Home » Market News » Η HP Δωρίζει Υπολογιστές Για Τα Παιδιά Της Ουκρανίας Και Τους Εργαζόμενους Στον Τομέα Της Υγείας
FEATURED ΔΤ 49

Η HP Δωρίζει Υπολογιστές Για Τα Παιδιά Της Ουκρανίας Και Τους Εργαζόμενους Στον Τομέα Της Υγείας

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, Olena Zelenska, συναντήθηκε με εκπροσώπους από την HP Inc. και τον Παγκόσμιο Συνασπισμό Επιχειρήσεων για την Εκπαίδευση, στο πολιτιστικό κέντρο Ukraine House στην Ουάσιγκτον, DC, για να δεχθεί την δωρεά σε τεχνολογικό και εκπαιδευτικό υλικό με στόχο να την υποστήριξη χιλιάδων μαθητών, δασκάλων και επαγγελματιών υγείας στην Ουκρανία.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η πρωτοβουλία της HP “Digital Equity for Ukraine” είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον Παγκόσμιο Συνασπισμό Επιχειρήσεων για την Εκπαίδευση που θα χαρίσει υπολογιστές και εκπαιδευτικό υλικό αξίας 30 εκατομμυρίων δολαρίων σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

«Ο ουκρανικός λαός έχει επιδείξει απίστευτο θάρρος μπροστά σε ασύλληπτες συνθήκες και είμαστε ευγνώμονες για την ηγεσία της Πρώτης Κυρίας Olena Zelenska καθώς και άλλων που επιδιώκουν να τερματίσουν αυτόν τον πόλεμο», δήλωσε ο Enrique Lores, CEO της HP Inc. «Η HP συνεχίζει να κινητοποιεί πόρους για τη στήριξη της Ουκρανίας. Μέσω της συνεργασίας μας με τον Παγκόσμιο Συνασπισμό Επιχειρήσεων για την Εκπαίδευση, θα δώσουμε προσωπικούς υπολογιστές σε μαθητές και οικογένειες που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια και τις τάξεις τους. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αναλάβουμε όλοι ενέργειες για να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη».

Οι υπολογιστές θα διανεμηθούν σε εγχώριους οργανισμούς που βοηθούν τους Ουκρανούς μέσω της συνεργασίας με τον Παγκόσμιο Συνασπισμό Επιχειρήσεων για την Εκπαίδευση, μια πρωτοβουλία της Theirworld, της παγκόσμιας φιλανθρωπικής οργάνωσης για παιδιά. Η HP θα παρέχει υπολογιστές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και η Microsoft θα παρέχει την υποστήριξη λογισμικού.

Σε συνεργασία με την ουκρανική κυβέρνηση, περίπου οι μισοί από τους υπολογιστές που δωρήθηκαν θα πάνε σε άμαχους που εκτοπίστηκαν εντός της χώρας και οι άλλοι μισοί σε Ουκρανούς πρόσφυγες που εκτοπίστηκαν εκτός Ουκρανίας.

«Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της HP και του Παγκόσμιου Επιχειρηματικού Συνασπισμού για την Εκπαίδευση», δήλωσε η Olena Zelenska, Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας. «Οι προσπάθειες και η συνεισφορά τους θα βοηθήσουν τους μαθητές στην Ουκρανία και πέρα από αυτήν ώστε να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να προετοιμάζονται για το μέλλον, όπως κάθε άλλος νέος στον κόσμο».

Από τον Φεβρουάριο, έχει ανατραπεί η ζωή εκατομμυρίων Ουκρανών από την εισβολή της Ρωσίας. Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, σχεδόν το ένα τρίτο των Ουκρανών έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, φεύγοντας συχνά, μόνο με ό,τι μπορούσαν να κουβαλήσουν.

Τα ευάλωτα παιδιά πιάνονται στη μέση του πολέμου εγκαταλείποντάς τα σπίτια, τις κοινότητες και τα σχολεία τους. Η ουκρανική κυβέρνηση αναφέρει ότι περισσότερα από 2.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν πληγεί από βόμβες ή βομβαρδισμούς και εκατομμύρια Ουκρανοί μαθητές εκπαιδεύονται εξ αποστάσεως τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας.

“Η εκπαίδευση είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που χάνονται και τα τελευταία πράγματα που αποκαθίστανται κατά τη διάρκεια μιας κρίσης”, δήλωσε ο Justin van Fleet, President του Theirworld και Executive Director του Παγκόσμιου Συνασπισμού Επιχειρήσεων για την Εκπαίδευση. “Γι' αυτό είμαστε τόσο χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την HP και τη Microsoft που παρέχουν τους απαιτούμενους πόρους σε Ουκρανούς μαθητές ώστε να συνεχίσουν να μαθαίνουν.”

Η HP είναι ένθερμος υποστηρικτής της άποψης ότι η ψηφιακή ισοτιμία είναι ανθρώπινο δικαίωμα και δεσμεύεται να επιταχύνει την ψηφιακή ισοτιμία για 150 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο έως το 2030. Και ενώ οι συσκευές είναι απαραίτητες για την επίτευξη αυτού του μεγαλεπήβολου στόχου, είναι δυστυχώς μόνο ένα κομμάτι από την εξίσωση. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η HP επενδύει επίσης τόσο στην κατάρτιση εκπαιδευτικών όσο και σε εκπαιδευτικό υλικό, συμπεριλαμβανομένης της μετάφρασης του HP Online Teaching Assistant στα Ουκρανικά, για να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς που αναγκάζονται να διδάσκουν εξ αποστάσεως.

Μέχρι σήμερα, το HP Foundation έχει παραδώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια σε επιχορηγήσεις για την παροχή βασικών τροφίμων, ρουχισμού και υλικών στέγασης σε Ουκρανούς πρόσφυγες και συνεχίζει να ισοφαρίζει το ποσό των χρηματικών δωρεών που πραγματοποιούνται από τους εργαζόμενους της HP.

Για την HP

Η HP Inc. είναι η εταιρεία τεχνολογίας που θεωρεί ότι μια εξαιρετική ιδέα έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών προσωπικών συστημάτων, εκτυπωτών και λύσεων εκτύπωσης 3D, συμβάλλει στην υλοποίηση αυτών των ιδεών. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.hp.com.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps