Home » Software » Παιχνίδια » Αποτυχία eFootball, Twitch Εναντίον Hate, Black Ops Cold War Forsaken
GamingSteps#20211002 - Αποτυχία eFootball, Twitch Εναντίον Hate, Black Ops Cold War Forsaken

Αποτυχία eFootball, Twitch Εναντίον Hate, Black Ops Cold War Forsaken

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η Konami απογοήτευσε τους οπαδούς του Pro Evolution Soccer κυκλοφορώντας το free-to-play παιχνίδι eFootball. Το Twitch προσπαθεί να καταπολεμήσει τις συμπεριφορές μίσους των χρηστών και τα φαινόμενα παρενόχλησης, γι’ αυτό ανακοίνωσε ότι οι streamer θα έχουν τη δυνατότητα να απαιτούν από τους θεατές να έχουν επιβεβαιώσει τον τηλεφωνικό τους αριθμό. Η Season 6 του CoD: Black Ops Cold War ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου και η Treyarch αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον νέο χάρτη του Zombies mode. Η Blizzard αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις αλλαγές που προγραμματίζει να εφαρμόσει σε δύο από τους ήρωες του παιχνιδιού, τον Bastion και τη Sombra, στο Overwatch 2.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Tο eFootball 2022 έγινε το παιχνίδι με τη χαμηλότερη βαθμολογία στο Steam

Το eFootball 2022 κυκλοφόρησε στις 30 Σεπτεμβρίου και οι χρήστες βομβάρδισαν τη σελίδα του στο Steam με υπερβολικά αρνητικές κριτικές. Μόλις το 9% των κριτικών ήταν θετικές.

Πλέον, το eFootball 2022 είναι το παιχνίδι με τη χαμηλότερη βαθμολογία στο Steam, ενώ τη δεύτερη θέση έχει το Flatout 3: Chaos & Destruction, το οποίο έχει μόλις 15% θετικές κριτικές.

GamingSteps#20211002 - Αποτυχία eFootball, Twitch Εναντίον Hate, Black Ops Cold War Forsaken

Τα προβλήματα για τα οποία παραπονιούνται οι χρήστες είναι πολλά. Η Konami προσφέρει πρόσβαση μόνο σε ένα game mode και προς το παρόν οι διαθέσιμες ομάδες είναι μόλις εννέα.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για την κάμερα και ενώ η εταιρεία έχει προσθέσει μενού για την επιλογή του καιρού, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μόνο τις τέλειες καιρικές συνθήκες.

Εκτός όλων των παραπάνω, το eFootball 2022 έχει πολλά οπτικά σφάλματα. Οι θεατές εμφανίζονται παραμορφωμένοι, τα μέλη των παικτών κινούνται χειρότερα και από αυτά μιας μαριονέτας, και άλλα.

Ένα από τα πιο αστεία σφάλματα οφείλεται σε έναν μηχανισμό που διαθέτει το παιχνίδι και δημιουργεί τα πρόσωπα μεγάλων παικτών με βάση αρχεία που έφτιαξε η Konami σκανάροντας τα πραγματικά τους πρόσωπα.

Το τελικό αποτέλεσμα ούτε καν πλησιάζει την πραγματικότητα. Ωστόσο, οι χρήστες διασκεδάζουν ιδιαίτερα με τις ψηφιακές εκδοχές των παραμορφωμένων μεγάλων ποδοσφαιριστών.

Όπως είναι προφανές από τα παραπάνω, οι αρνητικές κριτικές των χρηστών είναι απόλυτα δικαιολογημένες.

Η Konami ανακοίνωσε ότι θα λάβει υπόψη της όλα τα σχόλια και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις, να βελτιώνει την ποιότητα, και να εμπλουτίζει το περιεχόμενο του eFootball 2022.

Η εταιρεία σημείωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα προετοιμάσει μία ενημέρωση για τον Οκτώβριο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει λεπτομέρειες για το τι θα αφορά ή την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Νέα εργαλεία του Twitch για την καταπολέμηση συμπεριφορών μίσους

Το Twitch είναι μία από τις πιο δημοφιλείς streaming πλατφόρμες. Ωστόσο, αρκετοί από τους δημιουργούς περιεχομένου βρίσκονται συχνά αντιμέτωποι με συμπεριφορές μίσους από τους χρήστες που τους παρακολουθούν.

Επιπλέον, δεν είναι λίγες οι φορές που οι θεατές παρενοχλούν τους streamer, με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, κάνουν σχόλια με σεξουαλικό περιεχόμενο ή πραγματοποιούν μία δωρεά και έπειτα απαιτούν από τους streamer να κάνουν διάφορα πράγματα, όπως να βγάλουν τα ρούχα τους.

GamingSteps#20211002 - Αποτυχία eFootball, Twitch Εναντίον Hate, Black Ops Cold War Forsaken

Όλες αυτές οι συμπεριφορές φέρνουν σε δύσκολη θέση τους δημιουργούς περιεχομένου, οι οποίοι δεν έχουν στη διάθεση τους αρκετά εργαλεία, που θα τους βοηθούσαν να τις αποτρέψουν.

Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιο bot ή να ορίσουν κάποιους χρήστες ως συντονιστές του chat, που αναλαμβάνουν να αποκλείουν από τη συνομιλία οποιονδήποτε χρήστη χρησιμοποιεί ύβρεις, είναι επιθετικός, και τα λοιπά.

Το Twitch προσπαθεί να καταπολεμήσει τις συμπεριφορές μίσους των χρηστών και τα φαινόμενα παρενόχλησης. Στις 29 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε ότι οι streamer θα έχουν τη δυνατότητα να απαιτούν από τους θεατές να έχουν επιβεβαιώσει τον τηλεφωνικό τους αριθμό, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στο chat.

Αρχικά, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να απαγορεύουν τη συμμετοχή στο chat όσων χρηστών δεν έχουν επιβεβαιώσει το τηλέφωνο τους.

Έπειτα, υπάρχει η δυνατότητα οι streamer να επιλέγουν ποιοι χρήστες και υπό ποιες συνθήκες μπορούν να συμμετέχουν στο chat. Οι περιορισμοί που μπορούν να εφαρμόσουν είναι οι εξής:

  • Οι χρήστες που χρησιμοποιούν πρώτη φορά το chat του καναλιού πρέπει να έχουν επιβεβαιώσει το τηλέφωνο τους.
  • Όσοι χρήστες δεν έχουν επιβεβαιώσει το τηλέφωνο τους, πρέπει να έχουν λογαριασμό παλαιότερο από ορισμένο χρόνο, τον οποίο επιλέγει ο streamer.
  • Οι χρήστες χωρίς επιβεβαιωμένο τηλεφωνικό αριθμό πρέπει να ακολουθούν το κανάλι για ελάχιστο ορισμένο χρόνο, τον οποίο ορίζει ο ιδιοκτήτης του καναλιού.

Φυσικά, υπάρχει η επιλογή να μην απαιτείται η επιβεβαίωση του τηλεφώνου. Εάν ο streamer διαλέξει αυτήν την επιλογή, τότε όλοι οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν στο chat. Εκτός και αν ο κάτοχος του καναλιού απαιτεί να έχουν επιβεβαιώσει το email τους.

Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον νέο χάρτη του CoD: Black Ops Cold War

Η Season 6 του CoD: Black Ops Cold War ξεκινά στις 7 Οκτωβρίου και η Treyarch, η δημιουργός του παιχνιδιού, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον νέο χάρτη του Zombies mode.

Ο νέος χάρτης ονομάζεται Forsaken και έχει άμεση σχέση με τις προσπάθειες τις Requiem, μιας ομάδας της CIA, να σταματήσει την Omega Group, η οποία είναι υπεύθυνη για όλες τις πύλες του Dark Aether και όλων των επιδημιών ζόμπι.

Η Requiem και η Omega Group μάχονται για να βγάλουν τον λοχία Kazimir Zykov από το Dark Aether. Οι δύο ομάδες πιστεύουν ότι ο Zykov, ο οποίος έκλεισε την πύλη Projekt Endstation του Die Maschine, είναι το κλειδί για την καταπολέμηση του Forsaken, μιας ισχυρής δύναμης που βρίσκεται στο Dark Aether.

Η ιστορία της Season 5 έχει δείξει ότι η Requiem και η Omega Group σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν με διαφορετικό τρόπο το Forsaken. Η πρώτη προσπαθεί να εμποδίσει το πλάσμα να περάσει από το Dark Aether, ενώ η δεύτερη θέλει να το συλλάβει και να αξιοποιήσει κακόβουλα τις δυνάμεις του.

Επιπλέον, ο Sergei Ravenov, ένας αποστάτης από την Omega Group, παρείχε στη Requiem πληροφορίες ότι η Omega Group κατασκευάζει μία μεγάλη πύλη στη δυτική Ουκρανία. Αυτή η εγκατάσταση θα χρησιμεύσει ως το σκηνικό του νέου χάρτη, στον οποίο θα λάβει χώρα η τελική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα νέα όπλα που θα προστεθούν στο CoD: Black Ops Cold War με τη Season 6.

Overwatch 2: Όλες οι αλλαγές στον Bastion και στη Sombra

Η Blizzard θα προσθέσει πολλά νέα στοιχεία στο Overwatch 2, θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές σε όλα τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά του αρχικού τίτλου του γνωστού multiplayer FPS, και θα αλλάξει μερικά από τα χαρακτηριστικά των ηρώων.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις αλλαγές που προγραμματίζει να εφαρμόσει σε δύο από τους ήρωες του παιχνιδιού, τον Bastion και τη Sombra.

Αρχικά, στο Overwatch ο Bastion μπορεί να μετατραπεί από ρομπότ που περπατάει σε στάσιμο πυργίσκο, αποκτώντας υψηλότερο ρυθμό ρίψης και μεγαλύτερο απόθεμα πυρομαχικών. Στο Overwatch 2, ο ήρωας θα μπορεί να κινείται κανονικά όταν μεταμορφώνεται σε πυργίσκο, αλλά με πιο αργό ρυθμό από όταν είναι ρομπότ.

Έπειτα, στον επερχόμενο τίτλο, ο ήρωας δεν θα μπορεί να αναπληρώνει υγεία μόνος του. Ωστόσο, θα έχει μία επιπλέον ικανότητα ρίψης πυρομαχικών με την οποία θα μπορεί να εκτοξεύει κολλώδεις βόμβες.

Επιπλέον, η Blizzard πραγματοποίησε αλλαγές και στην ultimate ικανότητα του ήρωα. Πλέον, αντί ο Bastion να μεταμορφώνεται σε ισχυρό άρμα μάχης, εξαπολύει τρεις ισχυρές βολές που στοχεύουν με ακρίβεια τους αντιπάλους του.

Όσον αφορά τη Sombra, σύμφωνα με τον διευθυντή του παιχνιδιού, Aaron Keller, η εταιρεία θέλησε να αμβλύνει τις ικανότητες της ηρωίδας να ελέγχει το πλήθος και να της δώσει περισσότερες ευκαιρίες να προκαλέσει ζημιά.

Στο Overwatch 2, όσοι αντίπαλοι επηρεαστούν από την ικανότητα hacking της ηρωίδας, θα λαμβάνουν 50% περισσότερη ζημιά για 8 δευτερόλεπτα, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες τους για 1 δευτερόλεπτο, και θα είναι ορατοί μέσα από τους τοίχους.

Επιπλέον, η Blizzard άλλαξε και την ultimate ικανότητα της Sombra. Στον αρχικό τίτλο όσοι εχθροί βρίσκονταν στη ζώνη επιρροής της ultimate ικανότητας της ηρωίδας έχαναν πρώτα την ασπίδα τους και έπειτα μέρος της υγείας τους. Στον νέο τίτλο, θα χάνουν απευθείας το 40% της υγείας τους.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 3 με 9 Οκτωβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20211002 - Αποτυχία eFootball, Twitch Εναντίον Hate, Black Ops Cold War Forsaken

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 3 και 9 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

5 Οκτωβρίου

  • Alan Wake Remastered – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, και PC
  • BPM: Bullets Per Minute – σε PlayStation 4 και Xbox One
  • Hell Let Loose – σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S
  • Jett: The Far Shore – σε PlayStation 4, PlayStation 5, και PC
  • Rainbow Billy: The Curse of the Leviathan – σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, και PC
  • Super Monkey Ball Banana Mania – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Lego Marvel Super Heroes – στο Nintendo Switch
  • Nickelodeon All-Star Brawl – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Exophobia – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

6 Οκτωβρίου

  • Art of Rally – σε PlayStation 4 και PlayStation 5

7 Οκτωβρίου

  • Age of Darkness: Final Stand – σε PC
  • Far Cry 6 – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, και Google Stadia
  • The Lightbringer – σε Nintendo Switch και PC
  • Moonglow Bay – σε Xbox One, Xbox Series X/S, και PC

8 Οκτωβρίου

  • Knockout Home Fitness – στο Nintendo Switch
  • Metroid Dread – στο Nintendo Switch
  • Tetris Effect: Connected – στο Nintendo Switch

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Tropico 20th Anniversary Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 6 Οκτωβρίου το Tropico 20th Anniversary Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 171,61€, και κοστίζει μόνο 10,31€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Tropico 3: Gold Edition”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 10,18€ παίρνουμε επιπλέον το “Tropico 6 – El Prez Edition”, το “Tropico 6 – Caribbean Skies”, το “Tropico 6 – Lobbyistico”, το “Tropico 6 – DLC Spitter”, και το “Tropico 6 – The Llama of Wall Street”.

Τέλος, αν πληρώσουμε από 10,31€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Tropico 4: Collectors Bundle” και το “Tropico 5 – Complete Collection”.

Dream Teams Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 8 Οκτωβρίου το Dream Teams Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 105,54€, και κοστίζει μόνο 10,96€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας 1€ παίρνουμε το “Primal Carnage: Extinction”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε 9,06€ παίρνουμε επιπλέον το “Warhammer: End Times – Vermintide Collector's Edition”, το “Shift Happens”, και το “Trine 2: Complete Story”.

Τέλος, αν δώσουμε από 10,96€ και πάνω, αγοράζουμε όλα τα παραπάνω, και μαζί μας δίνουν το “Trailmakers Deluxe Edition” και το “Survive the Nights”.

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Humble Bundle.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Mystery Vault Bundle 3

Με το Mystery Vault Bundle 3 του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA παιχνίδια από τους μεγαλύτερους δημιουργούς και εκδότες.

Το πακέτο κοστίζει 7,09€ και με την αγορά του παίρνουμε 8 παιχνίδια. Οι τίτλοι που αποκτούμε με το Mystery Vault Bundle 3 είναι κρυφοί. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν τα κλειδιά εμφανιστούν στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 9,99€, πέντε παιχνίδια για 14,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 19,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition
  • Mighty Switch Force! Collection
  • Shantae and the Pirate's Curse
  • BEAUTIFUL DESOLATION
  • Before Your Eyes
  • ENCODYA
  • CHANGE: A Homeless Survival Experience
  • The House of Da Vinci
  • Quest Hunter
  • Valfaris
  • EVERSPACE
  • Gloria Victis
  • Truberbrook
  • Creeper World 3: Arc Eternal
  • Kill It With Fire
  • Fury Unleashed
  • Assassin's Creed 2 – Deluxe Edition
  • Assassin's Creed III Remastered

Build Your Own Gems Bundle

Με το Build Your Own Gems Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο με αξιόλογα παιχνίδια τα οποία συνήθως περνούν απαρατήρητα από τους χρήστες του Steam.

Στο Build Your Own Gems Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα παιχνίδι για 1,00€, πέντε παιχνίδια για 2,99€, ή δέκα παιχνίδια στην τιμή των 4,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 18 τίτλους:

  • Glass Masquerade
  • Glass Masquerade 2: Illusions
  • Pizza Connection 1 and 2 Double Pack
  • Pizza Connection 3
  • MindSeize
  • Spartan Fist
  • Creepy Tale
  • Path to Mnemosyne
  • Lovecraft's Untold Stories
  • Wordle Franchise Bundle
  • Eidolon
  • Hot Tin Roof: The Cat That Wore A Fedora
  • Last Room
  • Deadly Days
  • Ring Runner: Flight of the Sages
  • Marooners
  • Crash Drive 2
  • Dungeons 2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Δωρεάν το Europa Universalis IV στο Epic Games Store

Η Epic Games συνεχίζει τη διάθεση των δωρεάν παιχνιδιών μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Ο επόμενος τίτλος που προσφέρει η εταιρεία στους χρήστες είναι το Europa Universalis IV, ένα παιχνίδι στρατηγικής που κυκλοφόρησε το 2013.

Για να πάρουμε δωρεάν το Europa Universalis IV, πρέπει να διαθέτουμε έναν Epic Games λογαριασμό. Έπειτα, κατεβάζουμε τον client της εταιρείας και προσθέτουμε το παιχνίδι στη βιβλιοθήκη μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να διαβάσουμε την άποψή σας, για όσα διαβάσατε, στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps