Home » Software » Παιχνίδια » Οικογενειακό Xbox Game Pass, Pokémon Scarlet Και Violet Περιοχή Paldea, Two Point Campus
GamingSteps#20220806 - Οικογενειακό Xbox Game Pass, Pokémon Scarlet Και Violet Περιοχή Paldea, Two Point Campus

Οικογενειακό Xbox Game Pass, Pokémon Scarlet Και Violet Περιοχή Paldea, Two Point Campus

Η περιοχή των Pokémon Scarlet και Violet, η Paldea, μοιάζει με ένα νησί ή μία χερσόνησο. Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο συνδρομητικό πλάνο, το οποίο έχει ως στόχο να επιτρέψει στους παίκτες να μοιράζονται τα οφέλη του Xbox Game Pass Ultimate με φίλους και συγγενείς. Το Two Point Campus αντικαθιστά τις χειρουργικές αίθουσες του Two Point Hospital με αίθουσες διαλέξεων και κοιτώνες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τα πάντα για την περιοχή Paldea των Pokémon Scarlet και Violet

Η περιοχή των Pokémon Scarlet και Violet, η Paldea, μοιάζει με ένα νησί ή μία χερσόνησο, παρόμοια με την Ιβηρική Χερσόνησο, η οποία αποτελείται κυρίως από την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Κατά τη διάρκεια του Pokémon Presents, στις 3 Αυγούστου, η The Pokémon Company αποκάλυψε έναν πολύχρωμο χάρτη της περιοχής, προσφέροντας τη δυνατότητα στους παίκτες να δουν για πρώτη φορά τον κόσμο που θα εξερευνήσουν στους νέους τίτλους Pokémon.

Η εταιρεία περιγράφει την Paldea ως μία χώρα με απέραντες εκτάσεις, γεμάτες με λίμνες, πανύψηλες κορυφές, ερημιές, και επικίνδυνες οροσειρές. Στο κέντρο της περιοχής υπάρχει μία μεγάλη τρύπα με έναν στρόβιλο.

Νοτιοδυτικά του κέντρου βρίσκουμε τη Mesagoza, τη μεγαλύτερη πόλη της Paldea που φιλοξενεί το σχολείο Naranja Academy ή το σχολείο Uva Academy, για το παιχνίδι Scarlet και Violet, αντίστοιχα. Τα σχολεία δέχονται παιδιά και ενήλικες που θέλουν να μάθουν για τα υπέροχα πλάσματα από το σύμπαν των Pokémon.

Γύρω από την τρύπα του στρόβιλου, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μεγαοικοσυστήματα και διάφορες πόλεις που συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες, δρόμους, και μονοπάτια.

GamingSteps#20220806 - Οικογενειακό Xbox Game Pass, Pokémon Scarlet Και Violet Περιοχή Paldea, Two Point Campus

Στα βόρεια της Paldea βλέπουμε μία τεράστια λίμνη με μερικά μικρά νησιά διάσπαρτα στο νερό. Ποτάμια ρέουν προς τη λίμνη από μια χιονισμένη κορυφή, όπου πιθανώς κατοικούν πλάσματα του κρύου κλίματος.

Ορισμένες περιοχές φαίνονται άγονες, με λίγο πράσινο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη φαίνεται καταπράσινο, με πολλές μικρές λίμνες, ποτάμια, και πυκνές δασώδεις περιοχές. Ανάμεσα σε αυτές τις περιοχές, υπάρχουν αρκετοί μικροί οικισμοί ή πόλεις.

Οικογενειακή συνδρομή Xbox Game Pass

Τον περασμένο Μάρτιο είχε γίνει γνωστό ότι η Microsoft ετοιμάζει μία οικογενειακή συνδρομή για το Xbox Game Pass. Ωστόσο, τότε δεν είχαν διαρρεύσει λεπτομέρειες για το κόστος και τον τρόπο λειτουργίας του πλάνου.

Στις 4 Αυγούστου, η εταιρεία ανακοίνωσε το νέο συνδρομητικό πλάνο, το οποίο έχει ως στόχο να επιτρέψει στους παίκτες να μοιράζονται τα οφέλη του Xbox Game Pass Ultimate με φίλους και συγγενείς.

Οποιοσδήποτε χρήστης πληρώνει το νέο πλάνο, μπορεί να προσθέτει στη συνδρομή του έως 4 φίλους ή μέλη της οικογένειας του. Τα άτομα αυτά λαμβάνουν ειδική πρόσκληση και μπορούν να συμμετέχουν στο πλάνο με μηδενικό κόστος για τους ίδιους.

Οι προσκεκλημένοι χρήστες δεν χρειάζεται να έχουν ενεργή συνδρομή, αλλά πρέπει να κατοικούν στην ίδια χώρα με τον παίκτη που τους προσκάλεσε. Επίσης, η Microsoft ανέφερε ότι η Ultimate συνδρομή γίνεται αυτόματα οικογενειακή μόλις έστω και ένας χρήστης αποδεχθεί την πρόσκληση που έλαβε.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε το κόστος της συνδρομής, αλλά είπε ότι 30 ημέρες Xbox Game Pass Ultimate αντιστοιχούν σε 18 ημέρες οικογενειακού πλάνου. Επιπλέον, κατά την αλλαγή της αρχικής συνδρομής σε οικογενειακή, γίνεται αυτόματη μετατροπή και του υπολειπόμενου χρόνου.

Προς το παρόν, το οικογενειακό πλάνο είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα Xbox Insiders και είναι κάτοικοι Κολομβίας ή Ιρλανδίας. Η Microsoft θα διαθέσει σταδιακά τη νέα συνδρομή σε περισσότερες χώρες.

Στο Two Point Campus μάθαμε τα δύο πρόσωπα της εκπαίδευσης

Το Two Point Campus αντικαθιστά τις χειρουργικές και ιατρικές αίθουσες του Two Point Hospital με αίθουσες διαλέξεων και κοιτώνες. Ωστόσο, ο βασικός πυρήνας παραμένει ο ίδιος, κάτι που περιμέναμε, εφόσον τα δύο παιχνίδια ανήκουν στο ίδιο IP.

Στο νέο παιχνίδι της Two Point Studios παίρνουμε τον ρόλο του προέδρου και με περιορισμένο προϋπολογισμό πρέπει να δημιουργήσουμε αξιόλογα εκπαιδευτικά ιδρύματα υψηλού κύρους.

Αντί να ασχολούμαστε με τραυματισμένες μούμιες και τεμπέληδες χειρουργούς, είμαστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση των πανεπιστημιουπόλεων και τη διασφάλιση ότι παρέχουν αξιόπιστη εκπαίδευση.

Ως πρόεδροι πανεπιστημίου, θεωρητικά, έχουμε αρκετό “ελεύθερο” χρόνο στη διάθεση μας, που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να παρακολουθούμε την ανάπτυξη των περίεργων σπουδαστών μας. Όμως, αυτό δεν είναι δυνατό στο Two Point Campus.

Το παιχνίδι χρησιμοποιεί μία βαθμολογία με αστέρια. Απαιτεί να πετύχουμε κάποιους στόχους και το ίδρυμα που διαχειριζόμαστε να πληροί κάποιες προϋποθέσεις, ώστε να δεχθεί ότι κάνουμε τα πάντα για να παρέχουμε σωστή, πλήρη, και ασφαλή εκπαίδευση στους σπουδαστές.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και στο Two Point Hospital, στο Campus συγκεντρώνουμε αστέρια για να ξεκλειδώνουμε νεότερες, πιο φανταχτερές πανεπιστημιουπόλεις. Ωστόσο, έχουμε τη δυνατότητα να παραμείνουμε στα προηγούμενα ιδρύματα, έως ότου πετύχουμε τη μέγιστη βαθμολογία των τριών αστεριών.

Η Two Point Studios έχει κάνει καλή δουλειά και στο κομμάτι της εκμάθησης. Ακόμη και αν δεν έχουμε παίξει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, το tutorial είναι τόσο κατατοπιστικό που θα μας εκπαιδεύσει για κάθε πιθανή πτυχή του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Two Point Campus δεν αισθανθήκαμε να μας πιέζει ο χρόνος. Κάθε φορά που ξεκινούσαμε μία νέα πανεπιστημιούπολη μπορούσαμε να διαμορφώσουμε τα πράγματα όπως επιθυμούσαμε, να κάνουμε ότι ενέργειες θεωρούσαμε απαραίτητες, και μετά να ξεκινήσουμε την ακαδημαϊκή χρονιά.

Κάθε μάθημα διαρκεί συνολικά τρία χρόνια και στο τέλος κάθε έτους έχουμε ένα καλοκαιρινό διάλειμμα κατά τη διάρκεια του οποίου μπορούμε να αποφασίσουμε που θα επενδύσουμε τα κέρδη που αποκομίσαμε, να βελτιώσουμε τη διάταξη της πανεπιστημιούπολης, να επεκτείνουμε τον κατάλογο μαθημάτων, και πολλά άλλα.

Η διαδικασία κατασκευής της πανεπιστημιούπολης ακολουθεί τη λογική της κατασκευής των νοσοκομείων στο Hospital. Για να εκπληρώσουμε τις απαιτήσεις ενός μαθήματος, θα χρειαστεί να δημιουργήσουμε τους απαραίτητους χώρους. Από εκεί και πέρα, μπορούμε να τους διακοσμήσουμε με πληθώρα αντικειμένων.

Στον τομέα της πρόσληψης προσωπικού στο Two Point Campus τα πράγματα ακολουθούν τη λογική του IP. Ανοίγοντας το ανάλογο μενού βλέπουμε σαφείς πληροφορίες για τις ειδικότητες, τις ικανότητες, και την προσωπικότητα του κάθε υποψήφιου διδάσκοντα ή υπαλλήλου.

Σε γενικές γραμμές είναι ιδιαίτερα εύκολο να φτάσουμε στο ένα αστέρι. Όμως, η επίτευξη των τριών αστεριών απαιτεί πολύ προσπάθεια και γνώσεις που αποκτούμε παίζοντας. Κάπως έτσι φτάνουμε στο μοναδικό αρνητικό που ίσως βλέπουμε στο συγκεκριμένο IP, και άλλα αντίστοιχα.

Για να πάρουμε τα τρία αστέρια στο Two Point Campus, όπως και στο Hospital, πρέπει οι σπουδαστές, μεταξύ άλλων, να έχουν υψηλό επίπεδο ευτυχίας. Η ευτυχία αυξάνεται με παροχές όπως μηχανές arcade, ομοιόμορφη διακόσμηση, και τα λοιπά.

Το πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία έχει θέσει ψηλά τον πήχη, και ορισμένες φορές απλά γεμίζουμε τους χώρους με πολλές μηχανές arcade, και άλλα αντίστοιχα αντικείμενα, ώστε να πάρουμε το επίπεδο ευτυχίας που απαιτεί το τρίτο αστέρι.

Βέβαια, η Two Point Studios έχει προσθέσει τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη διάθεση των σπουδαστών και να βλέπουμε τι θα τους έκανε χαρούμενους. Οπότε, αν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ενδιαφέρουσα πανεπιστημιούπολη, δεν έχουμε παρά να αφιερώσουμε χρόνο για να μάθουμε το προσωπικό και τους μαθητές.

Τελικά, η χαλαρή φύση του Two Point Campus είναι αυτή που μετατρέπει την εμπειρία παιχνιδιού σε δίκοπο μαχαίρι. Από τη μία μπορούμε να παίξουμε αδιάφορα και χαλαρά έχοντας στο νου μας ότι τα τρία αστέρια θα τα πάρουμε σκορπίζοντας αντικείμενα από εδώ και από εκεί.

Όμως, από την άλλη, έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε σημασία σε κάθε πληροφορία και λεπτομέρεια, και να δημιουργήσουμε μερικές υπέροχες πανεπιστημιουπόλεις. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι παραμένει ευχάριστο, κάτι που ενισχύει ο χιουμοριστικός χαρακτήρας του περιεχομένου του.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 7 με 13 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220806 - Οικογενειακό Xbox Game Pass, Pokémon Scarlet Και Violet Περιοχή Paldea, Two Point Campus

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 7 και 13 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

8 Αυγούστου

  • Tyrant's Blessing – σε Nintendo Switch και PC

9 Αυγούστου

  • Thymesia – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Two Point Campus – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Timothy and the Tower of Mu – σε PC

10 Αυγούστου

  • Lost In Play – σε Nintendo Switch και PC
  • Tower of Fantasy – σε PC, Android, και iOS

11 Αυγούστου

  • Arcade Paradise – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Cult Of The Lamb – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Rumbleverse – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Shin-chan: Me and the Professor on Summer Vacation – The Endless Seven-Day Journey – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Undernauts: Labyrinth of Yomi – στο PlayStation 5

12 Αυγούστου

  • Marvel's Spider-Man Remastered – σε PC
  • Voyage – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Super Bullet Break – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Deck Builder Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 13 Αυγούστου του 2022 το Deck Builder Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 195,46€, και κοστίζει μόνο 14,99€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 9,99€ παίρνουμε το “One Step From Eden”, το “Vault of the Void”, και το “Cultist Simulator: Anthology Edition”.

Τέλος, αν δώσουμε από 14,99€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Library Of Ruina”, το “GWENT – Ultimate Starter Pack”, το “Black Book”, και το “Wingspan”.

Summer Sims Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 11 Αυγούστου του 2022 το Summer Sims Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 187,60€, και κοστίζει μόνο 11,94€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Fireworks Simulator”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 10,98€ παίρνουμε επιπλέον το “Construction Simulator (2015) Deluxe Edition”, το “Drone Swarm”, το “TransOcean: The Shipping Company”, και το “Take Off – The Flight Simulator”.

Τέλος, αν δώσουμε από 11,94€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω μαζί με τα ακόλουθα αντικείμενα:

  • Firefighting Simulator – The Squad
  • Bus Simulator 18
  • Bus Simulator 18 – MAN Bus Pack 1
  • Bus Simulator 18 – MAN Interior Pack 1
  • Bus Simulator 18 – Mercedes-Benz Bus Pack 1
  • Bus Simulator 18 – Mercedes-Benz Interior Pack 1
  • Bus Simulator 18 – Official map extension
  • Bus Simulator 18 – Setra Bus Pack 1
  • Construction Simulator Extended Edition – 10% off Coupon
  • Bus Simulator '21 – 30% Off Coupon
  • Police Simulator: Patrol Officers – 20% Off Coupon

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mighty Mystery Bundle

Με το Mighty Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,05€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,35 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mighty Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 11,39€, πέντε παιχνίδια για 16,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 22,79€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Shadow Tactics: Blades of the Shogun – Aiko's Choice
  • Aspire: Ina's Tale
  • What Lies in the Multiverse
  • Death Road to Canada
  • Ship Graveyard Simulator
  • The Evil Within
  • Farmer's Life
  • Aquarium Designer
  • Children of Morta
  • Horror Story: Hallowseed
  • Frostpunk
  • Agents of Mayhem
  • Moonlighter
  • Samorost 3
  • Relicta
  • Machinarium

Build Your Own Fanatical Favorites Bundle

Με το Build Your Own Fanatical Favorites Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια τα οποία επέλεγε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Build Your Own Fanatical Favorites Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Graveyard Keeper
  • Lethal League Blaze
  • SONG OF HORROR COMPLETE EDITION
  • Barotrauma
  • Streamer Life Simulator
  • Door Kickers Double Pack
  • while True: learn()
  • Crumble
  • Constructor Plus
  • The Falconeer + The Falconeer – The Hunter DLC Double Pack
  • Commandos 2 – HD Remaster
  • Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure
  • Unrailed!
  • Dead Island Definitive Edition
  • Buddy Simulator 1984
  • Praetorians – HD Remaster
  • Asterix & Obelix XXL: Romastered
  • Partisans 1941
  • WARBORN
  • Tropico 5 – Complete Collection

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν το Unrailed! στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Unrailed!, ένα indie παιχνίδι δράσης που κυκλοφόρησε το 2020.

Για να πάρουμε δωρεάν το Unrailed!, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps