Home » Software » Παιχνίδια » Ξεκλείδωμα PlayStation 4 Και 5, Εορταστικά Event Overwatch Και Fortnite
GamingSteps#20211218 - Ξεκλείδωμα PlayStation 4 Και 5, Εορταστικά Event Overwatch Και Fortnite

Ξεκλείδωμα PlayStation 4 Και 5, Εορταστικά Event Overwatch Και Fortnite

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Χάκερ δημοσίευσαν λεπτομέρειες σχετικά με ένα exploit το οποίο ονομάζεται pOOBs4 και επιτρέπει την εγκατάσταση πειραγμένων εφαρμογών και τροποποιημένων firmware στο PlayStation 4, καθώς και το τρέξιμο πειρατικών αντιγράφων παιχνιδιών. Το Overwatch Winter Wonderland 2021 είναι live σε όλες τις πλατφόρμες. Ξεκίνησε το Winterfest 2021, το εορταστικό event του Fortnite.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Exploit για το PlayStation 4 μπορεί να ξεκλειδώσει το PlayStation 5

Χάκερ δημοσίευσαν λεπτομέρειες σχετικά με ένα exploit το οποίο ονομάζεται pOOBs4 και επιτρέπει την εγκατάσταση πειραγμένων εφαρμογών και τροποποιημένων firmware στο PlayStation 4, καθώς και το τρέξιμο πειρατικών αντιγράφων παιχνιδιών.

Το pOOBs4 εκμεταλλεύεται ένα γνωστό σφάλμα στον τρόπο με τον οποίο η εφαρμογή WebKit του PS4 χρησιμοποιεί γραμματοσειρές. Μετά την εγκατάσταση του, το exploit τρέχει κώδικα σε επίπεδο πυρήνα και παρακάμπτει την ασφάλεια της κονσόλας.

Από εκεί και έπειτα, ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει εφαρμογές και firmware, ή να φορτώσει παιχνίδια μέσω διαδικτύου, είτε τα έχει αγοράσει είτε όχι. Ωστόσο, εάν ο χρήστης κάνει επανεκκίνηση της κονσόλας, θα πρέπει να τρέξει ξανά το pOOBs4.

Οι χάκερ αναφέρουν ότι παλαιότερα μπορούσαν να παραβιάζουν μόνο PlayStation 4 τα οποία τρέχουν αρκετά παλιές εκδόσεις λογισμικού. Όμως, για πρώτη φορά μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν κάποιο σφάλμα το οποίο είναι διαθέσιμο σε τόσο πρόσφατη έκδοση firmware.

Το pOOBs4 λειτουργεί σε PS4 που τρέχουν οποιαδήποτε έκδοση του firmware της κονσόλας από την 9.00 και πριν. Ωστόσο, τονίζουν ότι στην έκδοση 9.03 η Sony έχει διορθώσει το σφάλμα και για αυτό το exploit δεν λειτουργεί.

Τέλος, ένα από τα μέλη της ομάδας των χάκερ που δημιούργησαν το exploit αναφέρει ότι λειτουργεί και στο PlayStation 5. Ωστόσο, δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν σύντομα κάποια έκδοση ειδικά σχεδιασμένη για το PS5, διότι δεν έχουν στα χέρια τους την κονσόλα.

Ξεκίνησε το Overwatch Winter Wonderland 2021

Το εορταστικό επετειακό event του Overwatch είναι live σε όλες τις πλατφόρμες. Όπως κάθε χρόνο, το Winter Wonderland μας φέρνει γιορτινές δραστηριότητες και παρουσιάζει μία σειρά από χειμωνιάτικα skin.

Στο event αυτό, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παίζουν το Yeti Hunter, το Mei Snowball Offensive, το Snowball Deathmatch, και το 4v4 mode Freezethaw Elimination.

Κατά τη διάρκεια του event, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν ή να κερδίσουν μέσω loot box όλα τα skin των παλαιότερων εκδηλώσεων. Επίσης, η Blizzard έχει ετοιμάσει πολλά νέα skin, όπως τα Reindeer Orisa, Sleighing D.Va, και Ice Wraith Genji.

Εκτός από skin, στα loot box υπάρχουν αρκετά νέα και παλιά spray, emote, intro, και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Το Winter Wonderland 2021 θα διαρκέσει έως τις 6 Ιανουαρίου του 2022.

Το νησί του Fortnite υποδέχεται τα Χριστούγεννα

Στις 16 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε το εορταστικό event του Fortnite και μεταξύ άλλων προσφέρει τη δυνατότητα στους παίκτες να κερδίσουν skin, όπλα, emote, emoticon, spray, και άλλα.

Κατά τη διάρκεια του Winterfest, όπως ονομάζεται το event, οι παίκτες μπορούν να ολοκληρώνουν ημερήσιες αποστολές και να λαμβάνουν ως αμοιβή XP.

Επιπλέον, όσοι παίκτες φέρουν εις πέρας επτά αποστολές, θα κερδίσουν το Snowmando Board Glider, ενώ εκείνοι που θα ολοκληρώσουν δέκα αποστολές θα λάβουν ως βραβείο το Frosty Back Bling.

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η Epic Games πρόσθεσε στο Fortnite ορισμένα επιπλέον στοιχεία, τα οποία θα είναι διαθέσιμα έως τις 6 Ιανουαρίου του 2022, όπου και τελειώνει το Winterfest.

Αρχικά, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιούν χειροβομβίδες οι οποίες παγώνουν τους αντιπάλους τους για μικρό χρονικό διάστημα. Έπειτα, μπορούν να προκαλούν μικρή ζημιά στους άλλους παίκτες με τους νέους εκτοξευτές χιονόμπαλων.

Επιπλέον, όσο διαρκεί το event, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώνονται σε Sneaky Snowman και να κρύβονται στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του νησιού, ώστε να τρομάζουν φίλους και εχθρούς.

Εκτός όλων των παραπάνω, οι παίκτες μπορούν να πετάνε στους φίλους τους δώρα τα οποία τους προσφέρουν διάφορες αμοιβές. Τέλος, ο Sgt. Winter είναι ένας νέος NPC που ανά διαστήματα μοιράζει δώρα και επιτίθεται σε όποιον τον προκαλέσει σε μάχη.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 19 με 25 Δεκεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20211218 - Ξεκλείδωμα PlayStation 4 Και 5, Εορταστικά Event Overwatch Και Fortnite

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 19 και 25 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

21 Δεκεμβρίου

  • Lacuna – σε PlayStation 4 και Xbox One

23 Δεκεμβρίου

  • Scarf – σε PC και Google Stadia

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

The WB Batman Collection

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 22 Δεκεμβρίου το The WB Batman Collection. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 157,90€, και κοστίζει μόνο 8,83€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Batman: Arkham Asylum GOTY Edition” και το “LEGO Batman: The Videogame”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 7,52€ παίρνουμε επιπλέον το “Batman: Arkham VR”, το “Batman: Arkham City GOTY Edition”, και το “LEGO Batman 2: DC Super Heroes”.

Τέλος, αν δώσουμε από 8,83€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Batman: Arkham Knight Premium Edition”, το “LEGO Batman 3: Beyond Gotham”, και το “Batman: Arkham Origins”.

Dangerous Worlds

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 23 Δεκεμβρίου το Dangerous Worlds. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 122,62€, και κοστίζει μόνο 10,60€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Kingdom: New Lands” και το “Among Us”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 7,22€ παίρνουμε επιπλέον το “Generation Zero”, το “Kingdom Two Crowns”, και κουπόνι για να αγοράσουμε το “Kingdom Two Crowns: Norse Lands” 50% φθηνότερο από το Humble Bundle.

Τέλος, αν δώσουμε από 10,60€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “State of Decay 2: Juggernaut Edition” και το “Lemnis Gate”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Winter Mystery Bundle

Με το Winter Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,49€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Winter Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Best of Platinum Collection 2021

Με το Best of Platinum Collection 2021 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Best of Platinum Collection 2021 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε δύο παιχνίδια για 7,49€, τρία παιχνίδια για 10,69€, πέντε παιχνίδια για 15,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 26,49€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 25 τίτλους:

  • Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition
  • Shantae and the Pirate's Curse
  • Mighty Switch Force! Collection
  • Iconoclasts
  • Wild Guns Reloaded
  • BEAUTIFUL DESOLATION
  • Murder by Numbers
  • The Big Con
  • Ary and the Secret of Seasons
  • Valfaris
  • Nickelodeon Kart Racers 2: Grand Prix
  • ENCODYA
  • Neversong
  • Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • Warhammer 40,000: Space Wolf Special Edition
  • CHANGE: A Homeless Survival Experience
  • G.I. Joe: Operation Blackout
  • Tangledeep
  • Liberated
  • Rock of Ages 3: Make & Break
  • Fury Unleashed
  • Secret Government
  • TOXIKK – FULL GAME
  • Out of Space

Cryptic Bundle 11

Το Fanatical επέλεξε μερικά hidden object-based παιχνίδια επίλυσης γρίφων και δημιούργησε το Cryptic Bundle 11.

Αγοράζοντας το Cryptic Bundle 11, προσθέτουμε στη συλλογή μας τους εξής τίτλους:

  • Endless Fables: The Minotaur's Curse
  • Eventide 3: Legacy of Legends
  • Ghost Files: The Face of Guilt
  • Grim Legends 3: The Dark City
  • Lost Grimoires: Stolen Kingdom
  • Lost Grimoires 2: Shard of Mystery
  • Modern Tales: Age of Invention
  • The Myth Seekers: The Legacy of Vulcan
  • Persian Nights: Sands of Wonders
  • The Secret Order 5: The Buried Kingdom
  • The Secret Order 6: Bloodline
  • Tiny Tales: Heart of the Forest

Η συνολική αξία των παιχνιδιών του πακέτου είναι 113,88€ και εμείς πληρώνουμε στο Fanatical μόνο 3,59€.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Αυτή τη φορά η εταιρεία προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν 15 παιχνίδια.

GamingSteps#20211218 - Ξεκλείδωμα PlayStation 4 Και 5, Εορταστικά Event Overwatch Και Fortnite

Από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν στους παίκτες ένα νέο παιχνίδι κάθε μέρα. Κάθε τίτλος θα είναι διαθέσιμος μόνο για 24 ώρες.

Για να πάρουμε δωρεάν κάθε ένα από τα παιχνίδια, πρέπει να διαθέτουμε έναν, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps