Home » Software » Παιχνίδια » Microtransaction Στο Diablo Immortal, Διορθώσεις Στο Fall Guys, Sonic Frontiers 2D
GamingSteps#20220709 - Microtransaction Στο Diablo Immortal, Διορθώσεις Στο Fall Guys, Sonic Frontiers 2D

Microtransaction Στο Diablo Immortal, Διορθώσεις Στο Fall Guys, Sonic Frontiers 2D

Θέλοντας να υπερασπιστεί τα microtransaction του Diablo Immortal, ο νέος CEO της Blizzard, Mike Ybarra, υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν ξοδεύουν χρήματα στο παιχνίδι. Η κυκλοφορία της δωρεάν έκδοσης του Fall Guys σημαδεύτηκε από διάφορα προβλήματα, ωστόσο η εταιρεία τα λύνει σταδιακά και οι παίκτες φαίνεται να εκτιμούν την προσπάθεια της. Τα μέλη της KomliWorldGames δημιούργησαν την 2D έκδοση του Sonic Frontiers.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Blizzard υπερασπίζεται τα microtransaction του Diablo Immortal

Θέλοντας να υπερασπιστεί τα microtransaction του Diablo Immortal, ο νέος CEO της Blizzard, Mike Ybarra, υποστηρίζει ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν ξοδεύουν χρήματα στο παιχνίδι και πως η δημιουργία εσόδων αποτελεί τμήμα του τελικού σταδίου ανάπτυξης του παιχνιδιού.

GamingSteps#20220709 - Microtransaction Στο Diablo Immortal, Διορθώσεις Στο Fall Guys, Sonic Frontiers 2D

Πρόσφατα, οι Los Angeles Times πήραν συνέντευξη από τον Ybarra και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στην αρνητική υποδοχή του νέου mobile τίτλου της εταιρείας από το σύνολο των παικτών και των οπαδών της σειράς Diablo.

Το Diablo Immortal είναι εξαιρετικά ποιοτικό και έχει αρκετό βάθος ως παιχνίδι. Ωστόσο, οι παίκτες θεωρούν τα microtransaction που περιέχει ιδιαίτερα επιθετικά, καθώς σύμφωνα με τους υπολογισμούς ορισμένων πρέπει να ξοδέψουν πάνω από 100.000 ευρώ για να τερματίσουν έναν χαρακτήρα.

Σε αντίθεση με όσα λένε οι παίκτες, ο Ybarra υποστηρίζει πως σχεδίασαν το παιχνίδι με τέτοιο τρόπο που να επιτρέπει σε εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες να έχουν πρόσβαση στο 99,5% του περιεχομένου εντελώς δωρεάν, χωρίς αυτό να επηρεάζει τη μεγιστοποίηση των εσόδων της εταιρείας.

Επιπλέον, τονίζει ότι ανέπτυξαν το Immortal μένοντας πιστοί στη φιλοσοφία του να προσφέρουν ένα εξαιρετικό gameplay, πλούσιο campaign, και τη δυνατότητα εκατομμύρια παίκτες να μυηθούν στον κόσμο του Diablo χωρίς να ξοδέψουν χρήματα.

Ο Ybarra σημείωσε ότι η δημιουργία εσόδων είναι το τελευταίο κομμάτι που απασχολεί μία εταιρεία κατά την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού και κάτι με το οποίο ασχολούνται στα τελικά στάδια ανάπτυξης.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο Ybarra δήλωσε ικανοποιημένος από το Immortal και το πως αυτό το παιχνίδι μπορεί να βοηθήσει έναν νέο παίκτη να γνωρίζει το Diablo πριν αποφασίσει αν θέλει να ασχοληθεί με το σύμπαν του γνωστού franchise.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στο νέο mobile παιχνίδι της Blizzard, o CEO της εταιρείας είπε ότι η συντριπτική πλειονότητα των παικτών δεν ξοδεύουν χρήματα σε αυτό, παρά το γεγονός ότι αυτός ο τίτλος αποφέρει έσοδα τα οποία ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο δολάρια σε ημερήσια βάση.

Αυτό συνάδει με την κοινή τάση των free-to-play παιχνιδιών, σύμφωνα με την οποία ένα μικρό ποσοστό παικτών ξοδεύει πολλά χρήματα σε ένα παιχνίδι, ενώ η πλειοψηφία ξοδεύει πολύ λίγα ή και καθόλου. Ωστόσο, αυτή η τάση δεν αποτελεί αιτία για την κατάργηση των microtransaction.

Ο Ybarra έχει δίκιο, διότι οι παίκτες μπορούν να παίξουν το μεγαλύτερο μέρος του Diablo Immortal χωρίς να ξοδέψουν χρήματα, δίχως βέβαια αυτό να σημαίνει ότι το 99,5% ισχύει ως ποσοστό.

Όμως, για κάποιους αυτό δεν είναι αρκετό, από τη στιγμή που όσο προχωράς στο παιχνίδι γίνεται όλο και πιο αναγκαίο το να ξοδέψεις χρήματα για να μπορέσεις να συνεχίσεις.

Επιπλέον, το σύστημα PvP του Diablo Immortal δείχνει το τεράστιο χάσμα ισχύος μεταξύ παικτών που ξοδεύουν ελάχιστα έως καθόλου χρήματα και εκείνων που είναι διατεθειμένοι να “επενδύσουν” μικρές περιουσίες για τη δημιουργία ενός ισχυρού χαρακτήρα.

Το Fall Guys σημειώνει το ένα ρεκόρ χρηστών μετά το άλλο

Τον τελευταίο καιρό, το Fall Guys απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ασχολούνται με τα νέα γύρω από την gaming βιομηχανία και όχι άδικα, καθώς ένας από τους πιο δημοφιλείς επί πληρωμή τίτλους των τελευταίων ετών έγινε free-to-play.

Η κυκλοφορία της δωρεάν έκδοσης του γνωστού παιχνιδιού σημαδεύτηκε από διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι παίκτες, τόσο τοπικά σε επίπεδο client, όσο και σε επίπεδο server.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, η Mediatonic, δημιουργός του Fall Guys, και η Epic Games, ο νεότερος εκδότης του, έλυσαν τα προβλήματα με τον server. Τώρα, η Mediatonic κυκλοφόρησε το πρώτο update, το οποίο περιέχει 14 διορθώσεις σφαλμάτων.

Μεταξύ άλλων, η ομάδα κατάφερε να διορθώσει διάφορα σφάλματα τα οποία προκαλούσαν το κρασάρισμα του παιχνιδιού, σε ποικίλες συνθήκες, κυρίως στην έκδοση για το Nintendo Switch.

GamingSteps#20220709 - Microtransaction Στο Diablo Immortal, Διορθώσεις Στο Fall Guys, Sonic Frontiers 2D

Επιπλέον, η Mediatonic κατάφερε να διορθώσει ένα σφάλμα εξαιτίας του οποίου, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι παίκτες δεν μπορούσαν να σπάσουν πλακίδια στο Hex-A-Gone και έμοιαζαν να αιωρούνται.

Μερικά ακόμα σημαντικά σφάλματα τα οποία διόρθωσε η ομάδα έχουν σχέση με την λανθασμένη λειτουργία διαφόρων εμποδίων, τη μετατροπή παικτών σε άτρωτους μαχητές, και πολλά άλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μετατροπή του Fall Guys σε free-to-play βοήθησε στην αναζωπύρωση της δημοτικότητας του. Μέσα σε 48 ώρες το παιχνίδι είχε περάσει τους 20 εκατομμύρια παίκτες, ενώ δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της νέας δωρεάν έκδοσης κατέγραψε πάνω από 50 εκατομμύρια παίκτες.

Λάτρεις του Sonic δημιούργησαν 2D έκδοση του Frontiers

Στο Nintendo Direct Mini: Partner Showcase του περασμένου μήνα είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε μία γεύση από το Sonic Frontiers, το οποίο αποτελεί τον πρώτο τίτλο ανοιχτού κόσμου της σειράς.

Τα επίπεδα που είδαμε θυμίζουν τα κλασικά περιβάλλοντα του Sonic. Ωστόσο, μένει να δούμε κατά πόσο η SEGA δημιούργησε έναν κόσμο στον οποίο θα μπορούμε πραγματικά να κινούμαστε ελεύθεροι, χωρίς κανέναν περιορισμό, σε οποιαδήποτε διάσταση.

Μπορεί η SEGA, όπως και οι περισσότερες εταιρείες παιχνιδιών, να θέλει να μετατρέψει τους παλιούς ήρωες και τους κόσμους στους οποίους ζουν και κινούνται σε τρισδιάστατους, αλλά αυτό δεν αρέσει σε όλους τους παίκτες.

Ορισμένοι προτιμούν τα κλασικά platformer και τις δύο διαστάσεις τους, με τα λίγα pixel που τόσο αριστοτεχνικά χτίζουν ένα ολόκληρο σύμπαν. Αυτό ακριβώς σκέφτηκαν και τα μέλη της KomliWorldGames, που δημιούργησαν την 2D έκδοση του Sonic Frontiers.

Αυτή η έκδοση διαθέτει μια ανοιχτή ζώνη για εξερεύνηση και μηχανισμούς παιχνιδιού οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από τον επερχόμενο τίτλο της SEGA. Επίσης, περιέχει το επίπεδο Cyberspace στο οποίο ο παίκτης μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση συλλέγοντας δέκα καρδιές.

Το Sonic Frontiers θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2022, για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC. Ωστόσο, μέχρι τότε μπορούμε να κατεβάσουμε και παίξουμε δωρεάν την 2D έκδοση από αυτόν τον ιστότοπο.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 10 με 16 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 10 και 16 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

12 Ιουλίου

  • XEL – σε PC
  • Time on Frog Island – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • MONUMENT VALLEY – σε PC
  • MONUMENT VALLEY 2 – σε PC
  • F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch – στο Nintendo Switch
  • Hellpoint – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Krut: The Mythic Wings – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

13 Ιουλίου

  • Rune Factory 5 – σε PC
  • Loopmancer – σε PC
  • The Tale of Bistun – σε Xbox One και PC

14 Ιουλίου

  • Clanfolk – σε PC
  • XEL – στο Nintendo Switch
  • PowerWash Simulator – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Eyes in the Dark: The Curious Case of One Victoria Bloom – σε PC
  • Spidersaurs – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • The Twilight Zone VR – στο Meta Quest
  • Escape Academy – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Azure Striker Gunvolt 2 – σε Xbox One και Xbox Series X/S
  • G-Mode Archives+: Megami Tensei Gaiden: Shinyaku Last Bible – στο Nintendo Switch
  • Mothmen 1966 – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Worth Life – στο Nintendo Switch

15 Ιουλίου

  • Dreadout 2 – σε Xbox One και Xbox Series X/S
  • The Future You’ve Been Dreaming Of – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Play with Pride

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 21 Ιουλίου του 2022 το Play with Pride. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 119,84€, και κοστίζει μόνο 9,62€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Kitty Powers' Matchmaker”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 4,81€ παίρνουμε επιπλέον το “2064: Read Only Memories” και το “Monster Prom: First Crush Bundle”.

Τέλος, αν δώσουμε από 9,62€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με το “Monster Prom 2: Monster Camp”, το “Lost Ember”, και το “Coffee Talk”.

Learn Game Development for Beginners

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 14 Ιουλίου του 2022 το Learn Game Development for Beginners. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 1.321,22€, και κοστίζει μόνο 23,96€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Finish It! Motivation & Processes For Game Developers Course” και το “Math For Video Games Course”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 18,94€ παίρνουμε επιπλέον το “Pixel Art Fundamentals – 2D Game Art Course” και το “Desert Village Asset Pack”.

Τέλος, αν δώσουμε από 23,96€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω:

  • Complete C# Unity Game Developer 3D Course
  • Unreal Engine Blueprint Game Developer Course
  • Blender Low Poly Landscapes Course
  • C++ Fundamentals: Game Programming For Beginners Course
  • Complete Drawing: Create Video Game Concept Art Course
  • Make Games In Scratch: Programming For Absolute Beginners Course
  • Make Your First Web Game Using Construct 3 Course

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Magnificent Mystery Machine Bundle

Με το The Magnificent Mystery Machine Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,05€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,95 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το The Magnificent Mystery Machine Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 11,39€, πέντε παιχνίδια για 16,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 22,79€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Metroidvania Double Pack
  • Wintermoor Tactics Club
  • Cardpocalypse
  • SpellForce 3: Soul Harvest
  • Haven Park
  • Tested on Humans: Escape Room
  • The Elder Scrolls III: Morrowind® Game of the Year Edition
  • Shattered – Tale of the Forgotten King
  • The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition
  • Survive the Nights
  • Risen 3 – Complete Edition
  • Greak: Memories of Azur
  • Monster Sanctuary
  • Mad Experiments: Escape Room
  • Slide Stars
  • Northend Tower Defense
  • Rubber Bandits
  • Moving Out

Build Your Own Sizzling Bundle

Με το Build Your Own Sizzling Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Sizzling Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,09€, πέντε παιχνίδια για 3,35€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,59€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Verdun
  • Liberated
  • Tangledeep
  • Sunblaze
  • Tannenberg
  • Super Fancy Pants Adventure
  • Shift Happens
  • Demon Pit
  • Dustforce DX
  • The Dark Eye: Memoria
  • Ken Follett's The Pillars of the Earth
  • Deponia Doomsday
  • High Speed Cataclysm
  • Defentron
  • Funk of Titans
  • HoPiKo
  • Zombie Kill of the Week – Reborn
  • SKYHILL

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Ancient Enemy και το Killing Floor 2 στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Ancient Enemy και το Killing Floor 2.

Το πρώτο είναι ένα indie παιχνίδι καρτών που κυκλοφόρησε το 2020, και το δεύτερο κυκλοφόρησε το 2016 και είναι ένα FPS τρόμου.

Για να πάρουμε δωρεάν το Ancient Enemy και το Killing Floor 2, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps