/> Η Pronet Ανακοινώνει Τετραήμερη Εργασία Για Τους Υπάλληλούς Της Για Τους Μήνες Του Καλοκαιριού | PCsteps.gr
Home » Market News » Η Pronet Ανακοινώνει Τετραήμερη Εργασία Για Τους Υπάλληλούς Της Για Τους Μήνες Του Καλοκαιριού

Η Pronet Ανακοινώνει Τετραήμερη Εργασία Για Τους Υπάλληλούς Της Για Τους Μήνες Του Καλοκαιριού

Αφουγκραζόμενη τον παλμό της αγοράς και έχοντας ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τις ανάγκες των ανθρώπων της για υβριδικά και ευέλικτα μοντέλα εργασίας, η Pronet ανακοινώνει την καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για όλους τους υπάλληλούς της. Το πρόγραμμα δεν προϋποθέτει οποιαδήποτε αλλαγή στο ισχύoν πλαίσιο εργασίας ή αποδοχών των υπαλλήλων, ενώ υλοποιείται ήδη πιλοτικά από τις αρχές του μήνα, με διάρκεια έως το τέλος Αυγούστου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Από την ίδρυσή της το 1992 και έως σήμερα, η Pronet θεωρείται στρατηγικός εταίρος ασφάλειας δικτύων από πολυάριθμους οργανισμούς διαφορετικών μεγεθών και αποτυπώματος παγκοσμίως. Η τεχνογνωσία, η συνεχής καινοτομία και μάθηση, σε συνδυασμό με τα ταλέντα των ανθρώπων της, είναι τα ισχυρά θεμέλια για την συνεχή ανάπτυξη που επιτρέπουν στην Pronet να εξυπηρετεί άρτια τις ανάγκες των πελάτων της σε όλον τον κόσμο.

«Η οικογένεια των ανθρώπων που εργάζονται στην Pronet αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη και την ευημερία της εταιρείας, που για 30 συναπτά έτη παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής σε 40 χώρες ανά την υφήλιο. Διαισθανόμενοι την ιδιαιτερότητα και τις δυσκολίες της περίοδού που όλοι βιώνουμε στην μετά-covid εποχή, αλλά και επιθυμώντας να ανταμείψουμε τους συνεργάτες μας για την εξαιρετική απόδοση τους, υιοθετούμε πιλοτικά τετραήμερη εβδομαδιαία εργασία για το φετινό καλοκαίρι, θέλοντας να προσφέρουμε ευελιξία στης καθημερινότητα κάθε εργαζομένου στην Pronet και να προάγουμε την βέλτιστη ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής»  όπως δήλωσε η Διευθύντρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διαδικασιών, κυρία Κωνσταντίνα Μεντζέλου.

Pronet: https://www.pronet.ms/

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured 104AAA
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#228 - Περιορισμός Αναζήτησης Web Windows 11, Μπλοκάρισμα Εικόνων Chrome, Steam ID
QuickSteps
GamingSteps#20220618 - Καταστροφή Diablo Immortal, Free-To-Play Overwatch 2, Παιχνίδι Στρατηγικής Minecraft
GamingSteps