Home » Market News » Η Lenovo Ανοίγει Επίσημα Την Πρώτη Μονάδα Παραγωγής Της Στην Ευρώπη Στο Ullo Της Ουγγαρίας
FEATURED 110

Η Lenovo Ανοίγει Επίσημα Την Πρώτη Μονάδα Παραγωγής Της Στην Ευρώπη Στο Ullo Της Ουγγαρίας

Η Lenovo άνοιξε επίσημα τις πόρτες της πρώτης Μονάδας Παραγωγής της στην Ευρώπη. Με έδρα το Ullo της Ουγγαρίας, το εργοστάσιο εστιάζει κυρίως στην κατασκευή υποδομών server, συστημάτων αποθήκευσης και workstations υψηλής τεχνολογίας, για πελάτες σε όλη την περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Επεκτείνοντας τη διεθνή κατασκευαστική δραστηριότητά της Lenovo, η επένδυση αυτή αντιπροσωπεύει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες, τόσο για τον ιδιωτικό όσο και για τον δημόσιο τομέα στην Ουγγαρία, με αυξημένη παραγωγική ικανότητα, μεγαλύτερες δυνατότητες συνεργασίας με τοπικούς προμηθευτές και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η Μονάδα απασχολεί ήδη πάνω από 1.000 άτομα προσωπικό πλήρους απασχόλησης, σε διάφορους ρόλους μηχανικής, διαχείρισης και λειτουργίας, ενώ το νούμερο αυξάνεται διαρκώς όσο η Μονάδα οδεύει προς την πλήρη λειτουργία της.

Οι δυνατότητες σε υποδομές, το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και η τοποθεσία στο κέντρο της Ευρώπης, έκαναν την Ουγγαρία την ιδανική τοποθεσία για την κατασκευή της πρώτης ευρωπαϊκής Μονάδας Παραγωγής της Lenovo. Επιπλέον, μέρος της επένδυσης της Lenovo έχει υποστηριχθεί από την τοπική αυτοδιοίκηση, μέσω του Ουγγρικού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (HIPA).

Ο Francois Bornibus, Senior Vice President και EMEA President της Lenovo, σχολίασε: «Η επίσημη έναρξη εργασιών της νέας Μονάδας Παραγωγής μας στην Ουγγαρία, είναι ένα μοναδικό ορόσημο στη βελτιστοποίηση και εξέλιξη του παγκόσμιου δικτύου παραγωγής μας. Η τοποθεσία της Ουγγαρίας μας φέρνει πολύ πιο κοντά στους πελάτες μας στην Ευρώπη, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε πιο γρήγορα της ανάγκες τους, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Καθώς η Lenovo συνεχίζει να αναπτύσσεται σε όλο τον κόσμο, η καταπληκτική αυτή νέα Μονάδα Παραγωγής, θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην μελλοντική επιτυχία και το όραμά μας να φέρουμε εξυπνότερη τεχνολογία για όλους στην Ευρώπη. Βιώσιμα, γρήγορα και αποτελεσματικά».

Ο Róbert Ésik, Διευθύνων Σύμβουλος της Ουγγρικής Υπηρεσίας Προώθησης Επενδύσεων (HIPA), πρόσθεσε: «Είμαστε χαρούμενοι που η Lenovo, ηγέτης στον κλάδο της τεχνολογίας, με μακρόχρονη ιστορία στην παγκόσμια παραγωγή, επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας και να εγκαταστήσει τη νέα της Μονάδα Παραγωγής στην Ουγγαρία. Με τη Mονάδα να έχει πλέον επίσημα ξεκινήσει τη λειτουργία της, αναμένουμε να δούμε νέες ευκαιρίες συνεργασίας για τοπικούς προμηθευτές, που θα συμβάλλουν σε ένα καλύτερο οικονομικό περιβάλλον στην Ουγγαρία».

Καλύπτοντας σχεδόν 50.000 τετραγωνικά μέτρα σε δύο κτίρια και τρεις ορόφους, η νέα Μονάδα Παραγωγής είναι μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής της Lenovo. Η γραμμή παραγωγής μπορεί να παράγει περισσότερους από 1.000 servers και 4.000 workstations την ημέρα – ο καθένας κατασκευασμένος για τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Η Μονάδα είναι εξοπλισμένη με καινοτόμες δυνατότητες αυτοματισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος διαχείρισης του κτιρίου που λειτουργεί στον χώρο παραγωγής και στην περιοχή logistics για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας, της υγρασίας και της ρομποτικής σήμανσης DIMM. Αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στη Lenovo να διατηρεί τον βέλτιστο ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων της.

Το νέο, ειδικά κατασκευασμένο κτίριο έχει εξοπλιστεί με solar panels χωρητικότητας 0,5 μεγαβάτ –ενέργεια που ισοδυναμεί με την ηλεκτροδότηση ενός μικρού χωριού. Παράλληλα, η κατασκευή συσκευών σε τοπικό επίπεδο μειώνει δραματικά τα μίλια που διανύουν τα προϊόντα αυτά, παρέχοντας πιο αποτελεσματικές και βιώσιμες επιλογές μεταφοράς. Αυτό, σε συνδυασμό με καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής, όπως η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας διαδικασία συγκόλλησης χαμηλής θερμοκρασίας της Lenovo, θα βοηθήσει τη Lenovo να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Η Μονάδα Παραγωγής στην Ουγγαρία αποτελεί μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής παραγωγής και εφοδιαστικής αλυσίδας της Lenovo που εξυπηρετεί πελάτες σε 180 αγορές από 35+ τοποθεσίες παραγωγής σε όλο τον κόσμο – συμπεριλαμβανομένων της Αργεντινής, της Βραζιλίας, της Κίνας, της Γερμανίας, της Ουγγαρίας, της Ινδίας, της Ιαπωνίας, του Μεξικού και των ΗΠΑ. Η Lenovo είναι ευρέως αναγνωρισμένη για το παγκόσμιο υβριδικό μοντέλο παραγωγής της που περιλαμβάνει in-house κατασκευές, σε συνδυασμό με κατασκευές από συνεργάτες. Η στρατηγική αυτή, που αποτελεί βασική πηγή ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την εταιρεία, παρέχει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και έλεγχο στην ανάπτυξη προϊόντων και στις λειτουργίες της αλυσίδας εφοδιασμού, επιτρέποντας ταχύτερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.

Τον Μάιο του 2022 η Lenovo κατέκτησε την ένατη θέση στο Top 25 του Gartner Global Supply Chain για το 2022, ένα άλμα επτά θέσεων σε ένα χρόνο. Η αναγνώριση αυτή φέρνει στο προσκήνιο την Lenovo ως οργανισμό με ηγετική θέση στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού.

Εκτός από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στο Ullo, η Lenovo συνεχίζει σταθερά τη δέσμευσή της να υποστηρίζει την τοπική κοινότητα μέσω φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων, όπως δωρεές τεχνολογίας για τοπικά σχολεία και φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Δείτε εδώ τις εγκαταστάσεις:

Για τη Lenovo

H Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός αξίας US$70 δισεκατομμυρίων, που κατατάσσετε στο #159 στη λίστα Fortune Global 500, με 75.000 εργαζομένους και δραστηριότητα σε 180 αγορές σε όλον τον κόσμο. Εστιάζοντας σε ένα τολμηρό όραμα για την παροχή πιο έξυπνης τεχνολογίας για όλους, η Lenovo, με βάση την επιτυχία της ως η κορυφαία εταιρεία κατασκευής υπολογιστών στον κόσμο, επεκτείνεται σε νέους τομείς ανάπτυξης υποδομών, smartphones, αλλά και λύσεων και υπηρεσιών. O μετασχηματισμός αυτός, σε συνδυασμό με την καινοτομία της Lenovo που αλλάζει τον κόσμο, στοχεύει στο να χτίσει μια πιο περιεκτική, αξιόπιστη και βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία για όλους, παντού. Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: https://www.lenovo.com, και δείτε τα πιο πρόσφατα νέα μας στο StoryHub.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps