Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » QuickSteps » Αναγκαστικό Κλείσιμο Εφαρμογών, Τύποι Φακέλων, Εξελιγμένο Πρόχειρο Windows 11
QuickSteps#243 - Αναγκαστικό Κλείσιμο Εφαρμογών, Τύποι Φακέλων, Εξελιγμένο Πρόχειρο Windows 11

Αναγκαστικό Κλείσιμο Εφαρμογών, Τύποι Φακέλων, Εξελιγμένο Πρόχειρο Windows 11

Αυτή την εβδομάδα, επαναφέρουμε τις εφαρμογές του Microsoft Store, κάνουμε αναγκαστικό τερματισμό εφαρμογών, ρυθμίζουμε την αναπαραγωγή ήχου κατά την επιτυχή λήψη screenshot, χρησιμοποιούμε ένα εξελιγμένο πρόχειρο, επαναφέρουμε τις Βιβλιοθήκες, τροποποιούμε την αναμονή για το κλείσιμο εφαρμογών κατά την απενεργοποίηση, και απενεργοποιούμε την ανίχνευση του τύπου φακέλων στα Windows 11.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να δείτε όλες τις δημοσιεύσεις της στήλης, μπορείτε είτε να κάνετε κλικ στην κατηγορία QuickSteps…

…ή να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Για να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τις νέες δημοσιεύσεις της στήλης μας, μπορείτε να προσθέσετε το link στους σελιδοδείκτες σας.

Επαναφορά των εφαρμογών του Microsoft Store στα Windows 11 με το PowerShell

Οι εφαρμογές των Windows 11 ενδέχεται να παρουσιάσουν διάφορα προβλήματα, όπως το να μην ανοίγουν καθόλου, να κλείνουν απευθείας μετά το άνοιγμα, ή να κρασάρουν συχνά.

Αν δεν μπορούμε να βρούμε την πηγή του εκάστοτε προβλήματος, η μόνη λύση που έχουμε είναι να κάνουμε επαναφορά της εφαρμογής στην αρχική της κατάσταση, δηλαδή όπως ήταν όταν την κατεβάσαμε για πρώτη φορά στον υπολογιστή.

Η διαδικασία που θα περιγράψουμε λειτουργεί μόνο σε όσες εφαρμογές έχουμε κατεβάσει από το Microsoft Store. Επίσης, με την επαναφορά οποιασδήποτε εφαρμογής, όπως είναι λογικό, διαγράφονται όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα της.

Για να κάνουμε επαναφορά μιας εφαρμογής των Windows 11, γράφουμε στην αναζήτηση “PowerShell” και επιλέγουμε “Εκτέλεση με δικαιώματα διαχειριστή”.

QuickSteps#243 - Αναγκαστικό Κλείσιμο Εφαρμογών, Τύποι Φακέλων, Εξελιγμένο Πρόχειρο Windows 11

Στο παράθυρο “Έλεγχος λογαριασμού χρήστη” που θα εμφανιστεί, πατάμε “Ναι”.

Μετά, αντιγράφουμε την παρακάτω εντολή, την κάνουμε επικόλληση στο παράθυρο του PowerShell, και πατάμε “Enter”.

Get-AppXPackage -AllUsers

Το PowerShell θα εμφανίσει μία αναλυτική λίστα με όλες τις εφαρμογές των Windows 11 που έχουμε εγκατεστημένες στον υπολογιστή.

Εντοπίζουμε το όνομα της εφαρμογής στη οποία θέλουμε να κάνουμε επαναφορά και αντιγράφουμε το κείμενο που υπάρχει δίπλα στο “Name”.

Έπειτα, γράφουμε στο PowerShell την παρακάτω εντολή, αντικαθιστώντας το “ΟΝΟΜΑ” με το κείμενο που αντιγράψαμε προηγουμένως, και πατάμε “Enter”.

Get-AppxPackage *ΟΝΟΜΑ* | Reset-AppxPackage

Μόλις το PowerShell ολοκληρώσει τη διαδικασία επαναφοράς, θα εμφανίσει το “PS C:\Windows\system32>”.

Ακολουθώντας τα ίδια βήματα, μπορούμε να κάνουμε επαναφορά σε όσες εφαρμογές των Windows 11 θέλουμε.

Αναγκαστικό κλείσιμο εφαρμογών και προγραμμάτων στα Windows 11

Όσο ισχυρό σύστημα και αν διαθέτουμε, κατά διαστήματα ερχόμαστε αντιμέτωποι με προγράμματα τα οποία έχουν πάψει να ανταποκρίνονται και κατ' επέκταση δεν μπορούμε να τα κλείσουμε κάνοντας κλικ στο “Χ” πάνω δεξιά.

Συνήθως, η πρώτη αντίδραση μας είναι να πατήσουμε τον συνδυασμό “Alt+F4”, που δυστυχώς δεν λειτουργεί πάντα. Ωστόσο, μπορούμε μέσω της Διαχείρισης Εργασιών ή χρησιμοποιώντας τη Γραμμή εντολών να τερματίσουμε τη λειτουργία οποιασδήποτε εφαρμογής.

Τερματισμός προγραμμάτων από τη Διαχείριση Εργασιών

Αρχικά, πατάμε τον συνδυασμό “Win+X” και επιλέγουμε τη “Διαχείριση Εργασιών”.

Στο παράθυρο της Διαχείρισης Εργασιών, εντοπίζουμε το πρόγραμμα το οποίο έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται, κάνουμε δεξί κλικ στην καταχώρησή του, και επιλέγουμε “Τέλος εργασίας”.

Τα Windows θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αναγκαστικού τερματισμού και μετά από λίγο θα κλείσουν το πρόγραμμα.

Κλείσιμο εφαρμογών με χρήση της Γραμμής εντολών

Αρχικά, γράφουμε στην αναζήτηση “Γραμμή εντολών” και πατάμε “Άνοιγμα”.

Στη συνέχεια, πληκτρολογούμε την εντολή “tasklist” και πατάμε Enter.

Εντοπίζουμε την εφαρμογή η οποία έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται και σημειώνουμε το “PID” της.

Έπειτα, γράφουμε την ακόλουθη εντολή και πατάμε Enter. Στη θέση του “PID_ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ” πληκτρολογούμε τον κωδικό που σημειώσαμε προηγουμένως.

taskkill /PID PID_ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Μόλις τα Windows κλείσουν επιτυχώς το πρόγραμμα που τους ζητήσαμε, θα εμφανίσουν ένα μήνυμα αντίστοιχο με αυτό βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα.

Αναπαραγωγή ήχου κατά την επιτυχή λήψη screenshot στα Windows 11

Ορισμένες φορές τυχαίνει να πατήσουμε το “Print Screen” και τα Windows να μην αποθηκεύσουν τίποτα στο πρόχειρο. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο πληκτρολόγιο που ίσως έχει κάποια ζημιά ή στο ότι πατήσαμε γρήγορα το κουμπί.

Ωστόσο, πραγματοποιώντας μία αλλαγή στο Μητρώο των Windows, μπορούμε να ρυθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα ώστε να αναπαράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο κάθε φορά που πατάμε το κουμπί Print Screen.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε Enter.

HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\Schemes\Apps\.Default

Κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Κλειδί”, και ονομάζουμε το νέο κλειδί “SnapShot”.

Κλείνουμε το Μητρώο των Windows, ανοίγουμε τις ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος, και μπαίνουμε στο “Σύστημα”.

Επιλέγουμε την κατηγορία “Ήχος” και πατάμε τον σύνδεσμο “Περισσότερες ρυθμίσεις ήχου”.

Στο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνουμε κλικ στην καρτέλα “‘Ήχοι” και διαλέγουμε το “SnapShot”.

Έπειτα, πατάμε το “Χωρίς επιλογή” κάτω από το “Ήχοι” και διαλέγουμε τον ήχο που θέλουμε να κάνουν τα Windows κάθε φορά που αποθηκεύουν στο πρόχειρο ένα screenshot.

Τέλος, κάνουμε κλικ στο “OK” για να αποθηκεύσουμε τη ρύθμιση και να κλείσουμε το παράθυρο.

Εξελιγμένο πρόχειρο στα Windows 11 με το MultiClipBoardSlots

Το πρόχειρο των Windows 11 είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο και διαθέτει ορισμένες ισχυρές λειτουργίες, όπως το Ιστορικό Προχείρου. Ωστόσο, είναι σχετικά δύσχρηστο.

Αν και με τη βοήθεια του Ιστορικού μπορούμε να αποθηκεύσουμε πολλά στοιχεία, για να επικολλήσουμε κάποιο πρέπει να πατήσουμε το “Win+V” και να το επιλέξουμε από τη λίστα που εμφανίζεται.

Το MultiClipBoardSlots είναι μία δωρεάν portable εφαρμογή που επιτρέπει να αποθηκεύουμε στο πρόχειρο έως έντεκα στοιχεία και να τα επικολλούμε όπου θέλουμε με το πάτημα μιας και μόνο συντόμευσης τη φορά.

Με αυτό το πρόγραμμα ορίζουμε έως δέκα συντομεύσεις τις οποίες χρησιμοποιούμε για να αντιγράφουμε κείμενα, εικόνες, και τα λοιπά. Επίσης, ρυθμίζουμε δέκα ακόμα συντομεύσεις με τις οποίες κάνουμε επικόλληση τα αντίστοιχα στοιχεία.

Για παράδειγμα, επιλέγουμε ως συντομεύσεις αντιγραφής το “Ctrl+ΑΡΙΘΜΟΣ” και όπου ΑΡΙΘΜΟΣ προσθέτουμε τα νούμερα από το 0 μέχρι το 9. Αντίστοιχα, για συντομεύσεις επικόλλησης ρυθμίζουμε το “Alt+ΑΡΙΘΜΟΣ”.

Κάθε φορά που πατάμε το “Ctrl+1”, το MultiClipBoardSlots αποθηκεύει ό,τι αντιγράψαμε στη θέση ένα του προχείρου. Έπειτα, μόλις πατήσουμε “Alt+1”, η εφαρμογή κάνει επικόλληση ό,τι έχει αποθηκεύσει στη θέση ένα, και ούτω καθεξής.

Γιατί δεν λειτουργεί το Ctrl+C / Ctrl+V και πώς διορθώνω το πρόβλημα

Η ενδέκατη συντόμευση είναι το “Ctrl+C” και “Ctrl+V” των Windows, το οποίο όμως δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε όταν χρησιμοποιούμε το MultiClipBoardSlots.

Για να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη συντόμευση, πρέπει να έχουμε ενεργή τη ρύθμιση “Επαναφορά του πρόχειρου” που διαθέτει το πρόγραμμα. Ας δούμε όμως στην πράξη πώς λειτουργεί και πώς επηρεάζει το “Ctrl+C” / “Ctrl+V”.

Για το παράδειγμά μας θα χρησιμοποιήσουμε τις φράσεις “PCSteps” και “Η Τεχνολογία με Απλά Βήματα”.

Όταν η “Επαναφορά του πρόχειρου” είναι ανενεργή, η εφαρμογή αντικαθιστά πάντα το περιεχόμενο του πρόχειρου των Windows με ό,τι κάνουμε αντιγραφή, άσχετα με τη συντόμευση που θα χρησιμοποιήσουμε.

Έτσι, αν αντιγράψουμε την πρώτη φράση με το “Ctrl+C” και έπειτα τη δεύτερη με το “Ctrl+1”, είτε πατήσουμε το “Ctrl+V”, είτε το “Alt+1” θα γίνει επικόλληση η δεύτερη φράση.

Όμως, εάν έχουμε ενεργή την “Επαναφορά του πρόχειρου”, τότε το MultiClipBoardSlots δεν αντικαθιστά το περιεχόμενο του προχείρου των Windows.

Οπότε, αν αντιγράψουμε την πρώτη φράση χρησιμοποιώντας το “Ctrl+C” και τη δεύτερη κάνοντας χρήση του “Ctrl+1”, τότε το “Ctrl+V” θα κάνει επικόλληση το “PCSteps” και το “Alt+1” θα κάνει επικόλληση το “Η Τεχνολογία με Απλά Βήματα”.

Επαναφορά των Βιβλιοθηκών στα Windows 11

Τα Windows διαθέτουν τις λεγόμενες Βιβλιοθήκες, οι οποίες αποτελούν ένα σύνολο φακέλων όπου το λειτουργικό σύστημα αποθηκεύει από προεπιλογή συγκεκριμένους τύπους αρχείων. Οι πιο γνωστοί από αυτούς τους φακέλους είναι οι “Εικόνες”, η “Μουσική”, τα “Βίντεο”, τα Έγγραφα”, και τα “Στοιχεία λήψης”.

Αρκετοί χρήστες, για δική τους διευκόλυνση και διάφορους λόγους, όπως η αποθήκευση όλων των βίντεο σε έναν συγκεκριμένο δίσκο, αλλάζουν τους προεπιλεγμένους φακέλους των Βιβλιοθηκών.

Αυτό μερικές φορές ενδέχεται να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα, γιατί το λειτουργικό σύστημα δεν μπορεί να εντοπίσει κάποια Βιβλιοθήκη. Ευτυχώς, μπορούμε πολύ εύκολα να επαναφέρουμε την προεπιλεγμένη τοποθεσία της εκάστοτε Βιβλιοθήκης.

Για να κάνουμε κάτι τέτοιο, πατάμε τον συνδυασμό πλήκτρων “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε την εντολή που αντιστοιχεί στον φάκελο του οποίου θέλουμε να επαναφέρουμε την προεπιλεγμένη τοποθεσία, και πατάμε “OK”.

Οι εντολές για όλους τους φακέλους των Βιβλιοθηκών είναι οι ακόλουθες:

  • Επιφάνεια Εργασίας:
    shell:desktop
  • Έγγραφα:
    shell:personal
  • Στοιχεία λήψης:
    shell:downloads
  • Μουσική:
    shell:my music
  • Εικόνες:
    shell:my pictures
  • Βίντεο:
    shell:my videos
  • Αντικείμενα 3D:
    shell:3d objects
  • Επαφές:
    shell:contacts

Στη συνέχεια, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο του φακέλου και επιλέγουμε τις “Ιδιότητες”.

Μπαίνουμε στην καρτέλα “Θέση”, πατάμε “Επαναφορά προεπιλογών”, και κάνουμε κλικ στο “ΟΚ”.

Αναμονή για το κλείσιμο εφαρμογών κατά την απενεργοποίηση των Windows 11

Όταν πατάμε το κουμπί απενεργοποίησης στα Windows 11, πριν το λειτουργικό σύστημα τερματίσει τη λειτουργία του υπολογιστή, ελέγχει αν υπάρχουν ανοιχτά προγράμματα και εφαρμογές.

Σε περίπτωση που εντοπίσει ότι τη δεδομένη στιγμή τρέχει οποιοδήποτε πρόγραμμα, εμφανίζει μία ειδοποίηση όπως αυτή της ακόλουθης εικόνας. Εάν δεν πατήσουμε “Ακύρωση” μέσα σε 5 δευτερόλεπτα, τα Windows 11 κλείνουν όλες τις εφαρμογές και απενεργοποιούν τον υπολογιστή.

Ωστόσο, αν θέλουμε, μπορούμε να αυξήσουμε τον χρόνο αναμονής μέσω του Μητρώου των Windows.

Το Μητρώο των Windows περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

QuickSteps#243 - Αναγκαστικό Κλείσιμο Εφαρμογών, Τύποι Φακέλων, Εξελιγμένο Πρόχειρο Windows 11

Στη συνέχεια, αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε “ENTER”.

HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop

Έπειτα, κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, επιλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή DWORD (32-bit)”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “HungAppTimeout”.

Πάντοτε επιλέγουμε αυτόν τον τύπο τιμής, ακόμα και αν έχουμε 64-bit Windows. Το QWORD (64-bit) είναι διαφορετικό είδος τιμής και δεν θα λειτουργήσει.

Μετά, κάνουμε διπλό κλικ στο “HungAppTimeout”. Στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε πόση ώρα θέλουμε να περιμένουν τα Windows πριν κλείσουν τις ανοιχτές εφαρμογές, και πατάμε το “OK”.

Η τιμή που θα πληκτρολογήσουμε πρέπει να είναι πολλαπλάσιο του 1000, όπου κάθε χιλιάδα είναι ένα δευτερόλεπτο. Έτσι, οι 5000 είναι 5 δευτερόλεπτα, οι 10000 είναι 10 δευτερόλεπτα, και ούτω καθεξής.

Τέλος, κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή μας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Πώς απενεργοποιώ την ανίχνευση του τύπου των φακέλων στα Windows 11

Από τα Windows Vista και έπειτα, το λειτουργικό σύστημα της Microsoft αναγνωρίζει το περιεχόμενο των φακέλων και με βάση αυτήν την πληροφορία αλλάζει αυτόματα τον τύπο τους.

Για παράδειγμα, όταν ένας φάκελος περιέχει έγγραφα κειμένου, από προεπιλογή, τα Windows χρησιμοποιούν την προβολή “Λεπτομέρειες” και τις στήλες “Όνομα”, “Ημερομηνία τροποποίησης”, “Τύπος”, και “Μέγεθος”.

Παρόμοια είναι και η εμφάνιση των φακέλων που περιέχουν αρχεία ήχου, με τη διαφορά ότι το λειτουργικό σύστημα εμφανίζει τις στήλες “Όνομα”, “Αριθμός κομματιού”, “Τίτλος”, “Καλλιτέχνες που συμμετέχουν”, και “Άλμπουμ”.

Από την άλλη, στους φακέλους των οποίων το περιεχόμενο είναι εικόνες ή βίντεο τα Windows κάνουν χρήση της προβολής “Μεγάλα εικονίδια”, η οποία προβάλλει μία προεπισκόπηση των πολυμέσων και δεν αναφέρει καμία λεπτομέρεια σχετική με το αρχείο.

Αν θεωρούμε αυτή τη συμπεριφορά ενοχλητική και θέλουμε να την εμποδίσουμε, τότε θα πρέπει να επέμβουμε στο Μητρώο των Windows, το οποίο περιέχει σημαντικά δεδομένα για τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή. Γι’ αυτό, καλό θα ήταν να πάρουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας (backup) πριν προβούμε σε οποιαδήποτε αλλαγή.

Τι είναι το Windows Registry (Μητρώο των Windows)

Ακόμα και σχετικά αρχάριοι χρήστες, όλο και κάπου θα έχουν ακούσει για το μυστηριώδες και μάλλον χαώδες Windows registry. Θα το βρούμε σε πολλούς οδηγούς…

Για να ανοίξουμε το Μητρώο των Windows, πατάμε τα πλήκτρα “Win+R”, στο παράθυρο της εκτέλεσης γράφουμε “regedit”, και κάνουμε κλικ στο “OK”.

Στη συνέχεια, αντιγράφουμε την ακόλουθη διαδρομή, την κάνουμε επικόλληση στη γραμμή διευθύνσεων του Μητρώου των Windows, και πατάμε “ENTER”.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\Shell

Έπειτα, κάνουμε δεξί κλικ στο κλειδί “BagMRU”, επιλέγουμε “Διαγραφή”, και στο παράθυρο που θα ανοίξει πατάμε “Ναι”.

Μετά, κάνουμε κλικ στο βελάκι δίπλα στο κλειδί “Bags” και διαγράφουμε όλα τα κλειδιά που περιέχει, εκτός από το “AllFolders”.

Εφόσον διαγράψουμε αυτά τα κλειδιά, επιλέγουμε το “Bags” και έπειτα το “AllFolders”, μετά κάνουμε δεξί κλικ στον κενό χώρο, διαλέγουμε “Δημιουργία → Τιμή συμβολοσειράς”, και ονομάζουμε τη νέα τιμή “FolderType”.

Μετά, κάνουμε διπλό κλικ στο “FolderType”, στα “Δεδομένα τιμής” πληκτρολογούμε “NotSpecified”, και πατάμε το “OK”.

Τέλος, κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή μας για να εφαρμόσουμε τις αλλαγές.

Σας άρεσαν τα QuickSteps της εβδομάδας;

Πώς σας φάνηκαν οι συμβουλές και τα κόλπα αυτής της εβδομάδας; Γνωρίζατε ή/και χρησιμοποιούσατε κάποιο από αυτά;

Έχετε να προτείνετε κάποιο δικό σας κόλπο, ή μία συμβουλή που θέλετε να μπει στη στήλη μας; Γράψτε τη στο Questions.pcsteps.gr και ίσως τη δημοσιεύσουμε σε μελλοντικό οδηγό.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps