Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Ιούλιος 2022

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Ιούλιο έχουμε μία μαγνητική βάση για την οργάνωση καλωδίων και μία βάση για την οθόνη του PC με θύρες USB και βάση ασύρματης φόρτισης. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα επαναφορτιζόμενο πολυκατσαβίδι με LED φως, έναν φορητό επαναφορτιζόμενο ανεμιστήρα, και ένα ηλεκτρικό εντομοκτόνο σε σχήμα ρακέτας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Βάση για τη ρύθμιση της κλίσης του laptop

Οι κατασκευαστές πληκτρολογίων προσφέρουν τη δυνατότητα να αλλάζουμε την κλίση τους, ώστε να πληκτρολογούμε με περισσότερη άνεση, χωρίς να κουράζουμε τους καρπούς μας.

Για να είναι δυνατόν κάτι τέτοιο, τα περισσότερα πληκτρολόγια διαθέτουν ποδαράκια στο πίσω μέρος. Αυτό όμως δεν ισχύει στα laptop, τα οποία έχουν ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, και η κλίση που παρέχουν είναι συγκεκριμένη.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2022

Υπάρχουν βάσεις ψύξης για φορητούς υπολογιστής που ταυτόχρονα επιτρέπουν την αλλαγή της κλίσης του laptop, άρα και του πληκτρολογίου. Όμως, συνήθως είναι ογκώδεις και η μεταφορά τους είναι δύσκολη.

Η BlitzWolf BW-ELS είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου, έχει πάχος ελάχιστα χιλιοστά, ζυγίζει 335 γραμμάρια, και μπορούμε να τη μεταφέρουμε άνετα με οποιαδήποτε τσάντα laptop. Κοστίζει 24,89€ στο Banggood.

Βάση για την οθόνη του PC με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και θύρες USB

Το αιώνιο πρόβλημα με τους σταθερούς υπολογιστές είναι ότι η οθόνη καταλαμβάνει αρκετό χώρο πάνω στο γραφείο. Ωστόσο, η χρήση μιας βάσης, όπως αυτή της εικόνας, βοηθά στο να απελευθερώσουμε αρκετό χώρο στην επιφάνεια του γραφείου.

Η Vaydeer είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και έχει διαστάσεις 54x20x9 εκατοστά. Ο κενός χώρος έχει ύψος 7 εκατοστά και επιτρέπει την αποθήκευση του πληκτρολογίου, ώστε να μην πιάνει χώρο όσο δεν το χρησιμοποιούμε.

Επιπλέον, η βάση στη μία πλευρά διαθέτει 4 θύρες USB και βάση ασύρματης φόρτισης για smartphone, ασύρματα ακουστικά, και smartwatch. Μπορούμε να την προμηθευτούμε από το Banggood για 76,59€.

DIY ρολόι που μοιάζει με βιομηχανικούς λαμπτήρες

Κατά καιρούς, στη στήλη των gadget έχουμε δει διάφορα ρολόγια. Το καθένα τους έχει ξεχωριστό σχεδιασμό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα επιλέγουμε.

Το Imitate Glow Clock είναι ένα ρολόι με βιομηχανικό στιλ, το οποίο συναρμολογούμε μόνοι μας. Διαθέτει έξι σετ από ακρυλικές επιφάνειες με LED φωτισμό, κάθε μία εκ των οποίων μπορεί να προβάλλει ένα ψηφίο τη φορά.

Αυτό το ρολόι διαθέτει πλήθος λειτουργιών, όπως η προβολή της ώρας και της ημερομηνίας, η εναλλαγή των χρωμάτων με βάση την καταγραφή ήχου, και πολλά άλλα. Το ρολόι θα το βρούμε στο Banggood στην τιμή των 37,33€.

Επαναφορτιζόμενο πολυκατσαβίδι με δεκάδες εξαρτήματα και LED φωτισμό

Αρκετές φορές λαμβάνουμε ερωτήσεις για σετ κατσαβιδιών και εργαλείων. Πάντα ψάχνουμε την καλύτερη επιλογή και σας την προτείνουμε.

Το Xiaomi Wowstick 1F+ έχει 56 διαφορετικά εξαρτήματα κατσαβιδιών κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου, τα οποία μας επιτρέπουν να ανοίγουμε από ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές, μέχρι smartphones και κάθε είδους έξυπνη συσκευή.

Το ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi έχει μπαταρία λιθίου η οποία επιτρέπει 8 ώρες συνεχούς χρήσης, LED φωτισμό, χειροκίνητη και ηλεκτρική λειτουργία, έρχεται μαζί με μαγνητική επιφάνεια για τις βίδες, και κοστίζει 33,50€.

Μαγνητική βάση οργάνωσης καλωδίων

Μπορεί οι ασύρματες τεχνολογίες να κερδίζουν διαρκώς έδαφος, αλλά πάντα θα παρουσιάζουν βασικές αδυναμίες έναντι των ενσύρματων. Οπότε, πάντα θα υπάρχουν καλώδια που μπερδεύονται και μας εκνευρίζουν.

Η Baseus Peas Cable Clip είναι μία μαγνητική βάση που μας βοηθά να κρατάμε οργανωμένα τα καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων.

Το πακέτο περιέχει τρία μαγνητικά clip τα οποία τοποθετούμε σε οποιοδήποτε καλώδιο θέλουμε. Μπορούμε να αγοράσουμε τη Baseus Peas Cable Clip από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 13,63€.

Ασύρματο ηχείο που μοιάζει με ραδιόφωνο

Το DW09 είναι ένα ασύρματο ηχείο το οποίο μοιάζει με ραδιόφωνο, έχει τη δυνατότητα λήψης κλήσεων, και μπορεί να συνδεθεί σχεδόν με οποιοδήποτε smartphone καθώς υποστηρίζει Bluetooth 5.0.

Επιπλέον, το DW09 διαθέτει μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας για ακόμη πιο καθαρό ήχο κατά τη διάρκεια των κλήσεων και επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 1.200mAh. Η τιμή του στο Banggood είναι 23,11€.

Βάση για την ασύρματη φόρτιση του κινητού στο αυτοκίνητο

Στο παρελθόν έχουμε δει αρκετές βάσεις ασύρματης φόρτισης. Ποτέ όμως δεν είδαμε έναν ασύρματο ταχυφορτιστή αυτοκινήτου.

Η βάση Xiaomi WCJ02ZM προσφέρει 20W ασύρματη φόρτιση, διαθέτει αισθητήρες που αναγνωρίζουν ότι κάτι την προσεγγίζει ώστε να ανοίξουν οι βραχίονες, και κοστίζει 38,12€ στο GearBest.

Συναρμολογούμενο όπλο για AR παιχνίδια

Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι μία τεχνολογία απεικόνισης ψηφιακών δεδομένων, με την οποία προβάλλουμε γραφικά στον πραγματικό κόσμο. Αρχικά, η AR τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε κυρίως για στρατιωτικές εφαρμογές.

epayximeni pragmatikotita stin praxi me Android apps
Επαυξημένη Πραγματικότητα στην Πράξη με Εφαρμογές Android

Η επαυξημένη πραγματικότητα αποτελεί ένα σημαντικό βήμα της τεχνολογίας, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο απεικόνισης των πληροφοριών. Μέσω των Android συσκευών μας, μπορούμε να “προβάλουμε” στον πραγματικό κόσμο πολυμέσα, κείμενα,…

Ωστόσο, οι εποχές αλλάζουν, και πλέον υπάρχουν αρκετά app που χρησιμοποιούν την AR τεχνολογία. Για παράδειγμα το Pokemon GO, που με τη βοήθεια της AR τεχνολογίας μας επιτρέπει να προβάλλουμε Pokemon στο γραφείο μας.

Με το ONEBOT AR Firing μπορούμε να παίζουμε shooter games στο κινητό μας, πυροβολώντας τέρατα στον πραγματικό κόσμο. Το όπλο είναι συναρμολογούμενο, λειτουργεί χωρίς μπαταρίες, και κοστίζει 95,74€.

Ηλεκτρικό εντομοκτόνο που μοιάζει με ρακέτα

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του καλοκαιριού είναι τα κουνούπια. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φιδάκια, συσκευές που καίνε αντικουνουπικό υγρό, ή ταμπλέτες. Ωστόσο, υπάρχουν πιο οικολογικές λύσεις, όπως η ρακέτα της φωτογραφίας.

Η Qualitell Electric Mosquito Swatter Dispeller είναι μία ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη ρακέτα την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε και ως συμβατικό ηλεκτρικό εντομοκτόνο, χάρη στην ειδική βάση φόρτισης. Η τιμή της είναι 43,78€.

Φορητός επαναφορτιζόμενος ανεμιστήρας χωρίς λεπίδες

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει αρκετά. Μπορεί εμείς να χρησιμοποιούμε ανεμιστήρα ή κλιματιστικό στο σπίτι ή το γραφείο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι κάνουν χρήση τέτοιων συσκευών.

Με τον φορητό ηλεκτρικό επαναφορτιζόμενο ανεμιστήρα της φωτογραφίας μπορούμε να δροσιζόμαστε ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρεθούμε. Οπότε, αν πάμε επίσκεψη σε κάποιον φίλο ή συγγενή, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε μήπως ιδρώσουμε από τη ζέστη.

Η μπαταρία του φορητού ανεμιστήρα φορτίζει μέσω USB από υπολογιστή ή power bank και προσφέρει έως 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Για να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο gadget, πρέπει να πληρώσουμε 29,17€ στο GearBest.

Μικρή επαναφορτιζόμενη σκούπα για το σπίτι και το αυτοκίνητο

Πολλοί απαγορεύουν το φαγητό στο αυτοκίνητο ή στο σαλόνι του σπιτιού, διότι ο καθαρισμός των καθισμάτων ή του καναπέ είναι δύσκολος. Ωστόσο, με τη μίνι φορητή σκούπα της Xiaomi μπορούμε πολύ εύκολα να συλλέγουμε μικρές ποσότητες σκουπιδιών.

Η σκούπα διαθέτει ισχυρό μοτέρ και επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 2.000mAh που προσφέρει 30 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Επιπλέον, στο κουτί θα βρούμε δύο διαφορετικά στόμια καθαρισμού και καλώδιο φόρτισης. Μπορούμε να την αγοράσουμε με 47,87€.

Βάση για την αποθήκευση γυαλιών στο αυτοκίνητο

Όσοι φοράμε γυαλιά, γνωρίζουμε καλά ότι δεν είναι εύκολο να βρεις ένα μέρος όπου μπορείς να τα τοποθετήσεις με ασφάλεια. Πόσο μάλιστα στο εσωτερικό ενός αυτοκινήτου.

Η βάση γυαλιών της φωτογραφίας είναι ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, μπορούμε να την τοποθετούμε στον κεντρικό καθρέφτη ή στα αλεξήλια που υπάρχουν τόσο στη θέση του οδηγού, όσο και στου συνοδηγού.

Επιπλέον, στην ίδια βάση μπορούμε να φυλάσσουμε και άλλα αντικείμενα, όπως κάρτες και καλώδια. Η τιμή της είναι 15,47€.

Συσκευή ελέγχου της ποιότητας του νερού

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φίλτρα νερού στις οικιακές βρύσες. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας.

Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη κατά τον έλεγχο ποιότητας του νερού είναι τα επίπεδα των αλάτων. Πρόκειται για μία πληροφορία που μπορούμε να μάθουμε εύκολα και γρήγορα με το PH0-14.

Η συσκευή μετράει τα επίπεδα των πλήρως διαλυμένων στερεών στο νερό, το PH, και τη θερμοκρασία, μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα. Το PH0-14 έχει LCD οθόνη και λειτουργεί με μπαταρίες.

Αν μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε την ποιότητα του νερού που πίνουμε ή χρησιμοποιούμε στην καφετιέρα μας, μπορούμε να αγοράσουμε τη συσκευή από το Banggood με 15,31€.

Συσκευή αεροστεγούς σφράγισης τροφίμων

Αν σφραγίσουμε ένα τρόφιμο αεροστεγώς, τότε αυξάνουμε αρκετά τον χρόνο ζωής του. Την ίδια στιγμή επιτυγχάνουμε μείωση του όγκου του, με αποτέλεσμα να μπορούμε να το αποθηκεύσουμε πιο εύκολα.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούλιος 2022

Με αυτήν την ηλεκτρική συσκευή μπορούμε να σφραγίσουμε αεροστεγώς τρόφιμα, χρησιμοποιώντας ειδικές πλαστικές σακούλες τροφίμων.

Η συσκευή λειτουργεί με ρεύμα, μπορεί να σφραγίσει σακούλες πλάτος έως 300 χιλιοστά, και κοστίζει 30,96€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Ιουλίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps