Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2022
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2022

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Μάρτιος 2022

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Μάρτιο έχουμε ένα ασύρματο Bluetooth ηχείο με μορφή ρετρό ραδιοφώνου, έναν τηλεσκοπικό φακό κάμερας για το κινητό, και ένα ασύρματο χειριστήριο με βάση για το κινητό. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε μία συσκευή εντοπισμού μικρών και μεγάλων αντικειμένων, ένα LED ρολόι τοίχου με αυτόματη ρύθμιση της έντασης του φωτός, και επαναφορτιζόμενα LED φώτα για το ποδήλατο.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ασύρματο Bluetooth ηχείο με μορφή ρετρό ραδιοφώνου

Τα περισσότερα ασύρματα ηχεία έχουν κυλινδρική, σφαιρική, ή γενικότερα κάποια συμβατική γεωμετρική μορφή. Ωστόσο, το ηχείο της Portable Retro Radio μοιάζει με ρετρό ραδιόφωνο.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2022

Το ηχείο διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, κουμπιά διαφόρων λειτουργιών, υποδοχή για κάρτα μνήμης, θύρα USB, και θύρα AUX. H τιμή του ηχείου στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 18,33€.

Συσκευή hub με πολλές θύρες για τον υπολογιστή

Οι περισσότεροι κατασκευαστές laptop επιλέγουν να προσθέσουν στα προϊόντα τους τις απολύτως απαραίτητες θύρες. Παράλληλα, τα USB Hub προσφέρουν περιορισμένο πλήθος θυρών.

Μία συσκευή όπως αυτή της Baseus θα μας λύσει τα χέρια, διότι διαθέτει πολλές θύρες για διάφορες συσκευές. Μεταξύ των θυρών θα βρούμε αρκετές USB 3.0, Type-C, θύρα ήχου 3.5mm, θύρα VGA, θύρες HDMI, αναγνώστη καρτών μνήμης, και άλλα.

Η τιμή της συσκευής πολλαπλών θυρών της Baseus είναι 56,45€ στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood.

Τηλεσκοπικός φακός κάμερας για το κινητό

Η αγορά ενός τηλεσκοπίου είναι μία πολύ ακριβή επένδυση και λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να ξοδέψουν τόσα χρήματα για ένα χόμπι.

Το Moge 40X60 Monocular μετατρέπει το κινητό σε τηλεσκόπιο. Ο φακός υποστηρίζει λειτουργία νυκτός και αυτόματο ζουμ, επιτρέποντάς μας να βλέπουμε και να φωτογραφίζουμε αντικείμενα από μεγάλες αποστάσεις υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Στη συσκευασία του τηλεσκοπικού φακού θα βρούμε τον φακό, μία βάση που μας επιτρέπει να τοποθετούμε το κινητό μας σε αυτόν, ένα τρίποδο, και ένα πανάκι καθαρισμού. Η τιμή του φακού είναι 19,71€ στο Banggood.

Ασύρματο χειριστήριο με βάση για το κινητό

Πλέον, οι περισσότεροι παίζουμε παιχνίδια κάθε είδους στο κινητό, και ένα ασύρματο χειριστήριο αποτελεί ένα gadget που πρέπει να κατέχουμε.

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά ασύρματα χειριστήρια, αλλά το iPEGA PG – 9218 διαθέτει ενσωματωμένη βάση για το κινητό. Επιπλέον, είναι συμβατό με κάθε smartphone που υποστηρίζει σύνδεση Bluetooth 5.0. Η τιμή του είναι 24,19€.

Συσκευή εντοπισμού μικρών και μεγάλων αντικειμένων

Αρκετές φορές τυχαίνει να ψάχνουμε κάποιο στικάκι, τα κλειδιά, και άλλα μικρά ή μεγάλα αντικείμενα. Η Baseus βρήκε τη λύση στο πρόβλημα και δημιούργησε μία συσκευή εντοπισμού που μπορούμε να τοποθετήσουμε εύκολα, σε οποιοδήποτε αντικείμενο θέλουμε.

Το Baseus T2 Pro είναι μία μικρή συσκευή εντοπισμού που διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 240mAh, η οποία προσφέρει αυτονομία 365 ημέρες.

Όταν θέλουμε να εντοπίσουμε το αντικείμενο στο οποίο έχουμε τοποθετήσει το Baseus T2 Pro, απλώς πατάμε το κουμπί εντοπισμού από την εφαρμογή για κινητά που προσφέρει η εταιρεία.

Το Baseus T2 Pro παράγει έναν ήχο με ένταση 80 έως 100dB, ενώ μέσω του χάρτη στην εφαρμογή μπορούμε να δούμε το σημείο στο οποίο βρίσκεται το αντικείμενο που ψάχνουμε. Η συσκευή εντοπισμού κοστίζει 14,31€ στο Banggood.

Βάση ασύρματης φόρτισης με αποσπώμενο φωτάκι νυκτός

Αρκετές φορές τυχαίνει να σηκωθούμε τη νύχτα για να πάμε τουαλέτα και να χτυπήσουμε στο κομοδίνο. Ευτυχώς, υπάρχουν gadget, όπως αυτό της φωτογραφίας, τα οποία μας βοηθούν να βλέπουμε στο σκοτάδι.

Η N1 είναι μία βάση ασύρματης φόρτισης η οποία διαθέτει αποσπώμενο LED φωτάκι νυκτός. Το φωτάκι έχει ενσωματωμένη μπαταρία με χωρητικότητα 1.000mAh, η οποία παρέχει έως 26 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Η τιμή της βάσης είναι 9,30€.

Ατομικός φορητός βραστήρας νερού και θερμός

Οι περιπτώσεις στις οποίες ενδέχεται να χρειαστούμε ζεστό νερό είναι αρκετές. Για παράδειγμα, ίσως θέλουμε να φτιάξουμε ένα καταπραϋντικό ρόφημα.

Στο σπίτι έχουμε την επιλογή να ζεστάνουμε όσο νερό θέλουμε, χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρικό βραστήρα, ένα γκαζάκι υγραερίου, τον φούρνο μικροκυμάτων, και τα λοιπά.

Όταν όμως βρισκόμαστε στο γραφείο ή σε κάποιο κάμπινγκ, δεν έχουμε στη διάθεσή μας τόσες πολλές επιλογές. Ευτυχώς, υπάρχουν συσκευές όπως ο φορητός ατομικός βραστήρας και θερμός της UGASUN.

Ο Portable Electric Kettle έχει ισχύ 300W και χωρητικότητα 400 ml. Μπορούμε να αγοράσουμε τον βραστήρα – θερμό από το διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood με 26,48€.

Βάση για κούπα η οποία διατηρεί ζεστό το ρόφημα

Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι χαμηλή, τα ζεστά ροφήματα κρυώνουν γρήγορα, κάτι που είναι ιδιαίτερα εκνευριστικό. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε θερμό, τα οποία συνήθως διατηρούν ζεστό το ρόφημα για 2 με 3 ώρες.

Μία βάση σαν αυτή της φωτογραφίας μπορεί να διατηρεί μόνιμα ζεστό οποιοδήποτε ρόφημα. Λειτουργεί με ρεύμα, ζυγίζει 340 γραμμάρια, και είναι αδιάβροχη. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βάση θέρμανσης με κάθε είδους κούπα, άσχετα με το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη.

Η τιμή της στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood είναι 27,93€.

Ρολόι που χρησιμεύει ως καθρέφτης και συσκευή φόρτισης

Το εικονιζόμενο ρολόι έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό και ποικίλες λειτουργίες. Αρχικά, η επιφάνεια που καλύπτει την πρόσοψη είναι καλυμμένη με ειδική επίστρωση, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε ως καθρέφτη.

Έπειτα, διαθέτει αισθητήρα φωτός για να ρυθμίζει το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης και συσκευή δόνησης η οποία παράγει δονήσεις όταν χτυπάει το ξυπνητήρι. Τέλος, έχει δύο θύρες USB για τη φόρτιση του κινητού και άλλων συσκευών.

Μπορούμε να αγοράσουμε το παραπάνω ρολόι με 26,79€ από το Banggood.

LED ρολόι τοίχου με αυτόματη ρύθμιση της έντασης του φωτός

Κατά καιρούς, στη στήλη των gadget έχουμε δει διάφορα ρολόγια. Το καθένα τους έχει ξεχωριστό σχεδιασμό και αυτός είναι ένας από τους λόγους που τα επιλέγουμε.

Το ρολόι της φωτογραφίας έχει διάμετρο 30,5 εκατοστά, προβάλλει την ώρα σε 12ωρη και 24ωρη μορφή, και διαθέτει έναν δακτύλιο από 60 χωριστά LED τα οποία μετρούν τα δευτερόλεπτα.

Η ένταση του φωτός των LED και της κεντρικής οθόνης προσαρμόζεται αυτόματα, ανάλογα με το πόσο έντονος είναι ο φωτισμός στον περιβάλλοντα χώρο. Τέλος, το ρολόι λειτουργεί με ρεύμα και μπορούμε να το αγοράσουμε από το Banggood για 31,36€.

Γυαλιά μεγέθυνσης αντικειμένων

Όσοι κατασκευάζουμε μινιατούρες και άλλα μικρά αντικείμενα, θα εκτιμήσουμε ιδιαίτερα τα γυαλιά της φωτογραφίας. Πρόκειται για ένα σετ γυαλιών για τη μεγέθυνση αντικειμένων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ABS υλικό.

Οι φακοί που διαθέτουν τα γυαλιά μεγεθύνουν τα αντικείμενα έως 25 φορές και είναι από ακρυλικό υλικό, το οποίο προσφέρει αυξημένη διαύγεια. Επιπλέον, τα γυαλιά έχουν 2 LED φώτα που βοηθούν να βλέπουμε καλύτερα ακόμα και σε χώρους με χαμηλό φωτισμό. Η τιμή τους στο Banggood είναι 17,91€.

Φορητή συσκευή μασάζ για τον αυχένα

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι υποφέρουν από χρόνιους πόνους στον αυχένα και το μόνο που τους ανακουφίζει είναι το μασάζ. Όμως, δεν γνωρίζουμε όλοι κάποιον που ξέρει να κάνει μασάζ. Επίσης, ακόμα και αν ξέρουμε ένα τέτοιο άτομο, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα.

Η Jeeback G20 είναι μία έξυπνη φορητή συσκευή η οποία κάνει μασάζ με 4 διαφορετικούς τρόπους σε 15 ταχύτητες. Επίσης, η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 1.500mAh και προσφέρει αρκετές ώρες συνεχούς λειτουργίας.

Τέλος, η συσκευή ζυγίζει 250 γραμμάρια και τα άκρα της έχουν σχήμα “L” για την πιο άνετη τοποθέτηση της στους ώμους. Μπορούμε να προμηθευτούμε τη φορητή συσκευή μασάζ από το Banggood για 28,24€.

Επαναφορτιζόμενα LED φώτα για το ποδήλατο

Όσοι έχουμε μετακινηθεί με ποδήλατο στην πόλη, ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι, ειδικά αν δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός. Γι' αυτό, είναι απαραίτητο να διαθέτουμε μπροστά και πίσω φως.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Μάρτιος 2022

Το BIKIGHT Bike Light Set αποτελείται από δύο αδιάβροχα LED φώτα με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, οι οποίες προσφέρουν μέχρι και 15 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από ABS υλικό και κράμα αλουμινίου και φορτίζουν μέσω USB.

Μπορούμε να αγοράσουμε το BIKIGHT Bike Light Set για 11,16€ από το Banggood.

Μαγνητικό έξυπνο ράφι πολλαπλών χρήσεων για το μπάνιο

Συνήθως επιλέγουμε να αφήνουμε τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση στο μικρό ράφι του καθρέφτη που έχουμε στο μπάνιο.

Επίσης, αρκετοί τοποθετούμε τις οδοντόβουρτσες σε κάποιο ποτήρι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το νερό που μένει σε αυτές, εφόσον τις ξεπλένουμε, να τρέχει μέσα στο ποτήρι και να δημιουργεί ένα γλοιώδες επίστρωμα.

Το Jordan&Judy Multifunctional Magnetic Holder είναι ένα ράφι με ειδική θήκη για οδοντόβουρτσες. Επιπλέον, έχει μαγνητικές επιφάνειες που συγκρατούν τα ποτήρια πολλαπλών χρήσεων που το συνοδεύουν.

Τέλος, διαθέτει ένα μικρό συρτάρι, ειδική θήκη για την οδοντόκρεμα, θέση για smartphone, και αρκετό χώρο για να τοποθετούμε προϊόντα περιποίησης. Η τιμή του στο Banggood είναι 24,19€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Μαρτίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας, στο Questions.pcsteps.gr.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps