Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Αύγουστος 2022

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Αύγουστο έχουμε μία βάση με πολλαπλές θύρες και μία συσκευή ανάγνωσης καρτών για το κινητό. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε έναν σταθμό καιρού με αισθητήρα για εξωτερικούς χώρους, ένα σφουγγαράκι για το καθάρισμα των γυαλιών, και ένα έξυπνο πολύπριζο συμβατό με τον Google Assistant και την Alexa.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Βάση με πολλαπλές θύρες για το κινητό

Στην αγορά υπάρχουν δεκάδες είδη φορτιστών και βάσεων στήριξης για smartphone και tablet. Ωστόσο, η Baseus δημιούργησε μία βάση πολλαπλών χρήσεων ειδικά σχεδιασμένη για smartphone.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2022

Οι θύρες που διαθέτει η Baseus 7 in 1 προσφέρουν αρκετές δυνατότητες. Για παράδειγμα, με τη θύρα USB Type-C φορτίζουμε το κινητό και χρησιμοποιώντας τις τρεις θύρες USB, συνδέουμε διάφορα αξεσουάρ.

Επιπλέον, η Baseus 7 in 1 έχει θύρα HDMI και υποδοχές καρτών μνήμης. Μπορούμε να παραγγείλουμε τη βάση με 31,49€ από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης για το κινητό, το tablet, και το PC

Ο αναγνώστης καρτών μνήμης είναι μία συσκευή που βρίσκουμε σχεδόν σε κάθε laptop. Ωστόσο, στους σταθερούς υπολογιστές συνήθως δεν υπάρχει τέτοια συσκευή. Επιπλέον, τα smartphone και τα tablet υποστηρίζουν μόνο έναν τύπο καρτών μνήμης.

Εάν διαθέτουμε PC χωρίς αναγνώστη καρτών μνήμης, μεταφέρουμε συχνά αρχεία στο tablet, ή χρησιμοποιούμε το κινητό ως κάμερα και πραγματοποιούμε εγγραφή πολλών βίντεο, τότε σίγουρα χρειαζόμαστε το BlitzWolf BW-CR1.

Πρόκειται για μία συσκευή ανάγνωσης καρτών μνήμης SD και microSD, η οποία διαθέτει κλασική θύρα USB, microUSB, και USB type-C για σύνδεση σε υπολογιστή, κινητό, ή tablet. Η τιμή του BlitzWolf BW-CR1 στο Banggood είναι 10,82€.

Σταθμός καιρού με αισθητήρα για εξωτερικούς χώρους

Αυτό το gadget είναι μία συσκευή πρόγνωσης καιρού με πολλές λειτουργίες. Ο σταθμός καιρού BlitzWolf BW-WS04 προβάλλει την αναλυτική πρόγνωση του καιρού, την ώρα, έχει λειτουργία ξυπνητηριού, και διαθέτει αισθητήρα καταγραφής της θερμοκρασίας και της υγρασίας σε εξωτερικούς χώρους.

Ο σχεδιασμός της συσκευής είναι απλός και μπορούμε να την προμηθευτούμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood με 44,29€.

Μικρός φορητός εκτυπωτής για φωτογραφίες

Μπορεί πλέον να μην εκτυπώνουμε φωτογραφίες, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιοι που επιλέγουν να αποτυπώνουν στο χαρτί τις πιο ενδιαφέρουσες αναμνήσεις τους. Οι περισσότεροι ίσως επιλέγαμε έναν κλασικό οικιακό εκτυπωτή, αλλά ο Xiaomi AR Photo Pocket Printer επιτρέπει την εκτύπωση φωτογραφιών εν κινήσει.

Ο εκτυπωτής αυτός χρησιμοποιεί σύνδεση Bluetooth, φορτίζει μέσω USB, και εκτυπώνει φωτογραφίες σε χαρτί διαστάσεων 5 x 7,6 εκατοστά. Μπορούμε να αποκτήσουμε τον φορητό εκτυπωτή με 75,85€.

Σφαίρα για την εκγύμναση του καρπού

Το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα προσβάλλει όλο και περισσότερους ανθρώπους. Ένας από τους βασικούς λόγους είναι η αυξημένη χρήση του πληκτρολογίου η οποία καταπονεί τον καρπό και αυξάνει την πίεση στην ανατομική περιοχή του καρπιαίου σωλήνα.

Το YunMai Wrist Ball είναι ένα ειδικό gadget το οποίο βοηθά στην αποσυμφόρηση του καρπού, ενώ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως αγχολυτικό παιχνίδι.

Για να περιστραφεί ο μηχανισμός της σφαίρας, πρέπει να κάνουμε κυκλικές κινήσεις με τον καρπό μας. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνουμε την ένταση που έχει δημιουργηθεί στο σημείο. Το κόστος της YunMai Wrist Ball είναι 15,74€.

Σφουγγαράκι για το καθάρισμα των γυαλιών

Όσοι φοράμε γυαλιά, γνωρίζουμε καλά το μαρτύριο του να βλέπεις τα πάντα θολά χωρίς προφανή αιτία. Επιπλέον, κάποιες φορές είναι σχεδόν αδύνατο να απομακρύνουμε τη βρωμιά με τα συμβατικά πανάκια καθαρισμού.

Το συγκεκριμένο σφουγγαράκι από το Banggood είναι κατασκευασμένο από μικροΐνες που βοηθούν στην απομάκρυνση κάθε λεκέ. Επίσης, έχει μικρό μέγεθος και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως μπρελόκ ώστε να το έχουμε πάντα μαζί.

Κάθε συσκευασία περιέχει ένα μόνο σφουγγαράκι και κοστίζει 4,52€. Επιπλέον, μπορούμε να αγοράσουμε το πακέτο με τα πέντε σφουγγαράκια το οποίο στοιχίζει 13,38€.

Πτυσσόμενος ανεμιστήρας για τοποθέτηση σε έπιπλα και το δάπεδο

Ένας ανεμιστήρας είναι μία συσκευή που χρειαζόμαστε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, ειδικά αν δεν έχουμε κλιματιστικό. Ωστόσο, όταν είσαι λάτρης των gadget, δεν σου αρκούν οι συμβατικοί ανεμιστήρες δαπέδου.

Η BlitzWolf δημιούργησε έναν πτυσσόμενο ελαφρύ φορητό ανεμιστήρα που λειτουργεί με μπαταρία. Ο BlitzWolf BW-F2 έχει τρία διαφορετικά ύψη, πολλαπλές γωνίες τοποθέτησης, τέσσερις λειτουργίες αέρα, και τρεις ταχύτητες.

Η μπαταρία του ανεμιστήρα έχει χωρητικότητα 7.200mAh, φορτίζει πλήρως σε 4 με 5 ώρες, και προσφέρει έως 12 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Ο BlitzWolf BW-F2 κοστίζει 67,91€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Έξυπνο πολύπριζο συμβατό με τον Google Assistant και την Alexa

Όταν φεύγουμε από το σπίτι, ορισμένες φορές έχουμε στο μυαλό μας την ανησυχία ότι ίσως αφήσαμε κάποια συσκευή στην πρίζα. Η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τα έξυπνα πολύπριζα, και μία από τις καλύτερες επιλογές είναι το RSH-WT003-EU.

Το RSH-WT003-EU έχει τέσσερις συμβατικές πρίζες και 4 θύρες USB. Τις υποδοχές του πολύπριζου τις ελέγχουμε μέσω της εφαρμογής που προσφέρει η εταιρεία, από την οποία μπορούμε να τις απενεργοποιούμε ή να ρυθμίζουμε διάφορους χρονοδιακόπτες λειτουργίας.

Επιπλέον, μπορούμε να ελέγχουμε το RSH-WT003-EU με τον Google Assistant ή την Alexa. Κοστίζει 45,47€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Έξυπνη πρίζα από τη BlitzWolf

Αν από την άλλη μας ενδιαφέρει να χειριζόμαστε απομακρυσμένα μία και μόνο πρίζα ή θέλουμε να απενεργοποιούμε με ένα πάτημα ολόκληρο πολύπριζο, τότε η έξυπνη πρίζα BlitzWolf BW-SHP13 είναι η ιδανική επιλογή για εμάς.

Η BlitzWolf BW-SHP13 είναι συμβατή με τον Google Assistant και την Alexa. Επίσης, μέσω της εφαρμογής που το συνοδεύει, μπορούμε να ελέγχουμε την πρίζα και να ρυθμίζουμε χρονοδιακόπτες λειτουργίας.

Επιπλέον, η εφαρμογή μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε πρόγραμμα λειτουργίας, ορίζοντας ποιες ώρες της ημέρας η πρίζα θα είναι ενεργή και ποιες όχι. Η τιμή της BlitzWolf BW-SHP13 στο Banggood είναι 16,72€.

Μικρή κουρευτική μηχανή για τη μύτη

Λίγα πράγματα είναι πιο ενοχλητικά από τις τρίχες στο εσωτερικό της μύτης. Αρκετοί από εμάς, όσο περνούν τα χρόνια, αποκτάμε όλο και περισσότερες τρίχες στη μύτη, οι οποίες μάλιστα μεγαλώνουν ιδιαίτερα γρήγορα.

Η κουρευτική μηχανή μύτης της φωτογραφίας είναι ελαφριά, αδιάβροχη, αρκετά ισχυρή, απόλυτα αθόρυβη, λειτουργεί με μπαταρίες AAA, και κοστίζει 10,38€.

Λάμπα για τα κουνούπια με τη μορφή κάκτου

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού είναι τα κουνούπια. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φιδάκια, συσκευές που καίνε αντικουνουπικό υγρό, ή ταμπλέτες. Ωστόσο, υπάρχουν πιο οικολογικές και καλαίσθητες επιλογές.

Αντί για τα φιδάκια και τις ταμπλέτες, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μία λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας, όπως η παραπάνω που μοιάζει με κάκτο. Η συγκεκριμένη λάμπα λειτουργεί μέσω USB και κοστίζει 35,42€.

Συσκευή για τον εντοπισμό του ποδηλάτου και του αυτοκινήτου

Όσοι ζούμε σε μεγάλες πόλεις και οδηγούμε, ίσως έχει τύχει να παρκάρουμε σε κάποιο άγνωστο στενό και μετά να μην μπορούμε να βρούμε το αυτοκίνητό μας. Επιπλέον, αν κυκλοφορούμε με ποδήλατο, υπάρχει περίπτωση να πέσουμε θύμα κλοπής.

Σε τέτοιες περιπτώσεις θα ήταν χρήσιμο ένα gadget όπως το GF07. Πρόκειται για μία μαγνητική συσκευή εντοπισμού, την οποία μπορούμε να τοποθετήσουμε εύκολα σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου, του ποδηλάτου, ή της μηχανής μας.

Το GF07 έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, χρησιμοποιεί κάρτα SIM, και σε περίπτωση που χάσουμε το μεταφορικό μας μέσο, στέλνουμε ένα μήνυμα και το εντοπίζουμε άμεσα.

Η συσκευή εντοπισμού είναι ιδιαίτερα ελαφριά, αδιάβροχη, και κοστίζει 12,79€.

Μπολ για κατοικίδια με έξυπνες λειτουργίες

Η σωστή διατροφή είναι σημαντική για κάθε οργανισμό. Όταν έχουμε κατοικίδιο, οφείλουμε να προσέχουμε τι τροφή του δίνουμε και τις ποσότητες που του προσφέρουμε.

Το μπολ της Xiaomi διαθέτει οθόνη στην οποία προβάλλει το βάρος της τροφής ή του νερού που έχουμε προσθέσει σε αυτό. Επιπλέον, συνδέεται με την εφαρμογή PETKIT η οποία βοηθά στο να παρακολουθούμε τη διατροφή του κατοικίδιου μας.

Η τιμή του έξυπνου μπολ κατοικίδιων της Xiaomi είναι 29,02€ στο GearBest.

Πιρούνα με ενσωματωμένο ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος

Η KCH-205 είναι μία πιρούνα η οποία αφορά κυρίως τους λάτρεις του καλοψημένου κρέατος, διότι λειτουργεί ως ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Αύγουστος 2022

Στη λαβή της πιρούνας υπάρχει μία οθόνη LCD, κουμπιά, και φωτεινές ενδείξεις. Μέσω της οθόνης, βλέπουμε το επίπεδο ψησίματος, τη θερμοκρασία, και τον τύπο κρέατος. Με τα κουμπιά επιλέγουμε τον τύπο κρέατος που μαγειρεύουμε και το επίπεδο ψησίματος.

Όταν η πιρούνα διαπιστώσει ότι το κρέας έχει τη σωστή θερμοκρασία για το επίπεδο ψησίματος που επιλέξαμε, παράγει έναν χαρακτηριστικό ήχο και ανάβει την ανάλογη φωτεινή ένδειξη. Η πιρούνα με το ψηφιακό θερμόμετρο κρέατος στη λαβή κοστίζει 27,16€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Αυγούστου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps