Home » Software » Παιχνίδια » Το Arceus στα Brilliant Diamond και Shining Pearl, Sims 4 Neighborhood, Hogwarts Legacy
GamingSteps#20220319 - Το Arceus στα Brilliant Diamond και Shining Pearl, Sims 4 Neighborhood, Hogwarts Legacy

Το Arceus στα Brilliant Diamond και Shining Pearl, Sims 4 Neighborhood, Hogwarts Legacy

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα θρυλικά τέρατα Arceus και Darkrai, από το παιχνίδι Pokémon Legends: Arceus, είναι διαθέσιμα στα Brilliant Diamond και Shining Pearl. Η Maxis κυκλοφόρησε ένα δωρεάν update για το The Sims 4, το οποίο επεκτείνει το χαρακτηριστικό Neighborhood Stories. Το Hogwarts Legacy, η open-world περιπέτεια του Χάρι Πότερ που λαμβάνει χώρα στη διάσημη σχολή μάγων, θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2022.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Τα Arceus και Darkrai είναι διαθέσιμα στα Brilliant Diamond και Shining Pearl

Από τις 16 Μαρτίου, τα θρυλικά τέρατα Arceus και Darkrai, από το παιχνίδι Pokémon Legends: Arceus, είναι διαθέσιμα στα Brilliant Diamond και Shining Pearl.

Ωστόσο, για να μπορέσουν οι παίκτες να τα προσθέσουν στη συλλογή τους, θα πρέπει να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία διαφέρει για το κάθε ένα από τα τέρατα.

GamingSteps#20220319 - Το Arceus στα Brilliant Diamond και Shining Pearl, Sims 4 Neighborhood, Hogwarts Legacy

Αρχικά, για να αποκτήσει κάποιος το Arceus, στα Brilliant Diamond και Shining Pearl, θα πρέπει να έχει στην κατοχή του έναν από τους δύο τίτλους και το Pokémon Legends: Arceus.

Έπειτα, εφόσον τερματίσει τα παιχνίδια, μπορεί να πάει στο υπνοδωμάτιο που έχει στο Diamond ή στο Pearl, όπου θα βρει ένα Azure Flute.

Για να ξεκινήσει τη μάχη με το Arceus, πρέπει να πάει με το ειδικό αντικείμενο στο Spear Pillar, την κορυφή του Mount Coronet. Εκεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσει το θρυλικό πλάσμα και αφού το αποδυναμώσει, να το πιάσει χρησιμοποιώντας μία pokéball.

Από την άλλη, το Darkrai θα είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια ενός ειδικού event, το οποίο θα λάβει χώρα στα Brilliant Diamond και Shining Pearl, θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου και θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου.

Όποιος παίκτης επιθυμεί να αποκτήσει το θρυλικό τέρας, πρέπει να συμμετέχει στο event, όπου θα λάβει ως αμοιβή ένα Mystery Gift. Έπειτα, πρέπει να νικήσει την ομάδα εκπαιδευτών Elite Four, να ολοκληρώσει το National PokéDex, και να μπει στο Hall of Fame.

Εφόσον ο παίκτης πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορεί να επισκεφθεί το Newmoon Island, όπου θα βρει το Darkrai. Για να το προσθέσει στη συλλογή του, θα πρέπει να το προκαλέσει, να παλέψει μαζί του, και μόλις το αποδυναμώσει να το πιάσει με μία pokéball.

Δωρεάν update του The Sims 4 επεκτείνει τις Neighborhood Stories

Οι παίκτες του The Sims 4 παραπονιόντουσαν ότι οι NPC του παιχνιδιού δεν άλλαζαν καθόλου τη ζωή τους με την πάροδο του χρόνου, παρά το γεγονός ότι μεγάλωναν ηλικιακά και πέθαιναν.

Στις 23 Νοεμβρίου του 2021, η δημιουργός του παιχνιδιού, η Maxis, ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο ονομάζεται Neighborhood Stories και παρουσιάζει στον παίκτη στιγμές των NPC, τις οποίες δεν μπορεί να ελέγξει.

Από τις 30 Νοεμβρίου του 2021, όπου και το χαρακτηριστικό μπήκε στο The Sims 4, οι NPC μπορούν να ζουν τη δική τους ζωή, χωρίς επιρροές από τη ζωή του χαρακτήρα που έχει δημιουργήσει ο παίκτης.

Ωστόσο, η ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών για τους NPC ήταν περιορισμένη και οι Neighborhood Stories αφορούσαν μόνο όσους NPC ζούσαν κοντά στον παίκτη.

Στις 15 Μαρτίου του 2022, η Maxis κυκλοφόρησε ένα δωρεάν update, το οποίο επεκτείνει αυτό το χαρακτηριστικό. Αρχικά, πλέον επηρεάζει NPC που ζουν αρκετά πιο μακριά από το σπίτι του παίκτη.

Έπειτα, προσθέτει τη δυνατότητα υιοθεσίας νεαρών sim ή κατοικίδιων ζώων, την επιλογή αλλαγής καριέρας, και την ικανότητα οι NPC να κυοφορούν παιδιά. Επιπλέον, οι NPC μπορούν τώρα πια να μετακομίζουν σε διαφορετικό οικόπεδο και να πεθαίνουν από διάφορα ατυχήματα.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2022

Το Hogwarts Legacy, η open-world περιπέτεια του Χάρι Πότερ που λαμβάνει χώρα στη διάσημη σχολή μάγων, θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2022 σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC.

Η Avalanche Software και η Sony Interactive Entertainment, η δημιουργός και η εκδότης του παιχνιδιού, αντίστοιχα, δημοσίευσαν ένα gameplay βίντεο το οποίο παρουσιάζει αρκετά στοιχεία του επερχόμενου τίτλου.

Μεταξύ άλλων, το βίντεο δείχνει το μενού δημιουργίας χαρακτήρα, μερικές από τις δραστηριότητες που θα μπορούν να κάνουν οι παίκτες μέσα και έξω από το σχολή μάγων, και ένα μικρό κομμάτι της ιστορίας του παιχνιδιού.

Το Hogwarts Legacy λαμβάνει χώρα στα τέλη του 1800, περίπου 100 χρόνια πριν την ιστορία του Χάρι Πότερ. Ο χαρακτήρας του παίκτη είναι ένας νέος μάγος ή μάγισσα που φοιτά στο πέμπτο έτος.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες μπορούν να συμμετέχουν σε μαθήματα, να εκτελούν ξόρκια, να εξερευνήσουν το κάστρο και άλλες περιοχές, ενώ υπάρχει και η επιλογή να γίνουν “σκοτεινοί” μάγοι και να σκοτώνουν άλλους χαρακτήρες.

Τέλος, το Hogwarts Legacy περιέχει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά ενός RPG δράσης, συμπεριλαμβανομένων της δημιουργίας αντικειμένων, του δέντρου δεξιοτήτων, των αποστολών, και πολλών άλλων.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 20 με 26 Μαρτίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220319 - Το Arceus στα Brilliant Diamond και Shining Pearl, Sims 4 Neighborhood, Hogwarts Legacy

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 20 και 26 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

22 Μαρτίου

  • Rune Factory 5 – στο Nintendo Switch
  • Kraken Academy – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch

24 Μαρτίου

  • The Ascent – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Expedition Zero – σε PC
  • Lumote: The Mastermote Chronicles – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, και Google Stadia
  • A Memoir Blue – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Relayer – σε PlayStation 4 και PlayStation 5

25 Μαρτίου

  • GhostWire: Tokyo – σε PlayStation 5 και PC
  • Kirby and the Forgotten Land – στο Nintendo Switch
  • Tiny Tina's Wonderlands – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The Ultimate Racing Sim Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 30 Μαρτίου του 2022 το The Ultimate Racing Sim Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει τίτλους αξίας 342,96€, και κοστίζει μόνο 11,93€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 4,58€ παίρνουμε το “Automobilista”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 8,26€ παίρνουμε επιπλέον το “Assetto Corsa Ultimate Edition”, το “rFactor 2”, και το “NASCAR Heat 5 Ultimate Edition”.

Τέλος, αν δώσουμε από 11,93€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Assetto Corsa Competizione”, το “DRIFT21”, το “Automobilista 2”, 3 μήνες συνδρομή για το “iRacing”, και κουπόνια για 20% έκπτωση στις τιμονιέρες Thrustmaster T248 και Thrustmaster T150.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα κουπόνια έκπτωσης για τις τιμονιέρες είναι διαθέσιμα για αγορές στις ΗΠΑ και μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Ωστόσο, με τη χρήση ενός VPN μπορείτε να αγοράσετε κανονικά τις τιμονιέρες και να εισάγετε διεύθυνση αποστολής Ελλάδος.

Humble Heroines

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 23 Μαρτίου του 2022 το Humble Heroines. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 220,79€, και κοστίζει μόνο 17,59€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Tacoma”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 10,55€ παίρνουμε επιπλέον το “Gears 5”, το “Celeste”, και το “Cloudpunk”.

Τέλος, αν δώσουμε από 17,59€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “SCARLET NEXUS”, το “Bloodstained: Ritual of the Night”, και το “Severed Steel”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Bounty Bundle

Με το Mystery Bounty Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 7,35 ευρώ, παίρνουμε τα κλειδιά δέκα παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Bounty Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,79€, πέντε παιχνίδια για 15,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 21,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Tinytopia
  • Time Loader
  • Disjunction
  • Gravewood High
  • Subway Midnight
  • Pine
  • Warhammer 40,000: Mechanicus
  • Warhammer 40,000: Mechanicus – Upgrade to Omnissiah Edition – DLC
  • Beyond Blue
  • Ancient Enemy
  • Low Magic Age
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion
  • Praetorians – HD Remaster
  • Partisans 1941
  • Tropico 5 – Complete Collection
  • Commandos 2 – HD Remaster
  • Lacuna – A Sci-Fi Noir Adventure
  • Witch It
  • Door Kickers Double Pack
  • CryoFall

Indie Must Play Bundle

Το Fanatical επέλεξε μερικά indie παιχνίδια τα οποία πρέπει να παίξουμε, σύμφωνα με τη σελίδα, και δημιούργησε το Indie Must Play Bundle.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας το Indie Must Play Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • N++ (NPLUSPLUS)
  • Going Under
  • Yooka-Laylee and the Impossible Lair
  • Virgo Versus The Zodiac
  • Automachef
  • Smile For Me

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 107,54€ και εμείς μπορούμε να τα αποκτήσουμε προσφέροντας 4,19€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το In Sound Mind στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “In Sound Mind”, μία περιπέτεια τρόμου που κυκλοφόρησε το 2021.

Για να πάρουμε δωρεάν το In Sound Mind, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps