Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Gaming Στα 799€ με το “Gaming PC – Lvl 1 Plus”
featured Image shop

Gaming Στα 799€ με το “Gaming PC – Lvl 1 Plus”

Η επιλογή προσωπικού υπολογιστή είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Αν κάποιος δεν έχει φτιάξει ποτέ ένα PC μόνος του, συνήθως θα καταφύγει σε έτοιμες λύσεις που συχνά δεν είναι υψηλών προδιαγραφών. Στο νέο μας μηνιαίο οδηγό θα βλέπουμε μία σύνθεση PCsteps, την οποία έχουμε δημιουργήσει εμείς ύστερα από εμπειρία χρόνων, ώστε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του νέου σας συστήματος, και την νέα υπηρεσία και τις εκπτώσεις που έχουμε στο PCsteps.shop.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Παρουσίαση

Στον μηνιαίο οδηγό αγοράς υπολογιστή του PCsteps μπορούμε να δούμε τις καλύτερες επιλογές με έτοιμα PC builds για κάθε χρήση, από 399 έως 17.667 ευρώ. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα αναλύσουμε την σύνθεση Gaming PC “Lvl 1 Plus”, την οποία μπορούμε να βρούμε εδώ στα 799 ευρώ, χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών και συναρμολόγησης, ετοιμοπαράδοτη.

Πάμε να δούμε κομμάτι-κομμάτι όλο το hardware της σύνθεσης αυτής.

Επεξεργαστής

Αρχικά, για τον επεξεργαστή της σύνθεσης επιλέξαμε τον Intel Core i3-10105F. Ο i3-10105F είναι ένας επεξεργαστής με 4 πυρήνες και 8 threads, βασική συχνότητα στα 3,7GHz με δυνατότητα να φτάσει έως τα 4,4GHz, και δεν έχει ενσωματωμένα γραφικά, ούτε και τη δυνατότητα για overclocking.

Για ένα μεσαίου επιπέδου σύστημα, ο συγκεκριμένος θα καλύψει τις ανάγκες μας και με το παραπάνω. Αφήσαμε την ψύκτρα της Intel, καθώς ο επεξεργαστής μας είναι κλειδωμένος, και έτσι δεν υπάρχει μεγάλη ανάγκη για να κινηθούμε σε aftermarket ψύκτρα.

Κάρτα γραφικών

Το συγκεκριμένο PC διαθέτει μία ξεχωριστή κάρτα γραφικών, την GTX 1050Ti 4GB LP σε υλοποίηση της MSI, με την οποία μπορούμε να παίξουμε όλα τα ελαφριά παιχνίδια σε 1080p 60fps με όλα τα settings στο maximum, όπως LoL και CS:GO. Για πιο απαιτητικά παιχνίδια, όπως Battlefield V και Assassin's Creed, θα χρειαστεί να ρίξουμε μερικά settings σε medium-low για να έχουμε σταθερά 60fps.

Benchmarks

Παρακάτω δείχνουμε το σκορ από το benchmark τεστ που τρέξαμε για το Gaming PC – Lvl 1 Plus.

3DMark Time Spy Benchmark test:

Μνήμη RAM

Στο σύστημα προσθέσαμε το στάνταρ σετ μνημών που χρειάζεται κάποιο αξιοπρεπές gaming build, δηλαδή 2x8GB μνήμες στα 3200MHz. Η διαφορά στην τιμή με τις μικρότερες συχνότητες είναι πολύ μικρή, και έτσι η επιλογή του σετ στα 3200MHz είναι μονόδρομος.

Μητρική κάρτα

Όλο το hardware της σύνθεσης μας πατάει πάνω σε ποιοτική και οικονομική μητρική, της MSI B560M Pro-E, με όλες τις απαραίτητες εξόδους που χρειάζεται ένα gaming σύστημα.

Αποθηκευτικός χώρος

Το σύστημα διαθέτει έναν M.2 NVMe 500GB δίσκο για τον κυρίως αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος είναι γρήγορος και ευρύχωρος για να εγκαταστήσουμε το λειτουργικό σύστημα, και τις επιπλέον εφαρμογές που χρειαζόμαστε για τις εργασίες μας.

Τροφοδοσία

Γνώμονας στην επιλογή του τροφοδοτικού για εμάς στο PCsteps είναι πάντοτε η ποιότητα και η αξιοπιστία, και όχι η χαμηλή τιμή ή τα πολλά Watt. Έτσι, για τη σύνθεσή μας, χρησιμοποιήσαμε το Corsair CV550 με 550 Watt με πιστοποίηση 80 Plus Bronze, το οποίο είναι υπεραρκετό για το σύστημα, και μας επιτρέπει να προσθέσουμε οτιδήποτε άλλο θελήσουμε στο μέλλον.

Η Corsair διαθέτει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με εγγυημένα αποτελέσματα, και τα προτιμούμε συχνά στις συνθέσεις μας.

Κουτί

Τέλος, η σύνθεση μας στεγάζεται στο κουτί Citadel Mesh της Kolink, χρώματος μαύρο. Πρόκειται, όπως βλέπουμε, για ένα αρκετά ευρύχωρο κουτί, με tempered glass στο πλάι, και RGB φωτισμό. Το κουτί είναι πιο κοντό σε ύψος σε σχέση με τα συνηθισμένα κουτιά, και πιο μικρό, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για περιπτώσεις όπου δε μας περισσεύει επιπλέον χώρος.

OS & εγγύηση

Η σύνθεση αυτή, όπως και όλες όσες έχουμε δημιουργήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεν διαθέτουν λειτουργικό σύστημα. Μπορείτε να προμηθευτείτε κλειδιά Windows, και όχι μόνο, εδώ. Επίσης, όλες οι συνθέσεις μας έρχονται με 3 χρόνια εγγύηση.

Εκπτώσεις Merch

Συνεχίζονται οι εκπτώσεις στο κατάστημα μας σε όλο το merch του PCsteps. Διαθέτουμε πέντε t-shirt με διαφορετικά σχέδια σε μεγέθη Small, Medium, Large, και Extra large, και μία μάσκα PCsteps για να προστατευτούμε από την πανδημία που μας ταλαιπωρεί.

Υπενθυμίζουμε ότι η προσφορά κουπονιού 10€ με αγορά ενός t-shirt δεν ισχύει όσο το merch βρίσκεται σε έκπτωση.

Υπηρεσία “Steps To Your New PC”

Εδώ και πολύ καιρό υπάρχει διαθέσιμη η νέα μας υπηρεσία “Steps To Your New PC” στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα PCsteps.shop. Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για τις έτοιμες συνθέσεις μας, τότε μπορεί να προχωρήσει με την αγορά της υπηρεσίας αυτής, ώστε η ομάδα του PCsteps να του δημιουργήσει μία νέα από την αρχή.

Η όλη διαδικασία έχει ως εξής. Αρχικά, προχωράμε σε εξόφληση της υπηρεσίας, είτε με τραπεζική κατάθεση, είτε με πληρωμή με κάρτα, και στη συνέχεια σας στέλνουμε ένα link με μία φόρμα Google. Η φόρμα αυτή έχει ερωτήσεις οι οποίες έχουν σχεδιαστεί συγκεκριμένα για να μάθουμε όλες τις προτιμήσεις σας.

Στη συνέχεια, με βάση τις απαντήσεις που βλέπουμε, προχωρούμε στην δημιουργία μίας σύνθεσης με γνώμονα πάντα την εύρεση VFM hardware σε όσο το δυνατόν πιο προσιτή τιμή.

Έπειτα, σας την αποστέλλουμε στο email σας, και εφόσον συμφωνείτε, προχωρούμε στην εξόφλησή της. Εδώ να σημειώσουμε ότι το αρχικό κόστος της υπηρεσίας, το οποίο είναι στα 25€, θα αφαιρεθεί από το τελικό ποσό. Η αποστολή της συναρμολογημένης σύνθεσης γίνεται μέσα σε 7 με 10 εργάσιμες ημέρες.

Σας άρεσε η παραπάνω σύνθεση?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, ή έχετε να προτείνετε επιπλέον ιδέες για custom συνθέσεις, μπορείτε να μας γράψετε στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps