Home » Software » Παιχνίδια » Μήνυση Σε Cheat Maker Του CoD, Ακύρωση E3 2022, Ρεκόρ Χρηστών Steam
GamingSteps#20220108 - Μήνυση Σε Cheat Maker Του CoD, Ψηφιακή E3 2022, Ρεκόρ Χρηστών Steam

Μήνυση Σε Cheat Maker Του CoD, Ακύρωση E3 2022, Ρεκόρ Χρηστών Steam

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η ESA σχεδίαζε να επαναφέρει τη φυσική μορφή της E3. Όμως, η εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον άλλαξε τα πλάνα της διοργανώτριας, η οποία ανακοίνωσε ότι εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων δεν θα πραγματοποιήσει κάποιο φυσικό event. Επιπλέον, υπάρχει περίπτωση να ακυρώσει εντελώς την E3 2022. Επίσης, η Activision Blizzard υπέβαλε μήνυση εναντίον δημιουργών cheat. Τέλος, το Steam έκανε νέο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών, πλησιάζοντας τα 28 εκατομμύρια.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η E3 2022 δεν θα γίνει σε φυσική μορφή

Η Electronic Entertainment Expo, ή E3, είναι ένα από τα μεγαλύτερα gaming event και την τελευταία τριετία έχει βρεθεί αντιμέτωπη με τα προβλήματα που προκαλεί η πανδημία του ιού SARS-CoV-2, που προξενεί την ασθένεια COVID-19.

Το 2020, η διοργανώτρια της έκθεσης, ESA, είχε ακυρώσει την εκδήλωση εξαιτίας της πανδημίας. Στόχος της ήταν να προστατεύσει την υγεία των οπαδών, των υπαλλήλων, και των συνεργατών της.

GamingSteps#20220108 - Μήνυση Σε Cheat Maker Του CoD, Ψηφιακή E3 2022, Ρεκόρ Χρηστών Steam

Έναν χρόνο αργότερα, το 2021, πραγματοποίησε την E3 2021, η οποία είχε μία σειρά από online events, μέσω των οποίων οι εταιρείες πραγματοποίησαν όλες τις ανακοινώσεις τους που αφορούσαν κυρίως νέους τίτλους παιχνιδιών.

Φέτος, σχεδίαζε να επαναφέρει τη φυσική μορφή της έκθεσης. Όμως, η εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον άλλαξε τα πλάνα της ESA, η οποία ανακοίνωσε ότι εξαιτίας των πρόσφατων εξελίξεων δεν θα πραγματοποιήσει κάποιο φυσικό event.

Η ESA δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με το εάν θα ακολουθήσει την ίδια τακτική με την E3 2021. Ωστόσο, δεν είχε σχεδιάζει καθόλου online events και αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατη την ψηφιακή υλοποίηση της E3 2022.

Η Activision Blizzard υπέβαλε μήνυση εναντίον της EngineOwning

Η Activision Blizzard, εκδότρια του The Call of Duty: Warzone, υπέβαλε μήνυση εναντίον έξι δημιουργών cheat, οι οποίοι έχουν ως έδρα τη Γερμανία και ανήκουν στην ομάδα EngineOwning.

Οι δημιουργοί των cheat διατηρούν την ομώνυμη ιστοσελίδα EngineOwning μέσω της οποίας πουλάνε λογισμικό για αρκετά παιχνίδια Call of Duty, συμπεριλαμβανομένων των Modern Warfare, Vanguard, και Black Ops.

Επίσης, έχουν διαθέσιμα cheat για μερικούς ακόμα τίτλους, όπως το Halo Infinite, το Titanfall 2, και το Star Wars Battlefront 2. Επιπλέον, στη σελίδα τους οι χρήστες μπορούν να βρουν λογισμικό που μπορεί να παρακάμπτει τους περιορισμούς που θέτουν οι δημιουργοί των παιχνιδιών.

Ειδικότερα, η πρόσβαση στο λογισμικό που δημιουργούν τα μέλη της EngineOwning είναι δυνατή με την καταβολή συνδρομής, η οποία ξεκινά από περίπου 5$ για τρεις ημέρες πρόσβασης και φτάνει έως περίπου 45$ για 90 ημέρες πρόσβασης.

Οι παίκτες που αγοράζουν αυτές τις συνδρομές έχουν πρόσβαση σε aim και trigger bot, τα οποία βελτιώνουν τη στόχευση και επιταχύνουν τις βολές. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα ραντάρ που τους επιτρέπει να βλέπουν μέσα από τοίχους.

Σε κάθε περίπτωση, ο ιστότοπος προειδοποιεί τους παίκτες ότι μπορεί να λάβουν ban, όπως είναι λογικό, εξαιτίας της χρήσης των εργαλείων που παρέχει. Το συγκεκριμένο στοιχείο το αναφέρει και η Activision Blizzard στη μήνυση που υπέβαλε.

Επίσης, η εταιρεία λέει ότι αυτά τα πακέτα περιέχουν εργαλεία που βοηθούν στο μπλοκάρισμα του εντοπισμού τέτοιου είδους λογισμικού και φροντίζουν ώστε να μην είναι ορατά τα πρόσθετα γραφικά στοιχεία κατά την εγγραφή βίντεο.

Οι δικηγόροι της Activision Blizzard αναφέρουν ότι έχει ξοδέψει και συνεχίζει να ξοδεύει τεράστιους πόρους για την καταπολέμηση οποιασδήποτε μορφής ή μεθόδου εξαπάτησης στα παιχνίδια της.

Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας, η πώληση και η διανομή cheat από τους κατηγορούμενους έχει προκαλέσει τεράστια και ανεπανόρθωτη ζημιά στη φήμη της και έχει γίνει η αιτία απώλειας σημαντικών εσόδων.

Το 2020, η Activision κατάφερε να σταματήσει τη δράση ενός σημαντικού δημιουργού cheat για το Call of Duty, του CxCheat.net, μόνο με την απειλή ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Επίσης, έχει αυξήσει αισθητά τη βασική άμυνα των παιχνιδιών της ενάντια σε χάκερ και σε cheater, με τη χρήση ενός νέου anti-cheat συστήματος το οποίο διέθεσε πρώτα στο Call of Duty: Warzone.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει, η Activision απέκλεισε πάνω από 475.000 λογαριασμούς παικτών του Warzone μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους από την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Παρ' όλα αυτά, οι περισσότεροι δημιουργοί cheat δηλώνουν ότι δεν τους φοβίζουν οι τακτικές της εταιρείας και συνεχίζουν κανονικά τη δράση τους. Τουλάχιστον, έως ότου οι ίδιοι δεχθούν τα πυρά της.

Το Steam έκανε νέο ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών

Στις 29 Μαρτίου του 2021, το Steam κατέγραψε 26.922.926 ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες. Σχεδόν έναν χρόνο μετά, στις 2 Ιανουαρίου του 2022, η πλατφόρμα έκανε νέο ρεκόρ, σημειώνοντας 27.942.036 ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες.

Τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται από την ιστοσελίδα SteamDB, η οποία καταγράφει τα στατιστικά στοιχεία της πλατφόρμας και των παιχνιδιών που φιλοξενεί.

Βέβαια, το Steam κατάφερε να αγγίξει αυτό το εντυπωσιακό ρεκόρ χάρη σε μία σειρά από αξιόλογους και δημοφιλείς τίτλους. Τα τρία κορυφαία παιχνίδια, όσον αφορά τους ταυτόχρονα συνδεδεμένους χρήστες, είναι τα παρακάτω:

  • Counter-Strike: Global Offensive – 824.298
  • Dota 2 – 748.189
  • PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS – 336.367

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 9 με 15 Ιανουαρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20220108 - Μήνυση Σε Cheat Maker Του CoD, Ψηφιακή E3 2022, Ρεκόρ Χρηστών Steam

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 9 και 15 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

10 Ιανουαρίου

  • Super Sami Roll – σε Xbox Series X/S

12 Ιανουαρίου

  • Monster Hunter Rise – σε PC

13 Ιανουαρίου

  • The Anacrusis – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Mushroom Wars 2 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Astroneer – στο Nintendo Switch

14 Ιανουαρίου

  • God of War – σε PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Dead of Winter Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 21 Ιανουαρίου του 2022 το Dead of Winter Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει τίτλους αξίας 118,43€, και κοστίζει μόνο 9,76€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Friday the 13th: The Game”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 6,52€ παίρνουμε επιπλέον τους παρακάτω τίτλους:

  • Daymare: 1998
  • The Painscreek Killings
  • White Day VR: The Courage Test
  • White Day: A Labyrinth Named School

Τέλος, αν δώσουμε από 9,76€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Golden Light” και το “Dead Estate”.

Ultimate Fishing Simulator

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 12 Ιανουαρίου του 2022 το Ultimate Fishing Simulator. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 57,45€, και κοστίζει μόνο 8,87€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Ultimate Fishing Simulator”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 6,01€ παίρνουμε επιπλέον το “Kariba Dam DLC”, το “New Fish Species”, το “Sakura(r) Lures DLC”, και το “Moraine Lake DLC”.

Τέλος, αν δώσουμε από 8,87€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “VR DLC”, το “Thailand DLC”, το “Japan DLC”, το “Amazon River DLC”, και το “Greenland DLC”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεται, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Winter Mystery Bundle

Με το Winter Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,49€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Winter Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,29€, πέντε παιχνίδια για 15,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 21,25€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Everhood
  • Iratus: Lord of the Dead
  • Immortal Realms: Vampire Wars
  • Baldur's Gate II: Enhanced Edition
  • Before Your Eyes
  • Baldur's Gate: Enhanced Edition
  • The Falconeer + The Falconeer – The Hunter DLC Double Pack
  • Some Distant Memory
  • Creepy Tale 2
  • Taxi Chaos
  • Blacksad: Under the Skin
  • Syrian Warfare – Deluxe Edition
  • Unrailed!
  • Wargame Double Pack
  • Those Who Remain
  • Infectonator 3: Apocalypse
  • Act of Aggression – Reboot Edition
  • Lethal League Blaze
  • The Suicide of Rachel Foster
  • Mini Motor Racing X

Fanatical Quest VR Bundle

Το Fanatical επέλεξε μερικά VR παιχνίδια για Oculus / Meta Quest και Quest 2 VR και δημιούργησε το Fanatical Quest VR Bundle.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας το Fanatical Quest VR Bundle, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Zombieland: Headshot Fever (Quest VR)
  • Death Lap (Quest VR)
  • Accounting+ (Quest VR)
  • Skyworld: Kingdom Brawl (Quest VR)
  • Gadgeteer (Quest VR)
  • SculptrVR (Quest VR)
  • Gloomy Eyes (Quest VR)
  • Ghost Giant (Quest VR)
  • Κουπόνι για 60% έκπτωση στο Zero Caliber: Reloaded

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 129,92€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 15,99€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Gods Will Fall στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “Gods Will Fall”, μία περιπέτεια δράσης που κυκλοφόρησε το 2021.

Για να πάρουμε δωρεάν το Gods Will Fall, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών. Επιπλέον, θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps