Home » Market News » Η TeamViewer Ανακοινώνει Την Ενσωμάτωσή της Στο Slack

Η TeamViewer Ανακοινώνει Την Ενσωμάτωσή της Στο Slack

Η TeamViewer, o παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε μια νέα ενσωμάτωση στο Slack, την κορυφαία πλατφόρμα συνεργασίας για την εργασία. Επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν απομακρυσμένη πρόσβαση με TeamViewer και συνεδρίες υποστήριξης AR μέσα από το περιβάλλον του Slack.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

«Η απομακρυσμένη εργασία έχει επηρεάσει τις προϋποθέσεις για συνεργασία και υποστήριξη», λέει ο Alfredo Patron, Executive Vice President Business Development της TeamViewer. «Το Slack έχει θέσει ένα νέο πρότυπο στην ευέλικτη ομαδική συνεργασία μέσα στα τελευταία χρόνια και χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρείες καθώς και κοινότητες. Η ενσωμάτωση απομακρυσμένης πρόσβασης και υποστήριξης AR της TeamViewer θα δώσει στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές αλληλεπίδρασης και θα αυξήσει την παραγωγικότητα ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη συσκευή».

Το Slack ήδη περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων και δυνατοτήτων για τις απομακρυσμένες ομάδες και την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Τώρα οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ενοποίηση της TeamViewer με το Slack περιβάλλον τους, κατεβάζοντας την εφαρμογή TeamViewer από τον κατάλογο εφαρμογών του Slack.

Με τη νέα ενσωμάτωση, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται προσκλήσεις συνεδριών για απομακρυσμένο έλεγχο ή AR συνδέσεις σε συσκευές κινητών τηλεφώνων απευθείας στα direct messages ή σε ομαδικά κανάλια μέσα στο Slack προκειμένου να συνεργάζονται και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Η προσθήκη των AR συνδέσεων είναι ιδιαίτερα πολύτιμη όταν απαιτούνται εργασίες φυσικής παρουσίας. Επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνεργάζονται σε μια βάση «Δείτε αυτό που Βλέπω» με μια κοινή ροή βίντεο.

Εκτός από μια σύνδεση ήχου, οι ειδικοί που συνδέονται εξ αποστάσεως μπορούν «εικονικά» να δείχνουν και να σχεδιάζουν το οπτικό πεδίο των συναδέλφων τους για να αναδείξουν λεπτομερώς τι πρέπει να κάνουν, καθώς και να μοιράζονται αρχεία ή να χρησιμοποιούν τη λειτουργία συνομιλίας.

Η ενοποίηση βασίζεται σε μια web-first προσέγγιση αναγνώσιμη σε κάθε συσκευή, με σκοπό να βελτιώσει περαιτέρω την προσβασιμότητα και την ολοκληρωμένη αλληλεπίδραση. Ο ειδικός που βοηθά εξ αποστάσεως δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να παρέχει άμεση απομακρυσμένη πρόσβαση και υποστήριξη βάσει AR.

Για την αξιοποίηση αυτής της ενοποίησης, οι οργανισμοί θα χρειαστούν άδεια Slack και συμβατή συνδρομή TeamViewer. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο https://www.teamviewer.com/en/integrations/slack/.

Σχετικά με την TeamViewer

Η TeamViewer είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει μια πλατφόρμα συνδεσιμότητας για απομακρυσμένη πρόσβαση, έλεγχο, διαχείριση, παρακολούθηση και επισκευή συσκευών κάθε είδους – από φορητούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα μέχρι βιομηχανικές μηχανές και ρομπότ.

Αν και η TeamViewer είναι δωρεάν για ιδιωτική χρήση, έχει περίπου 620.000 συνδρομητές και επιτρέπει σε εταιρείες όλων των μεγεθών και από όλους τους κλάδους να ψηφιοποιήσουν τις κρίσιμες για την επιχείρησή τους διαδικασίες μέσω απρόσκοπτης συνδεσιμότητας. Στο πλαίσιο των παγκόσμιων μεγάλων τάσεων, όπως ο πολλαπλασιασμός συσκευών, η αυτοματοποίηση και οι νέες εργασίες, η TeamViewer διαμορφώνει προληπτικά τον ψηφιακό μετασχηματισμό και συνεχώς καινοτομεί στους τομείς της Επαυξημένης Πραγματικότητας, του IoT και της Τεχνητής Νοημοσύνης. Από την ίδρυση της εταιρείας το 2005, το λογισμικό της TeamViewer έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2,5 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Κοπεγχάγη της Γερμανίας και απασχολεί περίπου 1.500 άτομα παγκοσμίως. Το 2021 η TeamViewer πέτυχε χρεώσεις 548 εκατομμυρίων ευρώ. Η TeamViewer AG (TMV) είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης και ανήκει στο MDAX. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο teamviewer.com.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps