Home » Software » Παιχνίδια » Ο Κόσμος Του Doom Στο Minecraft, Δυναμικό Σύστημα Καιρού Fortnite, Αύξηση Παικτών PUBG
GamingSteps#20220115 - Παίξε Doom Μέσα Στο Minecraft, Δυναμικό Σύστημα Καιρού Fortnite, Αύξηση Παικτών PUBG

Ο Κόσμος Του Doom Στο Minecraft, Δυναμικό Σύστημα Καιρού Fortnite, Αύξηση Παικτών PUBG

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Modder κυκλοφόρησε ένα mod το οποίο φέρνει τον κόσμο του Doom μέσα στο Minecraft. Το νησί του Fortnite αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας σοβαρών καιρικών φαινομένων που το πλήττουν, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου update το οποίο προσθέτει στο παιχνίδι ένα νέο δυναμικό σύστημα καιρού. Η μετατροπή του PUBG: BATTLEGROUNDS σε free-to-play βοήθησε το παιχνίδι να διπλασιάσει του ενεργούς παίκτες του.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Mod επιτρέπει να παίζεις Doom (2016) στο Minecraft

Το Minecraft είναι ένα από τα παιχνίδια που επιτρέπει στους παίκτες να δίνουν σάρκα σε ό,τι αυτοί φανταστούν. Ωστόσο, οι πιο εντυπωσιακές δημιουργίες είναι αποτέλεσμα δουλειάς μηνών ή και ετών, και συνήθως προέρχονται από modders, δηλαδή άτομα τα οποία αναπτύσσουν mod.

Πρόσφατα, ένας modder με το όνομα Sibogy κυκλοφόρησε ένα mod το οποίο φέρνει τον κόσμο του Doom μέσα στο περιβάλλον του παιχνιδιού της Mojang. Το mod ονομάζεται DOOMED: Demons of the Nether, είναι βασισμένο στο Nether, τον υπόγειο κόσμο του Minecraft, και αποτελεί αντίγραφο του Doom (2016).

Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Sibogy ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την ανάπτυξη mod. Έναν και πλέον χρόνο αργότερα, στις 8 Ιανουαρίου του 2022, ο modder κυκλοφόρησε την τελική έκδοση.

Με το DOOMED: Demons of the Nether, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν όπλα για να σκοτώσουν τους εχθρούς που συναντούν, να συλλέξουν σεντούκια με πυρομαχικά και κομμάτια πανοπλίας, και πολλά άλλα.

GamingSteps#20220115 - Παίξε Doom Μέσα Στο Minecraft, Δυναμικό Σύστημα Καιρού Fortnite, Αύξηση Παικτών PUBG

Αν κάποιος θέλει να παίξει DOOM μέσα στο Minecraft, θα πρέπει να διαθέτει την Java έκδοση του sandbox παιχνιδιού επιβίωσης. Έπειτα, μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη σελίδα του mod, να το κατεβάσει, και να το εγκαταστήσει σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχει ο δημιουργός του.

Διαθέσιμο το δυναμικό σύστημα καιρού στο Fortnite

Το νησί του Fortnite αντιμετωπίζει προβλήματα εξαιτίας σοβαρών καιρικών φαινομένων που το πλήττουν, μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ενημέρωσης του παιχνιδιού, η οποία προσθέτει ένα νέο δυναμικό σύστημα καιρού.

Από τις 11 Ιανουαρίου που κυκλοφόρησε η έκδοση 19.01, οι παίκτες αντιμετωπίζουν ανεμοστρόβιλους και κεραυνούς, οι οποίοι ευτυχώς δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι για του ίδιους. Αντιθέτως, παρέχουν προσωρινά πλεονεκτήματα.

Οι ανεμοστρόβιλοι του Fortnite καταστρέφουν δέντρα, σπίτια, και μεγαλύτερα κτίρια, αλλά δεν προκαλούν ιδιαίτερη ζημιά στους παίκτες. Αν ένας παίκτης είναι αρκετά κοντά σε έναν ανεμοστρόβιλο, τότε θα τον αρπάξει και θα τον στροβιλίσει στον ουρανό.

Από την κορυφή του ανεμοστρόβιλου, ο παίκτης μπορεί είτε να περιστρέφεται μέχρι ο ανεμοστρόβιλος να τον εκτοξεύσει σε τυχαία απόσταση και κατεύθυνση, είτε να πηδήξει σε σημείο της επιλογής του.

Οι κεραυνοί πέφτουν τυχαία, σε όλη την έκταση του χάρτη. Ωστόσο, οι παίκτες θα τους συναντήσουν πιο συχνά σε μεγάλο υψόμετρο ή περιοχές με νερό. Επιπλέον, αν και είναι σχετικά επικίνδυνοι, παραμένουν ακίνδυνοι για τους παίκτες, ενώ τους παρέχουν κάποιες ενισχύσεις.

Αν ένας κεραυνός χτυπήσει έναν παίκτη, θα του προκαλέσει μικρή ζημιά, αλλά θα του παρέχει προσωρινή ενίσχυση ταχύτητας. Επίσης, είναι σχεδόν αδύνατο ο παίκτης να διπλασιάσει την ενίσχυση της ταχύτητας, γιατί ποτέ ένας κεραυνός δε χτυπάει δύο φορές στο ίδιο σημείο.

Επιπλέον, ο κεραυνός μπορεί να ανάψει φωτιά, εάν χτυπήσει κάποιο εύφλεκτο υλικό. Τέλος, φωτιές μπορούν να ανάβουν και οι παίκτες χρησιμοποιώντας το νέο Flare Gun, το οποίο μπορούν να βρουν σε σεντούκια, σε τυχαία σημεία στο έδαφος, ή σε Supply Drops.

Το free-to-play μοντέλο βοήθησε στην αναβίωση του PUBG

Το 2019, η PUBG Corporation επιχείρησε να μετατρέψει το γνωστό battle royale σε free-to-play. Ωστόσο, το κοινό δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αυτό οδήγησε την εταιρεία στο να διατηρήσει το παιχνίδι ως επί πληρωμή τίτλο.

Τον Αύγουστο του 2021, η Krafton, η εταιρεία στην οποία ανήκει πλέον το στούντιο ανάπτυξης του PUBG, πραγματοποίησε μία ακόμα δοκιμή, προσφέροντας δωρεάν το παιχνίδι για μία εβδομάδα.

Το δεύτερο πείραμα είχε θετικά αποτελέσματα, με το κοινό να αγκαλιάζει το παιχνίδι. Γι' αυτό, από τις 12 Ιανουαρίου του 2022, το PUBG: BATTLEGROUNDS είναι free-to-play τίτλος και όποιος το επιθυμεί μπορεί να πληρώσει το ποσό των 12,99 ευρώ για να αγοράσει τον νέο προνομιακό λογαριασμό BATTLEGROUNDS Plus.

Οι παίκτες που αγοράζουν αυτόν τον λογαριασμό, αποκτούν το Plus Status και συμμετέχουν σε competitive παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα μόνο για Plus λογαριασμούς. Επιπλέον, παίρνουν 1.300 G-COIN, διάφορα αντικείμενα εντός του παιχνιδιού, και άλλες αμοιβές.

Όσοι παίκτες είχαν αγοράσει το PUBG πριν τις 12 Ιανουαρίου του 2022, έλαβαν ως αμοιβή ένα ειδικό πακέτο το οποίο μετέτρεψε τον λογαριασμό τους σε BATTLEGROUNDS Plus και πρόσθεσε σε αυτόν ορισμένα ειδικά διακοσμητικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με το SteamDB, μία ιστοσελίδα η οποία καταγράφει τα στατιστικά στοιχεία της πλατφόρμας και των παιχνιδιών που φιλοξενεί, η μετατροπή του PUBG: BATTLEGROUNDS σε free-to-play βοήθησε το παιχνίδι να διπλασιάσει σχεδόν τους ενεργούς παίκτες του.

Συγκεκριμένα, στις 8 Ιανουαρίου του 2022, το γνωστό battle royale είχε 356.557 ταυτόχρονα ενεργούς παίκτες, ο υψηλότερος αριθμός παικτών που είχε το παιχνίδι από την αρχή του έτους.

Το παραπάνω νούμερο, σχεδόν διπλασιάστηκε στις 12 Ιανουαρίου του 2022, καθώς την ημέρα κυκλοφορίας της free-to-play έκδοσης του, το PUBG: BATTLEGROUNDS είχε 668.706 ταυτόχρονα ενεργούς παίκτες.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 16 με 22 Ιανουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220115 - Παίξε Doom Μέσα Στο Minecraft, Δυναμικό Σύστημα Καιρού Fortnite, Αύξηση Παικτών PUBG

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 16 και 22 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

17 Ιανουαρίου

  • Shadow Man Remastered – στο Nintendo Switch

18 Ιανουαρίου

  • Nobody Saves the World – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • River City Girls – στο PlayStation 5

20 Ιανουαρίου

  • Expeditions: Rome – σε PC
  • Rainbow Six Extraction – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, και Google Stadia
  • WARNO – σε PC
  • Windjammers 2 – σε Nintendo Switch, PC, και Google Stadia
  • Pupperazzi – σε PC
  • Blackwind – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • RPGolf Legends – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

21 Ιανουαρίου

  • Baby Storm – στο Nintendo Switch
  • MouseCraft – στο Xbox One
  • Strange Horticulture – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Dead of Winter Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 21 Ιανουαρίου του 2022 το Dead of Winter Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει τίτλους αξίας 116,90€, και κοστίζει μόνο 9,76€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Friday the 13th: The Game”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 5,55€ παίρνουμε επιπλέον τους παρακάτω τίτλους:

  • Daymare: 1998
  • The Painscreek Killings
  • White Day VR: The Courage Test
  • White Day: A Labyrinth Named School

Τέλος, αν δώσουμε από 9,76€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Golden Light” και το “Dead Estate”.

PC Building Simulator Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 2 Φεβρουαρίου του 2022 το PC Building Simulator Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 68,92€, και κοστίζει μόνο 13,28€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “PC Building Simulator”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 5,41€ παίρνουμε επιπλέον το “Republic of Gamers Workshop”, το “Razer Workshop”, και το “Overclocked Edition Content”.

Τέλος, αν δώσουμε από 13,28€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “EVGA Workshop”, το “Fractal Design Workshop”, το “AORUS Workshop”, το “Esports Expansion”, το “NZXT Workshop”, και το “Overclockers UK Workshop”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Winter Mystery Bundle

Με το Winter Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,49€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Winter Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,29€, πέντε παιχνίδια για 15,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 21,25€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Everhood
  • Iratus: Lord of the Dead
  • Immortal Realms: Vampire Wars
  • Baldur's Gate II: Enhanced Edition
  • Before Your Eyes
  • Baldur's Gate: Enhanced Edition
  • The Falconeer + The Falconeer – The Hunter DLC Double Pack
  • Some Distant Memory
  • Creepy Tale 2
  • Taxi Chaos
  • Blacksad: Under the Skin
  • Syrian Warfare – Deluxe Edition
  • Unrailed!
  • Wargame Double Pack
  • Those Who Remain
  • Infectonator 3: Apocalypse
  • Act of Aggression – Reboot Edition
  • Lethal League Blaze
  • The Suicide of Rachel Foster
  • Mini Motor Racing X

Fanatical Quest VR Bundle

Το Fanatical επέλεξε μερικά VR παιχνίδια για Oculus / Meta Quest και Quest 2 VR και δημιούργησε το Fanatical Quest VR Bundle.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας το Fanatical Quest VR Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Zombieland: Headshot Fever (Quest VR)
  • Death Lap (Quest VR)
  • Accounting+ (Quest VR)
  • Skyworld: Kingdom Brawl (Quest VR)
  • Gadgeteer (Quest VR)
  • SculptrVR (Quest VR)
  • Gloomy Eyes (Quest VR)
  • Ghost Giant (Quest VR)
  • Κουπόνι για 60% έκπτωση στο Zero Caliber: Reloaded

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 129,92€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 15,99€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Galactic Civilizations III στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Galactic Civilizations III, ένα 4X turn-based παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2015.

Για να πάρουμε δωρεάν το Galactic Civilizations III, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών. Επιπλέον, θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps