Home » Software » Παιχνίδια » Το Τελευταίο FIFA Της EA, Τατουάζ Για Πρόσβαση Στη Beta Του Diablo, Minecraft και NFT
GamingSteps#20220722 - Το Τελευταίο FIFA Της EA, Τατουάζ Για Πρόσβαση Στη Beta Του Diablo, Minecraft και NFT

Το Τελευταίο FIFA Της EA, Τατουάζ Για Πρόσβαση Στη Beta Του Diablo, Minecraft και NFT

Το FIFA 23 είναι ο τελευταίος τίτλος του franchise από την EA και ο πρώτος στην ιστορία των παιχνιδιών ποδοσφαίρου που περιέχει γυναικείες ομάδες. Η Mojang δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση τεχνολογιών blockchain στο Minecraft και τη μετατροπή σπάνιων στοιχείων, όπως skin, κόσμοι, και άλλα, σε NFT. Η Blizzard προσφέρει πρόσβαση σε πρώιμη beta του Diablo 4 και δωρεάν ψηφιακό αντίγραφο σε όποιον κάνει τατουάζ με θέμα το παιχνίδι.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το FIFA 23

Πέρυσι, έγινε γνωστό ότι η άδεια χρήσης του ονόματος της FIFA που κατείχε η EA έληξε και η εταιρεία δεν την ανανέωσε, διότι ενδιαφέρεται να αναπτύξει το δικό της παιχνίδι ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, τόσο η εταιρεία όσο και ο οργανισμός επιβεβαίωσαν ότι το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος που αναπτύσσει η EA και ανήκει στο γνωστό franchise.

Στις 20 Ιουλίου του 2022, η δημιουργός και εκδότης παιχνιδιών αποκάλυψε τον νέο τίτλο και ανακοίνωσε το περιεχόμενο που θα έχει η αρχική έκδοση και το πρόσθετο περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023.

Το FIFA 23 θα περιέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise γυναικείες ομάδες. Συγκεκριμένα, με την κυκλοφορία του οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στις διοργανώσεις Barclays Women’s Super League και Division 1 Arkema. Μέσω ενημερώσεων, η EA θα προσθέσει το Qatar World Cup και το World Cup.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, αναφέρει την τεχνολογία HyperMotion, τα νέα συστήματα φυσικής, και ένα νέο σύστημα “έξυπνης ντρίμπλας”, το οποίο είναι εξαιρετικά παρόμοιο με αυτό που παρουσίασε η Konami στο eFootball.

Επιπλέον, το FIFA 23 θα περιέχει νέα animation για τις ποδοσφαιρίστριες και νέο προπονητικό κέντρο για την καλύτερη εκπαίδευση των νέων παικτών στα βασικά στοιχεία του παιχνιδιού πριν φτάσουν στο διαδικτυακό 8-0.

GamingSteps#20220722 - Το Τελευταίο FIFA Της EA, Τατουάζ Για Πρόσβαση Στη Beta Του Diablo, Minecraft και NFT

Συνολικά, ο τελευταίος FIFA τίτλος της EA θα περιλαμβάνει πάνω από 19.000 παίκτες, περισσότερες από 700 ομάδες, 100 και πλέον στάδια, και πάνω από 30 διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων των UEFA Champions League, Europa League, Premier League, Bundesliga, και άλλων.

Τέλος, το FIFA 23 θα περιέχει όλα τα γνωστά στοιχεία και mode των προηγούμενων τίτλων της σειράς και θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, PC, και Google Stadia.

Η Mojang ξεκαθαρίζει ότι δεν επιτρέπει τα NFT στο Minecraft

Στις 20 Ιουλίου, η Mojang εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει το πώς οι χρήστες μπορούν ή όχι να χρησιμοποιούν το Minecraft. Το μεγαλύτερο κομμάτι του κειμένου αφορά τις blockchain τεχνολογίες και τα NFT.

Η δημιουργός του γνωστού sandbox τίτλου ανέφερε πολυάριθμες ανησυχίες σχετικά με τα NFT και τη χρήση του παιχνιδιού για τη δημιουργία και τη διανομή τους. Μεταξύ άλλων, μίλησε για θέματα ασφάλειας και πιθανές απάτες.

Το μήνυμα που έδωσε η Mojang μέσα από την ανακοίνωση της είναι σαφές. Η ομάδα ανάπτυξης δεν επιτρέπει την ενσωμάτωση τεχνολογιών blockchain στο Minecraft και τη μετατροπή σπάνιων στοιχείων, όπως skin, κόσμοι, και άλλα, σε NFT.

Επιπλέον, επισημαίνει ότι ορισμένες εταιρείες προσπαθούν ήδη να χρησιμοποιήσουν το παιχνίδι της ως βάση για τη δημιουργία και τη διανομή NFT, είτε μέσω άμεσων αγορών είτε ως βραβεία, εντός ή εκτός παιχνιδιού.

Η Mojang ανέφερε δόλιες πωλήσεις NFT που δεν της ανήκουν, τα οποία ενδέχεται να μην είναι αξιόπιστα, να κοστίζουν υπερβολικά, και να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα στους παίκτες από την απλή απώλεια χρημάτων.

Τέλος, η δημιουργός του Minecraft τόνισε ότι η σπανιότητα αντικειμένων και το αποκλειστικό περιεχόμενο έρχονται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού, γι' αυτό και δεν αποτελούν μέρος του.

Με ένα τατουάζ αποκτούμε πρόσβαση στην πρώιμη beta του Diablo 4

Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου Xbox and Bethesda Games Showcase, η Blizzard επιβεβαίωσε ότι το Diablo 4 θα κυκλοφορήσει για κονσόλες και PC μέσα στο 2023. Όμως, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δοκιμάσει το παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του ή την πραγματοποίηση της open beta.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το κινητό κατάστημα τατουάζ Diablo Hell's Ink, το οποίο θα διασχίσει τις ΗΠΑ, την Ευρώπη, και την Αυστραλία, και θα περάσει συνολικά από οκτώ πόλεις, με στόχο την προώθηση του επερχόμενου παιχνιδιού.

GamingSteps#20220722 - Το Τελευταίο FIFA Της EA, Τατουάζ Για Πρόσβαση Στη Beta Του Diablo, Minecraft και NFT

Όσοι επισκεφθούν το κατάστημα και κάνουν ένα τατουάζ με θέμα το Diablo, θα λάβουν έναν μοναδικό κωδικό που θα τους δίνει πρόσβαση σε μία πρώιμη beta του Diablo 4, καθώς και ένα δωρεάν ψηφιακό αντίγραφο του παιχνιδιού όταν κυκλοφορήσει.

Αν μας αρέσει το Diablo, θέλουμε ένα θεματικό τατουάζ σχετικό με το σύμπαν του παιχνιδιού, πρόσβαση σε μία αποκλειστική πρώιμη beta, και ένα δωρεάν αντίγραφο του επερχόμενου τίτλου, μπορούμε να ταξιδέψουμε σε μία από τις παρακάτω πόλεις, την ανάλογη ημερομηνία.

  • Λος Άντζελες: 16 Ιουλίου – Η επίσκεψη έχει πραγματοποιηθεί ήδη.
  • Σικάγο: 23 Ιουλίου
  • Νέα Υόρκη: 30 Ιουλίου
  • Μαϊάμι: 6 Αυγούστου
  • Λονδίνο: 13 Αυγούστου
  • Βερολίνο: 18 Αυγούστου
  • Μελβούρνη: 3 Σεπτεμβρίου
  • Σίδνεϊ: 10 Σεπτεμβρίου

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 24 με 30 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 24 και 30 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

26 Ιουλίου

  • MultiVersus – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Story of Seasons: Pioneers of Olive Town – στο PlayStation 4
  • Hellpoint – στα Xbox Series X/S
  • Noel the Mortal Fate – στο Xbox One

27 Ιουλίου

  • Octopath Traveler: Champions of the Continent – σε Android και iOS

28 Ιουλίου

  • Autonauts vs Piratebots – σε PC
  • Bear and Breakfast – σε Nintendo Switch και PC
  • Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions – στο Nintendo Switch
  • Sweet Transit – σε PC
  • Strange Horticulture – στο Nintendo Switch
  • Lost Epic – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
  • Azure Striker Gunvolt 3 – στο Nintendo Switch
  • Koumajou Remilia: Scarlet Symphony – σε Nintendo Switch και PC
  • Vestaria Saga II: The Sacred Sword of Silvanister – σε PC
  • Yuoni – στο Nintendo Switch

29 Ιουλίου

  • Digimon Survive – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • MADiSON – στο Nintendo Switch
  • Xenoblade Chronicles 3 – στο Nintendo Switch
  • RimWorld Console Edition – σε PlayStation 4 και Xbox One

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Outright Games Summer Break

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 30 Ιουλίου του 2022 το Outright Games Summer Break. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 278,46€, και κοστίζει μόνο 9,38€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Crayola Scoot”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,34€ παίρνουμε επιπλέον το “My Friend Peppa Pig”, το “Ben 10: Power Trip”, το “JUMANJI: The Video Game”, το “PAW Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay”, και το “Paw Patrol: On A Roll!”.

Τέλος, αν δώσουμε από 9,38€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Adventure Time: Pirates of the Enchiridion”, το “TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS”, το “DreamWorks Dragons: Dawn of New Riders”, και το “Ben 10”.

LEGO: At the Movies

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 30 Ιουλίου του 2022 το LEGO: At the Movies. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 224,53€, και κοστίζει μόνο 9,45€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “The LEGO Movie – Videogame” και το “LEGO Marvel Super Heroes”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 8,17€ παίρνουμε επιπλέον το “LEGO Marvel Super Heroes 2”, το “LEGO MARVEL's Avengers”, και το “LEGO Jurassic World”.

Τέλος, αν δώσουμε από 9,45€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω μαζί με το “The LEGO Movie 2 Videogame”, το “LEGO Disney•Pixar's The Incredibles”, το “LEGO DC Super-Villains”, και το “The LEGO NINJAGO Movie Video Game”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mighty Mystery Bundle

Με το Mighty Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,05€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,35 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mighty Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 11,39€, πέντε παιχνίδια για 16,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 22,79€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Metroidvania Double Pack
  • Wintermoor Tactics Club
  • Cardpocalypse
  • SpellForce 3: Soul Harvest
  • Haven Park
  • Tested on Humans: Escape Room
  • The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition
  • Shattered – Tale of the Forgotten King
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition
  • Survive the Nights
  • Risen 3 – Complete Edition
  • Greak: Memories of Azur
  • Monster Sanctuary
  • Mad Experiments: Escape Room
  • Slide Stars
  • Northend Tower Defense
  • Rubber Bandits
  • Moving Out

Build Your Own Fanatical Favorites Bundle

Με το Build Your Own Fanatical Favorites Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια τα οποία επέλεγε το προσωπικό της ιστοσελίδας.

Στο Build Your Own Fanatical Favorites Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 6,99€, τρία παιχνίδια για 9,99€, ή πέντε παιχνίδια στην τιμή των 14,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Graveyard Keeper
  • Lethal League Blaze
  • SONG OF HORROR COMPLETE EDITION
  • Barotrauma
  • Streamer Life Simulator
  • Door Kickers Double Pack
  • while True: learn()
  • Crumble
  • Constructor Plus
  • The Falconeer + The Falconeer – The Hunter DLC Double Pack
  • Commandos 2 – HD Remaster
  • Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure
  • Unrailed!
  • Dead Island Definitive Edition
  • Buddy Simulator 1984
  • Praetorians – HD Remaster
  • Asterix & Obelix XXL: Romastered
  • Partisans 1941
  • WARBORN
  • Tropico 5 – Complete Collection

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια, τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

  • Bang-On Balls: Chronicles: – 50% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
  • Doom & Destiny: – 90% φθηνότερο έως τις 4 Αυγούστου
  • Doom & Destiny Advanced: – 90% φθηνότερο έως τις 4 Αυγούστου
  • SUPERHOT: – 70% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
  • QuiVr: – 50% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
  • Darknet: – 67% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
  • The Great C: – 75% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
  • Golf Club Wasteland: – 70% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
  • Grim Quest – Old School RPG: – 50% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου
  • Onirike: – 70% φθηνότερο έως τις 25 Ιουλίου

Δωρεάν το Tannenberg και πακέτο 100 δολαρίων για το Shop Titans

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο αντικείμενα, οι οποίοι είναι το Tannenberg και πακέτο μεγάλης αξίας για το Shop Titans.

Το πρώτο είναι ένα FPS που κυκλοφόρησε το 2019, και το δεύτερο είναι ένα πακέτο με πληθώρα αντικειμένων συνολικής αξίας 100 δολαρίων για το Shop Titans, ένα RPG στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2019.

Για να πάρουμε δωρεάν το Tannenberg και το πακέτο, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι και το πακέτο στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps