Home » Software » Παιχνίδια » Το Πρώτο PlayStation 5 Slim, Overwatch 2 Και Loot Box, Το Raft Εκτός Early Access
GamingSteps#20220624 - Το Πρώτο PlayStation 5 Slim, Overwatch 2 Και Loot Box, Το Raft Εκτός Early Access

Το Πρώτο PlayStation 5 Slim, Overwatch 2 Και Loot Box, Το Raft Εκτός Early Access

Η Blizzard ξεκαθάρισε ότι όλα τα αντικείμενα, τα νομίσματα, ακόμα και το περιεχόμενο των loot box που διαθέτουν οι παίκτες του Overwatch, θα μεταφερθούν αυτόματα στο Overwatch 2. Το Raft ξεκίνησε ως μία εργασία ενός φοιτητή, το 2016. Έξι χρόνια μετά, η Redbeet Interactive και η Axolot Games κυκλοφόρησαν στο Steam την έκδοση 1.0 του παιχνιδιού επιβίωσης. Η Sony δεν έχει παρουσιάσει ακόμη μία slim έκδοση του PS5, αλλά ένας YouTuber κατασκεύασε το τέλειο PlayStation 5 Slim.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Blizzard ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τα loot box στο Overwatch 2

Η Blizzard έχει ανακοινώσει ότι όλα τα αντικείμενα, τα νομίσματα, και τα loot box που διαθέτουν οι παίκτες του Overwatch, θα μεταφερθούν αυτόματα στο Overwatch 2. Ωστόσο, οι χρήστες εντόπισαν ένα πιθανό πρόβλημα.

Σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει η εταιρεία, το νέο της FPS παιχνίδι δεν θα έχει loot box. Αντιθέτως, θα περιέχει ένα νόμισμα με το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να αγοράζουν αντικείμενα της επιλογής τους.

GamingSteps#20220624 - Το Πρώτο PlayStation 5 Slim, Overwatch 2 Και Loot Box, Το Raft Εκτός Early Access

Αυτή η αποκάλυψη δημιούργησε στους χρήστες την απορία του τι θα συμβεί με τα loot box που έχουν στο Overwatch, αφού ο νέος τίτλος δεν περιέχει αυτό το αντικείμενο.

Ο εμπορικός επικεφαλής των δύο τίτλων, Jon Spector, συμμετείχε σε ένα AMA (Ask Me Anything ή Ρωτήστε Με Οτιδήποτε) στο reddit και σε μία από τις απαντήσεις του ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες δεν θα χάσουν κανένα αντικείμενο, ούτε καν τα loot box.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Spector, οι παίκτες μπορούν μέχρι τις 4 Οκτωβρίου του 2022, όπου θα ξεκινήσει η πρώτη σεζόν του Overwatch 2, να ανοίξουν όλα τα loot box που διαθέτουν.

Σε διαφορετική περίπτωση, κατά τη μεταφορά των αντικειμένων από τον ένα τίτλο στον άλλο, το σύστημα θα ανοίξει αυτόματα όλα τα κλειστά loot box και στη συνέχεια θα μεταφέρει τα ανάλογα αντικείμενα στον λογαριασμό του κάθε παίκτη.

Το Raft βγήκε από το Early Access με ένα μεγάλο update

Το Raft ξεκίνησε ως μία εργασία ενός φοιτητή, το 2016. Οι πρώτες εκδόσεις του ήταν διαθέσιμες αποκλειστικά στο itch.io και το 2018 το παιχνίδι μπήκε στο Steam σε Early Access.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια το γνωστό παιχνίδι επιβίωσης που λαμβάνει χώρα σε έναν ατελείωτο ωκεανό έχει λάβει δεκάδες update. Η Redbeet Interactive, δημιουργός του παιχνιδιού, έχει προσθέσει σε αυτό πάρα πολλά νέα αντικείμενα και πλούσιο περιεχόμενο.

Στις 20 Ιουνίου του 2022, το Raft βγήκε από Early Access και η Axolot Games, η εκδότης του, κυκλοφόρησε την έκδοση 1.0, η οποία μεταξύ άλλων περιέχει το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας του παιχνιδιού.

Το The Final Chapter, όπως ονομάζεται η έκδοση 1.0, αποτελεί το μεγαλύτερο update που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα για το παιχνίδι και προσθέτει σε αυτό τρεις νέες τοποθεσίες, το Varuna Point, το Temperance, και μία άγνωστη περιοχή που πρέπει να ανακαλύψουν οι παίκτες μόνοι τους.

Επιπλέον, το update προσθέτει στο Raft μία ανανεωμένη έκδοση της ιστορίας, η οποία περιέχει όλα τα παλιά κεφάλαια, γραμμένα από την αρχή, ώστε να έχουν καλύτερη συνοχή μεταξύ τους και να οδηγούν ομαλά στο τελικό κεφάλαιο.

Εκτός των παραπάνω, το The Final Chapter προσθέτει στο παιχνίδι επιβίωσης αρκετούς νέους εχθρούς, νέα αντικείμενα, χαρακτήρες, και πολλά ακόμα στοιχεία.

Αυτό είναι το πρώτο PlayStation 5 Slim

Η Sony δεν έχει παρουσιάσει ακόμη μία slim έκδοση του PlayStation 5 και ενδεχομένως αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή το 2023 ή το 2024, αν η εταιρεία ακολουθήσει το ίδιο χρονοδιάγραμμα με αυτό των PS2, PS3, και PS4.

Ωστόσο, ένας YouTuber ο οποίος ονομάζεται Perks και είναι γνωστός για τη δημιουργία ειδικών συσκευών, όπως βάσεις ακουστικών που φωτίζουν, PC που “αναπνέουν”, και άλλα, κατασκεύασε το πρώτο στον κόσμο PlayStation 5 Slim.

Ο Perks πήρε όλο το hardware της κονσόλας εκτός από το σύστημα ψύξης. Έπειτα, σχεδίασε και κατασκεύασε ένα μεταλλικό κουτί στο οποίο τοποθέτησε το hardware και ένα σύστημα ψύξης που δημιούργησε ο ίδιος.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα PlayStation 5 Slim με συνολικά μικρότερες διαστάσεις από την αρχική κονσόλα και πάχος μόλις 19 χιλιοστά. Η νέα κονσόλα είναι πλήρως λειτουργική και μάλιστα μετά από δοκιμές που πραγματοποίησε ο Perks διαπίστωσε ότι ψύχεται καλύτερα από το αυθεντικό PS5.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 26 Ιουνίου με 2 Ιουλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220624 - Το Πρώτο PlayStation 5 Slim, Overwatch 2 Και Loot Box, Το Raft Εκτός Early Access

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 26 Ιουνίου και 2 Ιουλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

28 Ιουνίου

  • Fobia – St. Dinfna Hotel – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • MX vs ATV Legends – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • DNF Duel – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
  • Escape Academy – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Disgaea 6 Complete – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC

30 Ιουνίου

  • The Galactic Junkers – σε PlayStation 4, Xbox One, και PC
  • Outriders Worldslayer – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • AI: The Somnium Files – nirvanA Inititivate – σε PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Monster Hunter Rise: Sunbreak – σε Nintendo Switch και PC
  • Rabbids Party of Legends – σε PlayStation 4, Xbox One, και Nintendo Switch

1 Ιουλίου

  • F1 2022 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Intro to Coding 2022

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Ιουλίου του 2022 το Intro to Coding 2022. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 762,41€, και κοστίζει μόνο 24,07€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Python Foundations”, το “The Complete Introduction to C++”, το “Bite-Sized HTML and CSS”, και το το “Intro to Coding with Scratch”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 16,57€ παίρνουμε επιπλέον το “Learn Object-Oriented C++ by Building a Game”, το “Intro to C++ Data Structures”, το “Python GUIs with Tkinter for Beginners”, το “Create a Retro Local Multiplayer Game”, και το “Scratch Projects – Beach Clean Up Game”.

Τέλος, αν δώσουμε από 24,07€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω και τα ακόλουθα:

  • Probability Foundations for Data Science
  • Build a Roguelike Game with C++ and SFML
  • Build a Pixel Art Paint App using Tkinter
  • Bite-Sized Roblox Game Development
  • Create a Spanish-Teaching Quiz
  • Create a Tower Defense Game
  • Intermediate Scratch – Self-Driving Car Simulation

The Complete Talisman Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 6 Ιουλίου του 2022 το The Complete Talisman Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 161,06€, και κοστίζει μόνο 10,26€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Talisman: Digital Edition (Adventurer Starter Pack)”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,15€ παίρνουμε επιπλέον 29 DLC του παιχνιδιού.

Τέλος, αν δώσουμε από 10,26€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, μαζί με 24 DLC για το Talisman.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Magnificent Mystery Machine Bundle

Με το The Magnificent Mystery Machine Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,05€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 7,95 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 10 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το The Magnificent Mystery Machine Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,99€, πέντε παιχνίδια για 16,49€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 21,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 15 τίτλους:

  • River City Girls
  • The Mummy Demastered
  • Dishonored – Definitive Edition
  • A Musical Story
  • Barotrauma
  • Quest Hunter
  • Pile Up! Box by Box
  • HordeCore
  • Golf With Your Friends
  • Dead Island Definitive Edition
  • The Escapists 2
  • Partisans 1941
  • Biped
  • Supraland
  • Ancient Enemy

Build Your Own Sizzling Bundle

Με το Build Your Own Sizzling Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Sizzling Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,09€, πέντε παιχνίδια για 3,35€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,59€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Verdun
  • Liberated
  • Tangledeep
  • Sunblaze
  • The Long Reach
  • Tannenberg
  • Super Fancy Pants Adventure
  • Shift Happens
  • Demon Pit
  • Dustforce DX
  • The Dark Eye: Memoria
  • Ken Follett's The Pillars of the Earth
  • Deponia Doomsday
  • High Speed Cataclysm
  • Defentron
  • Funk of Titans
  • HoPiKo
  • Zombie Kill of the Week – Reborn
  • SKYHILL

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το A Game Of Thrones: The Board Game και το Car Mechanic Simulator 2018

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition και το Car Mechanic Simulator 2018.

Το πρώτο είναι ένα ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2020, και το δεύτερο κυκλοφόρησε το 2017 και είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης.

Για να πάρουμε δωρεάν το A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition και το Car Mechanic Simulator 2018, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps