Home » Market News » Back to School: Παίξε Και Κέρδισε Ένα Lenovo Legion 5
FEATURED ΔΤ

Back to School: Παίξε Και Κέρδισε Ένα Lenovo Legion 5

Ξεκίνα δυναμικά τη χρονιά με ένα δώρο για κορυφαίες gaming εμπειρίες. Μπες στο Lenovo Greece σε Facebook και Instagram, παίξε και πάρε μέρος στον διαγωνισμό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Be Smart & Win με Lenovo

Βρες όλα τα ζευγάρια όσο πιο γρήγορα μπορείς, κάνε share με hashtags #BeSmart και #LenovoGreece και μπες στην κλήρωση για ένα καταπληκτικό Lenovo Legion 5 15IMH6, την απόλυτη gaming εμπειρία σε ένα laptop με στυλ και design που θα λατρέψεις.

Με οθόνη Full HD 15,6’’, 16GB RAM, 521GB SSD, το Lenovo Legion 5 έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει ισχύ και φορητότητα. Με την πιο πρόσφατη τεχνολογία Intel και NVIDIA hardware αυτό το laptop είναι ένα πραγματικό αριστούργημα gaming!

Διάρκεια Διαγωνισμού: έως 30 Σεπτεμβρίου.

Back to School with Lenovo!

Ανακάλυψε τους καλύτερους υπολογιστές και περιφερειακά για τη νέα χρονιά στο σχολείο ή το Πανεπιστήμιο.

Υπολογιστές

Από πανίσχυρα laptop που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό χρήστη, μέχρι υπολογιστές για κάθε ανάγκη, αλλά και tablet για μέγιστη ευκολία, η Lenovo σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι.

Περιφερειακά

Εργονομικά πληκτρολόγια και ποντίκια για άνετη εργασία, μοδάτες τσάντες μεταφοράς, ακουστικά με τέλειο ήχο, κάμερες για τα Web meeting σου! Ό,τι και αν ψάχνεις, θα το βρεις στη Lenovo.
——–

H Lenovo είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός αξίας US$70 δισεκατομμυρίων, που πλέον κατατάσσετε στο #159 στη λίστα Fortune Global 500, με 75.000 εργαζομένους και δραστηριότητα σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο. Εστιάζοντας σε ένα τολμηρό όραμα για την παροχή πιο έξυπνης τεχνολογίας για όλους, η Lenovo, με βάση την επιτυχία της ως η κορυφαία εταιρεία κατασκευής υπολογιστών στον κόσμο, επεκτείνεται σε νέους τομείς ανάπτυξης υποδομών, smartphones, αλλά και λύσεων και υπηρεσιών. O μετασχηματισμός αυτός, σε συνδυασμό με την καινοτομία της Lenovo που αλλάζει τον κόσμο, στοχεύει στο να χτίσει μια πιο περιεκτική, αξιόπιστη και βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία για όλους, παντού. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: https://www.lenovo.com, και δείτε τα πιο πρόσφατα νέα μας στο StoryHub.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps