collection: 7 Tabletop Classics. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 188,00€, και κοστίζει μόνο 15,19€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 6,07€ παίρνουμε το “Blood Rage: Digital Edition”, το “Ticket to Ride”, το “Carcassonne – Tiles & Tactics”, το “Mysterium: A Psychic Clue Game”, το “Splendor”, και το “Small World”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 12,15€ παίρνουμε επιπλέον 28 DLC για τα παραπάνω παιχνίδια.

Τέλος, αν δώσουμε από 15,19€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “A Game of Thrones: The Board Game – Digital Edition”, το “A Game Of Thrones – A Feast For Crows”, και το “A Game Of Thrones – A Dance With Dragons”.

Learn to Create Game Art in Blender Bundle 2022

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 9 Δεκεμβρίου του 2022 το εξαιρετικό Learn to Create Game Art in Blender Bundle 2022. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 1.477,86€, και κοστίζει μόνο 25,11€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Blender Low Poly Landscapes Course” και το “Finish IT Course”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 23,72€ παίρνουμε επιπλέον το “Blender Visual Effects Course | Real World Meets CG” και το “Blender Low Poly Characters Course”.

Τέλος, αν δώσουμε από 25,11€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με τα ακόλουθα:

  • Complete Blender Creator Course | Learn 3D Modelling for Beginners
  • Blender Character Creator for Video Game Design Course
  • Blender Environment Artist Course | Create 3D Worlds
  • Create Anime Characters In Blender Course
  • Blender Dragon Sculpting Course
  • Blender Texture Painting Advanced Techniques Course
  • Pixel Art Characters Course | 2D Character Design & Animation
  • Assets – Blender Surface Texture Material Pack

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Birthday Mystery Bundle

Με το Phantom Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Birthday Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • The Darkside Detective: A Fumble in the Dark
  • Behind the Frame: The Finest Scenery
  • Wolfenstein: The New Order
  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Hypnospace Outlaw
  • Adios
  • Nanotale – Typing Chronicles
  • Mutazione
  • TombStar
  • Sniper Ghost Warrior 3 – Season Pass Edition
  • Learning Factory
  • Beach Buggy Racing 2: Island Adventure
  • The Darkside Detective
  • Space Hulk: Tactics
  • MudRunner
  • Calico
  • Old School Musical
  • The Wild Eight
  • Not Tonight
  • Family Man

Build Your Own Nitro Bundle 3

Με το Build Your Own Nitro Bundle 3του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Nitro Bundle 3 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 17 τίτλους:

  • SpeedRunners
  • V-Rally 4
  • Clustertruck
  • Crashday Redline Edition
  • GRIP: Combat Racing
  • Hotshot Racing
  • Pocket Cars
  • Super Pilot
  • Vector Thrust
  • Race Condition
  • Antigraviator
  • Nimbus
  • 80's OVERDRIVE
  • Homebrew – Patent Unknown
  • Tinker Racers
  • Dino Run DX
  • Crash Drive 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν τα Dark Deity, Evil Dead: The Game, και Rumbleverse Epic Cheerleader Pack

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Οι επόμενοι τίτλοι που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Dark Deity, ένα RPG τακτικής που κυκλοφόρησε το 2021, το Evil Dead: The Game, ένα παιχνίδι τρόμου που κυκλοφόρησε το 2022, και ένα πακέτο αντικειμένων για το δωρεάν παιχνίδι Rumbleverse.

Για να πάρουμε δωρεάν το Dark Deity, το Evil Dead: The Game, και το πακέτο αντικειμένων για το Rumbleverse, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα αντικείμενα στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps