Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Ιούνιος 2022

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Ιούνιο έχουμε ένα ξυπνητήρι με ενσωματωμένη βάση ασύρματης φόρτισης, ένα τηλεσκόπιο για παιδιά και αρχάριους, και ένα φωτιστικό που δημιουργεί έναστρο ουρανό. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε ένα μίνι έξυπνο αυτοκαθαριζόμενο ενυδρείο, ένα τηλεχειριστήριο υπερύθρων για το κινητό, και μία ζυγαριά ακριβείας για τρόφιμα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ξυπνητήρι με ενσωματωμένη βάση ασύρματης φόρτισης

Στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά smartphone που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Στη στήλη με τα gadget έχουμε δει αρκετές βάσεις ασύρματης φόρτισης, είτε με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, είτε με ξεχωριστό σχεδιασμό.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2022

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο gadget να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για ένα ξυπνητήρι που στο πάνω μέρος έχει μία βάση ασύρματης φόρτισης. Στην οθόνη μπορούμε να δούμε την ώρα, την ημερομηνία, και τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος.

Η τιμή του ξυπνητηριού με την ενσωματωμένη βάση ασύρματης φόρτισης είναι 17,94€.

Τηλεσκόπιο για παιδιά και αρχάριους

Σε πολλούς αρέσει να παρακολουθούμε τα αστέρια στον ουρανό. Μάλιστα, αρκετοί θα θέλαμε να έχουμε ένα τηλεσκόπιο, ώστε να μπορούμε να ρίξουμε μία πιο κοντινή ματιά στα διάφορα ουράνια σώματα. Όμως, τα περισσότερα τηλεσκόπια είναι ιδιαίτερα ακριβά.

Το τηλεσκόπιο της φωτογραφίας είναι αρκετά οικονομικό, απευθύνεται σε αρχάριους, και έχει 170mm εστιακό μήκος και δυνατότητα μεγέθυνσης έως 40x.

Αν θέλουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στο χόμπι της αστρονομίας, ή να χαρίσουμε στο παιδί μας ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, τότε το συγκεκριμένο τηλεσκόπιο είναι ένα από τα καλύτερα και πιο οικονομικά που θα βρούμε στην αγορά. Η τιμή του είναι 36,00€.

Έξυπνο επιδαπέδιο φωτιστικό για το σαλόνι, το γραφείο, ή το υπνοδωμάτιο

Υπάρχουν έξυπνες συσκευές κάθε είδους, με τις πιο διαδεδομένες να είναι τα έξυπνα ηχεία και οι έξυπνες λάμπες. Αρκετές εταιρείες διαθέτουν έξυπνα φωτιστικά για το σαλόνι, την κουζίνα, το υπνοδωμάτιο, ή το γραφείο.

Το BlitzWolf BW-FLT2 είναι ένα έξυπνο φωτιστικό δαπέδου κατάλληλο για χρήση στο σαλόνι, στο γραφείο, ή στο υπνοδωμάτιο. Διαθέτει δέκα διαφορετικά επίπεδα φωτισμού και υποστηρίζει θερμοκρασίες χρώματος από 2700K έως 6500K.

Η μέγιστη φωτεινότητα της λάμπας του BlitzWolf BW-FLT2 είναι 2000 lumen και λειτουργεί με ρεύμα. Μπορούμε να προμηθευτούμε το έξυπνο φωτιστικό δαπέδου από το Banggood για 102,98€.

Φωτιστικό που δημιουργεί έναστρο ουρανό

Στη στήλη των gadget έχουμε δει διάφορα φωτιστικά. Κάποια είναι έξυπνα, και άλλα έχουν ιδιαίτερο σχεδιασμό.

Το φωτιστικό της φωτογραφίας δημιουργεί στους τοίχους του δωματίου ένα μοναδικό εφέ έναστρου ουρανού, που είναι γεμάτος με πλανήτες, αστερισμούς, και φανταστικά πλάσματα. Επιπλέον, μπορούμε να επιλέξουμε το χρώμα που θα έχει το φως.

Αυτό το ιδιαίτερο φωτιστικό λειτουργεί με ρεύμα ή με τρεις μπαταρίες AA. Αν θέλουμε τον δικό μας ουρανό στο υπνοδωμάτιο, στο γραφείο, ή στο σαλόνι, μπορούμε να αγοράσουμε αυτό το φωτιστικό στην τιμή των 22,90€.

Μίνι έξυπνο αυτοκαθαριζόμενο ενυδρείο

Τα πιο δημοφιλή κατοικίδια είναι οι σκύλοι και οι γάτες. Ωστόσο, υπάρχουν αμέτρητα ακόμη ζώα τα οποία μπορούμε να έχουμε ως κατοικίδια, όπως οι αράχνες, οι χελώνες, τα ψάρια, και άλλα.

Το DESGEO C180 είναι ένα μίνι αυτοκαθαριζόμενο ενυδρείο μικρών ψαριών. Επιπλέον, στο καπάκι του συγκεκριμένου ενυδρείου μπορούμε να φυτέψουμε μικρά φυτά και λουλούδια. Επίσης, έχει LED φωτισμό με δυνατότητα αλλαγής χρώματος.

Αν θέλουμε να φροντίζουμε μικρά ψάρια, αλλά βαριόμαστε να καθαρίζουμε το ενυδρείο, τότε μπορούμε να αγοράσουμε το DESGEO C180 με 125,09€.

Τσάντα πλάτης με LED οθόνη για προβολή συμβόλων και μηνυμάτων

Μία τσάντα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις, είτε διότι είμαστε σπουδαστές, είτε γιατί ως επαγγελματίες μεταφέρουμε διαρκώς έγγραφα, το laptop, και άλλα αντικείμενα.

Η παραπάνω τσάντα απευθύνεται στους λάτρεις των gadget και όχι μόνο. Πρόκειται για μία αδιάβροχη τσάντα με διαστάσεις 27,5x15x38,5 εκατοστά και χωρητικότητα 17 λίτρα.

Επίσης, διαθέτει μία LED οθόνη η οποία τροφοδοτείται μέσω powerbank. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της εταιρείας, μπορούμε να προβάλλουμε στην οθόνη μηνύματα, εικόνες, ή animation.

Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα και κοστίζει 161,63€ στο GearBest.

Βάση κινητού και tablet με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης τριών συσκευών

Μία βάση για το κινητό και το tablet θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη ζωή μας με πολλούς τρόπους.

Για παράδειγμα, ίσως μαγειρεύουμε κάποιο γεύμα και η συνταγή που ακολουθούμε είναι σε ηλεκτρονική μορφή. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλές να έχουμε το tablet πάνω στον πάγκο της κουζίνας.

Με τη βοήθεια μιας βάσης, όπως η IPAKY, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας πολύ πιο εύκολη.

Τη βάση μπορούμε να την τοποθετήσουμε εύκολα και γρήγορα σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια θέλουμε και έπειτα να ασφαλίσουμε σε αυτή το κινητό ή το tablet.

Επίσης, αυτή η βάση έχει μία θύρα USB type-C στην οποία μπορούμε να συνδέσουμε έναν φορτιστή και χρησιμοποιώντας τις θύρες USB type-A που διαθέτει, να φορτίσουμε έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα.

Την IPAKY μπορούμε να την προμηθευτούμε από το Banggood στην τιμή των 21,82€.

Τηλεχειριστήριο υπερύθρων για το κινητό

Ορισμένες φορές τυχαίνει να ψάχνουμε το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και να μην το βρίσκουμε. Ωστόσο, αρκετά smartphone διαθέτουν υπέρυθρες και κάποια εφαρμογή χειρισμού τηλεοράσεων, TV Box, και άλλων συσκευών.

Σε περίπτωση που το κινητό μας δεν έχει υπέρυθρες, μπορούμε να προμηθευτούμε το Joyroom JR-CY278 IR. Πρόκειται για ένα μικρό τηλεκοντρόλ, το οποίο συνδέεται σε κάθε smartphone με θύρα USB type-C, microUSB, ή Lightning, και κοστίζει 20,72€.

Ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη οδοντόβουρτσα με ηχητικές δονήσεις

Η προσωπική υγιεινή είναι το παν αν θέλουμε να αποφεύγουμε μολύνσεις, κακοσμία, ή ακόμα και σοβαρότερα προβλήματα υγείας. Αρκετοί οδοντίατροι θεωρούν ότι η συμβατική οδοντόβουρτσα δεν είναι η καλύτερη επιλογή για τον καθαρισμό των δοντιών και προτείνουν τη χρήση ηλεκτρικής.

Η Oclean X Sonic είναι μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα η οποία χρησιμοποιεί ηχητικές δονήσεις για να καθαρίζει τα δόντια και τα ούλα σε βάθος. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής που προσφέρει η εταιρεία, μπορούμε να παρακολουθούμε την υγιεινή του στόματος μας.

Επίσης, η Oclean X Sonic αντιλαμβάνεται πότε ασκούμε αυξημένη πίεση και μειώνει τη συχνότητα των ηχητικών δονήσεων. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διαθέτει προσφέρει έως 30 ημέρες αυτονομία. Η τιμή της συγκεκριμένης οδοντόβουρτσας στο Banggood είναι 49,12€.

Ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη λίμα για σκύλους και γάτες

Όσοι διαθέτουμε σκύλο ή γάτα, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το κόψιμο των νυχιών τους είναι μία δύσκολη διαδικασία. Ειδικά αν θέλουμε να την πραγματοποιήσουμε γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να τραυματίσουμε τα δάχτυλά τους.

Η Pawbby MG-NG001 είναι μία φορητή ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη λίμα για κατοικίδια, η οποία βοηθά στη γρήγορη και ασφαλή μείωση του μήκους των νυχιών. Η τιμή της ηλεκτρικής λίμας είναι 16,05€.

Έξυπνο φως για τη λεκάνη της τουαλέτας με αισθητήρα κίνησης

Όταν ξυπνάμε μέσα στη νύχτα για να πάμε στην τουαλέτα, αποφεύγουμε να ανάψουμε κάποιο φως. Το να φτάσουμε μέχρι την τουαλέτα είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να καταφέρουμε. Ωστόσο, όταν έχουμε φτάσει στη λεκάνη, δεν βλέπουμε πού είναι το καπάκι.

Αντί να ψάχνουμε πού είναι το καπάκι της λεκάνης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την LED Toilet Night Light Sensor Motion. Πρόκειται για μία λάμπα που διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και αισθητήρα κίνησης.

Μόλις πλησιάζουμε στη λεκάνη, η λάμπα ανάβει και έτσι μπορούμε να δούμε πού είναι η λεκάνη και το καπάκι της. Το φως για τη λεκάνη της τουαλέτας κοστίζει 15,27€.

Πολυεργαλείο για το καθάρισμα του αβοκάντο

Αν συνηθίζουμε να τρώμε σαλάτες, ίσως έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να καθαρίσουμε ένα ώριμο αβοκάντο. Η διαδικασία καθαρισμού ενός αβοκάντο είναι δύσκολη και πολλές φορές καταλήγει με ένα κατεστραμμένο φρούτο.

Με τη βοήθεια του εργαλείου της φωτογραφίας μπορούμε να κόψουμε το αβοκάντο στη μέση, να αφαιρέσουμε εύκολα το κουκούτσι, και να κόψουμε τη σάρκα του φρούτου σε φέτες. Αυτό το ιδιαίτερα χρήσιμο gadget κοστίζει 6,55€.

Ζυγαριά ακριβείας για τρόφιμα

Μία ζυγαριά ακριβείας μπορεί να φανεί χρήσιμη σε ποικίλες περιπτώσεις. Ειδικότερα, κατά την παρασκευή γλυκών πολλά μπορεί να πάνε στραβά, αν δεν ζυγίσουμε τα υλικά και ρίξουμε έστω και ένα γραμμάριο παραπάνω από κάποιο συστατικό.

Η Mrosaa είναι μία ζυγαριά η οποία μετρά το βάρος με ακρίβεια 1 γραμμαρίου και μπορεί να ζυγίσει έως 10 κιλά υλικών. Λειτουργεί με ρεύμα και υποστηρίζει έξι διαφορετικές μονάδες μέτρησης. Η τιμή της στο Banggood είναι 26,18€.

Συσκευή με laser για την ακριβή μέτρηση αποστάσεων

Είτε ασχολούμαστε με τις κατασκευές, είτε θέλουμε να μετρήσουμε κάτι με απόλυτη ακρίβεια, τα συμβατικά μέτρα και οι χάρακες δεν μπορούν να μας βοηθήσουν. Σχεδόν, πάντα θα υπάρχει διαφορά μεταξύ της τιμής που θα βρούμε με την πραγματική διάσταση.

Ορισμένες φορές, οι γραμμές που έχουν τυπώσει τα μηχανήματα πάνω σε αυτά τα εργαλεία, κατά την παραγωγή τους, ενδέχεται να παρουσιάζουν σφάλματα και να βρίσκονται σε λάθος θέση.

Επιπλέον, τις περισσότερες φορές, αυτά τα εργαλεία είναι κατασκευασμένα από υλικά τα οποία φθείρονται. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποια στιγμή οι διαστάσεις τους να διαφέρουν από αυτές που είχαν όταν τα χρησιμοποιήσαμε πρώτη φορά ή να μην μπορούμε να δούμε τι γράφουν.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Ιούνιος 2022

Το SINUOGE είναι μία συσκευή που μετρά αποστάσεις χρησιμοποιώντας ακτίνες laser. Διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η ακρίβεια με την οποία μετρά τις αποστάσεις είναι +/- 1,5 χιλιοστά, και κοστίζει 28,34€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Ιουνίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps