Home » Hardware » Gadget » Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριος 2021
Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριο 2021

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα – Νοέμβριος 2021

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στα πιο ιδιαίτερα gadget για τον Νοέμβριο έχουμε μία βάση για DIY πληκτρολόγιο, μία ηλεκτρική κούπα με βάση ασύρματης φόρτισης, και ένα κρυστάλλινο όργανο πρόγνωσης καιρού. Επιπλέον, στη στήλη αυτού του μήνα έχουμε γωνιόμετρο ακριβείας με ενσωματωμένη οθόνη, ένα αναδιπλούμενο διάδρομο γυμναστικής, και μία συσκευή για τη θέρμανση, το στέγνωμα, και την απολύμανση παπουτσιών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Καλώδιο USB type-C με μετρητή τάσης και έντασης ρεύματος

Πλέον, τα smartphone υποστηρίζουν διαφορετικές τεχνολογίες φόρτισης. Επιπλέον, αρκετές εταιρείες έχουν σταματήσει να προσφέρουν φορτιστή στο κουτί των κινητών.

Εάν αγοράσουμε ένα νέο τηλέφωνο, το οποίο δεν έχει φορτιστή στο κουτί, θα πρέπει να αγοράσουμε ξεχωριστά έναν καινούργιο. Εκτός και αν διαθέτουμε ήδη κάποιον παλιό από προηγούμενη συσκευή που είχαμε στην κατοχή μας.

Στην δεύτερη περίπτωση, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γνωρίζουμε την τάση και την ένταση του ρεύματος του φορτιστή. Ειδικά εάν είναι αρκετά παλιός και έχουν διαγραφεί από πάνω του οι τεχνικές πληροφορίες που είχε προσθέσει ο κατασκευαστής.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριο 2021

Το TOPK D-Line1 είναι ένα καλώδιο φόρτισης το οποίο διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή τάσης και έντασης ρεύματος. Μέσω της LED οθόνης, μπορούμε να βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο την τάση και την ένταση του ρεύματος εξόδου του φορτιστή.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το TOPK D-Line1 σε οποιοδήποτε smartphone διαθέτει USB type-C και υποστηρίζει Quick Charge 3.0. Το καλώδιο είναι διαθέσιμο σε μαύρο και κόκκινο και κοστίζει 11,96€.

Βάση για DIY πληκτρολόγιο

Ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά των gaming πληκτρολογίων είναι ότι μπορούμε να αλλάζουμε τους διακόπτες και τις όψεις των πλήκτρων. Το Geek Customized GK61 είναι η βάση ενός DIY πληκτρολογίου.

Το σετ αποτελείται από την PCB, την πλάκα συναρμολόγησης, ένα κουτί κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου, και τους σταθεροποιητές. Επιπλέον, το πακέτο περιέχει καλώδιο USB type-C, εξολκέα κουμπιών, και εξολκέα διακοπτών. Η τιμή του είναι 99,88€.

Mini arcade καμπίνα με δεκάδες ρετρό παιχνίδια

Στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρούμε arcade καμπίνες για να παίξουμε τα αγαπημένα μας διαχρονικά παιχνίδια. Ωστόσο, υπάρχουν gadget σαν το DATA FROG που μας επιτρέπουν να παίζουμε ρετρό παιχνίδια από την άνεση του καναπέ μας.

Πρόκειται για μία μικρογραφία arcade καμπίνας με 2,8 ιντσών LCD οθόνη και ενσωματωμένο ηχείο, η οποία διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χωρητικότητα 600mAh και έχει προεγκατεστημένα 156 παιχνίδια.

Στη συσκευή θα βρούμε τον κλασικό μοχλό, έξι κουμπιά δράσης, και τρία κουμπιά ειδικών λειτουργιών. Η DATA FROG κοστίζει 30,09€.

Βάση ασύρματης φόρτισης που λειτουργεί και ως power bank

Στη στήλη των καλύτερων και πιο περίεργων gadget έχουμε δει πολλά power bank και βάσεις φόρτισης. Ωστόσο, η BlitzWolf BW-P13 είναι μία βάση ασύρματης φόρτισης η οποία λειτουργεί και ως power bank.

Η βάση φόρτισης έχει επιφάνεια καλυμμένη με ύφασμα, οθόνη LED στην οποία προβάλλει το επίπεδο φόρτισης των συσκευών, και υποστηρίζει QC 3.0 και PD 3.0. Διαθέτει δύο θύρες USB type-A, μία θύρα USB type-C, και έχει 10.000 mAh χωρητικότητα.

Τη BlitzWolf BW-P13 θα τη βρούμε στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα Banggood στην τιμή των 20,84€.

Ηλεκτρική κούπα με βάση ασύρματης φόρτισης

Συνήθως τον χειμώνα δεν προλαβαίνουμε να χαρούμε ένα ζεστό ρόφημα. Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών, το ρόφημα μας κρυώνει ιδιαίτερα γρήγορα. Κάτι τέτοιο όμως ισχύει μόνο για τις συμβατικές κούπες.

Η κούπα BW-WCC1 έχει χωρητικότητα 350ml, λειτουργεί με ασύρματη φόρτιση, και φροντίζει να διατηρεί τη θερμοκρασία του ροφήματος που περιέχει στους 55°C.

Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βάση της ασύρματης φόρτισης για να φορτίσουμε το κινητό μας. Η τιμή της κούπας στο Banggood είναι 26,05€.

Θερμαινόμενα γάντια που μοιάζουν με τοστ

Οι θερμοκρασίες έχουν πέσει αισθητά σε κάποιες περιοχές και τα χέρια είναι ένα από τα σημεία του σώματος που είναι διαρκώς εκτεθειμένο. Έτσι, αρκετές φορές τα αισθανόμαστε κρύα.

Θα μπορούσαμε να ζεστάνουμε τα χέρια μας με τη βοήθεια συμβατικών γαντιών. Όμως, κάτι τέτοιο δεν αρμόζει σε έναν σωστό λάτρη των gadget, ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει θερμαινόμενα γάντια.

Το σετ περιέχει ένα ζευγάρι γάντια και το καλώδιο σύνδεσής τους. Για να τα ενεργοποιήσουμε, απλώς τα συνδέουμε στη θύρα USB του υπολογιστή μας ή σε κάποιο power bank. Η τιμή των θερμαινόμενων γαντιών είναι 12,37€.

Έξυπνη λάμπα γραφείου με πολλές λειτουργίες φωτισμού

Όσο πλησιάζει ο χειμώνας, η ημέρα διαρκεί όλο και λιγότερο. Σιγά σιγά θα έρθει η στιγμή που από τις πέντε το απόγευμα θα έχει σκοτεινιάσει. Είτε δουλεύουμε από το σπίτι, είτε όχι, είναι σημαντικό να έχουμε στο γραφείο ένα καλό φωτιστικό.

Η Xiaomi Mijia MJTD01YL είναι μία έξυπνη λάμπα με μοντέρνο σχεδιασμό και δυνατότητα προσαρμογής της φωτεινότητας και του χρώματος που εκπέμπει μέσω μιας εφαρμογής για το κινητό.

Η έξυπνη λάμπα έχει συνολικά τέσσερις λειτουργίες φωτισμού και λειτουργεί με ρεύμα. Τη Xiaomi Mijia MJTD01YL μπορούμε να την αγοράσουμε από το Banggood για 63,19€.

Κρυστάλλινο όργανο πρόγνωσης καιρού

Το Storm Glass είναι ένα όργανο που έγινε δημοφιλές το 1860 διότι θεωρούσαν ότι προβλέπει τον καιρό. Αν και πλέον είναι γνωστό πως το gadget αυτό δεν έχει μαγικές ικανότητες, συνεχίζει να αποτελεί μία εντυπωσιακή εφεύρεση.

Αν θέλουμε την παραπάνω κρυστάλλινη σταγόνα πρόγνωσης καιρού, της οποίας το περιεχόμενο αλλάζει σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες, τότε μπορούμε να την αγοράσουμε από το Banggood για 17,71€.

Μία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα επιλογή είναι η υδρόγειος σφαίρα – μπουκάλι φίλτρου που κοστίζει 20,66€.

Γωνιόμετρο ακριβείας με ενσωματωμένη οθόνη

Το πιο σημαντικό κομμάτι κατά τις επισκευές στο σπίτι είναι το μέτρημα, τόσο των διαστάσεων, όσο και των γωνιών. Υπάρχουν εργαλεία κάθε είδους, αλλά το συγκεκριμένο βοηθά να μετράμε τις γωνίες με ακρίβεια.

Το γωνιόμετρο της φωτογραφίας αποτελείται από δύο άκρα μήκους 20 εκατοστών και οι μοίρες της γωνίας που μετράμε εμφανίζονται στην LCD οθόνη. Επιπλέον, μπορούμε να κλειδώνουμε την άρθρωση του ώστε να μην χάνουμε τη μέτρηση.

Τέλος, η οθόνη του γωνιόμετρου λειτουργεί με CR2032 μπαταρία και η τιμή του στο Banggood είναι 17,04€.

Φορητό φωτάκι νυκτός με αισθητήρα κίνησης

Μία λάμπα νυκτός μπορεί να μας γλιτώσει από πολλά ατυχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε απλά φωτιστικά τα οποία έχουμε τοποθετημένα στο κομοδίνο και πρέπει πάντα να εντοπίζουμε τον διακόπτη τους.

Το Sothing Sunny Night Light είναι ένα έξυπνο φορητό φωτάκι νυκτός το οποίο διαθέτει αισθητήρα κίνησης. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 500mAh και προσφέρει 20 ώρες αυτονομίας.

Επιπλέον, μπορούμε αν θέλουμε να αφαιρέσουμε το Sothing Sunny Night Light από τη βάση του και να το πάρουμε μαζί μας στο μπάνιο, την κουζίνα, ή όπου πηγαίνουμε. Η τιμή του στο Banggood είναι 21,06€.

Συσκευή θέρμανσης, στεγνώματος, και απολύμανσης παπουτσιών

Το φθινόπωρο είναι η εποχή που ξεκινάνε οι βροχές και τα κρύα. Όσοι έχουμε βγει έξω με βροχή χωρίς γαλότσες, τότε γνωρίζουμε το συναίσθημα των βρεγμένων  και κρύων καλτσών και παπουτσιών.

Το Sothing Sunshine Hot-air Shoe Dryer θα μας λύσει τα χέρια αφού είναι ένα πιστολάκι το οποίο στεγνώνει και ζεσταίνει τα παπούτσια και τις κάλτσες ιδιαίτερα γρήγορα.

Η συσκευή έχει λειτουργία στεγνώματος, θέρμανσης, και απολύμανσης. Επιπλέον, διαθέτει διαφορετικές λειτουργίες για διαφορετικούς τύπους παπουτσιών. Το Sothing Sunshine Hot-air Shoe Dryer κοστίζει 24,31€.

Μικρός επαναφορτιζόμενος αποχνουδωτής

Τον χειμώνα φοράμε πλεκτά ρούχα, κασκόλ, γάντια, και τα λοιπά. Όμως, αυτά τα είδη ένδυσης παρουσιάζουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Γεμίζουν με μικρούς εκνευριστικούς σβόλους μαλλιού.

Με τη βοήθεια του Mijia Fuzz Trimmer, μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αφαιρέσουμε τους σβόλους και να επαναφέρουμε το αγαπημένο μας πλεκτό στην αρχική του κατάσταση.

Το Mijia Fuzz Trimmer λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, έχει αυτονομία 90 λεπτά, και θα το βρούμε στο διεθνές ηλεκτρονικό κατάστημα GearBest στα 20,10€.

Συσκευή καθαρισμού ακάρεων και απολύμανσης

Τα ακάρεα είναι γνωστό ότι βρίσκονται παντού, στο στρώμα, στον καναπέ, στα μαξιλάρια. Αυτά τα μικρά αρθρόποδα μπορούν να γίνουν επιβλαβή για την υγεία μας. Γι’ αυτό, πρέπει να καθαρίζουμε συχνά το στρώμα και τον καναπέ.

Το σκουπάκι της Xiaomi χρησιμοποιεί υπεριώδη ακτινοβολία και ένα ιδιαίτερα ισχυρό μοτέρ για να καθαρίζει και να απολυμαίνει. Μπορεί να μας βοηθήσει να διατηρούμε καθαρά τα έπιπλα του σπιτιού και να προστατεύουμε την υγεία μας.

Η ενσωματωμένη μπαταρία που διαθέτει το σκουπάκι έχει χωρητικότητα 2.000mAh και προσφέρει 28 λεπτά αυτονομίας. Μπορούμε να το αποκτήσουμε με 83,38€ από το Banggood.

Αναδιπλούμενος διάδρομος γυμναστικής

Σιγά σιγά οι θερμοκρασίες πέφτουν και παίρνουμε όλο και πιο δύσκολα την απόφαση να βγούμε από το σπίτι. Πόσο μάλιστα όταν ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βγούμε είναι το γυμναστήριο.

Τα Καλύτερα Και Πιο Περίεργα Gadget Του Μήνα - Νοέμβριο 2021

Ωστόσο, υπάρχουν μικρά οικιακά εργαλεία γυμναστικής, όπως ο WalkingPad C1. Πρόκειται για έναν αναδιπλούμενο διάδρομο που παράγει ελάχιστο θόρυβο. Το χειριστήριο που συνοδεύει τον διάδρομο επιτρέπει να ελέγχουμε την ταχύτητα κίνησης.

Επίσης, μέσω του χειριστηρίου, βλέπουμε δεδομένα όπως την απόσταση που διανύσαμε, πόση ώρα γυμναζόμαστε, και πόσες θερμίδες κάψαμε. Τα δεδομένα αυτά αποθηκεύονται στην εφαρμογή για κινητά της εταιρείας. Η τιμή του διαδρόμου είναι 291,85€.

Πώς σας φάνηκαν τα Gadget του Νοεμβρίου;

Βρήκατε κάτι ενδιαφέρον ή περίεργο από όσα σας παρουσιάσαμε; Θα αγοράσετε κάποιο από αυτά ή μήπως ήδη έχετε κάποια;

Γράψτε μας τις εντυπώσεις σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps