Home » Software » Παιχνίδια » Γυναίκα Πρωταγωνίστρια Στο GTA 6, Η Γιουβέντους Στο FIFA 23, NFT Και Minecraft
GamingSteps#20220729 - Γυναίκα Πρωταγωνίστρια Στο GTA 6, Η Juventus Στο FIFA 23, Εταιρεία NFT Εναντίον Minecraft

Γυναίκα Πρωταγωνίστρια Στο GTA 6, Η Γιουβέντους Στο FIFA 23, NFT Και Minecraft

Μία ενδιαφέρουσα αναφορά αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το Grand Theft Auto 6 και έχει ως βάση την αλλαγή στην κουλτούρα της Rockstar. Η Γιουβέντους επιστρέφει στην EA, μετά από τρία χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας με την Konami για τη σειρά Pro Evolution Soccer. Μία εταιρεία η οποία πουλάει seed και έχει άμεση σχέση με τα NFT θα δημιουργήσει ένα παιχνίδι εξαιρετικά παρόμοιο με το Minecraft.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Rockstar αλλάζει κουλτούρα και θα προσθέσει πρωταγωνίστρια στο GTA 6

Μία ενδιαφέρουσα αναφορά, η οποία δημοσιεύθηκε στις 27 Ιουλίου, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το Grand Theft Auto 6 και έχει ως βάση την αλλαγή στην κουλτούρα της Rockstar. Επιπλέον, δείχνει πώς αυτή η μετάβαση μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη του επερχόμενου τίτλου.

GamingSteps#20220729 - Γυναίκα Πρωταγωνίστρια Στο GTA 6, Η Juventus Στο FIFA 23, Εταιρεία NFT Εναντίον Minecraft

Προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι η εταιρεία θα προσθέσει, για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, γυναίκα πρωταγωνίστρια. Πρόκειται για μία Λατίνα η οποία θα πρωταγωνιστήσει μαζί με έναν ακόμα χαρακτήρα σε μία ιστορία εμπνευσμένη από την Bonnie και τον Clyde.

Επιπλέον, η Rockstar σχεδίαζε να δημιουργήσει έναν κόσμο που θα κάλυπτε τοποθεσίες σε όλη τη Βόρεια και Νότια Αμερική. Όμως, άλλαξε γνώμη και τελικά το Grand Theft Auto 6 θα λαμβάνει χώρα σε μια φανταστική εκδοχή του Μαϊάμι και των γύρω περιοχών.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος του παιχνιδιού θα είναι εξαιρετικά μεγάλος και θα περιλαμβάνει περισσότερες τοποθεσίες σε εσωτερικούς χώρους από οποιοδήποτε προηγούμενο παιχνίδι GTA.

Όλες οι αλλαγές που έχει κάνει η Rockstar έως σήμερα, καθώς και όσες σχεδιάζει να πραγματοποιήσει, επηρεάζουν αρνητικά τον χρόνο ανάπτυξης του παιχνιδιού. Η εταιρεία ξεκίνησε την ανάπτυξη του Grand Theft Auto 6 το 2014 και αναμένεται να το κυκλοφορήσει το 2023 ή το 2024.

Εκτός των παραπάνω, η δημιουργός και εκδότης του παιχνιδιού, δεν θα σταματήσει να το αναπτύσσει μετά την κυκλοφορία του. Σύμφωνα με την αναφορά, η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέτει συνεχώς νέο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων νέων αποστολών και πόλεων.

Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της νέας πολιτικής της Rockstar σχετικά με την κατάργηση των υπερωριών, η οποία έχει ως στόχο να κάνει λιγότερο εξαντλητική τη διαδικασία ανάπτυξης των παιχνιδιών της. Αντίστοιχη στρατηγική ακολουθεί η εταιρεία, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, στο Grand Theft Auto Online.

Τέλος, η Rockstar θέλει να συμβαδίσει με τα νέα δεδομένα που σταδιακά επικρατούν σε κάθε μέρος του πλανήτη, σχετικά με τον σεβασμό απέναντι σε κάθε άτομο ή ομάδα, γι' αυτό οι προγραμματιστές του Grand Theft Auto 6 προσπαθούν να μην προσθέτουν στο παιχνίδι αστεία σε βάρος των περιθωριοποιημένων ομάδων και ανθρώπων.

Η Γιουβέντους επιστρέφει στην EA και θα αποτελεί μέρος του FIFA 23

Η Γιουβέντους επιστρέφει στην EA, μετά από τρία χρόνια αποκλειστικής συνεργασίας με την Konami για τη σειρά Pro Evolution Soccer. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η EA Sports ανακοίνωσε ότι ο πρώτος τίτλος στον οποίο θα δούμε την ομάδα είναι το FIFA 23.

Επιπλέον, η εταιρεία ανέφερε πως έχει υπογράψει πολυετή συνεργασία με τον ιταλικό σύλλογο και αυτό θα της επιτρέψει να προσθέτει την ομάδα και στο δικό της παιχνίδι ποδοσφαίρου, το EA Sports FC.

Η νέα συμφωνία σημαίνει ότι οι παίκτες, το γήπεδο, και οι φανέλες της Γιουβέντους θα αποτελούν μέρος των επόμενων τίτλων ποδοσφαίρου της εταιρείας παιχνιδιών. Εκτός αυτού, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν σε μία σειρά από πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες εκτός των πεδίων του αθλήματος.

Παρά τη διακοπή της συνεργασίας της με τη FIFA, εκτός από τη Γιουβέντους, η EA έχει εξασφαλίσει και άλλες ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, καθώς και πολλές διοργανώσεις, τις οποίες θα δούμε στα μελλοντικά Sports FC παιχνίδια.

Εταιρεία NFT θα δημιουργήσει παιχνίδι παρόμοιο με το Minecraft

Την προηγούμενη εβδομάδα, η δημιουργός του Minecraft, Mojang, ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση τεχνολογιών blockchain στο παιχνίδι και τη μετατροπή σπάνιων στοιχείων, όπως skin, κόσμοι, και άλλα, σε NFT.

Ορισμένοι δημιουργοί περιεχομένου σχολίασαν αρνητικά την κίνηση της εταιρείας, κυρίως διότι κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το παιχνίδι για τη δημιουργία αντικειμένων τα οποία μετέτρεψαν σε non-fungible token.

Στις 22 Ιουλίου, η NFT Worlds, μία εταιρεία η οποία πουλάει seed, είπε ότι η Microsoft και η Mojang δεν ενδιαφέρονται για τους δημιουργούς και τους παίκτες. Επίσης, σημείωσε πως η απαγόρευση των NFT αποτελεί εμπόδιο στην καινοτομία που προσφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες.

Πέραν των παραπάνω, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει ένα νέο παιχνίδι και μία νέα πλατφόρμα που θα έχουν ως βάση πολλούς από τους μηχανισμούς του Minecraft. Όμως, θα διαθέτουν ένα νέο πιο εκσυγχρονισμένο και ενεργό σύστημα ανάπτυξης, το οποίο απουσιάζει από το γνωστό sandbox παιχνίδι, εδώ και χρόνια.

Επιπλέον, η NFT Worlds τόνισε ότι δεν σχεδιάζει κάποιον τίτλο βασισμένο στο παιχνίδι της Mojang, διότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε επιφέρει νομικά προβλήματα. Αντιθέτως, θα αναπτύξει το παιχνίδι και τη σχετική πλατφόρμα από το μηδέν.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το στιλ παιχνιδιού, η εμφάνιση, και η αίσθηση που θα προσφέρει θα είναι πολύ οικεία στους παίκτες του Minecraft. Η μηχανική του παιχνιδιού, τα γραφικά, οι βελτιστοποιήσεις απόδοσης, και οι γενικές βελτιώσεις θα οδηγήσουν σε μια πιο προσιτή, εύχρηστη και ευχάριστη εμπειρία.

Τέλος, η NFT Worlds αλλάζει ταυτότητα και θα μετατραπεί σε μία εταιρεία που θα παρέχει στους παίκτες ένα δωρεάν παιχνίδι, με στοιχεία τα οποία επιτρέπουν τη χρήση NFT, αλλά δεν αναγκάζουν κανέναν να εμπλακεί με τις blockchain τεχνολογίες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 31 Ιουλίου με 6 Αυγούστου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220729 - Γυναίκα Πρωταγωνίστρια Στο GTA 6, Η Juventus Στο FIFA 23, Εταιρεία NFT Εναντίον Minecraft

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 31 Ιουλίου και 6 Αυγούστου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

1 Αυγούστου

 • The Gallery – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC

2 Αυγούστου

 • Frogun – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
 • Azure Striker Gunvolt 3 – σε Xbox One και Xbox Series X/S

3 Αυγούστου

 • South of the Circle – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

4 Αυγούστου

 • Hard West 2 – σε PC
 • Turbo Golf Racing – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
 • Kokoro Clover Season 1 – σε Nintendo Switch και PC
 • Sword and Fairy: Together Forever – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
 • Massage Freaks – στο Nintendo Switch

5 Αυγούστου

 • GigaBash – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
 • Bokura – σε PC, Android, και iOS

6 Αυγούστου

 • The 13th Month – σε PC, Android, και iOS

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Deck Builder Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 5 Αυγούστου του 2022 το Deck Builder Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 196,02€, και κοστίζει μόνο 14,99€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 9,99€ παίρνουμε το “One Step From Eden”, το “Vault of the Void”, και το “Cultist Simulator: Anthology Edition”.

Τέλος, αν δώσουμε από 14,99€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Library Of Ruina”, το “GWENT – Ultimate Starter Pack”, το “Black Book”, και το “Wingspan”.

Summer Sims Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 10 Αυγούστου του 2022 το Summer Sims Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 188,14€, και κοστίζει μόνο 11,94€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Fireworks Simulator”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 10,90€ παίρνουμε επιπλέον το “Construction Simulator (2015) Deluxe Edition”, το “Drone Swarm”, το “TransOcean: The Shipping Company”, και το “Take Off – The Flight Simulator”.

Τέλος, αν δώσουμε από 11,94€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω μαζί με τα ακόλουθα αντικείμενα:

 • Firefighting Simulator – The Squad
 • Bus Simulator 18
 • Bus Simulator 18 – MAN Bus Pack 1
 • Bus Simulator 18 – MAN Interior Pack 1
 • Bus Simulator 18 – Mercedes-Benz Bus Pack 1
 • Bus Simulator 18 – Mercedes-Benz Interior Pack 1
 • Bus Simulator 18 – Official map extension
 • Bus Simulator 18 – Setra Bus Pack 1
 • Construction Simulator Extended Edition – 10% off Coupon
 • Bus Simulator '21 – 30% Off Coupon
 • Police Simulator: Patrol Officers – 20% Off Coupon

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mighty Mystery Bundle

Με το Mighty Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,05€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,35 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mighty Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 11,39€, πέντε παιχνίδια για 16,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 22,79€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

 • Metroidvania Double Pack
 • Wintermoor Tactics Club
 • Cardpocalypse
 • SpellForce 3: Soul Harvest
 • Haven Park
 • Tested on Humans: Escape Room
 • The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition
 • Shattered – Tale of the Forgotten King
 • The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition
 • Survive the Nights
 • Risen 3 – Complete Edition
 • Greak: Memories of Azur
 • Monster Sanctuary
 • Mad Experiments: Escape Room
 • Slide Stars
 • Northend Tower Defense
 • Rubber Bandits
 • Moving Out

Build Your Own Fanatical Favorites Bundle

Με το Build Your Own Fanatical Favorites Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια τα οποία επέλεγε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Build Your Own Fanatical Favorites Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

 • Graveyard Keeper
 • Lethal League Blaze
 • SONG OF HORROR COMPLETE EDITION
 • Barotrauma
 • Streamer Life Simulator
 • Door Kickers Double Pack
 • while True: learn()
 • Crumble
 • Constructor Plus
 • The Falconeer + The Falconeer – The Hunter DLC Double Pack
 • Commandos 2 – HD Remaster
 • Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure
 • Unrailed!
 • Dead Island Definitive Edition
 • Buddy Simulator 1984
 • Praetorians – HD Remaster
 • Asterix & Obelix XXL: Romastered
 • Partisans 1941
 • WARBORN
 • Tropico 5 – Complete Collection

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν το Lawn Mowing Simulator στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Lawn Mowing Simulator”, ένα παιχνίδι προσομοίωσης που κυκλοφόρησε το 2021.

Για να πάρουμε δωρεάν το Lawn Mowing Simulator, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#277 - Λήψη Βίντεο Από Σχεδόν Όλα Τα Site Στα Windows 11, Διαφημίσεις Σε YouTube Και Facebook
QuickSteps
GamingSteps#20230603 - Η Nintendo Τα Έβαλε Με Τον Dolphin Emulator, Meta Quest 3, Το LOTR στο Magic: The Gathering
GamingSteps