Home » Market News » Ο Όμιλος Quest στηρίζει "Το Χαμόγελο του Παιδιού"
Featured QUEST GROUP

Ο Όμιλος Quest στηρίζει “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμπληρώνει φέτος 25+1 χρόνια συνεχούς δραστηριοποίησης για την υποστήριξη περισσότερων από 1.800.300 παιδιών και των οικογενειών τους. Ο Όμιλος Quest και οι εταιρείες του βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στον Οργανισμό, ενισχύοντας δράσεις fundraising και προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες για την υποστήριξη του έργου του.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σε στενή συνεργασία με τον Οργανισμό οι εταιρείες του Ομίλου:

 • Προσέφεραν τεχνολογικό εξοπλισμό για την αναβάθμιση των υποδομών
 • Υποστήριξαν με χορηγίες και δωρεές σημαντικές δράσεις συγκέντρωσης χρηματικών πόρων
 • Προσέφεραν προϊόντα και υπηρεσίες για την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία και κάλυψη εξειδικευμένων αναγκών
 • Αξιοποίησαν τις πλατφόρμες και τα εργαλεία τους, συνεπικουρώντας συγκεκριμένες πρωτοβουλίες

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του έτους:

 • Οι εταιρείες Info Quest Technologies, Uni Systems, iSquare, iStorm, Quest Online/you.gr και ACS, υποστήριξαν για άλλη μια χρονιά ως Platinum Χορηγοί τον 24ωρο fundraising Gaming Marathon του Οργανισμού, προσφέροντας ένα ποσό για κάθε δρομέα της «Quest Running Team» που συμμετέχει στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Φέτος, ο 24ωρος Gaming Μαραθώνιος διοργανώθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά στις 11-12 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή γνωστών YouTubers, stand up κωμικών και της μεγάλης κοινότητας των gamers, και με στόχο την ολιστική στήριξη παιδιών με προβλήματα Υγείας που υποστηρίζει ο Οργανισμός.
 • Επιπλέον, το you.gr διέθεσε δώρα για τον διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Μαραθωνίου και παρακίνησε μέσω της μεγάλης κοινότητας των κοινωνικών του δικτύων του διαδικτυακούς του φίλους να συμμετέχουν.
 • Οι εταιρείες Info Quest Technologies και iSquare προσέφεραν προϊόντα για τη Χριστουγεννιάτικη λαχειοφόρο αγορά “25 Smiles” του Οργανισμού, τα έσοδα από την οποία συμβάλλουν στις λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών του Οργανισμού.
 • H Info Quest Technologies διέθεσε 4 Quest PCs υψηλών προδιαγραφών για την κάλυψη διαφόρων αναγκών του Οργανισμού και την υποστήριξη του 24ωρου streaming του gaming Marathon.
 • Η Info Quest Technologies και το you.gr προσέφεραν συσκευές 59s UVC Led Sterilizing για την απολύμανση αντικειμένων, που θα διαμοιραστούν σε δομές και κινητές μονάδες του Οργανισμού, καθώς και είδη υγιεινής (πάνες) για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών.
 • Το you.gr συστηματικά προτρέπει τους πελάτες του να συμβάλλουν στο έργο του Οργανισμού με σχετικό μήνυμα κατά την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα (checkout)
 • Η ACS συστηματικά παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς, σε ειδική τιμή για τις αποστολές του Οργανισμού. Παράλληλα, φέτος για πρώτη φορά προχώρησε σε μία νέα δράση συμμετοχής στο πρόγραμμα Amber Alert Hellas για εξαφανισμένα παιδιά. Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στέλνει κάθε εικόνα ενεργοποιημένου Amber Alert με τα στοιχεία του εξαφανισμένου παιδιού στην ACS, η οποία την εμφανίζει στα φορητά τερματικά (PDAs) των διανομέων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο σύστημα ACS Online, στο οποίο εργάζονται οι υπάλληλοι των κεντρικών υπηρεσιών και των καταστημάτων της εταιρείας, ενισχύοντας τις πιθανότητες εντοπισμού. Επιπλέον, το Amber Alert εμφανίζεται και στις σελίδες Social Media της εταιρείας.

Ο Όμιλος Quest και οι εταιρείες του, με ισχυρό αίσθημα υπευθυνότητας και ενσυναίσθησης, υλοποιούν, σε συνεργασία με έγκυρους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, εστιασμένες κοινωνικές δράσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, με έμφαση στα παιδιά και με όραμα έναν καλύτερο και πιο προηγμένο κόσμο για όλους.

Quest Συμμετοχών

H Quest Συμμετοχών, μητρική εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα, έχει ισχυρή παρουσία στους τομείς της Πληροφορικής, των Ηλεκτρονικών Συναλλαγών, της Πράσινης Ενέργειας και των Ταχυμεταφορών & Ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ξεκινώντας το 1981 ως Info-Quest, η εταιρεία έχει συμβάλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και εξέλιξη της ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Επικοινωνιών, στην ανάπτυξη και διάδοση των νέων Τεχνολογιών, στην εισαγωγή και χρήση της Πληροφορικής στην εκπαίδευση και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, καθώς και στη δημιουργία των νέων θεσμικών πλαισίων για την αποδοχή και χρήση των νέων τεχνολογιών. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο ΧΑ από το 1998 ενώ ο Όμιλος Quest απασχολεί στην Ελλάδα περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης. Οι εταιρείες του Ομίλου Quest είναι η Info Quest Technologies, η Uni Systems, η iSquare, η iStorm, η θερμοκοιτίδα IQbility, η Quest Online (you.gr), η ACS, η Clima Quest και η Quest Ενεργειακή.

Quest Συμμετοχών ΑΕ
Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία
E-mail: [email protected]
Τηλ. 211 9994597
www.quest.gr

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#223 - Τιμή Βενζίνης Στους Χάρτες Google, Δωρεάν HEVC codec, Αναφορές Instagram
QuickSteps
GamingSteps#202205021
GamingSteps