Home » Software » Παιχνίδια » Προτεραιότητα Στο Support Με Το PS Stars, Judgment Collection, Κλασσικό Mario Στο Maker 2
GamingSteps#20220930 - Προτεραιότητα Στο Support Με Το PS Stars, Judgment Collection, Κλασσικό Mario Στο Maker 2

Προτεραιότητα Στο Support Με Το PS Stars, Judgment Collection, Κλασσικό Mario Στο Maker 2

Όσοι παίκτες φτάνουν στο τέταρτο επίπεδο του PlayStation Stars θα λαμβάνουν ταχύτερη εξυπηρέτηση στο σύστημα υποστήριξης του PS. Ένας οπαδός του Mario χρησιμοποίησε το Super Mario Maker 2 για να δημιουργήσει επίπεδα εμπνευσμένα από τα κλασικά παιχνίδια με πρωταγωνιστή τον γνωστό υδραυλικό με το μεγάλο μουστάκι. Το franchise του Yakuza έχει επεκταθεί πολύ στους υπολογιστές και ο κατάλογος των παιχνιδιών μεγάλωσε, χάρη στα port των Judgment και Lost Judgment.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τα αγορασμένα παιχνίδια επηρεάζουν την ταχύτητα εξυπηρέτησης στο PS

Τον Ιούλιο, η Sony ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του 2022 θα λανσάρει ένα πρόγραμμα αφοσίωσης για τους πελάτες της στο PlayStation. Στις 29 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία του PS Stars, όπως ονομάζεται το πρόγραμμα, στην Ιαπωνία.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και από τη στιγμή που θα εγγραφούν, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές πραγματοποιώντας μία σύνδεση τον μήνα για να παίξουν ένα παιχνίδι και να ολοκληρώσουν διάφορες δραστηριότητες.

Ωστόσο, ο πιο εύκολος τρόπος να συγκεντρώσουν οι παίκτες πόντους είναι να αγοράζουν παιχνίδια από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας. Όσον αφορά τη χρησιμότητα των πόντων, οι παίκτες μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν στο PS Store και σε ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα.

GamingSteps#20220930 - Προτεραιότητα Στο Support Με Το PS Stars, Judgment Collection, Κλασσικό Mario Στο Maker 2

Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά θετικά. Όμως, οι παίκτες στην Ιαπωνία ανακάλυψαν κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και για ορισμένους σχετικά αρνητικό. Όσοι παίκτες φτάνουν στο τέταρτο επίπεδο, θα λαμβάνουν ταχύτερη εξυπηρέτηση στο σύστημα υποστήριξης του PS.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των αμοιβών του τέταρτου επιπέδου υπάρχει και η περιγραφή “When contacting PlayStation Customer Support, you will be given priority in the chat order”.

Επομένως, και βάσει αυτής της αναφοράς, όσοι παίκτες αγοράσουν τουλάχιστον τέσσερα παιχνίδια από το PS Store, θα εξυπηρετούνται ταχύτερα όταν επικοινωνούν με το σύστημα υποστήριξης του PlayStation μέσω chat.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το γεγονός ότι όσοι ξοδεύουν περισσότερα χρήματα θα έχουν προτεραιότητα στην υποστήριξη πελατών, έχει αναστατώσει του παίκτες, οι οποίοι ελπίζουν ότι η Sony θα καταργήσει αυτήν την αμοιβή ή τουλάχιστον δεν θα τη διαθέσει στην Ευρώπη, στη Βόρεια Αμερική, και τις υπόλοιπες περιοχές.

Το “κλασικό” Mario αναβιώνει μέσα από το Super Mario Maker 2

Ένας οπαδός του Mario χρησιμοποίησε το Super Mario Maker 2 (SMM2) για να δημιουργήσει ένα πλήρες παιχνίδι εμπνευσμένο από τα κλασικούς τίτλους με πρωταγωνιστή τον γνωστό υδραυλικό με το μεγάλο μουστάκι.

Ο Metroid Mike 64, όπως ονομάζεται ο δημιουργός του παιχνιδιού στο Twitter, ξόδεψε επτά χρόνια για να αναπτύξει το Super Mario Bros. 5, το οποίο ανέβασε στο διαδίκτυο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Το 2015, ο Mike 64 ξεκίνησε να δημιουργεί το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το Super Mario Maker στο Wii U. Όμως, ο αρχικός τίτλος δεν είχε κάποιο εργαλείο που να του επιτρέπει να ενώσει όλα τα επίπεδα σε ένα ενιαίο πακέτο. Αυτό άλλαξε με την προσθήκη του World Maker στον δεύτερο τίτλο της σειράς, το 2020.

Τότε, ο Metroid Mike 64 ξεκίνησε να εισάγει ένα προς ένα τα επίπεδα στο SMM2 και τελικά κατάφερε να δημιουργήσει έναν κόσμο που περιέχει συνολικά 40 επίπεδα, τα οποία αποτελούν αντίγραφα επιπέδων των Super Mario World, Super Mario Bros., και Super Mario Bros. 3.

Όποιος επιθυμεί να παίξει τα επίπεδα που δημιούργησε ο Mike 64 θα πρέπει να προμηθευτεί το Super Mario Maker 2, αν δεν το έχει ήδη στην κατοχή του, και έπειτα να χρησιμοποιήσει το Maker ID 0G9-XN4-FNF.

Τα port των Judgment και Lost Judgment για PC είναι εξαιρετικά

Μπορεί το franchise του Yakuza να έχει επεκταθεί πολύ στους υπολογιστές, αλλά από την εντυπωσιακή συλλογή των RPG δράσης απουσίαζαν δύο σημαντικοί τίτλοι, το Judgment και το Lost Judgment. Επιτέλους, τα δύο spinoffs κυκλοφόρησαν για PC και είναι διαθέσιμα στο Steam.

Σε αυτό το σημείο, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια, αυτά καθαυτά, καθώς ο πρώτος τίτλος κυκλοφόρησε το 2018 και ο δεύτερος το 2021. Οπότε, θα επικεντρωθούμε στην ποιότητα και την απόδοση των δύο port.

Έχοντας αφιερώσει ουκ ολίγες ώρες παίζοντας και τα δύο παιχνίδια, μπορούμε να πούμε ότι δεν εντοπίσαμε σοβαρά προβλήματα. Το gameplay και τα cutscenes ήταν ομαλά, τόσο σε ένα high-end μηχάνημα που τα δοκιμάσαμε, όσο και σε έναν gaming PC μεσαίας κατηγορίας.

Μοναδικές εξαιρέσεις στην αρκετά καλή απόδοση των δύο τίτλων ήταν οι περιστασιακά απότομες εμφανίσεις μερικών μακρινών NPC και textures. Βέβαια, αυτά τα “προβλήματα” τα αντιμετωπίσαμε μόνο στο χαμηλότερων επιδόσεων σύστημα που χρησιμοποιήσαμε.

Από εκεί και πέρα, οι χρόνοι φόρτωσης ήταν εντυπωσιακά γρήγοροι τόσο στον SSD, όσο και στον εξωτερικό σκληρό δίσκο, με τους οποίους δοκιμάσαμε αυτά τα δύο παιχνίδια. Αξίζει να τονίσουμε ότι η πρώτη έναρξη και των δύο χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά από εκεί και έπειτα και φόρτωναν πολύ γρήγορα.

GamingSteps#20220930 - Προτεραιότητα Στο Support Με Το PS Stars, Judgment Collection, Κλασσικό Mario Στο Maker 2

Οι βασικές ρυθμίσεις γραφικών είναι λίγο πολύ ό,τι έχουμε συνηθίσει και περιμένουμε από ένα παιχνίδι για υπολογιστή. Επιπλέον, η καρτέλα “Details” φιλοξενεί πληθώρα επιλογών για την πιο λεπτομερή ρύθμιση των γραφικών.

Τέλος, όπως συμβαίνει σε σχεδόν κάθε port από κονσόλα σε υπολογιστή, η εμπειρία του παιχνιδιού με το πληκτρολόγιο είναι κάπως κατώτερη από αυτή που προσφέρει ένα χειριστήριο.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 2 με 8 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 2 και 8 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

4 Οκτωβρίου

  • Dakar Desert Rally – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Overwatch 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

5 Οκτωβρίου

  • Deathverse: Let It Die – σε PC

6 Οκτωβρίου

  • NieR:Automata The End of YoRHa Edition – στο Nintendo Switch
  • Triple Take – σε PC

7 Οκτωβρίου

  • No Man's Sky – στο Nintendo Switch
  • Superpower 3 – σε PC
  • Chaos;Head Noah / Chaos;Child Double Pack – στο Nintendo Switch
  • L.O.L. Surprise! B.B’s Born – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, και Google Stadia
  • Nickelodeon Kart Racers 3: Slime Speedway – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Serious Sam Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 6 Οκτωβρίου του 2022 το The Serious Sam Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 235,94€, και κοστίζει μόνο 19,98€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Serious Sam: The Random Encounter”, το “Serious Sam: Kamikaze Attack”, το “Serious Sam Double D XXL”, και το “Serious Sam Classics: Revolution”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,99€ παίρνουμε επιπλέον τα ακόλουθα:

  • I Hate Running Backwards
  • Serious Sam's Bogus Detour
  • Serious Sam 3 Bonus Content DLC
  • Serious Sam 3: Jewel of the Nile
  • Serious Sam 3: BFE
  • Serious Sam 2
  • Serious Sam HD: The Second Encounter – Serious 8 DLC
  • Serious Sam HD: The Second Encounter – Legend of the Beast
  • Serious Sam HD: The Second Encounter
  • Serious Sam HD: The First Encounter

Τέλος, αν δώσουμε από 19,98€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Serious Sam: Siberian Mayhem”, το “Serious Sam: Tormental”, και το “Serious Sam 4”.

Total War Classics Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 το Total War Classics Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 153,51€, και κοστίζει μόνο 12,08€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Viking: Battle For Asgard”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 7,05€ παίρνουμε επιπλέον το “Empire: Total War – Definitive Edition”, το “Medieval: Total War Collection”, το “Napoleon: Total War – Definitive Edition”, και το “Shogun: Total War Collection”.

Τέλος, αν δώσουμε από 12,08€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Medieval II: Total War – Definitive Edition”, το “Total War: Shogun 2”, και το “Total War: Shogun 2 – Rise of the Samurai”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Neon Mystery Bundle

Με το Neon Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 8,09 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Neon Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 11,99€, πέντε παιχνίδια για 17,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 23,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • DOOM
  • DOOM 3
  • Dead Island: Riptide Definitive Edition
  • Warhammer 40,000: Dakka Squadron – Flyboyz Edition
  • Homefront: The Revolution
  • A Story Beside
  • Mech Mechanic Simulator
  • Saints Row: The Third – The Full Package
  • Clouzy!
  • Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered
  • Hedon Bloodrite
  • I Am Fish
  • Neon Abyss
  • Witch It
  • Rover Mechanic Simulator

Build Your Own Crystal VR Collection 2 Bundle

Με το Build Your Own Strategy Bundle 3 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Crystal VR Collection 2 Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 16,99€, τέσσερα παιχνίδια για 21,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 24,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 22 τίτλους:

  • Shadowgate VR: The Mines of Mythrok
  • Warplanes: Battles over Pacific
  • Mare (Steam)
  • Vengeful Rites
  • Ragnarock
  • AcidPunk : Echoes of Doll City
  • Audio Trip (Steam)
  • Nevrosa: Escape
  • DeepStates [VR]
  • All Hail The Cook-o-tron
  • Groove Gunner
  • Monster Showdown
  • Down the Rabbit Hole
  • PowerBeatsVR – VR Fitness
  • Squingle
  • Song Beater: Quite My Tempo!
  • FULLCHOKE : Clay Shooting VR
  • LyraVR
  • Overkill VR: Action Shooter FPS
  • Everything Must Fall
  • Pinball FX2 VR
  • ORKANA CONFLICT VR

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν το Runbow και το The Drone Racing League Simulator

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά, η εταιρεία προσφέρει δύο τίτλους, το Runbow, ένα indie platformer που κυκλοφόρησε το 2015, και το The Drone Racing League Simulator, ένα παιχνίδι αγώνων που κυκλοφόρησε το 2017.

Για να πάρουμε δωρεάν το Runbow και το The Drone Racing League Simulator, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps