Home » Software » Παιχνίδια » Τέλος Τα Loot Box Στο Overwatch, Diablo IV, Fortnite Και Dragon Ball
GamingSteps#20220813 - Τέλος Τα Loot Box Στο Overwatch, Diablo IV, Fortnite Και Dragon Ball

Τέλος Τα Loot Box Στο Overwatch, Diablo IV, Fortnite Και Dragon Ball

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της, η Blizzard ανέφερε ότι θα σταματήσει τη διάθεση των loot box στο Overwatch μετά τη λήξη του Anniversary Remix Vol. 3 event. Η Epic Games αποκάλυψε ότι σύντομα θα προσθέσει στο Fortnite χαρακτήρες του Dragon Ball. Η Blizzard προσπαθεί να εξαφανίσει βίντεο και screenshot που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και δείχνουν στοιχεία από το Diablo IV.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Blizzard ανακοίνωσε την ημερομηνία αφαίρεσης των loot box από το Overwatch

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Blizzard αποκαλύπτει διάφορα στοιχεία για το Overwatch 2. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία έχει αναφέρει ότι ο νέος τίτλος δεν θα έχει loot box, δηλαδή τα επί πληρωμή κουτιά που προσφέρουν στον χρήστη ένα τυχαίο αντικείμενο.

Σε πρόσφατη ανακοίνωση της, η δημιουργός του γνωστού FPS ανέφερε ότι θα σταματήσει τη διάθεση των loot box στο Overwatch μετά τη λήξη του Anniversary Remix Vol. 3 event, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου.

Μετά το πέρας του event, οι παίκτες του Overwatch θα λαμβάνουν ως αμοιβή για την πρόοδο τους δωρεάν loot box, αλλά δεν θα έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν με το νόμισμα του παιχνιδιού και κατ' επέκταση με πραγματικά χρήματα.

Αυτή είναι μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που είχε ανακοινώσει η Blizzard ότι θα εφαρμόσει στο Overwatch 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου του 2022 ως free-to-play παιχνίδι με battle pass και επί πληρωμή στοιχεία.

Η Epic Games φέρνει το σύμπαν του Dragon Ball στο Fortnite

Την Πέμπτη 11 Αυγούστου, η Epic Games αποκάλυψε ότι σύντομα θα προσθέσει στο Fortnite χαρακτήρες του Dragon Ball. Σύμφωνα με tweet που δημοσίευσε η εταιρεία, στις 16 Αυγούστου θα μπει στο παιχνίδι νέα skin εμπνευσμένα από τον Shenron.

Ο Shenron είναι ο γήινος δράκος των ευχών, ένας χαρακτήρας τον οποίο συναντάμε σε πολλούς Dragon Ball τίτλους, όπως το Dragon Ball Z, το Dragon Ball Super, και το Dragon Ball GT.

Με βάση την εικόνα που περιέχει το tweet, οι παίκτες υποθέτουν ότι η Epic Games θα προσθέσει στο γνωστό battle royale παιχνίδι τον Goku και τον Vegeta. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη την επικείμενη κυκλοφορία του Super Hero στις ΗΠΑ, περιμένουν να δουν skin του Gohan και του Piccolo.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τους μηχανισμούς, τα όπλα, τα αντικείμενα, και τις αποστολές που θα εισάγει στο παιχνίδι το νέο update με θέμα το Dragon Ball.

Διέρρευσαν βίντεο και screenshot από το Diablo IV

Η Blizzard προσπαθεί να εξαφανίσει μία σειρά από βίντεο και screenshot που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και δείχνουν στοιχεία από το gameplay και την αρχική οθόνη του επερχόμενου Diablo IV.

Φαίνεται ότι κάποιοι παίκτες οι οποίοι έχουν πρόσβαση στην ιδιωτική δοκιμαστική έκδοση, την οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα η εταιρεία και μοίρασε σε μικρό αριθμό ατόμων, κατέγραψαν σε βίντεο και εικόνες τμήμα του περιεχομένου του παιχνιδιού.

Αν και η Blizzard έχει καταφέρει να αφαιρέσει το επίμαχο υλικό από μεγάλο αριθμό πηγών, οι χρήστες το ανεβάζουν σε όλο και περισσότερους ιστότοπους. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να παραμένει διαθέσιμο στο reddit και άλλες αντίστοιχες ιστοσελίδες.

Μεταξύ άλλων, τα βίντεο και τα screenshot αποκαλύπτουν την αρχική οθόνη, την οθόνη επιλογής χαρακτήρα, το μενού διαμόρφωσης χαρακτήρα, και άλλα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να σημειώσουμε πως ό,τι και αν βλέπουμε σε αυτά τα πολυμέσα μπορεί να αλλάξει έως την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Η Blizzard ασχολείται με την τελειοποίηση του Diablo IV, ενόψει της κυκλοφορίας του το 2023, το οποίο απέχει αρκετούς μήνες. Οπότε, θα μπορούσε η εταιρεία να πραγματοποιήσει μεγάλες αλλαγές στο ενδιάμεσο διάστημα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 14 με 20 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220813 - Τέλος Τα Loot Box Στο Overwatch, Diablo IV, Fortnite Και Dragon Ball

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 14 και 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

15 Αυγούστου

 • Backpack Hero – σε PC
 • Fashion Police Squad – σε PC
 • MultiVersus – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
 • Warhammer 40,000: Tacticus – σε iOS
 • Spark the Electric Jester 3 – σε PC

16 Αυγούστου

 • Blossom Tales II: The Minotaur Prince – σε Nintendo Switch και PC
 • Rollerdrome – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
 • Tribes of Midgard – σε Xbox One, Xbox X/S, και Nintendo Switch
 • Way of the Hunter – σε PlayStation 5, Xbox X/S, και PC
 • Gloomwood – σε PC

17 Αυγούστου

 • Catizens – σε PC
 • Kirby's Dream Buffet – στο Nintendo Switch
 • Little League World Series Baseball 2022 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

18 Αυγούστου

 • Cursed To Golf – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • RPG Time: The Legend of Wright – στο Nintendo Switch
 • We Are OFK – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
 • Thymesia – σε PlayStation 5, Xbox X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Slaycation Paradise – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

19 Αυγούστου

 • Madden NFL 23 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
 • Jetpack Joyride 2 – σε iOS
 • A Tale of Paper: Refolded – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
 • Cloudpunk – στο PlayStation 5
 • Lair Land Story – σε Nintendo Switch και PC

20 Αυγούστου

 • A Walk With Yiayia – σε Nintendo Switch και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tactical Combat Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 27 Αυγούστου του 2022 το Tactical Combat Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 264,46€, και κοστίζει μόνο 14,70€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Verdun”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,80€ παίρνουμε επιπλέον το “Intruder”, το “Brigador Deluxe Edition”, το “Call to Arms – Basic Edition”, το “Perfect Heist 2”, και το “Sniper Elite V2 Remastered”.

Τέλος, αν δώσουμε από 14,70€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Call to Arms – Gates of Hell: Ostfront”, το “Sniper Elite 4: Deluxe Edition”, και το “Sniper Elite 4 – Season Pass”.

Resident Evil Decades of Horror

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 25 Αυγούστου του 2022 το Resident Evil Decades of Horror. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 267,38€, και κοστίζει μόνο 29,41€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Resident Evil Revelations 2 Episode 1”, το “Resident Evil”, και το “Resident Evil Revelations”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,80€ παίρνουμε επιπλέον το “Resident Evil 6”, το “Resident Evil 5 Gold Edition”, και το “Resident Evil 0”.

Τέλος, αν δώσουμε από 29,41€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Resident Evil 3”, το “Resident Evil 2”, το “Resident Evil 7 Biohazard”, το “Resident Evil 4”, και κουπόνι για να αγοράσουμε το “Resident Evil Village” 50% φθηνότερα από το Humble Bundle.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mighty Mystery Bundle

Με το Mighty Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,05€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,35 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mighty Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,99€, πέντε παιχνίδια για 16,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 22,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

 • Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko's Choice
 • Aspire: Ina's Tale
 • What Lies in the Multiverse
 • Death Road to Canada
 • Ship Graveyard Simulator
 • The Evil Within
 • Farmer's Life
 • Aquarium Designer
 • Children of Morta
 • Horror Story: Hallowseed
 • Frostpunk
 • Agents of Mayhem
 • Moonlighter
 • Samorost 3
 • Relicta
 • Machinarium

Build Your Own Fanatical Favorites Bundle

Με το Build Your Own Fanatical Favorites Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια τα οποία επέλεγε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Build Your Own Fanatical Favorites Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

 • Graveyard Keeper
 • Lethal League Blaze
 • SONG OF HORROR COMPLETE EDITION
 • Barotrauma
 • Streamer Life Simulator
 • Door Kickers Double Pack
 • while True: learn()
 • Crumble
 • Constructor Plus
 • The Falconeer + The Falconeer – The Hunter DLC Double Pack
 • Commandos 2 – HD Remaster
 • Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure
 • Unrailed!
 • Dead Island Definitive Edition
 • Buddy Simulator 1984
 • Praetorians – HD Remaster
 • Asterix & Obelix XXL: Romastered
 • Partisans 1941
 • WARBORN
 • Tropico 5 – Complete Collection

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν το Cook, Serve, Delicious! 3?! στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Cook, Serve, Delicious! 3?!, ένα παιχνίδι προσομοίωσης που κυκλοφόρησε το 2020.

GamingSteps#20220813 - Τέλος Τα Loot Box Στο Overwatch, Diablo IV, Fortnite Και Dragon Ball

Για να πάρουμε δωρεάν το Cook, Serve, Delicious! 3?!, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#240 - Ασφάλεια Κάμερας, Ανενεργή Διευκόλυνση Πρόσβασης Και Κουμπί F1 Στα Windows 11
QuickSteps
GamingSteps#20220910 - Xbox Elite Series 2 Core, 1440p Στο PlayStation 5, Κλειδωμένοι Ήρωες Στο Overwatch 2
GamingSteps