Home » Software » Παιχνίδια » Crysis 4, Παιχνίδι Επιβίωσης Blizzard, Overwatch Lunar New Year 2022
GamingSteps#20220128 - Crysis 4, Παιχνίδι Επιβίωσης Blizzard, Overwatch Lunar New Year 2022

Crysis 4, Παιχνίδι Επιβίωσης Blizzard, Overwatch Lunar New Year 2022

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Crytek, δημιουργός των παιχνιδιών Crysis, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της σειράς, ο οποίος έχει το προσωρινό όνομα “Crysis 4”. Η Blizzard Entertainment, δημιουργός των StarCraft, World of Warcraft, Diablo, Hearthstone, και Overwatch, αποκάλυψε ότι αναπτύσσει ένα παιχνίδι επιβίωσης το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες. Το Overwatch Lunar New Year 2022 είναι live σε όλες τις πλατφόρμες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Το Crysis 4 είναι ο επόμενος τίτλος της σειράς των γνωστών FPS παιχνιδιών

Στις 26 Ιανουαρίου, η Crytek, δημιουργός των παιχνιδιών Crysis, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της σειράς, ο οποίος έχει το προσωρινό όνομα “Crysis 4”.

Ο Avni Yerli, CEO της εταιρείας, είπε ότι η Crytek είναι περήφανη που όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται με την κοινότητα των παιχνιδιών της για τη δημιουργία τίτλων που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των παικτών.

Επιπλέον, σημείωσε πως τα γνωστά FPS παιχνίδια είναι ιδιαίτερα σημαντικά για πολλούς ανθρώπους και ότι αγαπήθηκαν από παίκτες σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, ανέφερε ότι μερικοί από τους παίκτες αυτών των τίτλων εργάζονται πλέον στη gaming βιομηχανία.

Γι' αυτό, η Crytek θέλει να είναι βέβαιη ότι το Crysis 4 θα ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες των οπαδών της σειράς.

Η εταιρεία δεν ανέφερε ακριβή ημερομηνία, ούτε καν χρονιά κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Ωστόσο, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή είναι σε αρχικό στάδιο και θα χρειαστεί το κοινό να περιμένει αρκετά μέχρι να παίξει τον νέο τίτλο της σειράς.

Η Blizzard αναπτύσσει παιχνίδι επιβίωσης

Στις 25 Ιανουαρίου, η Blizzard Entertainment, δημιουργός των StarCraft, World of Warcraft, Diablo, Hearthstone, και Overwatch, αποκάλυψε ότι αναπτύσσει ένα παιχνίδι επιβίωσης το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες.

Ο νέος τίτλος θα λαμβάνει χώρα σε ένα εντελώς νέο σύμπαν, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με το σύμπαν οποιουδήποτε από τα τρέχοντα παιχνίδια της εταιρείας. Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε ότι το παιχνίδι είναι στα πρώτα στάδια ανάπτυξης.

GamingSteps#20220128 - Crysis 4, Παιχνίδι Επιβίωσης Blizzard, Overwatch Lunar New Year 2022

Η Blizzard Entertainment δεν ανακοίνωσε το όνομα του παιχνιδιού, το οποίο χαρακτήρισε ως “untitled”, ούτε κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Ωστόσο, αναζητά άτομα τα οποία θα συμμετέχουν στην ομάδα ανάπτυξης του νέου τίτλου.

Το επερχόμενο παιχνίδι, θα είναι ο πρώτος αυθεντικός τίτλος της Blizzard μετά την κυκλοφορία του Overwatch το 2016.

Overwatch Lunar New Year 2022: The Year of the Tiger

Το εορταστικό επετειακό event του Overwatch για την Κινέζικη Πρωτοχρονιά είναι live σε όλες τις πλατφόρμες. Όπως κάθε χρόνο, το “Lunar New Year” φέρνει γιορτινές δραστηριότητες και παρουσιάζει μία σειρά από θεματικά skin.

Το φετινό Lunar New Year θα διαρκέσει έως τις 15 Φεβρουαρίου. Κατά τη διάρκεια του event, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το co-op PvP mode Capture the Flag, το Capture the Flag Blitz, το Bounty Hunter, και αρκετές εβδομαδιαίες προκλήσεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, είναι διαθέσιμα τα εορταστικά loot box που περιέχουν όλα τα περσινά θεματικά skin, καθώς και μερικά νέα που η εταιρεία πρόσθεσε στο παιχνίδι.

Επιπλέον, στα loot box θα βρούμε όλα τα παλιά διακοσμητικά, καθώς και δύο νέα εορταστικά emotes, για τη Widowmaker και τον Genji, και ένα νέο εορταστικό intro για το Zenyatta.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 30 Ιανουαρίου με 5 Φεβρουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220128 - Crysis 4, Παιχνίδι Επιβίωσης Blizzard, Overwatch Lunar New Year 2022

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 30 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

1 Φεβρουαρίου

  • Life is Strange Remastered Collection – σε PlayStation 4, Xbox One, PC, και Google Stadia

2 Φεβρουαρίου

  • The Waylanders – σε PC

3 Φεβρουαρίου

  • Sherlock Holmes: Crimes And Punishments – στο Nintendo Switch

4 Φεβρουαρίου

  • Cheftastic!: Buffet Blast – σε PC
  • Dying Light 2 Stay Human – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Maglam Lord – σε PlayStation 4 και Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Brain Tickler Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Φεβρουαρίου του 2022 το Brain Tickler Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει τίτλους αξίας 94,88€, και κοστίζει μόνο 8,83€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Heal”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 8,44€ παίρνουμε επιπλέον το “LUMINES REMASTERED” και το “while True: learn() Chief Technology Officer Edition”.

Τέλος, αν δώσουμε από 8,83€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Mars Horizon”, το “The Signifier Director's Cut”, και το “Retro Machina”.

PC Building Simulator Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Φεβρουαρίου του 2022 το PC Building Simulator Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 70,05€, και κοστίζει μόνο 13,28€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “PC Building Simulator”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 5,15€ παίρνουμε επιπλέον το “Republic of Gamers Workshop”, το “Razer Workshop”, και το “Overclocked Edition Content”.

Τέλος, αν δώσουμε από 13,28€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “EVGA Workshop”, το “Fractal Design Workshop”, το “AORUS Workshop”, το “Esports Expansion”, το “NZXT Workshop”, και το “Overclockers UK Workshop”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

2022 Mystery Bundle

Με το 2022 Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,35€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το 2022 Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,69€, πέντε παιχνίδια για 15,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 21,25€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Everhood
  • Iratus: Lord of the Dead
  • Immortal Realms: Vampire Wars
  • Baldur's Gate II: Enhanced Edition
  • Before Your Eyes
  • Baldur's Gate: Enhanced Edition
  • The Falconeer + The Falconeer – The Hunter DLC Double Pack
  • Some Distant Memory
  • Creepy Tale 2
  • Taxi Chaos
  • Blacksad: Under the Skin
  • Syrian Warfare – Deluxe Edition
  • Unrailed!
  • Wargame Double Pack
  • Those Who Remain
  • Infectonator 3: Apocalypse
  • Act of Aggression – Reboot Edition
  • Lethal League Blaze
  • The Suicide of Rachel Foster
  • Mini Motor Racing X

Fanatical Quest VR Bundle

Το Fanatical επέλεξε μερικά VR παιχνίδια για Oculus / Meta Quest και Quest 2 VR και δημιούργησε το Fanatical Quest VR Bundle.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας το Fanatical Quest VR Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Zombieland: Headshot Fever (Quest VR)
  • Death Lap (Quest VR)
  • Accounting+ (Quest VR)
  • Skyworld: Kingdom Brawl (Quest VR)
  • Gadgeteer (Quest VR)
  • SculptrVR (Quest VR)
  • Gloomy Eyes (Quest VR)
  • Ghost Giant (Quest VR)
  • Κουπόνι για 60% έκπτωση στο Zero Caliber: Reloaded

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 129,92€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 15,99€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το DAEMON X MACHINA στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “DAEMON X MACHINA”, ένα third-person shooter παιχνίδι δράσης που κυκλοφόρησε το 2019.

Για να πάρουμε δωρεάν το DAEMON X MACHINA, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών. Επιπλέον, θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps