Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Οκτώβριος 2022

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Οκτώβριο έχουμε μία φορητή συσκευή φωνητικής μετάφρασης, ένα ξυπνητήρι με βάση ασύρματης φόρτισης και προβολής της θερμοκρασίας του δωματίου, και μία έξυπνη αναδιπλούμενη λάμπα για το γραφείο. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε έναν φορητό βραστήρα νερού και θερμός, έναν οικιακό αναδιπλούμενο διάδρομο γυμναστικής, και έναν φελλό για τη δημιουργία κενού αέρος.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Φορητή συσκευή φωνητικής μετάφρασης

Τα Αγγλικά είναι η ανεπίσημη παγκόσμια γλώσσα, αλλά οι λαοί ανά τον κόσμο μιλούν αμέτρητες γλώσσες και διαλέκτους. Γι’ αυτό, μία συσκευή φωνητικής μετάφρασης είναι μία καλή λύση για όσους συναναστρέφονται με άτομα που μιλούν διαφορετική γλώσσα.

Η T8S είναι μία φορητή συσκευή μετάφρασης, η οποία μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο ήχο και κείμενο. Επιπλέον, με τη χρήση της εφαρμογής που προσφέρει ο κατασκευαστής, μπορεί να εκφωνεί τη μετάφραση κειμένου από φωτογραφίες.

Η συσκευή υποστηρίζει 40 γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα Ελληνικά, και διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 800mAh. Η τιμή της στο Banggood είναι 60,94€.

Γωνιακός αντάπτορας για τη θύρα των ακουστικών

Συνήθως, οι θύρες των ακουστικών είναι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του κινητού ή του tablet. Γι’ αυτό, η κάθετη τοποθέτηση του βύσματος στη θύρα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του καλωδίου μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα χρήσης.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2022

Ο γωνιακός αντάπτορας CE-LINK 90° είναι μία ενιαία συσκευή χωρίς καλώδια, και διαθέτει μία κλασική θύρα ακουστικών και ένα βύσμα 3.5mm. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει την κάθετη ή πλάγια τοποθέτηση του κινητού ή του tablet και το άνετο κράτημα. Η τιμή του αντάπτορα στο Banggood είναι 9,41€.

Ξυπνητήρι με βάση ασύρματης φόρτισης και προβολή της θερμοκρασίας

Στην αγορά κυκλοφορούν όλο και περισσότερα smartphone που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Στη στήλη με τα gadget έχουμε δει αρκετές βάσεις ασύρματης φόρτισης, είτε με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είτε με ξεχωριστό σχεδιασμό.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο gadget να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για ένα ξυπνητήρι που στο πάνω μέρος έχει μία βάση ασύρματης φόρτισης. Στην οθόνη μπορούμε να δούμε την ώρα, την ημερομηνία, και τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου.

Η τιμή του ξυπνητηριού με την ενσωματωμένη βάση ασύρματης φόρτισης είναι 38,83€.

Αναδιπλούμενο ασύρματο πληκτρολόγιο για φορητές συσκευές

Πλέον, τα κινητά και τα tablet μας επιτρέπουν να πραγματοποιούμε σχεδόν οποιαδήποτε εργασία. Όμως, όταν πρόκειται για την πληκτρολόγηση κειμένων μεγάλης έκτασης, τότε οι παραπάνω συσκευές θεωρούνται τουλάχιστον ακατάλληλες.

Ωστόσο, με τη χρήση ενός ασύρματου πληκτρολογίου όπως αυτό της φωτογραφίας, μπορούμε να συντάσσουμε κείμενα οποιασδήποτε έκτασης, όπου και αν βρισκόμαστε, από το κινητό ή το tablet.

Αυτό το πληκτρολόγιο υποστηρίζει Android και iOS, λειτουργεί από απόσταση έως 10 μέτρα, και έχει ενσωματωμένη μπαταρία. Όταν διπλώνει έχει το μέγεθος ενός smartphone, και έχει θήκη που μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε ως βάση για το κινητό ή το tablet. Μπορούμε να το προμηθευτούμε με 18,34€ από το Banggood.

Power bank με βάση ασύρματης φόρτισης

Στη στήλη των καλύτερων και πιο περίεργων gadget έχουμε δει πολλά power bank και βάσεις φόρτισης. Ωστόσο, το BlitzWolf BW-P10 είναι ένα power bank που λειτουργεί και ως βάση ασύρματης φόρτισης.

Αυτή η συσκευή έχει LED για την ένδειξη του επιπέδου φόρτισης των συσκευών, και υποστηρίζει QC 3.0, QC 2.0, PD18W, και πολλά άλλα πρωτόκολλα φόρτισης. Διαθέτει δύο θύρες USB type-A, μία θύρα USB type-C, και έχει 10.000 mAh χωρητικότητα.

Το BlitzWolf BW-P10 θα το βρούμε στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood στην τιμή των 38,72€.

Βάση ασύρματης φόρτισης με αποσπώμενο φωτάκι νυκτός

Αρκετές φορές τυχαίνει να σηκωθούμε τη νύχτα για να πάμε τουαλέτα και να χτυπήσουμε στο κομοδίνο. Ευτυχώς, υπάρχουν gadget, όπως αυτό της φωτογραφίας, τα οποία μας βοηθούν να βλέπουμε στο σκοτάδι.

Η N1 είναι μία βάση ασύρματης φόρτισης η οποία διαθέτει αποσπώμενο LED φωτάκι νυκτός. Το φωτάκι έχει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 1.000mAh, η οποία παρέχει έως 26 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η τιμή της βάσης είναι 10,58€.

Φορητός βραστήρας νερού και θερμός

Οι περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να χρειαστούμε ζεστό νερό είναι αρκετές. Για παράδειγμα, ίσως θέλουμε να φτιάξουμε ένα καταπραϋντικό ρόφημα.

Στο σπίτι έχουμε την επιλογή να ζεστάνουμε όσο νερό θέλουμε, χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρικό βραστήρα, ένα γκαζάκι υγραερίου, τον φούρνο μικροκυμάτων, και τα λοιπά.

Όταν όμως βρισκόμαστε στο γραφείο ή σε κάποιο κάμπινγκ, δεν έχουμε στη διάθεσή μας τόσες πολλές επιλογές. Ευτυχώς, υπάρχουν συσκευές όπως ο φορητός ατομικός βραστήρας και θερμός της Xiaomi.

Ο Portable Electric Kettle έχει ισχύ 300W και χωρητικότητα 400 ml. Μπορούμε να αγοράσουμε τον βραστήρα – θερμό από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest με 38,92.

Έξυπνο φως για το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα, το μπάνιο, και άλλους χώρους

Ίσως η κουζίνα και το μπάνιο είναι οι μοναδικοί χώροι του σπιτιού που ενδέχεται να επισκεφτούμε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρόβλημα είναι ότι ανάβοντας το φως που έχουμε τοποθετήσει σε αυτούς τους χώρους, συνήθως ξαγρυπνούμε.

Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι το έξυπνο LED φως BW-LT8 της BlitzWolf, το οποίο μπορούμε να τοποθετήσουμε εύκολα και γρήγορα σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως στο κάτω μέρος των κρεμαστών ντουλαπιών της κουζίνας.

Το BW-LT8 έχει 1.000mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία η οποία προσφέρει 3 ώρες συνεχούς λειτουργίας και παράγει φως με 3000Κ θερμοκρασία χρώματος.

Χάρις στους αισθητήρες κίνησης και φωτός που διαθέτει, ανάβει μόνο όταν πλησιάσει κάποιος σε απόσταση 3 μέτρων και στο περιβάλλον επικρατεί σκοτάδι ή υπάρχει χαμηλός φωτισμός. Το BW-LT8 κοστίζει 21,14€.

Έξυπνη αναδιπλούμενη λάμπα γραφείου

Όσο πλησιάζει ο χειμώνας, η ημέρα διαρκεί όλο και λιγότερο. Σιγά σιγά θα έρθει η στιγμή που από τις πέντε το απόγευμα θα έχει σκοτεινιάσει. Είτε δουλεύουμε από το σπίτι, είτε όχι, είναι σημαντικό να έχουμε στο γραφείο ένα καλό φωτιστικό.

Η Baseus Smart Eye είναι μία έξυπνη λάμπα με μοντέρνο σχεδιασμό και δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας και του χρώματος που εκπέμπει. Επιπλέον, μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα με το πόσο φως υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο.

Η αυτονομία της έξυπνης λάμπας αγγίζει τις 13 ώρες όταν η φωτεινότητα είναι ρυθμισμένη σε χαμηλά επίπεδα, λειτουργεί με ρεύμα, και μπορούμε να την απενεργοποιήσουμε διπλώνοντας την. Τη Baseus Smart Eye μπορούμε να την αγοράσουμε από το Banggood για 36,68€.

Φορητό σκουπάκι για το καθάρισμα μικρών χώρων και επιφανειών

Όσοι έχουμε αυτοκίνητο, γνωρίζουμε πόσο εύκολο είναι να πέσουν ψίχουλα παντού. Επιπλέον, όλοι κάποια στιγμή έχει τύχει να φάμε κάτι πάνω από το πληκτρολόγιο. Όσο προσεκτικοί και αν είμαστε, σχεδόν πάντα πέφτουν μερικά ψίχουλα.

Στην πρώτη περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την οικιακή ηλεκτρική σκούπα, αλλά αυτό απαιτεί να τραβήξουμε κάποια μπαλαντέζα μέχρι στο αυτοκίνητο. Όσον αφορά το πληκτρολόγιο, το γνωστό τίναγμα απομακρύνει μία πολύ μικρή ποσότητα σκουπιδιών.

Η Wireless Car Vacuum Cleaner είναι μία ισχυρή φορητή σκούπα με την οποία μπορούμε να καθαρίσουμε το σαλόνι του αυτοκινήτου, το πληκτρολόγιο του PC, και όχι μόνο. Η συσκευασία περιλαμβάνει δύο διαφορετικά ακροφύσια για τον καθαρισμό διαφόρων επιφανειών.

Μία πλήρης φόρτιση προσφέρει 30 λεπτά αυτονομία και η τιμή της σκούπας στο Banggood είναι 29,55€.

Φορητή συσκευή για τοπικό παλμικό μασάζ

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα χέρια μας είναι πιασμένα, ο σβέρκος μας πονάει, και δεν έχουμε κανέναν να μας κάνει μασάζ.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Οκτώβριος 2022

Με τη βοήθεια της συσκευής τοπικού παλμικού μασάζ που βλέπουμε στη φωτογραφία, μπορούμε μόνοι μας να ανακουφίσουμε σχεδόν οποιονδήποτε πόνο, ή να χαλαρώσουμε τις πιασμένες αρθρώσεις μέσα σε λίγα λεπτά.

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της συσκευής προσφέρει αυτονομία έως 8 ώρες. Τη συσκευή μασάζ μπορούμε να την προμηθευτούμε από το Banggood για 14,26€.

Οικιακός αναδιπλούμενος διάδρομος γυμναστικής

Σιγά σιγά οι θερμοκρασίες πέφτουν και σταδιακά παίρνουμε όλο και πιο δύσκολα την απόφαση να βγούμε από το σπίτι. Πόσο μάλιστα όταν ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βγούμε είναι το γυμναστήριο.

Ωστόσο, υπάρχουν μικρά οικιακά εργαλεία γυμναστικής, όπως ο WalkingPad C1. Πρόκειται για έναν αναδιπλούμενο διάδρομο που παράγει ελάχιστο θόρυβο. Το χειριστήριο που συνοδεύει τον διάδρομο επιτρέπει να ελέγχουμε την ταχύτητα κίνησης.

Επίσης, μέσω του χειριστηρίου, βλέπουμε δεδομένα όπως την απόσταση που διανύσαμε, πόση ώρα γυμναζόμαστε, και πόσες θερμίδες κάψαμε. Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται στην εφαρμογή για κινητά της εταιρείας. Η τιμή του διαδρόμου είναι 346,54€.

Φορητός επαναφορτιζόμενος αποχνουδωτής

Το φθινόπωρο και τον χειμώνα φοράμε πλεκτά ρούχα, κασκόλ, γάντια, και τα λοιπά. Όμως, αυτά τα είδη ένδυσης παρουσιάζουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Γεμίζουν με μικρούς εκνευριστικούς σβόλους μαλλιού.

Με τη βοήθεια του Mijia Fuzz Trimmer μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αφαιρέσουμε τους σβόλους και να επαναφέρουμε το αγαπημένο μας πλεκτό στην αρχική του κατάσταση.

Το Mijia Fuzz Trimmer λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, έχει αυτονομία 90 λεπτά, και θα το βρούμε στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest στα 14,38€.

Φελλός για τη δημιουργία κενού αέρος

Αν συνηθίζουμε να πίνουμε κρασί, γνωρίζουμε καλά ότι από τη στιγμή που θα ανοίξουμε το μπουκάλι θα πρέπει να το καταναλώσουμε σε διάστημα λίγων ημερών, διαφορετικά θα χαλάσει.

Το CIRCLE JOY SP-014 είναι ένας φελλός που δημιουργεί κενό αέρος μέσα στο μπουκάλι. Κατά την τοποθέτησή του χρησιμοποιούμε το ειδικό καπάκι και αφαιρούμε τον αέρα από τη φιάλη. Έτσι, το κρασί παραμένει πόσιμο για 7 επιπλέον ημέρες. Ο φελλός κοστίζει 10,58€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Οκτωβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps