Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Μάιος 2022

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Μάιο έχουμε μία τσάντα με οθόνη για την προβολή μηνυμάτων και μία συσκευή ταυτόχρονης φόρτισης iPhone, AirPods, και Apple Watch. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία mini arcade καμπίνα, μία βάση για την κατασκευή πληκτρολογίου, ένα πιστολάκι για μαλλιά που δεν φθείρει τις τρίχες, και έναν υγραντήρα που λειτουργεί ως αρωματικό χώρου και φωτιστικό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Mini arcade καμπίνα με πολλά ρετρό παιχνίδια

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρούμε arcade καμπίνες για να παίξουμε τα αγαπημένα μας διαχρονικά παιχνίδια. Ωστόσο, υπάρχουν gadget σαν το DATA FROG που μας επιτρέπουν να παίζουμε ρετρό παιχνίδια από την άνεση του καναπέ μας.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2022

Πρόκειται για μία μικρογραφία arcade καμπίνας με 2,8 ιντσών LCD οθόνη και ενσωματωμένο ηχείο, η οποία διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 600mAh και έχει προεγκατεστημένα 156 παιχνίδια.

Στη συσκευή θα βρούμε τον κλασικό μοχλό, έξι κουμπιά δράσης, και τρία κουμπιά ειδικών λειτουργιών. Η DATA FROG κοστίζει 28,64€.

Βάση για την κατασκευή πληκτρολογίου

Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά των gaming πληκτρολογίων είναι ότι μπορούμε να αλλάζουμε τους διακόπτες και τις όψεις των πλήκτρων. Το SKYLOONG GK68X / GK68XS είναι η βάση ενός DIY πληκτρολογίου.

Το σετ αποτελείται από την PCB, την πλάκα συναρμολόγησης, ένα κουτί κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, και τους σταθεροποιητές. Επιπλέον, το πακέτο περιέχει καλώδιο USB type-C, εξολκέα κουμπιών, και εξολκέα διακοπτών. Η τιμή του είναι 118,41.

Συσκευή ταυτόχρονης φόρτισης iPhone, AirPods, και Apple Watch

Κάθε συσκευή διαθέτει το δικό της φορτιστή και όταν επιχειρούμε να φορτίσουμε πολλές ταυτόχρονα, γεμίζει όλο το γραφείο καλώδια. Ευτυχώς, υπάρχουν gadget σαν το Bakeey 3-In-1.

Το Bakeey 3-In-1 λειτουργεί ως βάση φόρτισης στην οποία μπορούμε να φορτίζουμε ταυτόχρονα το iPhone, το Apple Watch, και τα AirPods. Η τιμή του στο Banggood είναι 25,77€.

Βάση οθόνης υπολογιστή με θύρες USB και βάση ασύρματης φόρτισης

Το αιώνιο πρόβλημα με τους σταθερούς υπολογιστές είναι ότι η οθόνη καταλαμβάνει αρκετό χώρο πάνω στο γραφείο. Ωστόσο, η χρήση μιας βάσης, όπως αυτή της εικόνας, βοηθά στο να απελευθερώσουμε αρκετό χώρο στην επιφάνεια του γραφείου.

Η Vaydeer είναι κατασκευασμένη από κράμα αλουμινίου και έχει διαστάσεις 54x20x9 εκατοστά. Ο κενός χώρος έχει ύψος 7 εκατοστά και επιτρέπει την αποθήκευση του πληκτρολογίου, ώστε να μην πιάνει χώρο όσο δεν το χρησιμοποιούμε.

Επιπλέον, η βάση στη μία πλευρά διαθέτει 4 θύρες USB και βάση ασύρματης φόρτισης για smartphone, ασύρματα ακουστικά, και smartwatch. Μπορούμε να την προμηθευτούμε από το Banggood για 76,39€.

Τσάντα με οθόνη για προβολή μηνυμάτων και εικόνων

Μία τσάντα μπορεί να φανεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις, είτε διότι είμαστε σπουδαστές, είτε γιατί ως επαγγελματίες μεταφέρουμε διαρκώς έγγραφα, το laptop, και άλλα αντικείμενα.

Η παραπάνω τσάντα απευθύνεται στους λάτρεις των gadget και όχι μόνο. Πρόκειται για μία αδιάβροχη τσάντα με διαστάσεις 27,5x15x38,5 εκατοστά και χωρητικότητα 17 λίτρα. Επίσης, διαθέτει μία LED οθόνη η οποία τροφοδοτείται μέσω powerbank.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της εταιρείας, μπορούμε να προβάλλουμε στην οθόνη μηνύματα, εικόνες, ή animation. Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε μαύρο χρώμα και κοστίζει 158,58€ στο GearBest.

Ατομικό επαναφορτιζόμενο φορητό μπλέντερ για χυμούς και smoothies

Σε αρκετούς αρέσουν τα smoothies και οι χυμοί. Χάρη στο φορητό μπλέντερ της φωτογραφίας, μπορούμε να φτιάχνουμε φρέσκους χυμούς και νόστιμα smoothies στο λεπτό, όπου και αν βρισκόμαστε.

Το μπλέντερ διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 1.300mAh και ισχυρό μοτέρ που καθιστά δυνατή τη μετατροπή μιας κούπας φρούτων σε χυμό μέσα σε 35 δευτερόλεπτα.

Το δοχείο του μπλέντερ έχει χωρητικότητα 300ml και χρησιμεύει ως ποτήρι. Μπορούμε να προμηθευτούμε το φορητό ατομικό μπλέντερ από το Banggood στην τιμή των 38,19€.

Βάση κατοπτρισμού της οθόνης του κινητού ή του tablet

Αν μας αρέσει να σχεδιάζουμε, αλλά δεν έχουμε ιδιαίτερο ταλέντο, ένα gadget σαν αυτό θα βοηθήσει στο να βελτιωθούμε.

Πρόκειται για μία βάση η οποία διαθέτει ειδική ακρυλική επιφάνεια που καθρεφτίζει την εικόνα που υπάρχει στην οθόνη του tablet ή του κινητού πάνω στο χαρτί που έχουμε τοποθετήσει δίπλα της.

Η ακρυλική επιφάνεια έχει επίστρωση που αποτρέπει το θόλωμα του ειδώλου. Μπορούμε να προμηθευτούμε την παραπάνω βάση από το Banggood στην τιμή των 9,19€.

3 σε 1: Υγραντήρας, ηλεκτρικό αρωματικό χώρου, και φωτιστικό

Η υγρασία του αέρα, ειδικά στους εσωτερικούς χώρους, είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει να τη διατηρούμε στα σωστά επίπεδα. Γι’ αυτό, είναι πάντα καλό να χρησιμοποιούμε κάποιον υγραντήρα.

Επιπλέον, σε όλους μας αρέσει να μυρίζει όμορφα το σπίτι, το γραφείο, και οι προσωπικοί μας χώροι. Κάποιοι χρησιμοποιούμε αρωματικά στικ και άλλοι έλαια, τα οποία διαλύουμε στο νερό και τα θερμαίνουμε στις κλασικές πήλινες βάσεις.

Η εικονιζόμενη συσκευή συνδυάζει τρία προϊόντα σε ένα. Είναι υγραντήρας, ηλεκτρικό αρωματικό χώρου, και φωτιστικό. Μετατρέπει έως 35ml υγρού την ώρα σε ομίχλη και το 380ml δοχείο που διαθέτει διαρκεί έως και 12 ώρες. Τέλος, η συσκευή ζυγίζει 168 γραμμάρια και κοστίζει 21,00€.

Μίνι επαναφορτιζόμενο σκουπάκι για το σπίτι και το αυτοκίνητο

Πολλοί απαγορεύουν το φαγητό στο αυτοκίνητο ή στο σαλόνι του σπιτιού, διότι ο καθαρισμός των καθισμάτων ή του καναπέ είναι δύσκολος. Ωστόσο, με τη μίνι φορητή σκούπα Baseus 4000Pa, μπορούμε πολύ εύκολα να συλλέγουμε μικρές ποσότητες σκουπιδιών.

Η Baseus 4000Pa διαθέτει ισχυρό μοτέρ και μπαταρία με χωρητικότητα 2.000mAh, που φορτίζει πλήρως σε 3 ώρες και 30 λεπτά. Επιπλέον, στο κουτί θα βρούμε δύο διαφορετικά στόμια καθαρισμού, υφασμάτινη σακούλα μεταφοράς, και καλώδιο φόρτισης. Μπορούμε να την αγοράσουμε με 47,12€.

Πιστολάκι για μαλλιά που δεν φθείρει τις τρίχες

Το πιστολάκι μαλλιών είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ περιποίησης, τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Όμως, η συχνή χρήση του έχει ως αποτέλεσμα τη φθορά των τριχών.

Με το Xiaomi Mijia H500 στεγνώνουμε τα μαλλιά μας χωρίς να τα φθείρουμε, καθώς χρησιμοποιεί λειτουργία έξυπνης ρύθμισης της θερμοκρασίας του αέρα. Επίσης, επιτρέπει την επιλογή θερμοκρασίας μεταξύ τριών διαφορετικών επιπέδων. Έχει μοναδικό σχεδιασμό, ισχυρό μοτέρ 1800W, και κοστίζει 70,66€.

Έξυπνη αυτόματη συσκευή ταΐσματος κατοικίδιων

Η σωστή διατροφή είναι σημαντική για κάθε οργανισμό. Όταν έχουμε κατοικίδιο, οφείλουμε να προσέχουμε τι τροφή του δίνουμε και τις ποσότητες που του προσφέρουμε.

Ίσως η έξυπνη αυτόματη συσκευή ταΐσματος να μην φροντίζει πλήρως ένα κατοικίδιο, αλλά τουλάχιστον τακτοποιεί το θέμα της τροφής. Με αυτή τη συσκευή, μπορούμε να προγραμματίζουμε το πότε και τι ποσότητες τροφής θα μπαίνουν στο πιάτο σίτισης.

Επιπλέον, χάρις στο ενσωματωμένο μικρόφωνο της συσκευής, μπορούμε να ηχογραφούμε εντολές και να προγραμματίζουμε την αναπαραγωγή τους, από το ηχείο που διαθέτει. Η Dogness Pet Feeder κοστίζει 95,49€ και η αγορά της αποτελεί σίγουρα μία καλή επένδυση για εμάς και το κατοικίδιό μας.

Διακόπτης για τη βρύση με αισθητήρες εγγύτητας

Αρκετές εταιρείες και οργανισμοί, καθώς και πολλοί άνθρωποι, προσπαθούν να μειώσουν την άσκοπη κατανάλωση νερού. Αν ανήκουμε σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, ο Xiaomi ZAJIA θα βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας.

Πρόκειται για έναν διακόπτη βρύσης ο οποίος διαθέτει αισθητήρες που επιτρέπουν τη ροή του νερού μόνο όταν πλησιάσουμε σ' αυτόν κάποιο αντικείμενο ή τα χέρια μας, όπως οι βρύσες που βλέπουμε στα αεροδρόμια, και όχι μόνο.

Ο Xiaomi ZAJIA έχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και μπορούμε να τον αγοράσουμε από το Banggood στην τιμή των 26,73€.

Θήκη για υγρό σαπούνι ή αντισηπτικό υγρό με αισθητήρα εγγύτητας

Η πανδημία του κορονοϊού βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών. Αυτό σημαίνει ότι, μεταξύ άλλων, πρέπει να αποφεύγουμε την επαφή με ξένα αντικείμενα και να πλένουμε τακτικά τα χέρια μας.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε τις κλασικές αντλίες για υγρό σαπούνι, οι οποίες δεν είναι τόσο ασφαλείς. Για παράδειγμα, σε κάποιο κοινόχρηστο χώρο, όπως ένα γραφείο, αγγίζουν αυτές τις αντλίες πολλά άτομα, μεταφέροντας ο ένας στον άλλο μικρόβια.

Αντίστοιχα, όταν επιστρέφουμε στο σπίτι από τα ψώνια, τη δουλειά, ή τη βόλτα, πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας. Αναγκαστικά πιάνουμε την αντλία για να βάλουμε σαπούνι, μεταφέροντας σε αυτή σημαντική ποσότητα μικροβίων.

Μπορούμε να μειώσουμε τη μετάδοση των μικροβίων χρησιμοποιώντας μία έξυπνη θήκη για υγρό σαπούνι ή αντισηπτικό υγρό. Η θήκη που σας προτείνουμε λειτουργεί με τρεις μπαταρίες AAA, διαθέτει δοχείο με 250ml χωρητικότητα, και κοστίζει 17,56€.

Επιπλέον, αν συνδυάσουμε αυτή τη θήκη με τον έξυπνο διακόπτη βρύσης που προτείνουμε παραπάνω, μπορούμε να πλένουμε τα χέρια μας χωρίς να αγγίξουμε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Τηλεκατευθυνόμενη βάρκα για το ψάρεμα

Σχεδόν κάθε λάτρης των gadget αγαπά τα τηλεκατευθυνόμενα οχήματα κάθε είδους. Εδώ έχουμε το Flytec 2011-5, που είναι ένα τηλεχειριζόμενο ταχύπλοο σκάφος για το ψάρεμα.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάιος 2022

Το Flytec 2011-5 είναι σχεδιασμένο για χρήση σε γλυκά νερά, όπως αυτά της πισίνας και των λιμνών. Το συγκεκριμένο σκάφος διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 5.200mAh, η οποία προσφέρει έως 24 ώρες συνεχούς χρήσης.

Η μέγιστη ταχύτητα του Flytec 2011-5 είναι τα 5,4 χιλιόμετρα ανά ώρα. Επιπλέον, το σκάφος διαθέτει ειδικά δοχεία στα οποία τοποθετούμε δόλωμα και μπορούμε να το ρίχνουμε στο νερό ώστε να προσελκύουμε ψάρια. Η τιμή του είναι 153,30€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Μαΐου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps