Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Απρίλιος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Απρίλιος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Απρίλιος 2022

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Απρίλιο έχουμε έναν οικονομικό εκτυπωτή για την εκτύπωση μικρών τρισδιάστατων αντικειμένων, ένα Bluetooth gaming ηχείο με RGB φωτισμό, και μία φορητή retro παιχνιδομηχανή. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία έξυπνη ζυγαριά που καταγράφει πολλά σωματικά δεδομένα, μία συσκευή ελέγχου της ποιότητας του νερού, και ένα λουρί σκύλου με LED φακό.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Εκτυπωτής για την εκτύπωση μικρών τρισδιάστατων αντικειμένων

Η εκτύπωση αντικειμένων με τη χρήση 3D εκτυπωτή είναι ένα ενδιαφέρον χόμπι. Ωστόσο, πολλοί το θεωρούν απαγορευτικό, κυρίως λόγω του κόστους του εξοπλισμού και των προγραμμάτων που απαιτούνται.

Ο Bene4 Mono SLA είναι ένας οικονομικός 3D εκτυπωτής με μέγεθος 24×25×43 εκατοστά, ο οποίος μπορεί να εκτυπώνει αντικείμενα με διαστάσεις μέχρι 13x8x15 εκατοστά.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Απρίλιος 2022

Η ανάγνωση των αρχείων προς εκτύπωση γίνεται μέσω ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης με τον υπολογιστή ή το κινητό. Επίσης, επιλέγουμε τα αντικείμενα που θέλουμε να εκτυπώσουμε, το υλικό που θα χρησιμοποιήσει ο εκτυπωτής, και πολλά άλλα, από την ενσωματωμένη 4,3 ιντσών οθόνη αφής.

Τον Bene4 Mono SLA μπορούμε να τον αγοράσουμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood για 343,60€.

Bluetooth gaming ηχείο με οθόνη και RGB φωτισμό

Τα περισσότερα ασύρματα ηχεία έχουν κυλινδρική, σφαιρική, ή γενικότερα κάποια απλή γεωμετρική μορφή. Ωστόσο, το SOAIY SH39 είναι ένα ασύρματο gaming ηχείο με ιδιαίτερο σχεδιασμό, οθόνη, και RGB φωτισμό.

Το SOAIY SH39 διαθέτει οθόνη για την προβολή διαφόρων πληροφοριών, δύο διπλά 6W ηχεία, και κουμπιά με τα οποία ελέγχουμε την αναπαραγωγή της μουσικής. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.600mAh και προσφέρει αυτονομία έως και 6 ώρες.

Επιπλέον, έχει θύρα USB, θύρα AUX, δέχεται κάρτες μνήμης, και μπορούμε να το συνδέσουμε μέσω Bluetooth με συσκευές οι οποίες τρέχουν Android, iOS, ή Windows. Η τιμή του ηχείου στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 62,55€.

Έξυπνος κύβος του Ρούμπικ από τη Xiaomi

Ο κύβος του Ρούμπικ είναι ένα τρισδιάστατο μηχανικό παζλ που επινόησε το 1974 ο Ούγγρος γλύπτης και αρχιτέκτονας, Έρνο Ρούμπικ. Ο αυθεντικός κύβος έχει 9 χρωματιστά τετράγωνα σε κάθε έδρα.

Από τη δημιουργία του κύβου μέχρι σήμερα, αρκετές εταιρείες έχουν αναπτύξει πολλές παραλλαγές. Οι περισσότερες έχουν μεγαλύτερο πλήθος τετραγώνων ανά έδρα. Η Xiaomi κυκλοφόρησε μία νέα, τεχνολογικά εξελιγμένη έκδοση του κύβου.

Ο έξυπνος κύβος του Ρούμπικ οπτικά δεν διαφέρει καθόλου με τον αυθεντικό. Ωστόσο, στο εσωτερικό του κρύβει ένα σύστημα αισθητήρων κίνησης έξι αξόνων και μπορούμε να τον συνδέσουμε μέσω Bluetooth στο κινητό.

Η Xiaomi προσφέρει μία εφαρμογή στην οποία συνδέουμε τον έξυπνο κύβο. Μέσω της εφαρμογής, μπορούμε να μάθουμε μεθόδους επίλυσης, να μετρήσουμε σε πόση ώρα λύσαμε τον κύβο, και πολλά άλλα.

Τον έξυπνο κύβο του Ρούμπικ μπορούμε να τον αγοράσουμε από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood, στην τιμή των 35,35€.

Φορητή retro παιχνιδομηχανή

Το συγκεκριμένο προϊόν απευθύνεται στους λάτρεις των retro παιχνιδιών και του διαχρονικού design που διέθετε το Nintendo Game Boy.

Πρόκειται για μία φορητή παιχνιδομηχανή η οποία επιτρέπει να τρέχουμε ROM παιχνιδιών των Nintendo DS, Nintendo 64, PlayStation 1, και 18 ακόμα κονσολών. Η συσκευή διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 3,5 ίντσες και διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα 3.900mAh που προσφέρει έως και 6 ώρες αυτονομία.

Επιπλέον, στο κουτί της παιχνιδομηχανής υπάρχουν δύο κάρτες μνήμης, οι οποίες περιέχουν 7.000 παιχνίδια. Μπορούμε να αποκτήσουμε τη φορητή παιχνιδομηχανή με 88,84€ από το Banggood.

Εργαλείο για την τοποθέτηση προστατευτικού οθόνης στο κινητό

Η αλλαγή προστατευτικού οθόνης στο κινητό είναι απλή, αλλά απαιτεί σταθερό χέρι, αρκετό καθάρισμα, και υπομονή. Αν κάτι πάει στραβά, το κενό μεταξύ οθόνης και προστατευτικού θα έχει μία ή περισσότερες εκνευριστικές φυσαλίδες.

Με το συγκεκριμένο gadget, μπορούμε να αλλάξουμε το προστατευτικό του κινητού μας γρήγορα και με ασφάλεια. Ακόμη και αν θεωρούμε τον εαυτό μας ειδικό στην αλλαγή προστατευτικών, καλό είναι να διαθέτουμε ένα τέτοιο εργαλείο. Η τιμή του είναι 5,25€.

Έξυπνο φωτάκι νυκτός με αισθητήρα κίνησης

Μία λάμπα νυκτός μπορεί να μας γλιτώσει από πολλά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε απλά φωτιστικά τα οποία έχουμε τοποθετημένα στο κομοδίνο και πρέπει πάντα να εντοπίζουμε τον διακόπτη τους.

Το Baseus Sunshine Full Moon είναι ένα έξυπνο φορητό φωτάκι το οποίο διαθέτει αισθητήρα κίνησης. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 1.200mAh και προσφέρει 36 ώρες αυτονομίας.

Επιπλέον, μπορούμε αν θέλουμε να αφαιρέσουμε το Baseus Sunshine Full Moon από τη βάση του και να το πάρουμε μαζί μας στο μπάνιο, στην κουζίνα, ή όπου πηγαίνουμε. Η τιμή του στο Banggood είναι 18,12€.

Βάση κινητού για τους αεραγωγούς του αυτοκινήτου

Όταν οδηγούμε, θέλουμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στο κινητό μας. Ο πιο ασφαλής τρόπος είναι να το τοποθετήσουμε σε κάποια ειδική βάση, είτε στο ταμπλό, είτε στους αεραγωγούς του κλιματισμού.

Η Oatsbasf 360° είναι μία βάση κινητού για το αυτοκίνητο στην οποία μπορούμε να τοποθετούμε smartphone με διαγώνιο από 4,7 έως 7,0 ίντσες. Πρόκειται για μία ελαφριά βάση με έξυπνο σχεδιασμό που κοστίζει 23,05€ στο Banggood.

Αποσπώμενο φωτάκι αυτοκινήτου με ενσωματωμένη μπαταρία

Τα αυτοκίνητα διαθέτουν ενσωματωμένα φώτα στην οροφή, τα οποία συνήθως δεν φωτίζουν επαρκώς τον χώρο της καμπίνας.

Το inAuto της Baseus είναι ένα αποσπώμενο φωτάκι οροφής αυτοκινήτου με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία έχει 400mAh χωρητικότητα και παρέχει έως και 3 ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Διαθέτει κουμπί αφής και μαγνητική βάση για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και ως φορητή πηγή φωτός. Μπορούμε να προμηθευτούμε το inAuto από το Banggood στην τιμή των 12,68€.

Αναδιπλούμενη λάμπα για το γκαράζ και την αποθήκη

Για να φωτίσουμε καλά διάφορους χώρους, όπως το γκαράζ και την αποθήκη, χρησιμοποιούμε συνήθως πολλές λάμπες μικρής απόδοσης ή μία λάμπα η οποία καταναλώνει αρκετό ρεύμα.

Ωστόσο, με τη χρήση μίας LED λάμπας, όπως αυτή της φωτογραφίας, μπορούμε να φωτίσουμε επαρκώς μικρούς και μεγάλους χώρους, καταναλώνοντας πολύ λίγο ρεύμα. Η συσκευή έχει ισχύς 60W και τα τέσσερα πτερύγια που διαθέτει παράγουν έως και 5.400 lumens.

Όταν η λάμπα είναι ανοιχτή, έχει διαστάσεις 35x35x12 εκατοστά και μπορούμε να την τοποθετήσουμε σε οποιοδήποτε ντουί τύπου E27. Η τιμή της είναι 28,26€.

Ντουί που μετατρέπει συμβατικούς λαμπτήρες σε έξυπνες λάμπες

Πλέον στη ζωή μας έχουν εισβάλλει για τα καλά οι έξυπνες συσκευές. Έχουμε τα έξυπνα ηχεία, τις ιδιοφυείς κούπες, ακόμη και καπάκια τουαλέτας από τη Xiaomi. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα gadget της κατηγορίας είναι τα έξυπνα φώτα.

Στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες έξυπνες λάμπες που μπορούν να αλλάζουν χρώματα, έχουν ρυθμιζόμενη ένταση φωτός, και πολλά άλλα. Ωστόσο, αυτές οι οποίες πραγματικά αξίζουν κοστίζουν αρκετά και για πολλούς αποτελούν είδος πολυτελείας.

Η SONOFF δημιούργησε ένα επαναστατικό gadget το οποίο μπορεί να μετατρέψει οποιονδήποτε λαμπτήρα σε έξυπνη λάμπα. Πρόκειται για ένα έξυπνο ντουί το οποίο υποστηρίζει φωνητικές εντολές και κοστίζει 18,52€.

Ψηφιακό θερμόμετρο με υπέρυθρες για εξ αποστάσεως μέτρηση θερμοκρασίας

Ένα ιατρικό θερμόμετρο είναι πάντα χρήσιμο, ειδικά τις περιόδους όπου βρίσκονται σε έξαρση οι ιώσεις. Ωστόσο, ένα ψηφιακό θερμόμετρο προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια από τα συμβατικά θερμόμετρα υδραργύρου.

Το θερμόμετρο της φωτογραφίας χρησιμοποιεί υπέρυθρη τεχνολογία ώστε να μετρά τη θερμοκρασία του σώματος από απόσταση. Κάθε μέτρηση έχει απόκλιση ±0.2℃ και πραγματοποιείται σε ένα δευτερόλεπτο.

Επίσης, λειτουργεί με δύο μπαταρίες AAA, έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει έως και 40 μετρήσεις, και κοστίζει 21,25€.

Έξυπνη ζυγαριά που καταγράφει πολλαπλά σωματικά δεδομένα

Το να ακολουθήσεις μία δίαιτα είναι δύσκολο, ειδικά όταν δεν βλέπεις άμεσα αποτελέσματα. Ωστόσο, μία έξυπνη ζυγαριά, όπως αυτή της BlitzWolf, βοηθά στο να παρακολουθούμε λεπτομερώς την πρόοδό μας.

Η έξυπνη ζυγαριά BW-SC1 έχει αισθητήρα “G” που μετρά το βάρος με ακρίβεια 100 γραμμαρίων. Επίσης, συνδέεται με ειδική εφαρμογή η οποία παρακολουθεί την πρόοδο μας και καταγράφει 13 διαφορετικά σωματικά δεδομένα.

Μερικά από τα στοιχεία που καταγράφει το app είναι το βάρος, ο δείκτης μάζας σώματος, το σωματικό λίπος, το βάρος των οστών, και πολλά άλλα. Μπορούμε να αγοράσουμε τη BlitzWolf BW-SC1 από το Banggood για 35,21€.

Συσκευή ελέγχου της ποιότητας του νερού

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε φίλτρα νερού στις οικιακές βρύσες. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ποιότητα του νερού που καταλήγει στο ποτήρι μας.

Το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη κατά τον έλεγχο ποιότητας του νερού είναι τα επίπεδα των αλάτων. Πρόκειται για μία πληροφορία που μπορούμε να μάθουμε εύκολα και γρήγορα με το TDS-983105.

Η συσκευή μετράει τα επίπεδα των πλήρως διαλυμένων στερεών στο νερό και εμφανίζει τη μέτρηση στην ενσωματωμένη οθόνη που διαθέτει. Επιπλέον, λειτουργεί με 4 μπαταρίες AG13.

Αν μας ενδιαφέρει να γνωρίζουμε την ποιότητα του νερού που πίνουμε ή χρησιμοποιούμε στην καφετιέρα μας, μπορούμε να αγοράσουμε τη συσκευή από το Banggood με 16,40€.

Λουρί σκύλου με LED φακό

Όσοι έχουμε σκύλο, φροντίζουμε να τον πηγαίνουμε βόλτα τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Προφανώς, όλοι διαθέτουμε ένα λουρί, αλλά ενδεχομένως δεν είναι σαν αυτό της φωτογραφίας.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Απρίλιος 2022

Το συγκεκριμένο λουρί είναι κατασκευασμένο από νάιλον υλικό, έχει αντιολισθητική λαβή, είναι ιδιαίτερα ελαφρύ, και το μήκος του λουριού είναι 3 μέτρα. Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο φακό για να μην χάνουμε τον δρόμο μας κατά τη νυχτερινή βόλτα και κοστίζει 20,84€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Απριλίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps