Home » Market News » Η realme παρέμεινε η μόνη κορυφαία μάρκα smartphone ανάμεσα στις 5 καλύτερες που σημείωσε ετήσια αύξηση αποστολών το 1ο τρίμηνο του 2022 στην Ευρώπη

Η realme παρέμεινε η μόνη κορυφαία μάρκα smartphone ανάμεσα στις 5 καλύτερες που σημείωσε ετήσια αύξηση αποστολών το 1ο τρίμηνο του 2022 στην Ευρώπη

Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone για το 2021 και ανάμεσα στις 4 κορυφαίες επωνυμίες smartphone στην Ευρώπη, έδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα όσον αφορά την απόδοσή της το πρώτο τρίμηνο, παραμένοντας η μόνη μάρκα smartphone ανάμεσα στις 5 κορυφαίες που κατέγραψε ετήσια αύξηση αποστολών μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2022 στην Ευρώπη, σύμφωνα με την Counterpoint.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στην Ευρώπη, η realme κατάφερε επίσης απίστευτες αποδόσεις, μεταβαίνοντας από τo Top 10 το 1ο τρίμηνο του 2021 στο Top 4 το πρώτο τρίμηνο του 2022, σηματοδοτώντας έτσι μια χρονιά ρεκόρ για την realme Europe, καθώς η εταιρεία βιώνει εξαιρετική ανάπτυξη, σημαντική αναγνώριση στην αγορά και σταθερή επέκταση σε νέα εδάφη. Η δυναμική της realme Europe τους τελευταίους 12 μήνες περιλαμβάνει:

• Ανάμεσα στις 4 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ επωνυμίες smartphone στην Ευρώπη: Για δύο συνεχόμενα τρίμηνα από το τέταρτο τρίμηνο του 2021 έως το πρώτο τρίμηνο του 2022, η realme εδραιώνει την 4η θέση στην ευρωπαϊκή αγορά και διατηρεί ρυθμό ανάπτυξης 177% το 1ο τρίμηνο του 2022 υπό το φόντο της παγκόσμιας πτώσης των smartphone, σύμφωνα με την έκθεση της Canalys τον Μάιο του 2022.
• Η Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Επωνυμία Smartphone στην Ευρώπη: Το 2021 ολόκληρο το έτος, η realme στέφθηκε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επωνυμία smartphone στην Ευρώπη με εκπληκτικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξης του 518%.
• Επιτυχημένη παρουσία στο MWC 2022: Η realme λάνσαρε την πρώτη της premium ναυαρχίδα, το realme GT 2 Pro στο MWC 2022. Η επιτυχία της σειράς GT 2 στο MWC 2022, που αναδείχτηκε και μέσα από το paper tech design και τα βιώσιμα υλικά, τοποθέτησε τη realme ως το καλύτερο brand του MWC 2022.

Με την πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς realme GT NEO 3 και με αποκορύφωμα τις συναρπαστικές συνεργασίες στο realme GT NEO 3 Naruto Edition και το realme GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition, η realme έκανε μεγάλα βήματα στις αγορές της Ευρώπης.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για περισσότερες προσφορές στην επίσημη ιστοσελίδα www.realme.com.

Σχετικά με τη realme

Η realme είναι μια μάρκα τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογικών προϊόντων με ολοκληρωμένη ανώτερη εμπειρία για παγκόσμιους χρήστες. Η realme ιδρύθηκε το 2018 και είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στην Ευρώπη 2021 και η ταχύτερη μάρκα smartphone που έφτασε τα 100 εκατομμύρια αποστολές ποτέ στην ιστορία. Το πρώτο τρίμηνο του 2022, η realme παρέμεινε στις Top 4 μάρκες smartphone στην Ευρώπη. στο Top 3 στην Πολωνία, στο Top 5 στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία και σε άλλες 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Η φιλοδοξία της realme είναι να θέσει τάσεις και να παρέχει στους ανθρώπους προϊόντα που εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία. Με δέσμευση στη δημιουργία ενός έξυπνου, συνδεδεμένου και μοντέρνου τρόπου ζωής για τους νέους, εκδημοκρατίζουμε την τεχνολογία αιχμής για να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας σε κάθε κατηγορία τιμών.

Η realme κυκλοφόρησε το realme TechLife Ecosystem, που υποστηρίζεται από τη στρατηγική 1+5+T, η οποία επικεντρώνεται στα smartphone και επεκτείνεται σε 5 βασικές κατηγορίες: έξυπνων τηλεοράσεων, φορητών συσκευών, TWS, φορητών υπολογιστών και tablet και προϊόντων τεχνολογίας της επωνυμίας realme TechLife® 3 κατηγοριών Smart Life Care, Smart Entertainment και Smart Connect. Η realme έχει αναπτύξει περισσότερα προϊόντα τεχνολογίας με καινοτόμους συνεργάτες για να εμπλουτίσει το Οικοσύστημα της realme TechLife.

Περισσότερες πληροφορίες για τη realme στο www.realme.com

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps