Home » Software » Παιχνίδια » Επιτραπέζιο Resident Evil, Αναβολή eFootball 2022 Update, CoD Vanguard PS5 DualSense
GamingSteps#20211029 - Επιτραπέζιο Resident Evil, Αναβολή eFootball 2022 Update, CoD Vanguard PS5 Dual Sense

Επιτραπέζιο Resident Evil, Αναβολή eFootball 2022 Update, CoD Vanguard PS5 DualSense

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Konami ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την κυκλοφορία του πρώτου update για το eFootball 2022, διότι θέλει να είναι βέβαιη ότι θα βελτιώσει την εμπειρία όλων των παικτών. Η Sledgehammer Games θέλει να προσφέρει στους παίκτες του Call of Duty: Vanguard τη δυνατότητα να “κρατήσουν” στα χέρια τους “πραγματικά όπλα”. Σχεδόν 1.000.000 ευρώ έχει συγκεντρώσει η εκστρατεία της Steamforged Games Ltd στο Kickstarter για το Resident Evil: The Board Game.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Αναβάλλεται το πρώτο update του eFootball 2022

Το eFootball 2022 κυκλοφόρησε στις 30 Σεπτεμβρίου και οι χρήστες βομβάρδισαν τη σελίδα του στο Steam με υπερβολικά αρνητικές κριτικές. Μόλις το 9% των κριτικών ήταν θετικές. Τα προβλήματα για τα οποία παραπονιούνται οι χρήστες είναι πολλά και δικαιολογούν απόλυτα την αρνητική αντίδραση τους.

GamingSteps#20211029 - Επιτραπέζιο Resident Evil, Αναβολή eFootball 2022 Update, CoD Vanguard PS5 Dual Sense

Σχεδόν άμεσα, η Konami δήλωσε ότι θα λάβει υπόψη της όλα τα σχόλια και ότι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις, να βελτιώνει την ποιότητα, και να εμπλουτίζει το περιεχόμενο του eFootball 2022.

Στις 8 Οκτωβρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε πως η πρώτη ενημέρωση για το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Επιπλέον, είπε ότι το update θα στοχεύει στην επίλυση όλων των προβλημάτων που έχουν αναφέρει και θα αναφέρουν οι χρήστες.

Στην ίδια δημοσίευση, είπε ότι θα μοιραστεί με τους παίκτες περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του update πριν τη διάθεση του.

Στις 22 Οκτωβρίου, η Konami ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αναβάλλει την κυκλοφορία της πρώτης ενημέρωσης για το eFootball 2022, διότι θέλει να είναι βέβαιη πως αυτό το update θα βελτιώσει την εμπειρία όλων των παικτών.

Επιπλέον, απολογήθηκε για την αναβολή της διάθεσης του update και δήλωσε ότι θα ανακοινώσει την τελική ημερομηνία κυκλοφορίας της ενημέρωσης τις επόμενες ημέρες.

Τα DualSense παίζουν σημαντικό ρόλο στο CoD: Vanguard

Η Sledgehammer Games θέλει να προσφέρει στους παίκτες του Call of Duty: Vanguard τη δυνατότητα να “κρατήσουν” στα χέρια τους “πραγματικά όπλα”. Για να τα καταφέρει, θα εκμεταλλευτεί τις προσαρμόσιμες σκανδάλες (L2 και R2) των DualSense του PlayStation 5.

Οι σκανδάλες των χειριστηρίων του PS5 επιτρέπουν στους προγραμματιστές να ρυθμίζουν το επίπεδο αντίστασης που παρουσιάζουν όταν τις πιέζει ο παίκτης. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να “αισθανθεί” την πίεση από το τράβηγμα της χορδής ενός τόξου.

O Chris Fowler, μηχανικός προγραμματισμού της Sledgehammer Games, εξήγησε ότι εκμεταλλεύονται τα επίπεδα αντίστασης των L2 και R2 για να προσομοιώσουν το βάρος του κάθε όπλου και τη σταθερότητα του σκόπευτρου.

Σύμφωνα με τον Fowler, το πιο σημαντικό στοιχείο στην προσομοίωση του βάρους ενός όπλου είναι το σημείο στο οποίο πραγματοποιείται η βολή, μόλις ο παίκτης ασκήσει τη σωστή πίεση στη σκανδάλη.

Ο Fowler αναφέρει ότι η ομάδα του εφαρμόζει διαφορετικά επίπεδα αντίστασης για το κάθε όπλο χωριστά, ώστε το πάτημα της σκανδάλης να δίνει στον παίκτη την αίσθηση του βάρους του όπλου που κρατάει ο χαρακτήρας του.

Όσον αφορά το σκόπευτρο, ο Fowler είπε ότι ανάλογα με το βάρος του όπλου και την πίεση που ασκεί ο παίκτης στην σκανδάλη, θα αλλάζει η σταθερότητα του στόχου και η ταχύτητα με την οποία κλειδώνει το ιδανικό σημείο στόχευσης στο παιχνίδι.

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου του 2021 για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η εκστρατεία για το επιτραπέζιο Resident Evil

Στις 26 Οκτωβρίου, η Steamforged Games Ltd ξεκίνησε στο Kickstarter μία εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για τη δημιουργία ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού εμπνευσμένου από το Resident Evil.

Ο στόχος που έθεσε η εταιρεία ήταν οι 100.000 στερλίνες ή περίπου 118.300 ευρώ. Ωστόσο, το κοινό ενδιαφέρεται αρκετά για το παιχνίδι και το δείχνει έμπρακτα. Μέχρι τις 28 Οκτωβρίου η εκστρατεία συγκέντρωσε πάνω από 900.000 ευρώ από 4.700 δωρεές.

Η εκστρατεία λήγει στις 11 Νοεμβρίου. Όποιος επιθυμεί να στηρίξει τη Steamforged Games Ltd και παράλληλα να είναι ένας από τους πρώτους που θα πάρουν ένα αντίγραφο του Resident Evil: The Board Game, μπορεί να επισκεφθεί τη σελίδα της εκστρατείας στο Kickstarter.

Αυτή τη στιγμή, τα διαθέσιμα πακέτα είναι τρία. Το μικρότερο κοστίζει 10 στερλίνες ή περίπου 12 ευρώ και αφορά μόνο όσους επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθεια της εταιρείας, καθώς δεν προσφέρει κανένα βραβείο.

Το μεσαίο πακέτο κοστίζει 72 στερλίνες ή περίπου 86 ευρώ. Όσοι προσφέρουν αυτό το ποσό, θα λάβουν το Resident Evil: The Board Game Core Box και όσα αντικείμενα ξεκλειδώσουν μέσω των στόχων που έχει θέσει η εταιρεία.

Τέλος, το μεγαλύτερο πακέτο κοστίζει 217 στερλίνες ή περίπου 258 ευρώ. Οι χρήστες που θα δώσουν αυτά τα χρήματα θα πάρουν το Resident Evil: The Board Game Core Box, τα αντικείμενα που θα ξεκλειδώσουν μέσω των στόχων της εταιρείας, και πολλά ακόμη αντικείμενα.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 31 Οκτωβρίου με 6 Νοεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20211029 - Επιτραπέζιο Resident Evil, Αναβολή eFootball 2022 Update, CoD Vanguard PS5 Dual Sense

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 31 Οκτωβρίου και 6 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

31 Οκτωβρίου

  • The Suicide of Rachel Foster – στο Nintendo Switch

2 Νοεμβρίου

  • Giants Uprising – σε PC
  • World War Z – στο Nintendo Switch
  • Unpacking – σε Nintendo Switch και PC
  • Cupid Parasite – στο Nintendo Switch

3 Νοεμβρίου

  • Bloodshore – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Time Loader – σε PC

4 Νοεμβρίου

  • Demon Turf – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Just Dance 2022 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και Google Stadia
  • Pinchcliffe Grand Prix – σε Nintendo Switch και PC
  • Spacelines From The Far Out – σε Xbox One και PC
  • Starsand – σε PC
  • To The Rescue! – σε PC
  • The Binding Of Isaac: Repentance – σε Xbox Series X/S
  • Where Cards Fall – σε Nintendo Switch και PC
  • A Boy and His Blob – στο Nintendo Switch
  • Tales of Luminaria – σε Android και iOS

5 Νοεμβρίου

  • Call of Duty: Vanguard – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Mobile Suit Gundam Battle Operation Code Fairy Volume 1 – σε PlayStation 4 και PlayStation 5
  • Let's Build a Zoo – σε PC
  • Kid A Mnesia Exhibition – σε PlayStation 5 και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Software Bundle: Javascript

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 11 Νοεμβρίου το Humble Software Bundle: Javascript. Το πλήρες πακέτο περιέχει online μαθήματα αξίας 559,52€, και κοστίζει μόνο 17,09€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “HTML Foundations”, το “CSS Foundations”, το “JavaScript Programming for Beginners”, και το “Create Your First Responsive Website”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 12,82€ παίρνουμε επιπλέον το “JavaScript Mini-Projects – Language Learning Game”, το “Bite-Sized CSS Flexbox”, το “Intro to Frontend Development with React”, το “PureCSS for Beginners”, και το “Angular for Beginners – Build a Language-Learning App”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 17,09€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Responsive Admin Pages with Semantic UI”, το “Marker-Based Games with AR.js for Beginners”, το “Build 3D Web Apps with Babylon.js”, το “Bite-Sized Git and GitHub”, και το “Intro to Cloud Deployment with Heroku”.

Sonic 30th Anniversary Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 10 Νοεμβρίου το Sonic 30th Anniversary Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια και assets αξίας 194,08€, και κοστίζει μόνο 8,61€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Sonic Adventure 2”, το “Sonic Adventure 2: Battle Mode DLC”, το “Sonic Adventure DX”, το “Sonic and SEGA All-Stars Racing”, το “Sonic The Hedgehog 4 Episode 1”, και το “Sonic The Hedgehog 4 Episode 2”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 6,89€ παίρνουμε επιπλέον το “Sonic & All-Stars Racing Transformed Collection”, το “Sonic Generations Collection”, το “Sonic Lost World”, και το “Sonic Mania – Encore DLC”.

Τέλος, αν δώσουμε από 8,61€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Team Sonic Racing”, το “Sonic Mania”, και το “Sonic Forces – Digital Bonus Edition”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Boost Bundle

Με το Mystery Boost Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Χρησιμοποιώντας τον slider, επιλέγουμε από ένα έως δέκα κλειδιά. Το ένα κλειδί θα μας κοστίσει 1,05€, ενώ τα δέκα θα μας στοιχίσουν 7,25€.

Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Mystery Boost Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 19 τίτλους:

  • Space Hulk: Deathwing – Enhanced Edition
  • Streets of Rogue
  • Liberated
  • Neversong
  • Tangledeep
  • Warhammer 40,000: Space Wolf Special Edition
  • Warpips
  • Curious Expedition
  • Secret Government
  • Bridge Constructor: The Walking Dead
  • Battlefleet Gothic: Armada
  • Nimbatus – The Space Drone Constructor
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • As Far As The Eye
  • Road Redemption
  • TOXIKK – FULL GAME
  • This Is the Police 2
  • Niche – a genetics survival game
  • Panzer Corps Gold

Build Your Own Very Positive Bundle

Με το Build Your Own Very Positive Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Very Positive Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 0,99€, πέντε παιχνίδια για 3,05€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,09€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Ittle Dew 2+
  • Hob
  • Help Will Come Tomorrow
  • Project Highrise
  • Ittle Dew
  • Strikey Sisters
  • Railway Empire
  • Monstrum
  • Reventure
  • Do Not Feed the Monkeys
  • Rebel Galaxy
  • Press X to Not Die
  • DISTRAINT 2
  • Nexus – The Jupiter Incident
  • Joint Task Force
  • Thunder Wolves
  • Luxuria Superbia
  • Deployment

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το DARQ: Complete Edition στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το “DARQ: Complete Edition”, μία περιπέτεια τρόμου που κυκλοφόρησε το 2020.

Για να πάρουμε δωρεάν το DARQ: Complete Edition, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps