Home » Market News » Η Hp Hellas Προχώρησε Σε Στρατηγική Συνεργασία Με Τη Singular Logic
FEATURED ΔΤ

Η Hp Hellas Προχώρησε Σε Στρατηγική Συνεργασία Με Τη Singular Logic

Η HP Hellas ως επίσημος πιστοποιημένος Printing Solutions Specialist, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τη SingularLogic, μέλος του Ομίλου Space Hellas.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η SingularLogic ανέλαβε το έργο “Managed Printing Services”

Η SingularLogic ανέλαβε, μετά από διαγωνισμό της Κεντρικής Επιτροπής Προμηθειών του Hellenic Healthcare Group (HHG), το έργο “Managed Printing Services (MPS)” για τις εταιρείες του ομίλου Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ, METROPOLITAN HOSPITAL, ΜΗΤΕΡΑ, ΛΗΤΩ και Y-LOGIMED.

Η υπηρεσία Managed Printing Services (MPS) περιλαμβάνει τη διαχείριση του συνόλου των διαδικασιών που αφορούν στη λειτουργία του εκτυπωτικού εξοπλισμού, με κύριο στόχο τη μείωση του υφισταμένου κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας. Η υπηρεσία φροντίζει για την αντικατάσταση των αναλωσίμων στις εκτυπωτικές συσκευές και υποστηρίζει για τεχνικά προβλήματα σε 24ωρη βάση το προσωπικό του τμήματος πληροφορικής και τους τελικούς χρήστες σχετικά με τις υπηρεσίες εκτύπωσης, σάρωσης, τηλεομοιοτυπίας και φωτοαντιγραφής.

Ο Managing Director της HP Ελλάδος και Κύπρου, κος Νίκος Χρηστάκης τόνισε: «Είναι μεγάλη μας τιμή, που μας δίνεται η ευκαιρία μέσω πρωτοπόρων υπηρεσιών και μέσω της πιστοποίησης της HP ως Printing Solutions Specialist, να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες εταιρείες, όπως είναι η SingularLogic. Συγχαρητήρια στο συνεργάτη μας SingularLogic για την ανάληψη του έργου».

Για την HP

Η HP Inc. είναι η εταιρεία τεχνολογίας που θεωρεί ότι μια εξαιρετική ιδέα έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών προσωπικών συστημάτων, εκτυπωτών και λύσεων εκτύπωσης 3D, συμβάλλει στην υλοποίηση αυτών των ιδεών. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.hp.com.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps