Home » Market News » Η HP Ξεκλειδώνει Δυνατότητες Για Gamers Για Να Παίζουν Όπου Και Όση Ώρα Θέλουν

Η HP Ξεκλειδώνει Δυνατότητες Για Gamers Για Να Παίζουν Όπου Και Όση Ώρα Θέλουν

Χαλάνδρι, 19 Μαΐου 2022 – Η HP Inc. παρουσίασε το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό για παιχνίδια που έχει σχεδιαστεί για gamers σε όλο τον κόσμο με τον θερμικά καινοτόμο φορητό υπολογιστή OMEN 16, το διαθέσιμο φορητό υπολογιστή Victus 15 και μια ποικιλία ισχυρών ενημερώσεων για το OMEN Gaming Hub για ενεργοποίηση υψηλών εμπειριών παιχνιδιού για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το gaming συνεχίζει να διεισδύει σε όλο τον κόσμο και στην Αμερική με το 76% του πληθυσμού των ΗΠΑ να παίζει παιχνίδια κατά μέσο όρο 16,5 ώρες την εβδομάδα το 2021, σημειώνοντας αύξηση 3,8 ωρών από το 2019. Οι συνολικές καταναλωτικές δαπάνες για υλικό και αξεσουάρ gaming για υπολογιστές αυξήθηκαν κατά 62% από το 2019, τονίζοντας την επιθυμία των ανθρώπων να κάνουν το PC gaming μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους.

«Καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στο gaming, θέλουν υλικό και λογισμικό που θα τους επιτρέψει να παίζουν περισσότερο, ενώ θα τους κρατά ενθουσιασμένους», δήλωσε η Josephine Tan, Global Head and General Manager, Consumer PCs της HP Inc. «Αυτές οι τελευταίες προσθήκες στο gaming οικοσύστημα της HP παρέχει σε ανθρώπους κάθε προέλευσης – νέους gamers και βετεράνους – τα εργαλεία που χρειάζονται για να επεκτείνουν τους ορίζοντές τους στο gaming, τώρα και μελλοντικά».

STAY COOL ΠΑΝΤΟΥ

Οι έμπειροι λάτρεις της περιπέτειας στο gaming ποθούν τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στο υλικό και το λογισμικό που τους επιτρέπουν να βιώσουν τους πιο προσφάτους τίτλους παιχνιδιών στις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις, ώστε να αισθάνονται πραγματικά αφοσιωμένοι όταν κατακτούν στο τελευταίο δευτερόλεπτο τη νίκη ή την ήττα. Αυτή η τελευταία προσθήκη στο οικοσύστημα OMEN προσφέρει νέες εμπειρίες που ξεπερνούν τα αναμενόμενα για να κρατήσουν τους gamers συνδεδεμένους, ψυχαγωγημένους και ενθουσιασμένους για το τι θα ακολουθήσει.

Αναβαθμισμένα Thermals: Οι αναβαθμίσεις με τη μορφή ενός πρόσθετου πέμπτου σωλήνα θερμότητας και τέταρτου αεραγωγού εκροής συνέβαλαν επιπρόσθετα σε μείωση -3% της GPU hinge και -14% της θερμοκρασίας bottom SSD, ενώ λειτουργούν επίσης κατά 5% πιο αθόρυβα σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, ώστε οι gamers να μπορούν να εξάγουν το Zen και παραμείνουν πλήρως συγκεντρωμένοι στους αγαπημένους τους τίτλους παιχνιδιών.

Επεξεργαστές σε Αρμονία: Σε συνεργασία με έναν ενσωματωμένο αισθητήρα IR thermopile, το OMEN Dynamic Power στο OMEN Gaming Hub μπορεί να ανιχνεύσει με ακρίβεια τη χωρητικότητα CPU και GPU σε πραγματικό χρόνο και να κατανείμει δυναμικά την ισχύ μεταξύ των δύο. Αυτό δημιουργεί επιπλέον χώρο για το κεφάλι και βελτιστοποιεί τα FPS εντός του παιχνιδιού με βάση την τρέχουσα δραστηριότητα παιχνιδιού για να επιτρέψει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Αυτή η τεχνολογία συνέβαλε σε αύξηση της απόδοσης έως και 18% στο 3D Mark Time Spy και έως και 36% αύξηση στην απόδοση της CPU σε σχέση με το περσινό μοντέλο.

Εξαιρετική Επίδοση: Τα εκπληκτικά γραφικά ζωντανεύουν τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών με έως και μια NVIDIA® GeForce® RTX™ 3070 Ti Laptop GPU και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες MAX Q ή AMD Ryzen™ RX 6650M. Καθαρίστε τα επίπεδα πιο γρήγορα από ποτέ με την σειρά επεξεργαστών Intel® Core™ i9-12900H ή με τους mobile επεξεργαστές AMD Ryzen™ 9 6900HX . Αποφύγετε την άκαιρη συμφόρηση μνήμης με έως και 32 GB DDR5 4800 MHz και επωφεληθείτε από τη γρήγορη πρόσβαση σε ζωτικής σημασίας αρχεία με έως και 2 TB PCIe Gen4x4 SSD.

Εντυπωσιακά Οπτικά Εφέ: Η δράση στην οθόνη ρέει έξοχα στον πίνακα IPS έως και 165Hz QHD με χρόνο απόκρισης 3ms και 100% sRGB. Απολαύστε χαμηλό μπλε φως με την πιστοποίηση οθόνης Eyesafe® από την TÜVRheinlan και έναν αυτόματο αισθητήρα φωτεινότητας που λειτουργούν για να κρατούν τα μάτια ξεκούραστα κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων περιπετειών. Τα φωτεινά γραφικά συνεχίζονται στο πληκτρολόγιο με φωτισμό RGB ανά πλήκτρο με την  ενσωμάτωση του OMEN Gaming Hub Light Studio για να επιτύχετε μια εμφάνιση που ταιριάζει με οποιοδήποτε θέμα ρύθμισης gaming.

Οι gamers λατρεύουν να βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους έκφρασης μέσω της προσαρμογής της εμφάνισης των gaming PC τους, είτε με RGB, αυτοκόλλητα ή άλλα, και γι' αυτό το νέο OMEN 16 θα κάνει το ντεμπούτο του σε χρώμα ceramic white για όσους προτιμούν ένα πιο φωτεινό φόντο

ΠΑΤΗΣΤΕ START ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

Κάθε gamer έχει μια ουσιαστική ιστορία προέλευσης που εξηγεί την εξερεύνηση του στο  PC gaming . Η σειρά Victus εισάγει τους gamers σε μια προσιτή, αλλά ανεβασμένη, εμπειρία gaming χτισμένη με το DNA του OMEN. Ως μικρότερο αδερφάκι της επωνυμίας OMEN, η Victus στοχεύει να βοηθήσει οποιονδήποτε, από οποιοδήποτε υπόβαθρο, να ξεπεράσει το συνηθισμένο στην προσπάθειά του να ανακαλύψει τι είδους gamer είναι.

Ως ο δεύτερος εισερχόμενος στη σειρά φορητών υπολογιστών Victus, o Victus 15 διαθέτει τρεις εντυπωσιακές χρωματικές επιλογές σε mica silver, performance blue και ceramic white, όλα εξοπλισμένα με ένα τυπικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό τυπωμένο με την αξέχαστη γραμματοσειρά που βρίσκεται στις συσκευές OMEN. Με εξαιρετικούς επεξεργαστές και γραφικά, ο καθένας μπορεί να κάνει πολλαπλές εργασίες όπως gaming, σερφάρισμα, επεξεργασία και άλλες με λειτουργίες που περιλαμβάνουν:

Συμπαγή Ισχύ: Η οθόνη 15 ιντσών διαθέτει επιλογές έως και FHD 144 Hz και Eyesafe®  σε χαμηλό μπλε φως, ενώ τοποθετείται άνετα πάνω σε ένα σχέδιο που διαθέτει διαγώνιο ίχνος 15 ιντσών για πρακτική καθημερινή φορητότητα. Τα οπτικά εφέ δεν κινήθηκαν ποτέ πιο γρήγορα με γραφικά που τροφοδοτούνται από NVIDIA® GeForce® RTX™ 3050 Ti Laptop GPU με ισχύ εντοπισμού ακτίνων 2ης γενιάς ή AMD Radeon RX 6500M. Αστραπιαία ταχύτητα και ανταπόκριση gaming με επιλογές έως επεξεργαστή Intel® Core™ i7-12700H10 ή mobile επεξεργαστές AMD Ryzen™ 7 5800H μαζί με μνήμη έως 16 GB DDR4-3200 MHz.

Chilly Inside: Οι φαρδιοί πίσω αεραγωγοί προσθέτουν μια οπτική αίσθηση πέρα από τη βελτιωμένη θερμική απόδοση, η οποία ενισχύεται από τη ροή αέρα τεσσάρων κατευθύνσεων και τη σχεδίαση διπλού σωλήνα θέρμανσης για να διατηρεί τα πράγματα δροσερά όταν το παιχνίδι γίνεται καυτό. Με έναν μόνο SSD έως Gen4 1TB PCIe storage, τα παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες γίνονται γρήγορα και απλά.

Ο Victus 15 διαθέτει 7% συνολική βελτίωση της ροής αέρα, 24% συνολική αναλογία ανοίγματος πίσω εξόδου και σημαντική βελτίωση της περιοχής εξαερισμού κατά 146%.

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Τόσο οι φορητοί υπολογιστές OMEN 16 όσο και οι φορητοί υπολογιστές Victus 15 διατίθενται με προεγκατεστημένο το OMEN Gaming Hub για να επωφεληθούν από ισχυρές εσωτερικές λειτουργίες, όπως η Λειτουργία απόδοσης, το Network Booster και το System Vitals για να βοηθήσουν τα παιχνίδια να λειτουργούν. Η νέα δυνατότητα Optimizer προχωράει ακόμη περισσότερο, επιτρέποντας στους λάτρεις να ελευθερώσουν πόρους του συστήματος και να τροποποιήσουν τις ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος χαμηλού επιπέδου για να μεγιστοποιήσουν τα FPS ανεξάρτητα από το αν ο υπολογιστής τους είναι OMEN, Vitus, προσαρμοσμένος ή άλλος. Επιπλέον, η πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες όπως Gallery, Rewards, Oasis Live και OMEN Light Studio με υποστήριξη για τα φώτα Twinkly αυξάνει τις εμπειρίες παιχνιδιού με νέους και συναρπαστικούς τρόπους.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps