Home » Software » Παιχνίδια » Πρόγραμμα Επιβράβευσης PlayStation Stars, Υπερθέρμανση Switch, Kirby’s Dream Buffet
GamingSteps#20220716 - Πρόγραμμα Επιβράβευσης PlayStation Stars, Υπερθέρμανση Switch, Kirby’s Dream Buffet

Πρόγραμμα Επιβράβευσης PlayStation Stars, Υπερθέρμανση Switch, Kirby’s Dream Buffet

Η Nintendo προειδοποιεί τους κατόχους του Switch να μην το χρησιμοποιούν σε περιβάλλοντα όπου η θερμοκρασία ξεπερνά τους 35 βαθμούς Κελσίου. Αργότερα φέτος, η Sony θα λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης για τους πελάτες της στο PlayStation, με το όνομα PlayStation Stars. Η Nintendo ανακοίνωσε το Kirby's Dream Buffet, ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες το οποίο μοιάζει με το Fall Guys και θα κυκλοφορήσει στο Switch μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Οι κάτοχοι του Nintendo Switch πρέπει να προσέχουν μην υπερθερμανθεί

Η Nintendo προειδοποιεί τους κατόχους του Switch να μην το χρησιμοποιούν σε περιβάλλοντα όπου η θερμοκρασία ξεπερνά τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Μέσω δημοσιεύσεων στον Twitter, η εταιρεία ενημερώνει τους χρήστες ότι η χρήση της κονσόλας σε τοποθεσίες με υψηλές θερμοκρασίες θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας της βασικής συσκευής.

Επιπλέον, ζητά από τους κατόχους του Switch να το χρησιμοποιούν σε μέρη όπου η θερμοκρασία είναι μεταξύ 5 και 35 βαθμών Κελσίου. Επίσης, τονίζει ότι πρέπει να φροντίζουν να διατηρούν ελεύθερες τις περιοχές εξόδου και εισόδου αέρα που διαθέτει η συσκευή, ώστε να ψύχεται αποτελεσματικά η κονσόλα.

Η Nintendo ξεκαθαρίζει ότι η αύξηση της θερμοκρασίας δεν μπορεί να βλάψει την κονσόλα, διότι εάν το σύστημα διαπιστώσει ότι βρίσκεται στα όρια της υπερθέρμανσης μπαίνει αυτόματα σε sleep mode.

Τέλος, η εταιρεία σημειώνει ότι πρέπει οι κάτοχοι του Switch να καθαρίζουν τις περιοχές εισόδου και εξόδου αέρα της κονσόλας και να τοποθετούν τη βάση της σε χώρο όπου δεν επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το πρόγραμμα αφοσίωσης PlayStation Stars

Αργότερα φέτος, η Sony θα λανσάρει ένα νέο πρόγραμμα αφοσίωσης για τους πελάτες της στο PlayStation. Το πρόγραμμα έχει το όνομα PlayStation Stars και θα ανταμείβει τους παίκτες με πόντους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο PS Store και σε ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν και από τη στιγμή που θα εγγραφούν οι παίκτες, μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές πραγματοποιώντας μία σύνδεση τον μήνα για να παίξουν ένα παιχνίδι και να ολοκληρώσουν διάφορες δραστηριότητες.

Οι δραστηριότητες ποικίλουν και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν τη συμμετοχή σε τουρνουά και την ολοκλήρωση προκλήσεων με βάση τρόπαια. Για παράδειγμα, μία από τις προκλήσεις απαιτεί να είσαι ο πρώτος παίκτης που θα λάβει πλατινένιο τίτλο σε τοπικό επίπεδο.

GamingSteps#20220716 - Πρόγραμμα Επιβράβευσης PlayStation Stars, Υπερθέρμανση Switch, Kirby’s Dream Buffet

Τα μέλη του PlayStation Stars μπορούν να κερδίσουν πόντους επιβράβευσης, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν για χρήματα στο πορτοφόλι του PSN και επιλεγμένα προϊόντα του PlayStation Store.

Επίσης, οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν έναν νέο τύπο ανταμοιβής, τα προαναφερθέντα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα, τα οποία η εταιρεία περιέγραψε ως ψηφιακές αναπαραστάσεις πραγμάτων που απολαμβάνουν οι οπαδοί του PlayStation.

Μεταξύ των αντικειμένων υπάρχουν είδωλα αγαπημένων και εμβληματικών χαρακτήρων από παιχνίδια και άλλες μορφές ψυχαγωγίας, καθώς και αγαπημένες συσκευές που προβάλλουν τις καινοτομίες της Sony.

Η εταιρεία ξεκαθάρισε ότι τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα του PlayStation Stars δεν είναι NFT, τα οποία είναι εικονικά αγαθά και έργα τέχνης που χρησιμοποιούν τεχνολογία blockchain και κρυπτονομίσματα.

Το πρόγραμμα αφοσίωσης του PlayStation δεν αξιοποιεί το blockchain και τα ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα δεν μπορούν να διαπραγματευτούν ή να πωληθούν με οποιονδήποτε τρόπο.

Η Sony λέει ότι σχεδιάζει να διαθέσει σταδιακά το PlayStation Stars, βάσει περιοχής και αγοράς. Ενδεχομένως, το πρόγραμμα αφοσίωσης θα είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας κάποια στιγμή στο μέλλον.

Στο Kirby's Dream Buffet κερδίζει ο παίκτης με το περισσότερο βάρος

Η Nintendo ανακοίνωσε το Kirby's Dream Buffet, ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες το οποίο μοιάζει με το Fall Guys και θα κυκλοφορήσει στο Switch μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο παίκτης χειρίζεται ένα Kirby και προσπαθεί να φάει όσο περισσότερες φράουλες μπορεί μέχρι τον τερματισμό. Όσο περισσότερο τρώει, τόσο μεγαλώνει και τόσο πιο γρήγορα μπορεί να κυλήσει προς τη γραμμή του τερματισμού.

Επίσης, οι παίκτες μπορούν να αρπάξουν κουτιά για να μετατραπούν σε διάφορα είδη φαγητού και να αποκτήσουν ορισμένες ενισχύσεις. Κάθε αγώνας αποτελείται από τέσσερις πίστες και στο τέλος κερδίζει ο παίκτης με το μεγαλύτερο βάρος.

Σε κάθε αγώνα μπορούν να συμμετέχουν από ένας έως τέσσερις παίκτες, και στο μέλλον η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο να αυξήσει το πλήθος στους οκτώ παίκτες. Τα διαθέσιμα mode είναι το τοπικό και το online.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 17 με 23 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220716 - Πρόγραμμα Επιβράβευσης PlayStation Stars, Υπερθέρμανση Switch, Kirby’s Dream Buffet

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 17 και 23 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

19 Ιουλίου

  • As Dusk Falls – σε Xbox Series X/S και PC
  • Century: Age of Ashes – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Endling – Extinction Is Forever – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Stray – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
  • Fallen Angel – σε Nintendo Switch και PC

20 Ιουλίου

  • Severed Steel – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • TombStar – σε PC
  • Baldur's Gate: Dark Alliance II – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Dreadout 2 – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Muv-Luv Alternative Total Eclipse Remastered – σε PC

21 Ιουλίου

  • Bright Memory: Infinite – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Coromon – στο Nintendo Switch
  • Hell Pie – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Severed Steel – στο Nintendo Switch
  • Wayward Strand – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • River City Saga: Three Kingdoms – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • Danganronpa S: Ultimate Summer Camp – σε PlayStation 4, PC, Android, και iOS
  • Post Void – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και Nintendo Switch

22 Ιουλίου

  • Capcom Arcade 2nd Stadium – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Live A Live – στο Nintendo Switch
  • Severed Steel – σε Xbox One και Xbox Series X/S

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Play with Pride

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 20 Ιουλίου του 2022 το Play with Pride. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 121,94€, και κοστίζει μόνο 9,62€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Kitty Powers' Matchmaker”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 4,81€ παίρνουμε επιπλέον το “2064: Read Only Memories” και το “Monster Prom: First Crush Bundle”.

Τέλος, αν δώσουμε από 9,62€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Monster Prom 2: Monster Camp”, το “Lost Ember”, και το “Coffee Talk”.

LEGO: At the Movies

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 29 Ιουλίου του 2022 το LEGO: At the Movies. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 228,89€, και κοστίζει μόνο 9,45€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “The LEGO Movie – Videogame” και το “LEGO Marvel Super Heroes”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 8,20€ παίρνουμε επιπλέον το “LEGO Marvel Super Heroes 2”, το “LEGO MARVEL's Avengers”, και το “LEGO Jurassic World”.

Τέλος, αν δώσουμε από 9,45€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω μαζί με το “The LEGO Movie 2 Videogame”, το “LEGO Disney•Pixar's The Incredibles”, το “LEGO DC Super-Villains”, και το “The LEGO NINJAGO Movie Video Game”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Magnificent Mystery Machine Bundle

Με το The Magnificent Mystery Machine Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,05€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,95 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το The Magnificent Mystery Machine Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 11,39€, πέντε παιχνίδια για 16,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 22,79€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Metroidvania Double Pack
  • Wintermoor Tactics Club
  • Cardpocalypse
  • SpellForce 3: Soul Harvest
  • Haven Park
  • Tested on Humans: Escape Room
  • The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition
  • Shattered – Tale of the Forgotten King
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition
  • Survive the Nights
  • Risen 3 – Complete Edition
  • Greak: Memories of Azur
  • Monster Sanctuary
  • Mad Experiments: Escape Room
  • Slide Stars
  • Northend Tower Defense
  • Rubber Bandits
  • Moving Out

Build Your Own Sizzling Bundle

Με το Build Your Own Sizzling Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Sizzling Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,09€, πέντε παιχνίδια για 3,35€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,59€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Verdun
  • Liberated
  • Tangledeep
  • Sunblaze
  • Tannenberg
  • Super Fancy Pants Adventure
  • Shift Happens
  • Demon Pit
  • Dustforce DX
  • The Dark Eye: Memoria
  • Ken Follett's The Pillars of the Earth
  • Deponia Doomsday
  • High Speed Cataclysm
  • Defentron
  • Funk of Titans
  • HoPiKo
  • Zombie Kill of the Week – Reborn
  • SKYHILL

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Wonder Boy: The Dragon's Trap και πακέτο 100 δολαρίων για το Idle Champions of the Forgotten Realms

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο αντικείμενα, τα οποία είναι το Wonder Boy: The Dragon's Trap και πακέτο μεγάλης αξίας για το Idle Champions of the Forgotten Realms.

Το πρώτο είναι μία platform περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2017, και το δεύτερο είναι ένα πακέτο με epic champion αξίας 100 δολαρίων για το Idle Champions of the Forgotten Realms, ένα παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2020.

Για να πάρουμε δωρεάν το Wonder Boy: The Dragon's Trap και το πακέτο, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι και το πακέτο στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps