Home » Software » Παιχνίδια » Διαφημίσεις Στα Free-to-play Παιχνιδιών Των Xbox Και PS, Overwatch 2, Wrath of the Lich King Classic
GamingSteps#20220422 - Διαφημίσεις Στα Free-to-play Παιχνιδιών Των Xbox Και PS, Overwatch 2, Wrath of the Lich King Classic

Διαφημίσεις Στα Free-to-play Παιχνιδιών Των Xbox Και PS, Overwatch 2, Wrath of the Lich King Classic

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Microsoft και η Sony εξετάζουν το ενδεχόμενο της προσθήκης διαφημίσεων στα free-to-play παιχνίδια των Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, και PlayStation 5. Στις 26 Απριλίου, ξεκινάει η beta του Overwatch 2 και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με ελάχιστους ήρωες, μεταξύ των οποίων είναι η νέα ηρωίδα Sojourn, η Orisa, και ο Doomfist. Η Blizzard ανακοίνωσε το επόμενο expansion του World of Warcraft Classic, το οποίο θα είναι το Wrath of the Lich King. Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), θα λάβει χώρα στα τέλη Μαΐου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Microsoft και η Sony θέλουν να βάλουν διαφημίσεις στα free-to-play παιχνίδια

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Microsoft και η Sony εξετάζουν το ενδεχόμενο της προσθήκης διαφημίσεων στα free-to-play παιχνίδια των Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, και PlayStation 5.

GamingSteps#20220422 - Διαφημίσεις Στα Free-to-play Παιχνιδιών Των Xbox Και PS, Overwatch 2, Wrath of the Lich King Classic

Αρχικά, η Microsoft σχεδιάζει τη δημιουργία μία ιδιωτικής αγοράς μέσω της οποίας προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες θα μπορούν να εισάγουν διαφημίσεις στα παιχνίδια των κονσολών της.

Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει ειδικούς χώρους για τη φιλοξενία των διαφημίσεων μέσα στα παιχνίδια, ούτως ώστε το διαφημιστικό περιεχόμενο να μην επηρεάζει τη gaming εμπειρία των παικτών.

Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να υπάρχουν οθόνες προβολής διαφημίσεων στους προθάλαμους των παιχνιδιών, όπου συνήθως οι παίκτες περιμένουν την έναρξη ενός αγώνα. Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα skin με διαφημιστικά στοιχεία.

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι αυτή τη στιγμή δεν την ενδιαφέρει να έχει η ίδια κάποιο κέρδος από αυτές τις διαφημίσεις, αλλά η ενίσχυση των εσόδων όσων συνεργάζονται μαζί της και αναπτύσσουν free-to-play παιχνίδια.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πότε η Microsoft θα προσθέσει διαφημίσεις στα free-to-play παιχνίδια των κονσολών της. Ωστόσο, εν τέλει, η εταιρεία θα προσφέρει το 50% των εσόδων στους δημιουργούς των παιχνιδιών, ενώ τα υπόλοιπα έσοδα θα τα κρατά για την παροχή της υπηρεσίας των διαφημίσεων.

Από την άλλη μεριά, η Sony θέλει να προσθέσει στα παιχνίδια των κονσολών της διαφημιστικές πινακίδες, τις οποίες ενδεχομένως θα μισθώνει σε όποιον ενδιαφέρεται να διαφημίσει το προϊόν του.

Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει αμοιβές μέσω της παρακολούθησης διαφημίσεων. Πρόκειται για μία πάγια τακτική των δημιουργών free-to-play παιχνιδιών και εφαρμογών για φορητές συσκευές, Android, και iOS.

Όπως οι χρήστες των φορητών συσκευών, έτσι και οι κάτοχοι των PlayStation θα μπορούν να βλέπουν διαφημίσεις και να λαμβάνουν αμοιβές για τα free-to-play παιχνίδια που παίζουν στην κονσόλα τους.

Η Sony σχεδιάζει να προσφέρει ως αμοιβή κάτι παραπάνω από μικρές ποσότητες νομισμάτων. Για παράδειγμα, οι παίκτες θα μπορούν να λαμβάνουν ως αμοιβή skin, emote, και άλλα, ανάλογα με τη διάρκεια και το πλήθος των διαφημίσεων που βλέπουν.

Τέλος, στόχος της εταιρείας είναι να επεκτείνει τον κατάλογο των free-to-play παιχνιδιών και να αυξήσει τα παθητικά έσοδα της. Η προβολή των διαφημίσεων στα παιχνίδια των PlayStation θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τους Orisa και Doomfist στο Overwatch 2

Το Overwatch 2 φέρνει μεγάλες αλλαγές στο γνωστό παιχνίδι, από κάθε άποψη. Η Blizzard έχει πραγματοποιήσει τροποποιήσεις στο gameplay και στο περιβάλλον χρήστη, πρόσθεσε νέα mode, και εφάρμοσε σημαντικές αλλαγές στους ήρωες.

Στις 26 Απριλίου ξεκινάει η beta του παιχνιδιού και οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν με ελάχιστους ήρωες, μεταξύ των οποίων είναι η νέα ηρωίδα Sojourn, η Orisa, και ο Doomfist.

Η Blizzard έχει βελτιώσει τα γραφικά της Orisa και έχει προβεί σε διάφορες αλλαγές όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της. Αρχικά, τα βλήματα της βασικής ικανότητας της έχουν μειούμενο μέγεθος και σταδιακά προκαλούν λιγότερη ζημιά.

Επιπλέον, το κύριο όπλο της χρησιμοποιεί έναν νέο μηχανισμό θερμότητας, αντί για το κλασικό σύστημα με τα πυρομαχικά που απαιτούσε ο παίκτης να επαναγεμίζει το όπλο.

Η πρώτη ικανότητα της Orisa αλλάζει ριζική. Πλέον, ονομάζεται “Energy Javelin” και όταν τη χρησιμοποιεί η ηρωίδα εκτοξεύει ένα ακόντιο το οποίο ακινητοποιεί τον αντίπαλο και τον μετακινεί προς τα πίσω, σε σχέση με τη θέση στην οποία βρίσκεται.

Αν και η Blizzard διατήρησε την “Fortify”, πραγματοποίησε ορισμένες σημαντικές αλλαγές. Αυτή η ικανότητα μειώνει τη ζημία που δέχεται η ηρωίδα, της παρέχει 125 προσωρινή υγεία, μειώνει την ταχύτητα κίνησης κατά 20% και την αναπλήρωση θερμότητας κατά 50%.

Έπειτα έχουμε τη “Javelin Spin”, η οποία πήρε τη θέση της ικανότητας “Halt!”. Όταν είναι ενεργή αυτή η ικανότητα, η Orisa περιστρέφει το ακόντιο της και διαλύει τα βλήματα που έρχονται προς την κατεύθυνση της. Επιπλέον, σπρώχνει τους εχθρούς και αυξάνει τη δική της ταχύτητα κίνησης.

Τέλος, η ultimate ικανότητα της ηρωίδα ονομάζεται πλέον “Terra Surge” και της προσφέρει την ικανότητα να σπρώχνει τους αντιπάλους. Παράλληλα, το γνωστό tank αποκτά όλα τα πλεονεκτήματα της “Fortify” και εξαπολύει ένα κύμα που προκαλεί μεγάλη ποσότητα ζημιάς.

Από την άλλη, η Blizzard αποφάσισε να μετατρέψει τον Doomfist από έναν damage ήρωα σε tank, γι' αυτό αύξησε την υγεία του στο 450, από 250 που είναι στο αρχικό Overwatch.

Από εκεί και πέρα, ο ήρωας ρίχνει βλήματα με ρυθμό 0,4 δευτερόλεπτα από 0,65 δευτερόλεπτα και κάθε βολή του προκαλεί 5 ζημιά αντί για 6. Επιπλέον, η εταιρεία αντικατέστησε την ικανότητα “Uppercut” με την “Power Block”.

Στο Overwatch, ο Doomfist μπορεί να εκτοξεύσει έναν αντίπαλο στο αέρα προκαλώντας του μεγάλη ζημιά. Τώρα, ο ήρωας προστατεύει τον εαυτό του από κατά μέτωπο επιθέσεις και το μπλοκάρισμα μεγάλης ποσότητας ζημιάς ενισχύει την “Rocket Punch”.

Υπό κανονικές συνθήκες, η “Rocket Punch” φορτίζει σε 1 δευτερόλεπτο, προκαλεί 15 έως 30 ζημιά, και αν ο αντίπαλος χτυπήσει σε τοίχο παθαίνει 20 έως 40 ζημιά.

Ωστόσο, όταν η ικανότητα είναι ενισχυμένη από την “Power Block”, η μπουνιά που στέλνει ο Doomfist ταξιδεύει γρηγορότερα και πιο μακριά, και προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά.

Έπειτα, έχουμε τη “Seismic Slam” που πλέον εκτοξεύει τον ήρωα με τον ίδιο τρόπο που εκτελεί άλματα ο Winston και κατά την προσεδάφιση του προκαλεί ζημιά στους αντιπάλους, ενώ παράλληλα τους επιβραδύνει.

Τέλος, η ultimate ικανότητα του Doomfist παραμένει ίδια, αλλά η ενεργοποίηση της απαιτεί λιγότερο χρόνο, προκαλεί λιγότερη ζημιά, και μειώνει την ταχύτητα τον αντιπάλων.

Όλες οι λεπτομέρειες για το Wrath of the Lich King του WoW Classic

Η Blizzard ανακοίνωσε το επόμενο expansion του World of Warcraft Classic, το οποίο θα είναι το Wrath of the Lich King και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Το Wrath of the Lich King περιέχει ότι το αρχικό expansion του παιχνιδιού, μερικές νέες περιοχές τις οποίες μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες, και προσθέτει στο παιχνίδι την κλάση Death Knight με αρχικό επίπεδο το 55.

Επιπλέον, το νέο πακέτο αυξάνει το μέγιστο επίπεδο του World of Warcraft Classic στο 80 και προσθέτει το επάγγελμα Inscription. Τέλος, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν όλα τα κλασικά μπουντρούμια, όπως το Violet Hold.

Όσοι διατηρούν ενεργή συνδρομή στο κανονικό παιχνίδι, μπορούν να παίξουν δωρεάν το WoW Classic και να κατεβάσουν χωρίς επιπλέον κόστος το Wrath of the Lich King, όταν αυτό θα είναι διαθέσιμο.

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας

Το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας, Athens Digital Arts Festival (ADAF), θα λάβει χώρα στα τέλη Μαΐου και το φθινόπωρο του 2022 σε online μορφή.

Φέτος, η διοργάνωση έχει ως θέμα το “FutuRetro” και επιδιώκει οι επισκέπτες και οι δημιουργοί να δουν το μέλλον μέσα από τα μάτια του παρελθόντος, και το παρελθόν μέσα από τα μάτια του μέλλοντος.

Το θέμα “FutuRetro” επιλέχθηκε με αφορμή την ενηλικίωση του Φεστιβάλ και τη σύγχρονη δυσανασχέτηση και σκεπτικισμό για την κατάσταση του παρόντος, την κρίση του πολέμου, της πανδημίας, της οικονομίας, και της κλιματικής αλλαγής.

Για τη 18η διοργάνωση του, το ADAF στρέφεται στην επιστημονική φαντασία και στον ρετροφουτουρισμό, ως μέρος της επιστήμης του μέλλοντος, προσπαθώντας να δει τα τεχνολογικά επιτεύγματα του σήμερα από την πλευρά του παρελθόντος, αλλά και ως προοικονομία του αύριο.

Όπως κάθε χρόνο, το φεστιβάλ περιλαμβάνει και την κατηγορία Games, η οποία έχει ως στόχο να αναδείξει τη σχέση μεταξύ της τέχνης και του gaming.

Η 18η διοργάνωση του ADAF θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κοτζιά, στο κτιριακό συγκρότημα πρώην notoshome, και θα διαρκέσει από τις 25 Μαΐου έως και τις 29 Μαΐου.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 24 με 30 Απριλίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220422 - Διαφημίσεις Στα Free-to-play Παιχνιδιών Των Xbox Και PS, Overwatch 2, Wrath of the Lich King Classic

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 24 και 30 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

26 Απριλίου

  • Dune: Spice Wars – σε PC
  • The Serpent Rogue – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • King Arthur: Knight's Tale – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Zombie Army 4: Dead War – στο Nintendo Switch
  • Demon Gaze Extra – σε PC

27 Απριλίου

  • MLB The Show – στο Nintendo Switch
  • The Stanley Parable: Ultra Deluxe – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Vampire: The Masquerade – Bloodhunt – σε PlayStation 5

28 Απριλίου

  • Bugsnax – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Kaiju Wars – σε PC
  • Kapital: Sparks of Revolution – σε PC
  • Trigon: Space Story – σε PC
  • Cities: VR – Oculus Quest 2
  • Dorfromantik – σε PC
  • Rogue Legacy 2 – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Sherlock Holmes: Chapter One – σε PlayStation 4
  • Unsouled – σε Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Tasomachi: Behind the Twilight – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch

29 Απριλίου

  • Nintendo Switch Sports – στο Nintendo Switch
  • Ravenous Devils – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Sea of Craft – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The X Universe Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Μαΐου του 2022 το The X Universe Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει τίτλους αξίας 133,89€, και κοστίζει μόνο 16,40€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “X2: The Threat”, το “X: Tension”, και το “X: Beyond the Frontier”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 14,52€ παίρνουμε επιπλέον το “X3: Terran Conflict”, το “X3: Albion Prelude”, το “X Rebirth”, και το “X Rebirth: The Teladi Outpost”.

Τέλος, αν δώσουμε από 16,40€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “X4: Foundations”, το “X4: Split Vendetta”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 50% φθηνότερο το “X4: Cradle of Humanity” από το Humble Bundle.

Must-Play VR Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 4 Μαΐου το Must-Play VR Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 160,66€, και κοστίζει μόνο 16,47€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Vanishing Realms”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,15€ παίρνουμε επιπλέον το “PowerBeatsVR”, το “Traffic Jams”, το “Down The Rabbit Hole”, και το “Propagation VR – Coop DLC”.

Τέλος, αν δώσουμε από 16,47€ και πάνω, παίρνουμε όλα τα παραπάνω, το “Vacation Simulator”, το “Pistol Whip”, το “Ragnarock”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 25% φθηνότερο το “After the Fall” από το Humble Bundle.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Egg Bundle

Με το Mystery Bounty Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,35€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Egg Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle  του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,99€, πέντε παιχνίδια για 16,49€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 21,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • WHAT THE GOLF?
  • Lost Words: Beyond the Page
  • Zengeon
  • Kingdom Rush Origins – Tower Defense
  • Space Crew: Legendary Edition
  • Buddy Simulator 1984
  • Override 2: Super Mech League
  • Constructor Plus
  • Dead Age 2
  • Dust to the End
  • Gigapocalypse
  • Asterix & Obelix XXL: Romastered
  • Ruin Raiders
  • Blood And Zombies
  • YOLKED – The Egg Game
  • The Big Con
  • Hedon Bloodrite
  • SONG OF HORROR COMPLETE EDITION

Rogue Souls Bundle

Το Fanatical επέλεξε μερικά indie παιχνίδια τα οποία πρέπει να παίξουμε, σύμφωνα με τη σελίδα, και δημιούργησε το Rogue Souls Bundle.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας το Rogue Souls Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Shattered – Tale of the Forgotten King
  • Intravenous
  • ELDERBORN
  • Rising Hell
  • Neverinth
  • Wayward Souls

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 86,14€ και εμείς μπορούμε να τα αποκτήσουμε προσφέροντας 8,72€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Amnesia: Rebirth και το Riverbond στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος.

Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες δύο τίτλους, οι οποίοι είναι το Amnesia: Rebirth και το Riverbond.

Το πρώτο είναι ένα παιχνίδι τρόμου που κυκλοφόρησε το 2020, και το δεύτερο κυκλοφόρησε το 2019 και είναι μία περιπέτεια δράσης.

Για να πάρουμε δωρεάν το Amnesia: Rebirth και το Riverbond, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε τα παιχνίδια στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps