Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Κρυπτογράφηση Αρχείων, Aero Glass Lite, Προγραμματισμός Απενεργοποίησης Windows 11
QuickSteps#248 - Κρυπτογράφηση Αρχείων, Aero Glass Lite, Προγραμματισμός Απενεργοποίησης Windows 11

Κρυπτογράφηση Αρχείων, Aero Glass Lite, Προγραμματισμός Απενεργοποίησης Windows 11

Αυτή την εβδομάδα, κρυπτογραφούμε αρχεία, αλλάζουμε την προεπιλεγμένη γλώσσα, ενεργοποιούμε το Aero Glass Lite, προβάλλουμε εικονίδια για το Caps Lock, το Num Lock, και άλλα κουμπιά στην Περιοχή ειδοποιήσεων, δημιουργούμε μενού συντομεύσεων στην Περιοχή ειδοποιήσεων, και προγραμματίζουμε την απενεργοποίηση του υπολογιστή στα Windows 11. Διαγράφουμε ακόλουθους στο Instagram.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Κρυπτογράφηση αρχείων στα Windows 11

Αν διατηρούμε στον υπολογιστή μας κάποια σημαντικά αρχεία, θα ήταν σοφό να τα κρυπτογραφήσουμε, ώστε να αποτρέψουμε την προβολή τους από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Ένα από τα καλύτερα προγράμματα γι' αυτή τη δουλειά είναι το EncryptOnClick.

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα με ιδιαίτερα απλό περιβάλλον χρήστη, το οποίο χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης 256-bit AES. Περισσότερα για την κρυπτογράφηση δεδομένων μπορείτε να διαβάσετε στον ακόλουθο οδηγό μας.

Κρυπτογράφηση Δεδομένων – Τι είναι και Πώς Λειτουργεί

Σε έναν κόσμο χωρίς κρυπτογράφηση δεδομένων, θα ήταν αδύνατον να έχουμε ένα προσωπικό email, έναν προσωπικό λογαριασμό στο facebook, ή να χρησιμοποιήσουμε μια πιστωτική κάρτα για…

Για να κατεβάσουμε το EncryptOnClick, μπαίνουμε σε αυτήν τη σελίδα, κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο “EncryptOnClick – secures files out of sight”, και πατάμε στο “Download EncryptOnClick”.

QuickSteps#248 - Κρυπτογράφηση Αρχείων, Aero Glass Lite, Προγραμματισμός Απενεργοποίησης Windows 11

Κρυπτογράφηση αρχείων

Για να κρυπτογραφήσουμε ένα ή πολλά αρχεία, κάνουμε κλικ στο κουμπί “File” αριστερά.

Επιλέγουμε τα αρχεία που θέλουμε να κρυπτογραφήσουμε και κάνουμε κλικ στο “Άνοιγμα”.

Στη συνέχεια, πληκτρολογούμε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο “Password” και εισάγουμε τον ίδιο κωδικό στο πεδίο “Confirm Password”. Αν θέλουμε, προσθέτουμε ένα σχόλιο στο “Comment”, που θα μας βοηθήσει να θυμηθούμε τον κωδικό που χρησιμοποιήσαμε.

Κάτω από τα πεδία που προαναφέραμε υπάρχουν τρεις επιλογές. Αν ενεργοποιήσουμε το “Show password”, αντί για κουκκίδες θα εμφανίζονται οι χαρακτήρες του κωδικού.

Ενεργοποιώντας το πλαίσιο “Encrypt filenames”, το πρόγραμμα θα αλλάξει τα ονόματα των αρχείων ώστε κανείς να μην γνωρίζει τι περιέχουν.

Tο EncryptOnClick όταν ολοκληρώνει τη διαδικασία κρυπτογράφησης διαγράφει τα αρχικά μη κρυπτογραφημένα αρχεία. Αν δεν θέλουμε να διαγράψει τα αυθεντικά αρχεία, θα πρέπει να επιλέξουμε το πλαίσιο “Do not delete file after encrypting”.

Όταν ολοκληρώσουμε όλες τις ρυθμίσεις, κάνουμε κλικ στο “OK” και το EncryptOnClick θα κρυπτογραφήσει τα αρχεία, θα αλλάξει την επέκτασή τους σε “EOC”, και παράλληλα θα τα συμπιέσει.

Τέλος, αν επιλέξουμε το “Folder” αντί για το “File”, το πρόγραμμα δεν θα κρυπτογραφήσει τον ίδιο τον φάκελο, αλλά μόνο τα αρχεία που περιέχει.

Αποκρυπτογράφηση αρχείων

Όταν θελήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε αρχεία τα οποία έχουμε κρυπτογραφήσει στο παρελθόν, κάνουμε κλικ στο “File” δεξιά.

Επιλέγουμε τα κρυπτογραφημένα αρχεία και πατάμε “Άνοιγμα”.

Το EncryptOnClick θα εμφανίσει ένα παράθυρο στο οποίο υπάρχει το πεδίο “Password” όπου πληκτρολογούμε τον κωδικό που χρησιμοποιήσαμε κατά την κρυπτογράφηση των αρχείων.

Επιπλέον, κάτω από το πλαίσιο εισαγωγής του κωδικού υπάρχουν δύο επιλογές. Αν ενεργοποιήσουμε το “Show password”, αντί για κουκκίδες θα βλέπουμε τους χαρακτήρες του κωδικού.

Επίσης, αν ενεργοποιήσουμε το “Do not delete file after decrypting”, το πρόγραμμα θα διατηρήσει τα κρυπτογραφημένα αρχεία.

Όταν πληκτρολογήσουμε τον κωδικό ασφαλείας και ενεργοποιήσουμε τα πλαίσια που μας ενδιαφέρουν, κάνουμε κλικ στο “OK”.

Το πρόγραμμα θα αποκρυπτογραφήσει τα αρχεία και θα τα αποθηκεύσει στον φάκελο όπου αρχικά ήταν αποθηκευμένα τα κρυπτογραφημένα αρχεία.

Το θέμα της κρυπτογράφησης θέλει μεγάλη προσοχή, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ευαίσθητα και αναντικατάστατα αρχεία. Αν ξεχάσουμε τον κωδικό που βάλαμε, ουσιαστικά έχουμε χάσει οριστικά τα συγκεκριμένα αρχεία.

Πριν κρυπτογραφήσετε οτιδήποτε, φροντίστε να έχετε τουλάχιστον ένα αντίγραφο ασφαλείας κάπου εκτός του υπολογιστή με τη μη-κρυπτογραφημένη μορφή του.

Πώς αλλάζω την προεπιλεγμένη γλώσσα στα Windows 11

Συνήθως διαλέγουμε την προεπιλεγμένη γλώσσα των Windows 11 κατά την εγκατάσταση τους. Αν επιλέξουμε τη λάθος γλώσσα, μπορούμε πολύ εύκολα να την αλλάξουμε σε αυτή που επιθυμούμε, μέσα από τις ρυθμίσεις του λειτουργικού.

Ας πούμε, για το παράδειγμα, πως επιλέξαμε από λάθος τα Αγγλικά, ενώ θέλουμε τα Windows στα Ελληνικά. Για να αλλάξουμε τη γλώσσα των Windows 11, γράφουμε στην αναζήτηση “Settings” και πατάμε “Open”.

Στη συνέχεια, πηγαίνουμε στο “Time & Language” και κάνουμε κλικ στο “Language & region”.

Έπειτα, πατάμε το κουμπί “Add a language”.

Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, γράφουμε “Greek” στην αναζήτηση, πατάμε στο πρώτο αποτέλεσμα, και κάνουμε κλικ στο “Next”.

Μετά, βεβαιωνόμαστε ότι είναι επιλεγμένο το “Set as my Windows display language”, ώστε όλο το περιβάλλον χρήστη των Windows να είναι στα Ελληνικά, και πατάμε το “Install”.

Τώρα, στο “Country or region” επιλέγουμε “Greece”.

Επιπλέον, κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο “Administrative language settings”.

Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πατάμε στο “Copy settings”.

Στο κάτω μέρος του παραθύρου, επιλέγουμε το “Welcome screen and system accounts” και το “New user accounts”.

Έτσι, τα Windows 11 θα αλλάξουν τη γλώσσα στην οθόνη σύνδεσης στα Ελληνικά. Επιπλέον, κάθε φορά που δημιουργούμε νέο λογαριασμό χρήστη, το λειτουργικό θα ορίζει ως προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά.

Τέλος, κάνουμε κλικ στο “OK”, στο επόμενο παράθυρο πατάμε “OK”, και κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή για να εφαρμοστούν οι αλλαγές.

Ενεργοποίηση του Aero Glass Lite στα Windows 11

Ένα από τα χαρακτηριστικά των παλαιότερων εκδόσεων Windows που αρέσει σε αρκετούς χρήστες είναι το Aero Glass. Ωστόσο, το διάσημο αυτό χαρακτηριστικό δεν είναι διαθέσιμο στα Windows 11.

Ευτυχώς, υπάρχει μία εφαρμογή που βοηθά να επαναφέρουμε το Aero Glass Lite, όπως ονομάζεται το θέμα, στην τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Microsoft.

Αρχικά, κάνουμε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο για να κατεβάσουμε το θέμα στον υπολογιστή. Το αρχείο που κατεβαίνει είναι συμπιεσμένο, για αυτό θα πρέπει να το αποσυμπιέσουμε. Μετά την αποσυμπίεση θα προκύψει ένας φάκελος με το όνομα “aerolite_win11” ο οποίος θα περιέχει το “aerolite.theme”.

Στη συνέχεια, αντιγράφουμε τη διαδρομή “C:\Windows\Resources\Themes”, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων της Εξερεύνησης των Windows, και πατάμε Enter.

Μετά, μετακινούμε το “aerolite.theme” από τον φάκελο “aerolite_win11” στον φάκελο “Themes”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πατάμε “Συνέχεια”.

Τέλος, κάνουμε διπλό κλικ στο “aerolite.theme” και στο παράθυρο με την Προειδοποίηση ασφαλείας κάνουμε κλικ στο “Άνοιγμα”. Tα Windows 11 θα εφαρμόσουν άμεσα το θέμα Aero Glass Lite.

Εικονίδιο για το Caps Lock στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows 11

Ορισμένα laptop και πληκτρολόγια δεν διαθέτουν LED ενδείξεις για τα πλήκτρα Caps Lock, Num Lock, και άλλα κουμπιά. Ωστόσο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το δωρεάν portable πρόγραμμα addLEDs.

Αυτό το μικρό εργαλείο προσθέτει στην Περιοχή ειδοποιήσεων πέντε εικονίδια, τα οποία δείχνουν την κατάσταση των κουμπιών Caps Lock, Num Lock, και Scroll Lock, καθώς και το αν γίνεται χρήση του δίσκου ή της κάρτας δικτύου.

Για να κατεβάσουμε το addLEDs, μπαίνουμε σε αυτήν τη σελίδα και κάνουμε κλικ στο “Download”.

Μόλις τρέξουμε το addLEDs, θα εμφανιστούν άμεσα τα πέντε εικονίδια. Τα “D” και “N” είναι ενεργοί δείκτες, οι οποίοι δείχνουν σε πραγματικό χρόνο αν γίνεται χρήση του δίσκου (D), ή αν υπάρχει ενεργή σύνδεση δικτύου (N).

Τα “S”, “a”, και “1” δείχνουν αν τα Caps Lock (A ή a), Num Lock (1), και Scroll Lock (S) είναι ενεργοποιημένα ή όχι. Όταν κάποιο από τα κουμπιά είναι ενεργό, το εικονίδιο είναι πράσινο. Αντίστοιχα, γίνεται κόκκινο όταν τα κουμπιά είναι ανενεργά.

Επιπλέον, τα τρία αυτά εικονίδια λειτουργούν και ως διακόπτες. Οπότε, αν θέλουμε να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε κάποιο από τα κουμπιά, κάνουμε κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο.

Τέλος, κάνοντας δεξί κλικ σε οποιοδήποτε από τα εικονίδια, αποκτούμε πρόσβαση στις ρυθμίσεις του addLEDs. Από εδώ, μπορούμε να επιλέξουμε το χρώμα των εικονιδίων, ποια εικονίδια θέλουμε να εμφανίζονται στην περιοχή ειδοποιήσεων, και άλλα.

QuickSteps#248 - Κρυπτογράφηση Αρχείων, Aero Glass Lite, Προγραμματισμός Απενεργοποίησης Windows 11

Δημιουργία μενού συντομεύσεων στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows 11

Αρκετοί έχουμε τη συνήθεια να τοποθετούμε στην Επιφάνεια εργασίας και τη Γραμμή εργασιών πολλές συντομεύσεις προγραμμάτων.

Ωστόσο, με τη βοήθεια του portable προγράμματος “Jovial Menu” μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μενού συντομεύσεων στην Περιοχή ειδοποιήσεων των Windows 11.

Δημιουργία φακέλων και συντομεύσεων

Αρχικά, ανοίγουμε το αρχείο “JovialMenu.ini” με το Σημειωματάριο των Windows. Το περιεχόμενο του αρχείου θα μοιάζει με αυτό της ακόλουθης εικόνας.

Οι φάκελοι στο αρχείο “JovialMenu.ini” έχουν τη μορφή “[ΌNOMA]”. Για να δημιουργήσουμε έναν νέο φάκελο, πηγαίνουμε στο τέλος του αρχείου και γράφουμε “[ΌΝΟΜΑ]”, όπου στη θέση της λέξης “ΌΝΟΜΑ” γράφουμε το όνομα του φακέλου.

Οι συντομεύσεις στο αρχείο “JovialMenu.ini” έχουν τη μορφή “ΌΝΟΜΑ_ΣΥΝΤΌΜΕΥΣΗΣ = ΔΙΑΔΡΟΜΉ_ΑΡΧΕΙΟΎ_ΠΡΟΓΡΆΜΜΑΤΟΣ_Η_URL”. Με το Jovial Menu μπορούμε πολύ εύκολα να δημιουργήσουμε συντομεύσεις για προγράμματα, αρχεία, και URL.

Στο παράδειγμά μας, δημιουργήσαμε τον φάκελο “PCSteps” και προσθέσαμε συντομεύσεις για τον έναν φάκελο που έχουμε δημιουργήσει και την ιστοσελίδα του PCSteps.

Προσθήκη εικονιδίων

Το Jovial Menu επιτρέπει τη χρήση διαφορετικών εικονιδίων για κάθε συντόμευση. Τα αρχεία των εικονιδίων θα πρέπει να είναι png και να έχουν διαστάσεις 16×16 pixels.

Για να χρησιμοποιήσουμε ένα δικό μας εικονίδιο, μετά τη διαδρομή του αρχείου προσθέτουμε ένα κόμμα “,” και τη διαδρομή της εικόνας.

Στο παράδειγμά μας, δημιουργήσαμε έναν φάκελο με το όνομα “PCSteps” ο οποίος περιέχει δύο συντομεύσεις. Η μία από τις συντομεύσεις ανοίγει την ιστοσελίδα του PCSteps και έχουμε ορίσει να έχει ως εικονίδιο το λογότυπο του ιστότοπου.

Προγραμματισμός απενεργοποίησης υπολογιστή στα Windows 11

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλουμε να προγραμματίσουμε την απενεργοποίηση του υπολογιστή.

Ίσως κατεβάζουμε κάποιο μεγάλο αρχείο και θέλουμε ο υπολογιστής να κλείσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της λήψης. Ή μας παίρνει καμιά φορά ο ύπνος βλέποντας ταινία το βράδυ και δεν θέλουμε να μείνει ανοιχτό το PC όλη νύχτα.

Σε παλαιότερο οδηγό μας είχαμε δει ορισμένες μεθόδους για αυτόματο τερματισμό λειτουργίας του υπολογιστή.

Featured Αυτόματος Τερματισμός Υπολογιστή - Οι καλύτερες Μέθοδοι
Αυτόματος Τερματισμός Υπολογιστή – Οι Καλύτερες Μέθοδοι

Ένας υπολογιστής που λειτουργεί χωρίς να χρησιμοποιείται είναι ένας υπολογιστής που σπαταλάει ρεύμα. Σε όλους μπορεί να συμβεί να ξεχάσουμε το PC ανοιχτό όταν βλέπουμε…

Στο σημερινό Quicksteps θα δούμε μία ακόμα μέθοδο, μέσω του Adios – Shutdown Timer που επιτρέπει να προγραμματίσουμε τον υπολογιστή ώστε να κλείσει αυτόματα, να μπει σε κατάσταση αδράνειας, και τα λοιπά.

Το περιβάλλον χρήστη φαντάζει κάπως περίπλοκο, αλλά δεν είναι. Στην κορυφή υπάρχουν οι καρτέλες του μενού και ακριβώς δίπλα μπορούμε να δούμε την ώρα. Από κάτω, βλέπουμε τις λειτουργίες και τις διάφορες ρυθμίσεις.

Στην καρτέλα “Shutdown” επιλέγουμε τι θέλουμε να κάνει ο υπολογιστής, ρυθμίζουμε μετά από πόση ώρα να λάβει χώρα η εν λόγω λειτουργία, και πατάμε το κουμπί “Start”.

Για να ρυθμίσουμε τον χρόνο, κάνουμε κλικ στο ανάλογο βέλος.

Στην καρτέλα “Specials” υπάρχουν τέσσερις ιδιαίτερες λειτουργίες. Με το “Time Limit” μπορούμε να ορίσουμε χρονικά όρια χρήσης του υπολογιστή, και αποτελεί ένα αρκετά καλό εργαλείο γονικού ελέγχου.

Για παράδειγμα, επιλέγουμε να επιτρέπεται η χρήση του υπολογιστή από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, και μόνο για μία ώρα. Αφού κάνουμε τις παραπάνω επιλογές, πατάμε το “Set Limit”.

Το Adios θα απενεργοποιεί αυτόματα τον υπολογιστή αν κάποιος τον ενεργοποιήσει πριν τις 10 το πρωί ή μετά τις 10 το βράδυ. Επίσης, όταν ο υπολογιστής μείνει ενεργός για μία ώρα μεταξύ των παραπάνω ωρών, το πρόγραμμα θα τον απενεργοποιήσει.

Με το “Wait for Process” μπορούμε να προγραμματίσουμε την εκκίνηση ενός προγράμματος. Το Adios ανοίγει αυτόματα το πρόγραμμα την ώρα που επιλέξαμε και όταν το κλείσουμε, απενεργοποιεί τον υπολογιστή.

Η τρίτη επιλογή επιτρέπει τη λήψη αρχείων με το Adios. Στο “Wait for Download” πληκτρολογούμε τον σύνδεσμο λήψης του αρχείου και κάνουμε κλικ στο “Run Download”.

Μόλις η λήψη του αρχείου ολοκληρωθεί, το Adios θα απενεργοποιήσει αυτόματα τον υπολογιστή.

Τέλος, το κουμπί “Startup-Folder” λειτουργεί ως συντόμευση για τον φάκελο “Εκκίνηση” των Windows.

Πώς διαγράφω ακολούθους στο Instagram

Από προεπιλογή, οποιοσδήποτε μας ακολουθεί στο Instagram μπορεί να βλέπει οτιδήποτε δημοσιεύουμε. Ωστόσο, η πλατφόρμα επιτρέπει να ελέγχουμε ποιος χρήστης μπορεί να βλέπει τι και προσφέρει τρεις επιλογές, όσον αφορά τον περιορισμό που διαθέσιμου περιεχομένου στον εκάστοτε χρήστη.

Το πιο ισχυρό εργαλείο το οποίο παρέχει το κοινωνικό δίκτυο είναι το μπλοκάρισμα των χρηστών. Όταν μπλοκάρουμε κάποιον χρήστη δεν μπορεί να μπει στο προφίλ μας, να δει ό,τι δημοσιεύουμε, ή να μας στείλει μήνυμα.

Έπειτα, το Instagram επιτρέπει να περιορίζουμε τη δραστηριότητα κάποιου. Με αυτόν τον τρόπο, του επιτρέπουμε να μας στέλνει μηνύματα, να αφήνει σχόλια στις δημοσιεύσεις μας, και να κάνει like. Ωστόσο, οι άλλοι χρήστες δεν βλέπουν τη δραστηριότητα του στο προφίλ και τις δημοσιεύσεις μας.

Τέλος, η πλατφόρμα επιτρέπει να διαγράφουμε ακόλουθους. Σε αυτήν την περίπτωση, οι χρήστες που έχουμε διαγράψει δεν λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τη δραστηριότητα μας και δεν βλέπουν δημοσιεύσεις μας στην αρχική σελίδα τους.

Για να διαγράφουμε έναν χρήστη από τους ακόλουθους μας, πατάμε την εικόνα προφίλ.

Έπειτα, πατάμε το “Ακόλουθοι”.

Εντοπίζουμε τον χρήστη που θέλουμε να διαγράψουμε ή πληκτρολογούμε το όνομα του στην αναζήτηση και πατάμε το κουμπί “Αφαίρεση”.

Στο πλαίσιο που θα εμφανιστεί, πατάμε “Αφαίρεση”.

Όταν το Instagram διαγράψει τον χρήστη από τους ακόλουθους μας θα εμφανίσει τη σχετική ενημέρωση.

Αν ενδιαφέρονται πραγματικά για όσα δημοσιεύουμε, οι ακόλουθοι που διαγράφουμε μπορούν να μας ακολουθήσουν εκ νέου. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα προσέξουν καν ότι τους έχουμε διαγράψει.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Γράψτε τη στο Questions.pcsteps.gr και ίσως τη δημοσιεύσουμε σε μελλοντικό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps