Home » Software » Παιχνίδια » Το Silent Hill Επιστρέφει, Minecraft 1.20 Update Και Legends, The Sims 5 Και Sims 4 Mod
GamingSteps#20221022 - Το Silent Hill Επιστρέφει, Minecraft 1.20 Update Και Legends, The Sims 5 Και Sims 4 Mod

Το Silent Hill Επιστρέφει, Minecraft 1.20 Update Και Legends, The Sims 5 Και Sims 4 Mod

Η Konami πραγματοποίησε ένα event στο οποίο παρουσίασε όλα τα project του Silent Hill πάνω στα οποία εργάζεται. Μεταξύ των οποίων υπάρχει και μία ταινία. Η Mojang πραγματοποίησε το Minecraft Live 2022 κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοίνωσε το 1.20 Update. Η EA πραγματοποίησε το Behind the Sims Summit το οποίο αφορούσε το μέλλον του The Sims 4 και ολόκληρου του franchise.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Konami επαναφέρει το Silent Hill με τη μορφή παιχνιδιών, ταινιών, και άλλων

Οι οπαδοί των παιχνιδιών Silent Hill περίμεναν εδώ και πολλά χρόνια την κυκλοφορία του επόμενου τίτλου της σειράς. Όμως, η Konami δεν έδειχνε να ασχολείται με το συγκεκριμένο franchise. Μέχρι που τον Μάιο του 2022 επιβεβαίωσε έμμεσα ότι έχει σχεδόν έτοιμο ένα νέο παιχνίδι τρόμου.

Η εταιρεία φρόντισε να απομακρύνει από το διαδίκτυο υλικό το οποίο έδειχνε σκηνές από ένα πιθανό παιχνίδι τρόμου, στο οποίο φαίνεται να αφορά την Anita και τη Maya, δύο εγκαταλελειμμένα παιδιά τα οποία έχει μαζί του ο πρωταγωνιστής.

GamingSteps#20221022 - Το Silent Hill Επιστρέφει, Minecraft 1.20 Update Και Legends, The Sims 5 Και Sims 4 Mod

Τελικά, στις 20 Οκτωβρίου του 2022, η Konami πραγματοποίησε ένα event στο οποίο παρουσίασε όλα τα project του Silent Hill πάνω στα οποία εργάζεται. Μεταξύ των οποίων υπάρχει και μία ταινία.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει το remake του Silent Hill 2, το οποίο είναι χτισμένο στην Unreal Engine 5, έχει βελτιωμένα γραφικά και ήχο, επανασχεδιασμένο σύστημα μάχης, εξερεύνηση της πόλης χωρίς οθόνες φόρτωσης, υποστήριξη για τον 3D ήχο και το DualSense του PS5, και πολλά άλλα.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5 και αργότερα η Konami θα το διαθέσει σε άλλες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των κονσολών Xbox.

Ο επόμενος τίτλος που παρουσίασε η εταιρεία είναι το Silent Hill f. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία της δεκαετίας του 60 και την ιστορία του οποίου έχει γράψει ο γνωστός Ιάπωνας συγγραφέας τρόμου Ryūkishi07.

Το Silent Hill Ascension είναι μία νέα live διαδραστική σειρά την οποία δημιούργησαν η livestream πλατφόρμα Genvid Technologies, το στούντιο πίσω από το Dead by Daylight, και η DJ2 Entertainment η οποία είναι γνωστή δημιουργός ταινιών και σειρών που βασίζονται σε βιντεοπαιχνίδια.

Σε αυτή τη σειρά, οι θεατές θα αποφασίζουν από κοινού την τροπή των γεγονότων και κατ' επέκταση θα επηρεάζουν την πορεία της ιστορίας.

Η δημιουργός του Stories Untold, η No Code, και η εκδότης Annapurna Interactive, θα κυκλοφορήσουν το Silent Hill Townfall, τον πιο μυστηριώδη τίτλο του franchise έως σήμερα. Δυστυχώς, η Konami δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για αυτό το παιχνίδι, αλλά θα ανακοινώσει περισσότερα μέσα στο 2023.

Το 2006 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία Silent Hill και είχε ενθουσιάσει όλους τους οπαδούς των γνωστών παιχνιδιών τρόμου. Τώρα, η Konami ανακοίνωσε την επερχόμενη ταινία Return to Silent Hill η οποία θα πραγματεύεται τα γεγονότα του Silent Hill 2 και θα τη σκηνοθετήσει ο Christophe Gans.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το Minecraft 1.20 Update και το sniffer

Η Mojang πραγματοποίησε το Minecraft Live 2022 κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοίνωσε το 1.20 Update, λεπτομέρειες για το παιχνίδι στρατηγικής Legends, μερικά νέα για το Dungeons, και το mob που επέλεξε η κοινότητα να προσθέσει η εταιρεία στο παιχνίδι με το επόμενο μεγάλο update.

Το επίκεντρο του 1.20 Update είναι το μπαμπού και κατά κάποιο τρόπο η έρημος. Αρχικά, αυτή η έκδοση θα εισάγει στο παιχνίδι τις καμήλες, οι οποίες θα είναι ειρηνικά ζώα με μοναδικά χαρακτηριστικά.

Οι καμήλες είναι το πρώτο ζώο του Minecraft το οποίο μπορεί να μεταφέρει ταυτόχρονα δύο παίκτες. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να εξημερώνουν τις καμήλες και να τις ζευγαρώνουν. Τέλος, οι καμήλες μπορούν να περνούν με ταχύτητα πάνω από μεγάλα κενά.

Όσον αφορά το μπαμπού, με το 1.20 Update θα αποκτήσει πολλές επιπλέον χρήσης, καθώς η ενημέρωση θα προσθέσει πολλά νέα block κατασκευασμένα από αυτό το υλικό. Επιπλέον, οι παίκτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν σχεδίες, το νέο μέσο για ταξίδια μέσω του νερού.

Δύο ακόμη αντικείμενα που θα μπουν στο Minecraft με αυτήν την έκδοση είναι οι κινέζικες βιβλιοθήκες και οι κρεμαστές πινακίδες. Οι νέες βιβλιοθήκες θα είναι άδειες και οι παίκτες μπορούν να τοποθετούν σε αυτές έως έξι βιβλία. Επιπλέον, θα λειτουργούν ως redstone στοιχεία.

Η Mojang ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στο παιχνίδι επιπλέον προεπιλεγμένα skin. Έτσι, οι παίκτες δεν θα περιορίζονται στον Steve και την Alex, αλλά θα έχουν στη διάθεση τους εννέα skin. Τα skin θα μπουν στο παιχνίδι πριν το 1.20 Update, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2022.

Κλείνοντας την ενότητα του αυθεντικού Minecraft, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το mob που επέλεξε η κοινότητα είναι το sniffer. Οι παίκτες θα μπορούν να βρουν αυγά sniffer σε ερείπια στα βάθη της θάλασσας. Έπειτα, θα τα τοποθετούν στο έδαφος και θα τα βοηθούν να εκκολαφθούν.

Το sniffer θα μπορεί να βρίσκει αρχαίους σπόρους και να τους δίνει στον παίκτη που βοήθησε το αυγό του να εκκολαφθεί. Ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να καλλιεργεί αυτούς τους σπόρους, οι οποίοι δημιουργούν νέα, μοναδικά φυτά.

Σχετικά με το Dungeons, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στις 26 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το event του Halloween που θα διαρκέσει έως τις 9 Νοεμβρίου. Κατά τη διάρκεια του event οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν το σετ Hungriest Horror Armor.

Τέλος, η Mojang πρόβαλε ένα “gameplay” βίντεο για το επερχόμενο παιχνίδι στρατηγικής Minecraft Legends και ανακοίνωσε ότι ο νέος τίτλος θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023.

Τα βρέφη ζωντανεύουν στο The Sims 4, ενώ το The Sims 5 είναι ακόμη “μωρό”

Η EA πραγματοποίησε το Behind the Sims Summit το οποίο αφορούσε το μέλλον του The Sims 4 και ολόκληρου του franchise. Οι πιο σημαντικές αλλαγές που ετοιμάζει η εταιρεία για τον τρέχοντα τίτλο της σειράς αφορούν τα βρέφη και τα mod.

Με μελλοντικό update, η EA θα προσθέσει επιπλέον χαρακτηριστικά στα βρέφη. Τη δεδομένη στιγμή, τα βρέφη στο The Sims 4 λειτουργούν ως αντικείμενα με τα οποία αλληλεπιδρούν οι sim. Ωστόσο, σύντομα, τα μικρά πλάσματα θα δρουν ως κανονική άνθρωποι.

Η Maxis, η δημιουργός του παιχνιδιού, δεν ανέφερε πολλές λεπτομέρειες, αλλά έδειξε ένα βρέφος να κάθεται και να κάνει τους χαρακτηριστικούς ήχους που ταιριάζουν στην ηλικία του, καθώς περιμένει τη μητέρα του.

Ένα μεγάλο κομμάτι του The Sims είναι το CC ή Custom Content, περιεχόμενο το οποίο φτιάχνουν μέλη της κοινότητας και οι παίκτες προσθέτουν στο παιχνίδι για να το εμπλουτίζουν με αντικείμενα, λειτουργίες, και πολλά άλλα.

Έως τώρα, οι παίκτες κατεβάζουν τα mod από διάφορες ιστοσελίδες και τα εγκαθιστούν στο παιχνίδι μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας. Επιπλέον, αρκετοί θεωρούν μη ασφαλές το CC και αποφεύγουν να το χρησιμοποιούν.

Η EA υποσχέθηκε ότι εργάζεται σε ένα νέο μενού το οποίο θα επιτρέπει στους παίκτες να κατεβάζουν CC μέσα από το περιβάλλον του παιχνιδιού. Σύμφωνα την εταιρεία, το CC που θα βρίσκουν οι παίκτες μέσω αυτού του μενού θα είναι ελεγμένο και απόλυτα ασφαλές.

Το The Sims 4 κυκλοφόρησε το 2014 και είναι ήδη το μακροβιότερο παιχνίδι του franchise, ωστόσο, φαίνεται ότι η Maxis δεν έχει τελειώσει ακόμη μαζί του και θα καθυστερήσει αρκετά την έκδοση του The Sims 5.

Οι παίκτες ανυπομονούν πραγματικά για την κυκλοφορία του επόμενου βασικού τίτλου Sims. Στο Behind the Sims Summit η EA παρουσίασε υλικό σχετικό με το TS5 και κατάφερε να ενθουσιάσει τους παίκτες και ταυτόχρονα να τους θυμώσει.

Αρχικά, προκάλεσε ενθουσιασμό προβάλλοντας το νέο build mode που επιτρέπει την αλλαγή των χρωμάτων των αντικειμένων, την σχεδόν ελεύθερη περιστροφή τους, και πολλά άλλα. Πρόκειται για στοιχεία τα οποία απουσιάζουν από το The Sims 4 ή δεν έχουν μπει σε κανέναν τίτλο της σειράς.

Έπειτα, η EA εκνεύρισε τους παίκτες διότι δήλωσε ότι το The Sims 5 είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και προς το παρόν έχει το όνομα “Project Rene”. Η εταιρεία δεν ανέφερε κάποιο πιθανό χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 23 με 29 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 23 και 29 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

25 Οκτωβρίου

  • Mount & Blade 2: Bannerlord – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S
  • Victoria 3 – σε PC
  • Garbage Pail Kids: Mad Mike And The Quest For Stale Gum – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Gotham Knights – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Dungeons of Aether – σε PC
  • Yomawari: Lost in the Dark – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC

27 Οκτωβρίου

  • Arkanoid Eternal Battle – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Brewmaster – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Gunfire Reborn – στα Xbox Series X/S
  • Horse Club Adventures 2 – Hazelwood Stories – σε Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Moonshine Inc. – σε PC
  • Paper Cut Mansion – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • The Pinball Wizard – σε Nintendo Switch και PC
  • Sackboy: A Big Adventure – σε PC
  • Saturnalia – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Star Ocean The Divine Force – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Signalis – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Frog Detective 3 – σε PC
  • Needy Streamer Overload – στο Nintendo Switch

28 Οκτωβρίου

  • Bayonetta 3 – στο Nintendo Switch
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Factorio – στο Nintendo Switch
  • Live by The Sword: Tactics – σε Xbox One και Nintendo Switch
  • Resident Evil Re:Verse – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Resident Evil Village Cloud – στο Nintendo Switch
  • Resident Evil Village – σε Nintendo Switch και Mac
  • Ace Angler: Fishing Spirits – στο Nintendo Switch
  • Crystarise – σε PC
  • Dungeon Munchies – σε PlayStation 4 και PlayStation 5

29 Οκτωβρίου

  • Butterfly Soup 2 – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

RPG Legends: Baldur’s Gate & Beyond Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 27 Οκτωβρίου του 2022 το RPG Legends: Baldur’s Gate & Beyond Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 209,25€, και κοστίζει μόνο 19,67€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Planescape: Torment: Enhanced Edition” και το “Icewind Dale: Enhanced Edition”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,83€ παίρνουμε επιπλέον τα ακόλουθα:

  • Neverwinter Nights: Complete Adventures
  • Baldur's Gate II: Enhanced Edition
  • Baldur's Gate: Enhanced Edition
  • Baldur's Gate: Siege of Dragonspear
  • Baldur's Gate: Faces of Good and Evil
  • Κουπόνι για να αγοράσουμε 25% φθηνότερο το MythForce, από το Humble Bundle

Τέλος, αν δώσουμε από 19,67€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Pathfinder: Wrath of the Righteous”.

Warhammer: Vermintide Franchise Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 22 Οκτωβρίου του 2022 το εξαιρετικό Warhammer: Vermintide Franchise Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 192,92€, και κοστίζει μόνο 18,43€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1,02€ παίρνουμε το “Warhammer: End Times – Vermintide” και το “Warhammer: End Times – Vermintide Collector's Edition Upgrade”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 10,24€ παίρνουμε επιπλέον τα ακόλουθα:

  • Warhammer: Vermintide 2
  • Warhammer: End Times – Vermintide Death on the Reik
  • Warhammer Vermintide – Bardin ‘Studded Leather' Skin
  • Warhammer Vermintide – Kerillian ‘Tirsyth Garment' Skin
  • Warhammer Vermintide – Kruber ‘Carroburg Livery' Skin
  • Warhammer Vermintide – Sienna ‘Wyrmscales' Skin
  • Warhammer: End Times – Vermintide Stromdorf
  • Warhammer: End Times – Vermintide Karak Azgaraz
  • Warhammer Vermintide – Saltzpyre ‘ Estalian Leather Coat' Skin
  • Warhammer: End Times – Vermintide Drachenfels
  • Warhammer: End Times – Vermintide Schluesselschloss

Επιπλέον, με το ποσό των 15,36€ μπορούμε να προσθέσουμε στην παραπάνω λίστα το “Warhammer: Vermintide 2 – Winds of Magic”, το “Warhammer: Vermintide 2 – Grail Knight Career”, το “Warhammer: Vermintide 2 – Collector's Edition Upgrade”, και το “Warhammer: Vermintide 2 – Shadows Over Bgenhafen”.

Τέλος, αν δώσουμε από 18,43€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Warhammer: Vermintide 2 – Forgotten Relics Pack”, το “Warhammer: Vermintide 2 – Outcast Engineer Cosmetic Upgrade”, το “Warhammer: Vermintide 2 – Outcast Engineer Career”, και το “Warhammer: Vermintide 2 – Grail Knight Cosmetic Upgrade”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Neon Mystery Bundle

Με το Neon Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Phantom Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Severed Steel
  • Tandem: A Tale of Shadows
  • Death and Taxes
  • Wolfenstein: Youngblood
  • Defend the Rook
  • Summer in Mara
  • Obsidian Prince
  • Luck be a Landlord
  • Godstrike
  • Hunting Simulator 2 – Bear Hunter Edition
  • Mayhem in Single Valley
  • ELDERBORN
  • The Escapists 1 & 2 Double Pack
  • Siege the Day
  • Totally Reliable Delivery Service
  • Super Blood Hockey
  • Perfect Heist 2
  • PC Building Simulator

Build Your Own Play on the Go 2 Bundle

Με το Build Your Own Play on the Go 2 Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Play on the Go 2 Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 5,99€, πέντε παιχνίδια για 7,99€, ή οκτώ παιχνίδια στην τιμή των 11,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • Blasphemous
  • Intravenous
  • Blacksad: Under the Skin
  • Door Kickers: Action Squad
  • NUTS
  • Morbid: The Seven Acolytes
  • Who's Your Daddy
  • 198X
  • Yooka-Laylee and the Impossible Lair
  • Golf Club Wasteland
  • Styx: Master of Shadows
  • Horizon Chase Turbo
  • Speed Limit
  • Mordheim: City of the Damned
  • American Fugitive

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν το Evoland Legendary Edition και το Fallout 3: Game of the Year Edition

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Evoland Legendary Edition, μία RPG περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2019, και το Fallout 3: Game of the Year Edition, ένα RPG δράσης που κυκλοφόρησε το 2008.

GamingSteps#20221022 - Το Silent Hill Επιστρέφει, Minecraft 1.20 Update Και Legends, The Sims 5 Και Sims 4 Mod

Για να πάρουμε δωρεάν το Evoland Legendary Edition και το Fallout 3: Game of the Year Edition, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps