Στην παγκόσμια συνέντευξη Τύπου της GIGABYTE, Define Your Vision, παρουσιάστηκαν τα νέα AORUS esports grade και AERO professional creator laptops, των οποίων τα επαναστατικά σχέδια παρέχουν νέες και καλύτερες επιλογές για τους καταναλωτές. Εκτός από τα laptop, η GIGABYTE επίσης αποκάλυψε τη 4K σειρά οθονών gaming, ενώ η οθόνη S55U ολοκληρώνει την ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων του πρώτου τριμήνου.

Εξοπλισμένη με τους νεότερους επεξεργαστές Alder Lake, η σειρά AERO 16 διαθέτει οθόνη 4K OLED 16:10 που επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για τις οθόνες φορητών υπολογιστών που μεγιστοποιούν την εμπειρία του χρήστη. Επίσης, με την ίδια CPU, το AORUS 17 διαθέτει ένα πάνελ 17 ιντσών μέσα σε ένα τυπικό πλαίσιο laptop 15 ιντσών, το οποίο διευρύνει τα όρια της αναλογίας οθόνης προς πλαίσιο, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες απεικόνισης σε λιγότερο χώρο..

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση της GIGABYTE: Define Your Vision Global Press Conference και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα AERO και AORUS laptop, κάντε κλικ εδώ.