Home » Market News » Οι νέες σειρές laptop AORUS και AERO παρουσιάστηκαν στο GIGABYTE Event 2022 Product Launch Press Conference
Featured 2a

Οι νέες σειρές laptop AORUS και AERO παρουσιάστηκαν στο GIGABYTE Event 2022 Product Launch Press Conference

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στην παγκόσμια συνέντευξη Τύπου της GIGABYTE, Define Your Vision, παρουσιάστηκαν τα νέα AORUS esports grade και AERO professional creator laptops, των οποίων τα επαναστατικά σχέδια παρέχουν νέες και καλύτερες επιλογές για τους καταναλωτές. Εκτός από τα laptop, η GIGABYTE επίσης αποκάλυψε τη 4K σειρά οθονών gaming, ενώ η οθόνη S55U ολοκληρώνει την ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων του πρώτου τριμήνου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Εξοπλισμένη με τους νεότερους επεξεργαστές Alder Lake, η σειρά AERO 16 διαθέτει οθόνη 4K OLED 16:10 που επαναπροσδιορίζει τα πρότυπα για τις οθόνες φορητών υπολογιστών που μεγιστοποιούν την εμπειρία του χρήστη. Επίσης, με την ίδια CPU, το AORUS 17 διαθέτει ένα πάνελ 17 ιντσών μέσα σε ένα τυπικό πλαίσιο laptop 15 ιντσών, το οποίο διευρύνει τα όρια της αναλογίας οθόνης προς πλαίσιο, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες απεικόνισης σε λιγότερο χώρο..

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση της GIGABYTE: Define Your Vision Global Press Conference και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα AERO και AORUS laptop, κάντε κλικ εδώ.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps