Home » Software » Παιχνίδια » Μετονομασία FIFA, Update Στο eFootball, Το Pokemon Legends: Arceus Δεν Είναι Open World
GamingSteps#20211009 - Μετονομασία FIFA, Update Στο eFootball, Το Pokemon Legends: Arceus Δεν Είναι Open World

Μετονομασία FIFA, Update Στο eFootball, Το Pokemon Legends: Arceus Δεν Είναι Open World

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις 8 Οκτωβρίου, η Konami ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός update που διορθώνει πολλά από τα προβλήματα του eFootball 2022. Ο γενικός διευθυντής της EA Sports δήλωσε ότι η εταιρεία σκέφτεται να μετονομάσει όλα τα αθλητικά παιχνίδια της και να επανεξετάσει τη συμφωνία για τα δικαιώματα του ονόματος του FIFA. Ένας οπαδός τον Pokemon ανέφερε ότι διάφορα στοιχεία δείχνουν πως το Legends: Arceus δεν θα είναι ένα κλασικό παιχνίδι ανοιχτού κόσμου.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Konami ανακοίνωσε το πρώτο update για το eFootball 2022

Το eFootball 2022 κυκλοφόρησε στις 30 Σεπτεμβρίου και οι χρήστες βομβάρδισαν τη σελίδα του στο Steam με υπερβολικά αρνητικές κριτικές. Μόλις το 9% των κριτικών ήταν θετικές. Τα προβλήματα για τα οποία παραπονιούνται οι χρήστες είναι πολλά και δικαιολογούν απόλυτα την αρνητική αντίδραση τους.

GamingSteps#20211009 - Μετονομασία FIFA, Update Στο eFootball, Το Pokemon Legends: Arceus Δεν Είναι Open World

Σχεδόν άμεσα, η Konami ανακοίνωσε ότι θα λάβει υπόψη της όλα τα σχόλια και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις, να βελτιώνει την ποιότητα, και να εμπλουτίζει το περιεχόμενο του eFootball 2022.

Η εταιρεία σημείωσε ότι θα προετοιμάσει μία ενημέρωση για τον Οκτώβριο και στις 8 Οκτωβρίου ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του update, αναφέροντας λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Konami, η ενημέρωση για το eFootball 2022 θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου, θα έχει αριθμό έκδοσης 0.9.1, και θα στοχεύει στην επίλυση όλων των προβλημάτων που έχουν αναφέρει και θα αναφέρουν οι χρήστες.

Επίσης, η εταιρεία είπε ότι θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες για την ενημέρωση τις επόμενες εβδομάδες.

Η EA σχεδιάζει να μετονομάσει το FIFA

Η EA ανακοίνωσε ότι το FIFA 22 κατέγραψε μία πολύ επιτυχημένη εβδομάδα, καθώς τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του έπαιξαν το παιχνίδι 9,1 εκατομμύρια παίκτες, δημιουργήθηκαν 7,6 εκατομμύρια ομάδες στο Ultimate Team, και πραγματοποιήθηκαν 460 εκατομμύρια αγώνες.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν στάθηκε μόνο στα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε το παιχνίδι ποδοσφαίρου, αλλά μίλησε και για το μέλλον τόσο της σειράς FIFA, όσο και όλων των υπόλοιπων αθλητικών παιχνιδιών της.

Ο γενικός διευθυντής της EA Sports, Cam Weber, δήλωσε ότι η εταιρεία πάντα προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία σε όλους τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, όπου και αν βρίσκονται. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η εταιρεία σκέφτεται να μετονομάσει όλα τα παιχνίδια της, τα οποία έχουν σχέση με αθλήματα.

Ειδικότερα για το FIFA, ο Weber δήλωσε ότι η εταιρεία θα επανεξετάσει τη συμφωνία για τα δικαιώματα του ονόματος του παιχνιδιού, η οποία αποτελεί την πιο ξεχωριστή από όλες τις επίσημες συνεργασίες σε ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι ποδοσφαίρου της EA κυκλοφορεί με αυτό το όνομα από το 1993. Το 2013, η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με τη FIFA ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα έως το τέλος του 2022. Οπότε, ίσως μετονομάσει το παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του FIFA 23.

Το Pokemon Legends: Arceus δεν είναι παιχνίδι ανοιχτού κόσμου

Παλαιότερα, η Nintendo είχε περιγράψει το Pokemon Legends: Arceus ως ένα παιχνίδι που προσφέρει “φυσικές εκτάσεις” και “άγρια τοπία”. Επιπλέον, όλα τα trailer άφηναν να εννοηθεί ότι θα προσφέρει τον μεγαλύτερο κόσμο που έχουμε δει έως τώρα σε παιχνίδι Pokemon.

Το υλικό που έχει δημοσιεύσει η εταιρεία έκανε τους χρήστες να θεωρούν ότι το νέο παιχνίδι της θα προσφέρει αντίστοιχη εμπειρία με το Breath of the Wild, το οποίο έχει έναν αισθητά μεγάλο χάρτη στον οποίο μπορεί να ταξιδεύει ο παίκτης.

Ωστόσο, ένας οπαδός τον Pokemon, ο οποίος ονομάζεται Joe Merrick, ανέφερε ότι διάφορα στοιχεία δείχνουν πως το Legends: Arceus δεν θα είναι παιχνίδι ανοιχτού κόσμου.

Αντ' αυτού, θα έχει χωριστές μεγάλες περιοχές, όπως το Xenoblade Chronicles 2 και το Monster Hunter. Επιπλέον, παρομοίασε τις περιοχές του νέου παιχνιδιού με τις Wild Area και Crown Tundra, από τα Sword και Shield.

Ομολογουμένως, το gameplay του Pokemon Legends: Arceus θυμίζει το Monster Hunter. Ο παίκτης έχει μια κύρια βάση στο Jubilife Village, όπου μπορεί να ξεκουραστεί, να ψωνίσει, να τροποποιήσει τον χαρακτήρα του, και τα λοιπά.

Επίσης, το Jubilife Village είναι το σημείο όπου ο παίκτης λαμβάνει αποστολές και κατευθύνεται σε άλλες περιοχές.

Εκτός των παραπάνω, κάποιος δημοσίευσε τον χάρτη μιας περιοχής που δείχνει ποικιλία τοποθεσιών, οι οποίες είναι διάσπαρτες σε ένα ευρύτερο χώρο που τον περιβάλλουν λόφοι.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 10 με 16 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20211009 - Μετονομασία FIFA, Update Στο eFootball, Το Pokemon Legends: Arceus Δεν Είναι Open World

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 10 και 16 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

11 Οκτωβρίου

  • Book Of Travels – σε PC

12 Οκτωβρίου

  • Back 4 Blood – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Disco Elysium: The Final Cut – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και Nintendo Switch
  • Ori: The Collection – στο Nintendo Switch
  • Lone Echo II – στο Oculus Rift

13 Οκτωβρίου

  • Slender: The Arrival – σε Android και iOS

14 Οκτωβρίου

  • A Little Golf Journey – σε PC και Nintendo Switch
  • Despot's Game – σε PC
  • Godstrike – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Jackbox Party Pack 8 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Ruin Raiders – σε PC και Nintendo Switch
  • Sphere – Flying Cities – σε PC
  • Dungeon Encounters – σε PlayStation 4, Nintendo Switch, και PC
  • The Riftbreaker – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Chasing Static – σε PC

15 Οκτωβρίου

  • Crysis Remastered Trilogy – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • Demon Slayer: The Hikonami Chronicles – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • The Good Life – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Story of Seasons: Friends of Mineral Town – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • NHL 22 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, και Xbox Series X/S

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Humble Software Bundle: Javascript

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 28 Οκτωβρίου το Humble Software Bundle: Javascript. Το πλήρες πακέτο περιέχει online μαθήματα αξίας 562,19€, και κοστίζει μόνο 17,09€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “HTML Foundations”, “CSS Foundations”, “JavaScript Programming for Beginners”, “Create Your First Responsive Website”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 12,82€ παίρνουμε επιπλέον το “JavaScript Mini-Projects – Language Learning Game”, το “Bite-Sized CSS Flexbox”, το “Intro to Frontend Development with React”, το “PureCSS for Beginners”, και το “Angular for Beginners – Build a Language-Learning App”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 17,09€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Responsive Admin Pages with Semantic UI”, το “Marker-Based Games with AR.js for Beginners”, “Build 3D Web Apps with Babylon.js”, “Bite-Sized Git and GitHub”, και το “Intro to Cloud Deployment with Heroku”.

Unity FPS Games and Game Dev Assets

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 14 Οκτωβρίου το Unity FPS Games and Game Dev Assets. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια και assets αξίας 968,69€, και κοστίζει μόνο 21,15€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Footstep and Foley Sounds”, το “CITADEL: Desert Environment Pack”, το “JU TPS 2 : Third Person Shooter System + Vehicle Physics”, και το “Shooting Range Interiors”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 20,99€ παίρνουμε επιπλέον το “Gun & Explosion Sounds”, το “Colossal Game Music Collection”, το “GUI PRO Kit – Sci-Fi Survival”, το “Sci-Fi Gun Sounds”, και το “Sci-fi Weapons Arsenal”.

Τέλος, αν δώσουμε από 21,15€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν τα ακόλουθα:

  • UFPS: Ultimate FPS
  • SCI FI CHARACTERS MEGA PACK VOL 2
  • Character Movement Fundamentals
  • Highlight Plus
  • Tannenberg
  • Verdun
  • Polarith AI Pro | Movement with 3D Sensors
  • Sensor Toolkit
  • Super Multiplayer Shooter Template
  • CScape City System
  • 3D Scifi Kit Vol 3
  • Impact – Physics Interaction System
  • Animated Hands with Weapons Pack
  • Post Apocalyptic World Pack
  • ProTips – Tooltip System
  • RV Smart AI
  • RV Honor Ai

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Vault Bundle 3

Με το Mystery Vault Bundle 3 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA παιχνίδια από τους μεγαλύτερους δημιουργούς και εκδότες.

Το πακέτο κοστίζει 7,09€ και με την αγορά του παίρνουμε 8 παιχνίδια. Οι τίτλοι που αποκτούμε με το Mystery Vault Bundle 3 είναι κρυφοί. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Space Hulk: Deathwing – Enhanced Edition
  • Streets of Rogue
  • Liberated
  • Neversong
  • Tangledeep
  • Warhammer 40,000: Space Wolf Special Edition
  • DARQ: Complete Edition
  • Warpips
  • Curious Expedition
  • Secret Government
  • Bridge Constructor: The Walking Dead
  • Battlefleet Gothic: Armada
  • Nimbatus – The Space Drone Constructor
  • Trine 4: The Nightmare Prince
  • As Far As The Eye
  • Road Redemption
  • TOXIKK – FULL GAME
  • This Is the Police 2
  • Niche – a genetics survival game
  • Panzer Corps Gold

Build Your Own Very Positive Bundle

Με το Build Your Own Very Positive Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Very Positive Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 0,99€, πέντε παιχνίδια για 3,05€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 5,09€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Ittle Dew 2+
  • Hob
  • Help Will Come Tomorrow
  • Project Highrise
  • Ittle Dew
  • Strikey Sisters
  • Railway Empire
  • Monstrum
  • Reventure
  • Do Not Feed the Monkeys
  • Rebel Galaxy
  • Press X to Not Die
  • DISTRAINT 2
  • Nexus – The Jupiter Incident
  • Joint Task Force
  • Thunder Wolves
  • Luxuria Superbia
  • Deployment

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το PC Building Simulator στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το PC Building Simulator, ένα παιχνίδι προσομοίωσης που κυκλοφόρησε το 2019.

Για να πάρουμε δωρεάν το PC Building Simulator, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240426 - Η Valve Έκλεισε “Κενό” Στην Πολιτική Των Refund, Ρεκόρ Παικτών Fallout, Nintendo vs Garry's Mod
GamingSteps