Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Ίντερνετ Στο PC Από Το Κινητό, Μαζική Διαγραφή Gmail, Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου
QuickSteps#246 - Ίντερνετ Στο PC Από Το Κινητό, Μαζική Διαγραφή Gmail, Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου

Ίντερνετ Στο PC Από Το Κινητό, Μαζική Διαγραφή Gmail, Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου

Αυτή την εβδομάδα, συνδέουμε το κινητό στον υπολογιστή για να έχουμε ίντερνετ μέσω tethering, επαναφέρουμε τις ρυθμίσεις δικτύου, ενεργοποιούμε τη μόνιμη προβολή του Κέντρου Ενεργειών, κάνουμε εγγραφή οθόνης χωρίς τη χρήση τρίτων προγραμμάτων, αλλάζουμε τους δείκτες του ποντικιού, το χρώμα και τα εικονίδια των φακέλων στα Windows 11. Διαγράφουμε μαζικά τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Gmail.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Σύνδεση κινητού με PC για πρόσβαση στο ίντερνετ στα Windows 11

Σε περίπτωση που θέλουμε να μπούμε στο διαδίκτυο από τον υπολογιστή ή το laptop και δεν έχουμε πρόσβαση σε κάποιο ενσύρματο ή ασύρματο δίκτυο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία tethering του Android κινητού μας.

Παλαιότερα, είχαμε δει τι ακριβώς είναι το tethering και το hotspot. Οπότε, αν δεν γνωρίζετε αυτούς τους δύο όρους, σας προτείνουμε να διαβάσετε τον παρακάτω οδηγό.

Σύνδεση Κινητού με Υπολογιστή για Ίντερνετ Μέσω Tethering
Σύνδεση Κινητού με Υπολογιστή για Ίντερνετ Μέσω Tethering

Η σύνδεση κινητού με υπολογιστή για ίντερνετ μέσω tethering είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν δεν έχουμε πρόσβαση σε WiFi ή υπάρχει προσωρινή αδυναμία σε σταθερή σύνδεση…

Πριν προχωρήσουμε στην περιγραφή της διαδικασίας, θα αναφέρουμε ότι τα βήματα που περιγράφουμε ισχύουν για το One UI που χρησιμοποιούν τα smartphone της Samsung.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε συσκευή άλλης εταιρείας, μπορεί να συναντήσετε διαφορές στα μενού.

Ασύρματη σύνδεση μέσω Wi-Fi

Για να ενεργοποιήσουμε το tethering μέσω Wi-Fi, μπαίνουμε στις ρυθμίσεις του κινητού και επιλέγουμε τις “Συνδέσεις”.

QuickSteps#246 - Ίντερνετ Στο PC Από Το Κινητό, Μαζική Διαγραφή Gmail, Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου

Στη συνέχεια, πατάμε στο “Mobile Hotspot και Tethering” και διαλέγουμε το “Mobile Hotspot”.

Έπειτα, ενεργοποιούμε τον διακόπτη στην κορυφή της οθόνης και πατάμε τη “Διαμόρφωση”.

Μετά, αλλάζουμε το όνομα του σημείου πρόσβασης, στην “Ασφάλεια” επιλέγουμε το “WPA2 PSK”, ορίζουμε έναν ισχυρό κωδικό, και πατάμε “Αποθήκευση”.

Τέλος, συνδέουμε τον υπολογιστή μας στο νέο δίκτυο, όπως θα κάναμε με κάθε άλλο ασύρματο δίκτυο.

Να σημειωθεί πως αυτός ο τρόπος σύνδεσης θα καταναλώσει αρκετά γρήγορα τη μπαταρία του κινητού μας, ενώ αν έχουμε το κινητό να φορτίζει, θα θερμάνει σημαντικά τη συσκευή. Καλό είναι λοιπόν να τον χρησιμοποιούμε για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth

Όπως είδαμε και στην προηγούμενη ενότητα, μπαίνουμε στις ρυθμίσεις του κινητού και επιλέγουμε τις “Συνδέσεις”.

Έπειτα, πατάμε στο “Mobile Hotspot και Tethering” και ενεργοποιούμε τον διακόπτη δίπλα στο “Tethering μέσω Bluetooth”.

Στη συνέχεια, ανοίγουμε τις “Ρυθμίσεις” του υπολογιστή και μπαίνουμε στο “Bluetooth και συσκευές”.

Μετά, κάνουμε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη συσκευής”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πατάμε το “Bluetooth”.

Όταν ο υπολογιστής εντοπίσει το κινητό, το επιλέγουμε.

Βεβαιωνόμαστε ότι ο κωδικός που βλέπουμε στο παράθυρο “Προσθήκη συσκευής” στον υπολογιστή είναι ο ίδιος με αυτόν που υπάρχει στο πλαίσιο που έχει εμφανιστεί στο κινητό.

Πατάμε “Σύνδεση” στον υπολογιστή και “Αντιστοίχιση” στο κινητό.

Εφόσον όλα έχουν γίνει σωστά και έχουμε συνδέσει επιτυχώς το κινητό στον υπολογιστή μας, θα δούμε το παρακάτω παράθυρο στο οποίο κάνουμε κλικ στο “Τέλος”.

Για να χρησιμοποιήσουμε το ίντερνετ του κινητού στον υπολογιστή, κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του Bluetooth και επιλέγουμε “Σύνδεση σε ένα προσωπικό δίκτυο”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο του κινητού και από τη “Σύνδεση με χρήση” διαλέγουμε το “Σημείο πρόσβασης”.

Όπως και με τη σύνδεση μέσω WiFi, και αυτός ο τρόπος σύνδεσης θα καταναλώσει αρκετά γρήγορα τη μπαταρία του κινητού μας, ενώ αν έχουμε το κινητό να φορτίζει, θα θερμάνει σημαντικά τη συσκευή. Οπότε, καλό είναι να τον χρησιμοποιούμε για μικρά χρονικά διαστήματα.

Ενσύρματη σύνδεση μέσω USB

Για να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει πρώτα να συνδέσουμε το κινητό με τον υπολογιστή, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB. Έπειτα, μπαίνουμε στις ρυθμίσεις του κινητού, επιλέγουμε τις “Συνδέσεις”, μπαίνουμε στο “Mobile Hotspot και Tethering”, και ενεργοποιούμε τον διακόπτη δίπλα στο “Tethering μέσω USB”.

Αυτό ήταν, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Ο υπολογιστής θα αναγνωρίσει αυτόματα τη σύνδεση. Αυτή είναι επίσης η βέλτιστη μέθοδος όσον αφορά τη μπαταρία του κινητού.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου στα Windows 11

Μερικές φορές είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε την αιτία κάποιου προβλήματος στο δίκτυο του υπολογιστή. Ωστόσο, τα Windows 11 προσφέρουν τη δυνατότητα της πλήρους επαναφοράς των ρυθμίσεων δικτύου.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, μπαίνουμε στις ρυθμίσεις και κάνουμε κλικ στο “Δίκτυο και Internet”.

Στη συνέχεια, πατάμε τις “Σύνθετες ρυθμίσεις δικτύου” και κάνουμε κλικ στην “Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου”.

Έπειτα, πατάμε το κουμπί “Επαναφορά τώρα” και στο πλαίσιο που θα ανοίξει κάνουμε κλικ στο “Ναι”.

Τα Windows θα πραγματοποιήσουν επανεκκίνηση του υπολογιστή και θα επαναφέρουν τις ρυθμίσεις δικτύου.

Τις περισσότερες φορές, η επαναφορά των ρυθμίσεων διορθώνει το πρόβλημα. Αν στην περίπτωσή μας δεν λειτουργήσει, θα πρέπει να ελέγξουμε τους οδηγούς της κάρτας δικτύου του υπολογιστή.

Μόνιμη προβολή του Κέντρου Ενεργειών στα Windows 11

Το Κέντρο Ενεργειών στα Windows 11 εμφανίζει ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στον υπολογιστή, και όχι μόνο. Για παράδειγμα, αν έχουμε ορίσει κάποια υπενθύμιση στο ημερολόγιο των Windows, τότε το λειτουργικό σύστημα θα την προβάλλει την ορισμένη ημέρα και ώρα στο Κέντρο Ενεργειών.

Από προεπιλογή, το Κέντρο Ενεργειών είναι μόνιμα κρυμμένο στη δεξιά πλευρά της οθόνης και για να το εμφανίσουμε, κάνουμε κλικ στο εικονίδιο του πλήθους των ειδοποιήσεων.

Ωστόσο, με μία μικρή αλλαγή στο Μητρώο των Windows, μπορούμε να κάνουμε το Κέντρο Ενεργειών να παραμένει μόνιμα ανοιχτό.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε “Enter”.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ImmersiveShell\Launcher

Κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή DWORD (32 bit)”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “DisableLightDismiss”.

Πάντοτε επιλέγουμε αυτόν τον τύπο τιμής, ακόμα και αν έχουμε 64bit Windows. Το QWORD (64 bit) είναι διαφορετικό είδος τιμής και δεν θα λειτουργήσει.

Τώρα, κάνουμε διπλό κλικ στο “DisableLightDismiss”. Στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “1” και πατάμε το “OK”.

Τέλος, κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή μας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Εγγραφή οθόνης στα Windows 11 χωρίς προγράμματα τρίτων

Στο διαδίκτυο θα βρούμε αρκετά δωρεάν προγράμματα με τα οποία μπορούμε να κάνουμε εγγραφή της οθόνης του υπολογιστή.

Ωστόσο, αν στον υπολογιστή έχουμε εγκατεστημένα τα Windows 11, δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούμε κάποιο πρόγραμμα τρίτων.

Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft έχει μία εφαρμογή που ονομάζεται “Xbox Game Bar” και μεταξύ άλλων επιτρέπει την εγγραφή της οθόνης του υπολογιστή.

Για να ανοίξουμε την εφαρμογή, γράφουμε στην αναζήτηση “Xbox Game Bar” και πατάμε “Άνοιγμα”.

Ένας ακόμα τρόπος να ανοίξουμε την εφαρμογή είναι να πατήσουμε τον συνδυασμό πλήκτρων “Win+G”.

Μόλις ανοίξει, κάνουμε κλικ στο κουμπί “Εκκίνηση εγγραφής” και η εφαρμογή θα ξεκινήσει να καταγράφει όλα όσα συμβαίνουν στο πρόγραμμα το οποίο έχουμε εκείνη τη στιγμή ανοιχτό στην οθόνη του υπολογιστή.

Όταν θέλουμε να διακόψουμε την εγγραφή της οθόνης, πατάμε το κουμπί “Διακοπή εγγραφής”.

Όλα τα αρχεία βίντεο που δημιουργεί η Xbox Game Bar τα αποθηκεύει από προεπιλογή στη διαδρομή “%userprofile%\Βίντεο\Καταγραφές”.

Αν θέλουμε να αλλάξουμε την τοποθεσία στην οποία αποθηκεύει τα βίντεο, τότε πρέπει να μετακινήσουμε τον φάκελο “Καταγραφές” σε οποιοδήποτε σημείο του σκληρού δίσκου θέλουμε.

Τα Windows θα συνεχίσουν να αποθηκεύουν τα αρχεία βίντεο σε αυτόν τον φάκελο, όπου και αν τον τοποθετήσουμε.

Πώς αλλάζω τους δείκτες του ποντικιού στα Windows 11

Τα Windows 11 επιτρέπουν να αλλάξουμε τη μορφή που έχει ο δείκτης του ποντικιού. Το ίδιο το λειτουργικό σύστημα προσφέρει μερικές επιλογές, ενώ στο διαδίκτυο θα βρούμε πολλές συλλογές από δείκτες.

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες για κατέβασμα τέτοιων συλλογών είναι το Deviant Art, το Rw-Designer, και το Cursors-4u.

Αφού βρούμε τη συλλογή που μας αρέσει, την κατεβάζουμε στον υπολογιστή και την αποσυμπιέζουμε στην Επιφάνεια εργασίας.

Αυτόματη εγκατάσταση

Ορισμένες συλλογές περιέχουν ένα αρχείο τύπου “.inf” το οποίο βοηθά στην αυτόματη εγκατάστασή τους. Για να την εγκαταστήσουμε, κάνουμε δεξί κλικ στο συγκεκριμένο αρχείο και επιλέγουμε “Εγκατάσταση”.

Μόλις εγκαταστήσουμε τη συλλογή, μπαίνουμε στις “Ρυθμίσεις” των Windows και κάνουμε κλικ στο “Bluetooth και συσκευές”.

Έπειτα, επιλέγουμε το “Ποντίκι” και πατάμε τις “Πρόσθετες ρυθμίσεις ποντικιού”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Δείκτες”.

Από το αναδυόμενο μενού “Συνδυασμός” διαλέγουμε τη συλλογή δεικτών που μόλις εγκαταστήσαμε και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Χειροκίνητη εγκατάσταση

Σε περίπτωση που η συλλογή που κατεβάσαμε δεν έχει το αρχείο “.inf”, θα πρέπει να επιλέξουμε τους δείκτες έναν προς έναν.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, μπαίνουμε στις “Ρυθμίσεις” των Windows και κάνουμε κλικ στο “Bluetooth και συσκευές”.

Έπειτα, επιλέγουμε το “Ποντίκι” και πατάμε τις “Πρόσθετες ρυθμίσεις ποντικιού”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Δείκτες”.

Διαλέγουμε την “Κανονική επιλογή” και κάνουμε κλικ στην “Αναζήτηση”.

Από το παράθυρο της αναζήτησης, πηγαίνουμε στον φάκελο που περιέχει τους δείκτες που κατεβάσαμε, επιλέγουμε τον δείκτη που στο όνομά του περιέχει το “Normal Select”, και πατάμε “Άνοιγμα”.

Όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα, ο προεπιλεγμένος δείκτης έχει αλλάξει και τη θέση του έχει πάρει αυτός που μόλις επιλέξαμε.

Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία για όλους τους δείκτες που θέλουμε να αλλάξουμε.

Μόλις ολοκληρώσουμε την αλλαγή όλων των δεικτών, πρέπει να αποθηκεύσουμε τον συνδυασμό, ώστε να μην χρειαστεί να επαναλάβουμε την ίδια χειροκίνητη διαδικασία στο μέλλον.

Οπότε, πατάμε στο “Αποθήκευση ως”, δίνουμε ένα όνομα, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Πώς αλλάζω το χρώμα και τα εικονίδια των φακέλων στα Windows 11

Υπάρχει πιθανότητα στον υπολογιστή μας να επικρατεί χάος για δύο βασικούς λόγος. Αρχικά, ενδέχεται να μην κάνουμε σωστή οργάνωση των αρχείων. Έπειτα, όλοι οι φάκελοι έχουν σχεδόν την ίδια εμφάνιση.

Σε παλαιότερο οδηγό είχαμε δει πώς μπορούμε να οργανώσουμε έξυπνα τα αρχεία και τους φακέλους στα Windows. Στο συγκεκριμένο Quicksteps θα δούμε πώς μπορούμε να αλλάζουμε το χρώμα και τα εικονίδια των φακέλων με το portable app Folder Painter.

Ρύθμιση του Folder Painter

Την πρώτη φορά που θα τρέξουμε το πρόγραμμα, θα διαπιστώσουμε ότι διαθέτει τέσσερα διαφορετικά πακέτα εικονιδίων, τα οποία έχουν το ίδιο όνομα.

Οπότε, επιλέγουμε το τέταρτο πακέτο και το ονομάζουμε “Αλλαγή χρώματος φακέλου”, διότι περιέχει εναλλακτικές χρωματικές παραλλαγές του προεπιλεγμένου εικονιδίου που χρησιμοποιούν τα Windows στους φακέλους.

Με τον ίδιο τρόπο, μετονομάζουμε τα άλλα τρία πακέτα. Εμείς επιλέξαμε να τα πούμε “Πακέτο εικονιδίων 1”, “Πακέτο εικονιδίων 2”, και “Πακέτο εικονιδίων 3”.

Αν θέλουμε, μπορούμε να αλλάξουμε ακόμα και το όνομα του κάθε εικονιδίου.

Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσουμε συντομεύσεις του Folder Painter στο μενού στο δεξί κλικ, ώστε να μπορούμε να αλλάζουμε το χρώμα και το εικονίδιο των φακέλων.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, επιλέγουμε τα πακέτα που μας ενδιαφέρουν και πατάμε “Install”.

Αλλαγή χρώματος και εικονιδίου

Όταν θέλουμε να αλλάξουμε το χρώμα ή το εικονίδιο ενός φακέλου, κάνουμε δεξί κλικ σε αυτόν και από τα μενού του Folder Painter επιλέγουμε αυτό που επιθυμούμε.

Το εικονίδιο ή το χρώμα του φακέλου θα αλλάξει άμεσα.

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επαναφέρουμε το εικονίδιο του εκάστοτε φακέλου στο προεπιλεγμένο των Windows.

Λήψη και εγκατάσταση περισσότερων εικονιδίων

Ο δημιουργός του Folder Painter προσφέρει συνολικά 21 πακέτα εικονιδίων, τα οποία μπορούμε να κατεβάσουμε από αυτήν τη σελίδα, πατώντας “Download”.

Μόλις η λήψη του αρχείου ολοκληρωθεί, το αποσυμπιέζουμε στην Επιφάνεια εργασίας. Από την αποσυμπίεση θα προκύψει ένας φάκελος με το όνομα “Icons”.

Στη συνέχεια, αντιγράφουμε τον φάκελο “Icons” και τον κάνουμε επικόλληση στον φάκελο “Folder Painter”. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί, πατάμε “Αντικατάσταση των αρχείων στον προορισμό”.

Πώς διαγράφω μαζικά όλα τα μη αναγνωσμένα email στο Gmail

Αν είμαστε εγγεγραμμένοι σε πολλά ενημερωτικά δελτία, τα λεγόμενα newsletter, ενδεχομένως λαμβάνουμε αρκετά email με προσφορές, τα οποία πιθανώς δεν ενδιαφερόμαστε να διαβάσουμε.

Μπορούμε να διαγράψουμε αυτά τα μηνύματα με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Πρώτον, ανοίγοντας τα ένα προς ένα και πατώντας το κουμπί της διαγραφής.

Δεύτερον, επιλέγοντας όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα και διαγράφοντας έως 50 email τη φορά. Τα 50 μηνύματα είναι το προεπιλεγμένο όριο προβολής του Gmail.

Τρίτον, μπορούμε να διαγράψουμε μαζικά όλα τα μη αναγνωσμένα email, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό φίλτρο και μία ιδιαίτερα χρήσιμη δυνατότητα του Gmail.

Αρχικά, πληκτρολογούμε στην αναζήτηση “is:unread” και πατάμε Enter, ώστε να εμφανίσουμε όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα.

Έπειτα, πατάμε το κουτάκι πάνω αριστερά για να διαλέξουμε τα email που προβάλλει το Gmail.

Μετά, κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο “Επιλογή όλων των συνομιλιών που ταιριάζουν με αυτή την αναζήτηση” και πατάμε το εικονίδιο με τον κάδο.

Στο πλαίσιο που θα ανοίξει, κάνουμε κλικ στο “OK”.

Τέλος, ανοίγουμε τον “Κάδο απορριμμάτων”, κάνουμε κλικ στον σύνδεσμο “Άδειασμα Κάδου απορριμμάτων τώρα”, και επιβεβαιώνουμε τη διαγραφή των email πατώντας “OK”.

QuickSteps#246 - Ίντερνετ Στο PC Από Το Κινητό, Μαζική Διαγραφή Gmail, Επαναφορά Ρυθμίσεων Δικτύου

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Γράψτε τη στο Questions.pcsteps.gr και ίσως τη δημοσιεύσουμε σε μελλοντικό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps