10 Νοεμβρίου 2021 – Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής premium gaming hardware, ανακοίνωσε σήμερα ότι ανακηρύχθηκε τιμώμενη εταιρεία στα Βραβεία Καινοτομίας CES® 2022 για το AORUS P1200W 80+ Platinum Modular τροφοδοτικό.

Το φετινό πρόγραμμα CES Innovation Awards έλαβε έναν αριθμό ρεκόρ που ξεπέρασε τις 1800 υποβολές. Είναι πραγματικά τιμή που το AORUS P1200W 80+ Platinum Modular τροφοδοτικό της GIGABYTE κέρδισε το βραβείο ανάμεσα σε 1800 υποβολές. Η ανακοίνωση έγινε ενόψει της CES 2022, της παγκόσμιας εκδήλωσης τεχνολογίας με τη μεγαλύτερη επιρροή που πραγματοποιείται στις 5-8 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας, NV και ψηφιακά
Το πρόγραμμα CES Innovation Awards, το οποίο ανήκει και διεξάγεται από την Consumer Technology Association (CTA)®, είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που τιμά τον εξαιρετικό σχεδιασμό και τη μηχανική σε 27 κατηγορίες προϊόντων καταναλωτικής τεχνολογίας. Μια επίλεκτη επιτροπή ειδικών κριτών του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων μελών των μέσων ενημέρωσης, σχεδιαστών, μηχανικών και άλλων, εξέτασε τις υποβολές με βάση την καινοτομία, τη μηχανική και τη λειτουργικότητα, την αισθητική και το σχεδιασμό.

Το βασικό χαρακτηριστικό του AORUS P1200W είναι η λειτουργία ψηφιακής παρακολούθησης. Μπορεί να παρακολουθεί και να εμφανίζει διάφορες καταστάσεις ισχύος σε πραγματικό χρόνο, όπως output wattage και το ρεύμα κάθε τάσης, η ταχύτητα και η θερμοκρασία του ανεμιστήρα κ.λπ. Οι gamers μπορούν να παρακολουθούν την κατάσταση λειτουργίας του τροφοδοτικού για να διασφαλίσουν τη σταθερή λειτουργία του. Μέσω της μεγάλης οθόνης LCD οι χρήστες μπορούν εύκολα να παρακολουθούν την κατάσταση ισχύος χωρίς την εγκατάσταση λογισμικού. Η κατάσταση τροφοδοσίας μπορεί επίσης να εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή μέσω της τεχνολογίας AORUS, παρέχοντας στους παίκτες έναν ακόμη τρόπο παρακολούθησης του τροφοδοτικού. Επιπλέον, το λογισμικό RGB Fusion προσφέρει τη δυνατότητα προσαρμογής της οθόνης LCD σύμφωνα με τις προτιμήσεις των χρηστών. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν αρχεία προς εμφάνιση, όπως βίντεο MP4&GIF, εικόνα και κείμενο. Τέλος, οι παίκτες μπορούν να ρυθμίσουν το εφέ φωτισμού του τροφοδοτικού από μια πληθώρα διαφορετικών τρόπων φωτισμού και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό προσωπικό στυλ παιχνιδιού.
Ο AORUS P1200W διαθέτει επίσης πιστοποίηση 80 PLUS® Platinum, modular σχεδιασμό, 100% ιαπωνικούς πυκνωτές, έξυπνο ανεμιστήρα 140mm με διπλά ρουλεμάν, σχεδιασμό με μία ράγα +12V και προστασία πολλαπλών κυκλωμάτων. Επιπλέον, το εκπληκτικό συμπαγές μέγεθός του το καθιστά συμβατό με οποιοδήποτε πλαίσιο χωρίς περιορισμούς χώρου. Με την αυξανόμενη κατανάλωση ενέργειας των high-end CPUs και GPUs, το AORUS P1200W θα αποτελέσει μια απαραίτητη επιλογή για τους κορυφαίους gamers.
Οι τιμώμενοι για τα Βραβεία Καινοτομίας CES 2022, συμπεριλαμβανομένων περιγραφών και φωτογραφιών των προϊόντων, βρίσκονται στη διεύθυνση CES.tech/innovation. Περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν τον Ιανουάριο. Πολλοί από τους τιμώμενους θα παρουσιάσουν τα νικητήρια προϊόντα τους στην προθήκη των Βραβείων Καινοτομίας στη CES 2022.
Η CES 2022, η οποία ανήκει και παράγεται από το CTA, το παγκόσμιο στάδιο καινοτομίας, θα συγκεντρώσει την τεχνολογική βιομηχανία αυτοπροσώπως και ψηφιακά, δίνοντας στο παγκόσμιο κοινό πρόσβαση σε μεγάλες μάρκες και νεοφυείς επιχειρήσεις, καθώς και στους πιο σημαντικούς ηγέτες και υποστηρικτές του κλάδου παγκοσμίως. Επισκεφθείτε το CES.tech για όλες τις ενημερώσεις της CES 2022, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων υγείας και της εγγραφής.

Σχετικά με την GIGABYTE

Η GIGABYTE είναι ένας μηχανικός, οραματιστής και ηγέτης στον κόσμο της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία του υλικού, τις πατενταρισμένες καινοτομίες και την ηγετική θέση του κλάδου για να δημιουργεί, να εμπνέει και να προοδεύει. Γνωστή για πάνω από 30 χρόνια βραβευμένης αριστείας σε μητρικές κάρτες, κάρτες γραφικών, οθόνες, συσκευές αποθήκευσης και περιφερειακά PC, η GIGABYTE αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην κοινότητα HPC, παρέχοντας στις επιχειρήσεις τεχνογνωσία σε διακομιστές και κέντρα δεδομένων για την επιτάχυνση της επιτυχίας τους. Στην πρώτη γραμμή της εξελισσόμενης τεχνολογίας, η GIGABYTE είναι αφοσιωμένη στην εφεύρεση έξυπνων λύσεων που επιτρέπουν την ψηφιοποίηση από την αρχή μέχρι το cloud και επιτρέπουν στους πελάτες να καταγράφουν, να αναλύουν και να μετατρέπουν τις ψηφιακές πληροφορίες σε οικονομικά δεδομένα που μπορούν να ωφελήσουν την ανθρωπότητα και να “αναβαθμίσουν τη ζωή σας”. Επισκεφθείτε το http://www.gigabyte.com.gr/ για περισσότερες πληροφορίες.